29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtela bych se s vami podelit, jak to mam s laskou ja. Asi cely minuly rok jsem byla zamilovana do spoluzaka z vedlejsi tridy, on me nechtel, ale bavili jsme se spolu jako pratele. Potom prisla stredni a my se dostali do stejne tridy. Byla jsem moc stastna, ze s nim budu vice casu, ale asi tak zacatkem letosniho roku jsem si zacala uvedomovat, ze to nema cenu. Jela jsem na zimni tabor a potkala jsem tam jednoho 18 letyho kluka. Asi po tejdnu, co jsme se vratili z5, jsme spolu zacali ,,chodit". Jenze chozeni to nebylo, pusu jsem dostala od nej akorat na rozloucenou a privitanou, ze by me nekdy vzal za ruku neexistovalo. vztah jsem ukoncila, protoze jsem nevedela jestli ho opravdu miluju. A byla jsem zase sama... Nedavno, asi tak 3 mesice zpatky jsem se zacala hodne pratelit s jednim klukem z vedlejsi tridy... Ted jsme spolu asi sice tyden, ale ja i on verime, ze nam to dlouho vydrzi, oba jsme bezkonfliktni a vysli jsme si zatim vzdycky vstric. vsichni nam to moc prejou... Pry jsme hezky par.. mozna si o me myslite, ze sem naivni, ze si myslim, ze nam to dlouho vydrzi, ale jelikoz i od jeho kamosu vim, ze na me porad myslim, a vim, ze ja na nej taky, tak tomu silne verim. Hned pri prvni schuzce me vzal za ruku... neboji se mi nic rict... Moc ho miluju. Preju vam vsem nekoho takoveho jakeho mam ja...
Upravil(a) indoinek2 (2. 6. 2007 22:07)
indoinek2: to zní krásně, přeju ti, aby vám to vydrželo co nejdýl. nemyslím si, že jsi naivní, láska je krásná věc, takže si jí užívej dosytosti
Není tady
Když sme se poznali bylo mi patnáct a moc se mi nelíbil - uháněl mě asi třičtvrtě roku - tak sem si řekla, že teda si s nim dám občas pusu - ale chodit s nim nebudu. Pak utekl zase nějaký ten pátek a já si řekla, tak jo tak s nim teda budu chodit, sem tam pusa, ale milovat ho asi nebudu - Pak sem se do něj hróózně zamilovala a začali sme spolu všechno
! Pak asi po roce šel na vojnu, psali sme si a jezdil domu co nejčastěji to šlo. Byli sme na sebe uplně ukrutně natěšený. Potom z ničeho nic začal být hrozně divný a osočil mě z toho že mám snad někoho jinýho - dodneška to nechápu, nebyla to ani v nejmenším pravda. A tak sme šli od sebe - smazala sem číslo a řekla si že ani slzu - když je takovej ...... . Kdykoliv se o něm pak někdo zmínil tak sem měla mrazení - bylo to děsný, moc mi chyběl. Poslal mi několik krásných dopisů o tom že tim co udělal se připravil o to nejkrásnější
- no dojáky. Zkoušeli sme to slepovat, ale nešlo to .....
Teď to je 7 let a já se budu vdávat za svého stávajícího přítele a on je můj skorosoused a má přítelkyni a malý krásný miminko!!
Není tady
... jemu bylo o 2 víc.
Je fajn nikam nechvátat, a je třeba pořádně všechno prozkoumat
Není tady
Ty si budes brat svyho skorosouseda, kterej ma pritelkyni? Nebo to nechapu...
no, já to pochopila tak, že si bude brát svého nynějšího přítele. ten skorosoused s přítelkyní a miminkem je muž, který ji před 7 lety neprávem obvinil z nevěry. nebo ne?
Není tady
To se mi moc nezda.... Ja bych rekla, ze ten skorosoused je upúlne jiny muz a na tamtoho uz zapomela a ten skorosoused ma se svoji pritelkyni dite a bude si brat defy. Jinka nevim....
ja myslim ze mluvi o tom starym ze ten ma to decko
Není tady
Poprvé zamilovaná jsem byla asi ve 12 letech, byl to fešák chlap a já doma řvala, když mě na něj nenechali koukat v televizi, neb hrál každý pátek Inspektora Moulina. Pak to přišlo ještě jednou, koukala jsem asi ve 14 letech na film se Stevem McQueenem . Opravdovou lásku jsem ale poznala hodně hodně déle, bylo mi skoro 17 a on byl o dost starší, bylo mu skoro 30 a chtěl se ženit. Já tak dlouho váhala, až jsem o něj přišla. Ale ta nejvetší láska na mě ještě naštěstí čekala, bylo 19 a stal se mým manželem.
Není tady
takže teď si budu brát svého partnera Dalibora
-
ten skorosoused co má přítelkyni a miminko je ten můj první partner Honza
-
Není tady
všechno překroutíte, pomóóc, teď vypadám jako nějaký úchyl co spí se sousedem a jeho přítelkyní
Není tady
defy napsal(a):
všechno překroutíte, pomóóc, teď vypadám jako nějaký úchyl co spí se sousedem a jeho přítelkyní
Ale já to přece pochopila
Není tady
defy napsal(a):
já to teda taky pochopila, vysvětlila si to dost jasně
Není tady
Chci někoho koho budu mit rada a ne jenom proto abych nebyla pozadu ------- tahle Tvoje věta je možná důvodem, že ještě nemáš kluka.
Často se stává, že holky nebo třeba i kluci prostě sbalí toho, kdo se zrovna dá, jen, aby s někým chodili.
Já souhlasím s Tebou. Nemá smysl něco podobného dělat. První láska je jen jedna - jednou na ni budeš vzpomínat, tak si počkej, až přijde ten, do koho se opravdu zamiluješ.
Jinak, můj osobní názor je, že ve 14 jsi rozhodně ještě nic nepropásla a nejsi pozadu - spíš jsi normální, rozumná holka
Není tady
ted uz to taky chapu, ale pretim kdyz si to psala tak to znelo tak nejak divne.. promin..
to mashanka : no asi na tom něco bude ale tak někdy si řikam jestli ještě nějakydobry kluci tady sou zatim sem poznala samy takovy ty machyrky (třeba z toho vyrostou) ktery nejsou použitelny a malý malo těch fakt dobrejch kluku ............jinak Vam všem přeju aby VAm to višlo a děkuju !!!!
Není tady
Ahojky ja na prvni lasku cekam,zatim se na me ty kluci,co jsem mela rada vzdycky jen vykaslali,je to fakt densyy,moje ,,milostny avantyry",no jako....cekam adoufam
Není tady
Prvni laska..? To bylo pred dvema lety, bylo mi 16 a priteli 15:) Nas vztah trval neco pres 5 mesicu a bylo to takovy to prvni velky vzajemny zamilovani:) Bohuzel jsme se nerozesli zrovna v dobrem, takze se ted nevidame..Ale mozna je to tak i lepsi:) Jsem ted znovu zamilovana a troufam si rict, ze o hodne vic nez tenkrat:)
Není tady
No abych pravdu řekla, tak tu opravdovou lásku jsem poznala až v 17..a ted je mi 20 a pořád jsme spolu...ale jako vážný vztah(kdy jsem si tehdy myslela, že to láska je) jsem měla v 15(trvalo to asi 8 měsíců).
Není tady
Já tu svou první mega-bomba-lásku potkala už v těch 14 a vydrželo nám to 7 krásných, leč přelomových let. Pak jsme se v poklidu rozešli a o dva roky později znovu zažívám ten krásný pocit motýlích křídel... Není kam spěchat, lepší je se na to těšit než na to vzpomínat.
Není tady
hele klid jako nevím jak to brát úplní první lásku se kterou sem se už i líbal sem měl ve školce chodili sme spolu až do 3. třídy
byl to nářez
ale jako opravdu první do které sem se fanaticky bláznivě zamiloval (hergot dyť to je druhá holka se kterou sem kdy vlastně chodil !?
) byla až v 21letech a ta mě pěkně pře***ala to už tu rozebírat nebudu
Není tady
no a je mi 21 a půl a sem te´d sám ale už se něco bude formovat, byl sem informován o jedné fakt super kočce od kamarádů a dobrých kamarádek a prý je normální a né žádná namyšlená fiflena tak uvidíme, snad mi to konečně vyjde....
Není tady
Jestli na chvili zapomenu na moje prvni platonicke lasky ze skolky a tak, svou prvni lasku jsem prozila kdyz mi bylo trinact. Byl to spoluzak a vsichni rikali, ze spolu vypadame moc hezky, ale to asi ani vubec nebyla laska. Z casu na cas mne chytil za ruku, po peti mesicech mi dal prvni pusu a tak, vydrzelo nam to vic nez rok a pak se se mnou rozesel bez vysvetleni. To bylo takove to skouseni lasky Ted je on moc velkej machr ve tride a holky kolem nej litaj jak sileni, ale ja uz vim, ze on za to nestoji. Je prima kamarad, ale to je vsechno. Ted chodim s jinym klukem, pred par dnami to bylo presne pul roku. Ted je mi patnact a je to uplne jiny... tamto byla prvni vetsi laska(jestli se to tak da vubec nazvat) ale tohle prvni opravdova. A je to uplne neporovnatelne... Tenhle kluk je pro mne hotovy zazrak... me prvni setkani s nim bylo ve snu. Mne se o nem zdalo jeste driv nez jsme se potkali. A kdyz jsme se potkali, trvalo dva roky nez jsme si uvedomili, ze se vlastne mame radi... A ted je nam konecne hezky
Není tady
První láska- to je krása!
A na krásu se vyplatí čekat.
Jde o to,co přesně je první láska. Když se předškolačka zakouká do kamarádových očí a dají si ve školce na písku pusu... to Ty ale nemyslíš, že?
Já se doopravdy zamilovala, tak silně, až to bolelo, ale bylo to i krásné kolem 16 let. Do té déby byli kluci hlavně kamarádi,se kterými byla legrace. A i tahle moje láska byla spíš platonická... ale já jsem už předpotopní týpek... i když moje doba měla hodně do sebe!!
Takže se nenech zblbnout a klidně na svou první lásku čekej.
Jo, vyšla knížka - První láska=velká sázka (vydal Akcent). Třeba tam najdeš odpovědi, určitě ji mají v každé knihovně.
Není tady