29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poslední dobou mě tady ty dotazy začínají fakt bavit Tak schválně
Není tady
No já myslím, že pokud jsi se rychle vzápětí podívala dolů, tak snad i jo... a nebo a to si myslím, že slzným kanálkem mohlo přejít do krevního oběhu a poté přímo do dělohy to je totiž kousek, takže být tebou bych mazala pro těhotenský test!
Není tady
S občankou by se měly vydávat knížky se sexuální výchovou a to už by asi bylo pozdě
Není tady
Santala napsal(a):
Poslední dobou mě tady ty dotazy začínají fakt bavit
Tak schválně
Jsem v depresi, takže tohle mě pobavilo uplně maximálně!!! díky.
Není tady
Ihned jsem dala oči "v sloup" !
Není tady
Není tady
Do pravého nebo do levého?
Není tady
Bety napsal(a):
Do pravého nebo do levého?
To je fakt, to je podstatné, z toho by se možná dalo odvodit pohlaví dítěte a jestli se ti trochu dostalo i do nosu no..nechci pomyslet....
Není tady
nebo na VLASY
Není tady
jen se pobavte..
Není tady
A co do ucha?
Není tady
Bety napsal(a):
nebo na VLASY
Na vlasy to máš místo tužidla.......
Není tady
To tužidlo by mohlo fungovat! A ještě člověk ušetří...
Není tady
Tetamáma napsal(a):
A co do ucha?
do ucha!! já umřu.. dobrá muška..
já bylo od svýho ex kdysi poučena, že do ucha se nemaj strkat věci menší než je loket...
Není tady
Ak ti vedú nejaké spoje z oka do maternice, prečo nie? Ale skôr tipujem, že ti tento biomateriál zlepší zrak - a možno aj čuch...
Není tady
teda to se ti povedlo
Není tady
No ak si potom hneď žmurkla, tak určite si. Ja by som na tvojom mieste už nabehla do obchodov s kočiarikmi a dupačkami a rychlo !
Není tady
....... jako první pomoc doporučuji Visine !!! , ale musíš ho použít do 2 hodin po styku oka se spermatem
Bety napsal(a):
nebo na VLASY
No jako s tema vlasama to neni sranda:)To bych zazit uz nechtela:)))ne ze bych z toho otehotnela ale dostat to z nich ,to da fakt praci:)))
Upravil(a) elementgirl (15. 5. 2007 19:01)
Není tady
Tak tohle je fakt gól Já měla právě depku z blížícího se porodu, ale po přečtení tohodle zcela přiznávám, že mi je lépe
Není tady
Taky ti před 9 měsíci cáklo do oka?
Není tady
nééééé, já su asi zkušenější, já už vím, jak se dělaj děti
Není tady
Zato já jsme to už zapomněla (věk 51!)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
nééééé, já su asi zkušenější, já už vím, jak se dělaj děti
Já SU taky z Moravy
Není tady