|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mikeš napsal(a):
A co se vlastně stalo, resp. co tu řešíme? Pisatel si to cáknul do voka, nebo co?
![]()
Jo na punčošce 

Není tady
Mikeš napsal(a):
A co se vlastně stalo, resp. co tu řešíme? Pisatel si to cáknul do voka, nebo co?
![]()
No tady se mu radí , že nemá panikařit ..těhotná nebude a basta věda nevěda ...tutlík netutlík 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Amriana napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak těhotná těžko to s tebou souhlasím, ale těhotný nebo přesněji donosit plod u mě lze. Lékařská věda to už umí.Ale jdi Ty ses koukal na film Junior se Schwarzenegerem ne ?
Že se dělají pokusy s umělou dělohou, o tom jsem slyšela, ale tohle teda fakty ne ...nehodíš sem nějakej odkázek ...jen tak pro mý info ??? Mě se to nějak nezdá ..
Tak ten film mě i při mém mládí
zaplať pane, minul. Ale už jsou lékaři to umí. Světová etická komise to drží pod poklicí.
Tutli tutli .. nevěř fšemu čo sa povidá ... 
Není tady
Amriana napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
No tady se mu radí , že nemá panikařit ..těhotná nebude a basta věda nevěda ...tutlík netutlík
Kdo já? si piš že ne mě se ten problém jaksi netýká

Není tady

Mikeš napsal(a):
![]()
Zdá sa, že sa na tento akrobatický výkon chystá. 
Není tady
Cože, Pisatel bude chovat? 
bazalka napsal(a):
Cože, Pisatel bude chovat?

Co jiného můžeš chtít po dědkovi. Snad ne souložit

Není tady
Ne, já po tobě nic nechci...
A když jsi takový dědek, jsi i jistý, že to mrně, co si chceš sám se sebou umotat zvládneš??? 

on ukecá tu etickou komisi, aby to pustili z podpokličky a jde do toho viď ??

Není tady
bazalka napsal(a):
Ne, já po tobě nic nechci...
A když jsi takový dědek, jsi i jistý, že to mrně, co si chceš sám se sebou umotat zvládneš???
Ještě toho trochu? Holka jsem rád, že dejchám natož něco nwšco s někým a nějak....
Není tady
No, ono stačí, že sám se sebou.... 

Mně třeba spermie do oka nikdy necákla... a vsadím se, že vy všichni jste na tom podobně...

Není tady

Počkej...pátrám v paměti.....ne, mně taky ne 
Není tady

Ani mně 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Ani mně
asi jsi včas ucuknul...

Není tady
O čem, že je to řeč? O stříkání? říkáte, no tak pokud mě neklame ná stará a sklerotická pamněť, tak naposledy stříkali stříkačkama hasiči někde v Libuši, ale to je dávno. Jiné stříkání neznám 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mně třeba spermie do oka nikdy necákla... a vsadím se, že vy všichni jste na tom podobně...
Fakt ne? 
No...tak mě jaksi toto...ale...no nic no.
Ale těhotná jsem z toho nebyla 
Není tady

Ronja napsal(a):
Ha, tak aspoň Tina, už jsem myslela že je facial nějaká neobvyklá praktika
co to je za slovo? neznám...já znám akorát felace...

Není tady

Ronja napsal(a):
Tak zkus použít google
dík

Není tady

Želvička17 napsal(a):
Ronja napsal(a):
Ha, tak aspoň Tina, už jsem myslela že je facial nějaká neobvyklá praktika
co to je za slovo? neznám...já znám akorát felace...
Koukni sem a klikni vlevo na písmeno F.... 
Není tady
Já nevím Mikeš proč jí to tak usnadňuješ - já vycházela z předpokladu že je Želvička inteligentní žena, která na internetu tráví spoustu času, takže bude jistě schopná si informace sama vyhledat 
Není tady