|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak já se teda chlubím po 9 měsících
. Ten poklad mám vyfocený pod čarou
. Stejně si říkám, jaký je to zázrak ze 2 buněk vznikne takový človíček
.
Zrovna teď přemýšlím jak se chránit, tak že bych vyrazila nakoupit ty spearmintové žvejky
?
Lupi, já jsem toho přeborníka zamykala doma,
takže Cosmopolitan musel šmejdit jinde, ale bm našel někoho, kdo má větší zájem o jeho umělou výživu a přírodní masky, tak teď už nejsem v obraze.
Lvice, to máš pravdu, je to zázrak, příroda je holt mocná čarodějka:par:
Od 28.8. máme maličkou Simonku (syn), jen nevím, kdy ji uvidím. Taky budou řešit, co dál.
Moje dcera si nechala dát implantát, ale asi po roce si ho nechala vyndat. Možná jsem staromodní a jsem ráda, že to dala pryč.
Není tady

Ja žijem divoko, kvapky ani neviem, kde sa váľajú... nechránim, hanba mi.
Ale zatiaľ nič, asi to bude tými mojimi okuliarmi a 8 dioptriami, asi som už za zenitom...
Hoci musím uznať, že pri TOM ich občas zložím a kontrolne POOTVORÍM
oko - aby som videla, KTO je darca... 
Není tady
dneska mi málem cáklo.... ještě že jsem měla brýle, dioprické...
Neměla jsem anni skafandr... ani šnorchl... mi to přišlo na procházku blbý, ale šaty jsem měla skoro až na zem, mám se bát???
Lvice, si se nechránila, co? no tak te´d máš dvacet let života jednu velkou radost
(krásný dítě..., půjčíš? hlídám jen do pěti let
)
Není tady
Jsem si teda dneska taky nakapala do očí - to mám z těch knih 

Kuki tím chceš naznačit co ?? Že místo do ....... bys ho zatáhla na komín ?? 

Jen se podívejte, co to vaše vlákno způsobilo. Když jsem si to přečetla (tedy oprášila jsem vzpomínky), tak jsem si všimla, kolik přispěvovatelek je v současné době těhotných!
Člověk jim tady dobře radí, jak se chránit - a ony toho nedbají a hned to musejí zkoušet..... Jako malý děti. 

Možno chránili oči a spermia bičíková šup! donútra nosom!
a je to...

Není tady
Cilko, kdepak se ještě chránit, ten drobeček byla cílená činnost
. Půjčím, hlídací tetu potřebuju jako sůl
. Nikoho bohužel na hlídání nemám
. Kdeže to bydlíš
?
(a děkuju moc, ale ještě si ho neviděla když se vzteká a vypadá jako rajče
)
Upravil(a) lvice (6. 9. 2008 15:08)
Z jakéhosi chatu:
<a> ted ctu bravo poradnu a sleduj xD
<a> "Ahoj. Mam mensi dotaz. Chtela sem se zeptat normalnich lidi zda se da pri analnim sexu otehotnet a zda pri nem je potreba kondom a zda pri nem potrebuju HA. Dekuju za odpoved"
<b> ta je blbá. Tady si nekdo spletl anal a oral
Upravil(a) Maxík (25. 10. 2008 11:47)
Vzhledem k tomu, že původní "dotaz" je z 15.5.2007, nohla by konečně tazatelka odkrýt tu zásadní informaci, jeslti tedy otěhotněla či ne. Vážně, po roce diskuzí by bylo fajn znát odpovědi
))
Není tady
Májajája napsal(a):
Vzhledem k tomu, že původní "dotaz" je z 15.5.2007, nohla by konečně tazatelka odkrýt tu zásadní informaci, jeslti tedy otěhotněla či ne. Vážně, po roce diskuzí by bylo fajn znát odpovědi
))
Dotyčná jest už více jak dva roky maminkou. Ona zapomněla dodat, že to oko bylo na punčocháčích

Upravil(a) Pisatel (7. 11. 2008 7:17)
Není tady
petra72 napsal(a):
Jen se podívejte, co to vaše vlákno způsobilo. Když jsem si to přečetla (tedy oprášila jsem vzpomínky), tak jsem si všimla, kolik přispěvovatelek je v současné době těhotných!
Člověk jim tady dobře radí, jak se chránit - a ony toho nedbají a hned to musejí zkoušet..... Jako malý děti.
nemaj tolik kouřit

Není tady

No,to je fakt "otázka" týdne.. Co to zase je????!!! Tady byl-je někdo spíš "cáknutej"..
Tak by mě zajímalo,jak to dopadlo s jejím případným těhotenstvím,aby nám třeba nenapsala,že otěhotněla nosní dírkou..
REŇAS napsal(a):
No,to je fakt "otázka" týdne.. Co to zase je????!!! Tady byl-je někdo spíš "cáknutej"..
Tak by mě zajímalo,jak to dopadlo s jejím případným těhotenstvím,aby nám třeba nenapsala,že otěhotněla nosní dírkou..
A proč ne vejde li se jí tam to vajíčko pak je to jasné
úspěch na 99% jen ten porod bude těžkej 
Není tady
Pisateli 

, ty fááákt vlezeš všude, tobě to přece při cáknutí nehrozí , tak neraď. A hlavně nemluv o těžkým porodu, to miluju tohleto, má rýmu a hned ví ,jak bolí porod nosní díkou ......... tsssssssss 

Já vím, už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale TY se otěhotnění fááákt neboj. 

Misa II napsal(a):
Pisateli ... už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale TY se otěhotnění fááákt neboj.
To bych netvrdil ... u Pysatele je možné všecko! 

Misa II napsal(a):
Já vím, už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale TY se otěhotnění fááákt neboj.
Ani kdyby mu to cáklo do voka?

Není tady
Misa II napsal(a):
Pisateli
, ty fááákt vlezeš všude, tobě to přece při cáknutí nehrozí , tak neraď. A hlavně nemluv o těžkým porodu, to miluju tohleto, má rýmu a hned ví ,jak bolí porod nosní díkou ......... tsssssssss
I muži mají své dny

Není tady
Pisatel napsal(a):
Misa II napsal(a):
Pisateli
Já vím, už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale TY se otěhotnění fááákt neboj.I muži mají své dny
![]()
ale věř mi i kdyby ses rozkrájel, těhotná nebudeš ...dny nedny 
Není tady
Amriana napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Misa II napsal(a):
Pisateli
Já vím, už si možná začal i menstruovat, jak to s námi občas prožíváš, ale TY se otěhotnění fááákt neboj.I muži mají své dny
![]()
Tak těhotná těžko to s tebou souhlasím, ale těhotný nebo přesněji donosit plod u mě lze. Lékařská věda to už umí.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Amriana napsal(a):
Pisatel napsal(a):
I muži mají své dny![]()
Tak těhotná těžko to s tebou souhlasím, ale těhotný nebo přesněji donosit plod u mě lze. Lékařská věda to už umí.
Ale jdi Ty ses koukal na film Junior se Schwarzenegerem ne ?
Že se dělají pokusy s umělou dělohou, o tom jsem slyšela, ale tohle teda fakty ne ...nehodíš sem nějakej odkázek ...jen tak pro mý info ??? Mě se to nějak nezdá .. 
Není tady
Amriana napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ale jdi Ty ses koukal na film Junior se Schwarzenegerem ne ?
Že se dělají pokusy s umělou dělohou, o tom jsem slyšela, ale tohle teda fakty ne ...nehodíš sem nějakej odkázek ...jen tak pro mý info ??? Mě se to nějak nezdá ..
Tak ten film mě i při mém mládí
zaplať pane, minul. Ale už jsou lékaři to umí. Světová etická komise to drží pod poklicí.
Není tady

No, ale za cenu takej hormonálnej bomby, že to by si už potom horko-ťažko bol chlap...
Aj ten údajný chlap, ktorý vynosil a porodil, dieťa, bol vlastne transsexuál.
Oko-neoko, estrogén nepustí.
Není tady

A co se vlastně stalo, resp. co tu řešíme? Pisatel si to cáknul do voka, nebo co?

Není tady