Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#601 2. 9. 2008 15:02

Nick3594
Host

Re: Cáklo mi sperma do oka ! Mohu být těhotná ?

Tak já se teda chlubím po 9 měsících lol. Ten poklad mám vyfocený pod čarou big_smile. Stejně si říkám, jaký je to zázrak ze 2 buněk vznikne takový človíček tillfreds.

Zrovna teď přemýšlím jak se chránit, tak že bych vyrazila nakoupit ty spearmintové žvejky lol?

#602 2. 9. 2008 20:32

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Lupi, já jsem toho přeborníka zamykala doma,lol  takže Cosmopolitan musel šmejdit jinde, ale  bm našel někoho, kdo má větší zájem o  jeho umělou výživu a přírodní masky,  tak teď už nejsem v obraze.

Lvice, to máš pravdu, je to zázrak, příroda je holt mocná čarodějka:par:
Od 28.8. máme maličkou Simonku (syn), jen nevím, kdy ji uvidím. Taky budou řešit, co dál.
Moje dcera si nechala dát implantát, ale asi po roce si ho nechala vyndat. Možná jsem staromodní a jsem ráda, že to dala pryč.

Není tady

#603 3. 9. 2008 14:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja žijem divoko, kvapky ani neviem, kde sa váľajú... nechránim, hanba mi. rodna Ale zatiaľ nič, asi to bude tými mojimi okuliarmi a 8 dioptriami, asi som už za zenitom... grater roll Hoci musím uznať, že pri TOM ich občas zložím a kontrolne POOTVORÍM gloria oko - aby som videla, KTO je darca... vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#604 3. 9. 2008 20:58

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

dneska mi málem cáklo.... ještě že jsem měla brýle, dioprické...
Neměla jsem anni skafandr... ani šnorchl... mi to přišlo na procházku blbý, ale šaty jsem měla skoro až na zem, mám se bát???

Lvice, si se nechránila, co? no tak te´d máš dvacet let života jednu velkou radost lol
(krásný dítě..., půjčíš? hlídám jen do pěti let wink )

Není tady

#605 4. 9. 2008 13:53

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

bože to je maso, proč jsem to nečetla dřív?? mohl ten včerejší večer vypadat jinak, zajímavěji

Není tady

#606 5. 9. 2008 1:43

x21365
Host

Jsem si teda dneska taky nakapala do očí - to mám z těch knih lollollol
Kuki tím chceš naznačit co ?? Že místo do ....... bys ho zatáhla na komín ?? rolllollol

#607 5. 9. 2008 13:43

petra72
Host

Jen se podívejte, co to vaše vlákno způsobilo. Když jsem si to přečetla (tedy oprášila jsem vzpomínky), tak jsem si všimla, kolik přispěvovatelek je v současné době těhotných!

Člověk jim tady dobře radí, jak se chránit - a ony toho nedbají a hned to musejí zkoušet..... Jako malý děti. dumbom

#608 5. 9. 2008 15:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Možno chránili oči a spermia bičíková šup! donútra nosom! yikes a je to... kapitulation vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#609 6. 9. 2008 15:07

Nick3594
Host

Cilko, kdepak se ještě chránit, ten drobeček byla cílená činnost lol. Půjčím, hlídací tetu potřebuju jako sůl big_smile. Nikoho bohužel na hlídání nemám usch. Kdeže to bydlíš lol?
(a děkuju moc, ale ještě si ho neviděla když se vzteká a vypadá jako rajče big_smile)

Upravil(a) lvice (6. 9. 2008 15:08)

#610 25. 10. 2008 11:47

Maxík
Host

Z jakéhosi chatu:

<a> ted ctu bravo poradnu a sleduj xD
<a> "Ahoj. Mam mensi dotaz. Chtela sem se zeptat normalnich lidi zda se da pri analnim sexu otehotnet a zda pri nem je potreba kondom a zda pri nem potrebuju HA. Dekuju za odpoved"
<b> ta je blbá. Tady si nekdo spletl anal a oral

Upravil(a) Maxík (25. 10. 2008 11:47)

#611 6. 11. 2008 21:46

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Vzhledem k tomu, že původní "dotaz" je z 15.5.2007, nohla by konečně tazatelka odkrýt tu zásadní informaci, jeslti tedy otěhotněla či ne. Vážně, po roce diskuzí by bylo fajn znát odpovědi smile))

Mája

Není tady

#612 7. 11. 2008 7:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Májajája napsal(a):

Vzhledem k tomu, že původní "dotaz" je z 15.5.2007, nohla by konečně tazatelka odkrýt tu zásadní informaci, jeslti tedy otěhotněla či ne. Vážně, po roce diskuzí by bylo fajn znát odpovědi smile))

Dotyčná jest už více jak dva roky maminkou. Ona zapomněla dodat, že to oko bylo na punčocháčích lol lol

Upravil(a) Pisatel (7. 11. 2008 7:17)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#613 7. 11. 2008 7:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Jen se podívejte, co to vaše vlákno způsobilo. Když jsem si to přečetla (tedy oprášila jsem vzpomínky), tak jsem si všimla, kolik přispěvovatelek je v současné době těhotných!

Člověk jim tady dobře radí, jak se chránit - a ony toho nedbají a hned to musejí zkoušet..... Jako malý děti. dumbom

nemaj tolik kouřit lol lol

Není tady

#614 7. 11. 2008 14:02

REŇAS
Host

lolbig_smile No,to je fakt "otázka" týdne.. Co to zase je????!!! Tady  byl-je někdo spíš "cáknutej"..dumbom Tak by mě zajímalo,jak to dopadlo s jejím případným těhotenstvím,aby nám třeba nenapsala,že otěhotněla nosní dírkou..big_smile

#615 7. 11. 2008 14:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

lolbig_smile No,to je fakt "otázka" týdne.. Co to zase je????!!! Tady  byl-je někdo spíš "cáknutej"..dumbom Tak by mě zajímalo,jak to dopadlo s jejím případným těhotenstvím,aby nám třeba nenapsala,že otěhotněla nosní dírkou..big_smile

A proč ne vejde li se jí tam to vajíčko pak je to jasné lol úspěch na 99% jen ten porod bude těžkej reta

Není tady

#616 7. 11. 2008 17:38

x21365
Host

Pisateli lollollol , ty fááákt vlezeš všude, tobě to přece při cáknutí nehrozí , tak neraď. A hlavně nemluv o těžkým porodu, to miluju tohleto, má rýmu a hned ví ,jak bolí porod nosní díkou ......... tsssssssss dumbomdumbomlol
Já vím, už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale  TY se otěhotnění fááákt neboj. winklollol

#617 8. 11. 2008 10:24

Maxík
Host

Misa II napsal(a):

Pisateli ... už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale  TY se otěhotnění fááákt neboj.

To bych netvrdil ... u Pysatele je možné všecko! tongue

#618 8. 11. 2008 19:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Já vím, už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale  TY se otěhotnění fááákt neboj. winklollol

Ani kdyby mu to cáklo do voka? lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#619 9. 11. 2008 17:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Pisateli lollollol , ty fááákt vlezeš všude, tobě to přece při cáknutí nehrozí , tak neraď. A hlavně nemluv o těžkým porodu, to miluju tohleto, má rýmu a hned ví ,jak bolí porod nosní díkou ......... tsssssssss dumbomdumbomlol

I muži mají své dny lol reta

Není tady

#620 10. 11. 2008 0:12

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Misa II napsal(a):

lol ale věř mi i kdyby ses rozkrájel, těhotná nebudeš ...dny nedny lol

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#621 11. 11. 2008 17:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Amriana napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Misa II napsal(a):

Tak těhotná těžko to s tebou souhlasím, ale těhotný nebo přesněji donosit plod u mě lze. Lékařská věda to už umí.

Není tady

#622 11. 11. 2008 17:34

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Amriana napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tak těhotná těžko to s tebou souhlasím, ale těhotný nebo přesněji donosit plod u mě lze. Lékařská věda to už umí.

Ale jdi Ty ses koukal na film Junior se Schwarzenegerem ne ? lol Že se dělají pokusy s umělou dělohou, o tom jsem slyšela, ale tohle teda fakty ne ...nehodíš sem nějakej odkázek ...jen tak pro mý info ??? Mě se to nějak nezdá .. lol

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#623 11. 11. 2008 17:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Amriana napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Amriana napsal(a):

Ale jdi Ty ses koukal na film Junior se Schwarzenegerem ne ? lol Že se dělají pokusy s umělou dělohou, o tom jsem slyšela, ale tohle teda fakty ne ...nehodíš sem nějakej odkázek ...jen tak pro mý info ??? Mě se to nějak nezdá .. lol

Tak ten film mě i při mém mládí lol zaplať pane, minul. Ale už jsou lékaři to umí. Světová etická komise to drží pod poklicí.

Není tady

#624 11. 11. 2008 17:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, ale za cenu takej hormonálnej bomby, že to by si už potom horko-ťažko bol chlap... wink Aj ten údajný chlap, ktorý vynosil a porodil, dieťa, bol vlastne transsexuál. stolt Oko-neoko, estrogén nepustí.

Brita

Není tady

#625 11. 11. 2008 18:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

A co se vlastně stalo, resp. co tu řešíme? Pisatel si to cáknul do voka, nebo co? tummenupp lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí