29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda jen mě tak napadlo v kolikati ste vy prožili svoji prvni lásku???KDyž se tak divam kolem sebe tak mě připada že sem nějak pozadu bo co je mi sice 14 ale holky v mem věku u ž většinou někoho maji ale abych pravdu řekla tak už ani nevim jestli existujou nějaky simpaticý kluci většinou sou to takovy ty machirci no nevim no....maj ty okolo mě takovy štěstí nebo mam ja smulu?.. ale na druhou stranu chci někoho koho budu mit rada a ne jenom proto abych nebyla pozadu a jak ste na tom nebo jak ste na tom byli vy?
Není tady
No konečně někdo rozumný kdo nespěchá jen proto aby nebyl pozadu určitě je lepší mít tu opravdovou první lásku později než nějaké pochybné vztahy
jen aby o mě neříkali že jsem pozadu
Já v 16 vůbec nelituju, je to mooooc krásné a chce si to dosytosti užít se vším všudy, voděním, laskáním, mazlením ...... nic ti neuteče neboj, jen si to užij a nesnaž se to uspěchat držím ti palečky ať potkáš tu pravou první lásku přesně v ten pravý čas
Není tady
Také se přidávám k Salome.
Není nutné spěchat, ten tvůj pravý se najde a je jedno jestli se seznámíte v 16 nebo ve 20 ti. Skočit po někom jen proto aby jsi se dorovnala kamarádkám za to nestojí.
Určitě přijde a bude krááásnáááá.
Není tady
ježiš.. holky kam to dneska spěje,
uvědom si, že ještě nejsi ani plnoletá, času máš ještě dost, jako já nevim no, mě tyto holky co sou ve 14 zkušené(pardon za výraz ale je to tak ) jako staré ženy moc neberou, protože na každého působý jako ku****, mě je 20 a holku sem ještě neměl sem totiž trošku víc rozežraný a taky sem byl do nedávna vyžraný,te´d sem začal cvičit hodně sem zhubla a teď čekám až najdu tu pravou, jenom tak s někým bych nechodil, no nic, to už sem zašel daleko do sebe
no prostě máš ještě čas, jedna kámoška má 16 a říká, že čeká na toho pravého, pač přijít o to dneska není žádný um, to dneska není problém, takže asi tak nějak
Není tady
V 17 1/2 a bylo to bezva, přesně tak jak jsem si to vždycky představovala. A do dneška na to ráda vzpomínám a už to bude 20 let. Takže čekej na tu hezkou první lásku a kašli na to jestli holky okolo tebe už někoho mají!
Není tady
To Celtik Dragon.. nedávno jsme vedly s kámoškou diskuzi na tohle téma.. je to přílišnou medializací.. ano, na jednu stranu máme možnost nemět v sexu předsudky, užít si to, nemáme problémy mluvit o tem se svým partnerem, kamarádkami, doktorem, na internetu.. na druhou stranu se však ze sexu stává něco uplně běžného.. běžně dostupného.. dívčí časopisy si kupujou slečny ve dvanácti letech.. běžně se tam dočtou o těchle věcech.. je to přílišná medializace tohoto a tlak společnosti.. nic víc.. aspon z mého pohledu
Není tady
já nevim no... je to možné, ale na mě to prostě působí strašně když vidím třináctku oblečenou jako šlapku a za ní v závěsu 5 borečků kteří by ju nejradši přetáhli, a když ju náhodou přetáhne borec kterému už je 16 tak z toho může mít ještě problém za zneužívání nezletilých, já už si někdy připadám (obrazně řečeno) jako pedofil, po ulici jde holka za zadu dobrá ze předu dobrá a pak se člověk od kámoše dozvý, že chodí s jeho brácho do 7. třídy... zdá se mi, že někdyz je to až moc brzo....
Není tady
nepatří to k tématu ale vzpoměla jsem si jak mi kámoš (40) vykládal jak hráli fotbálek a přišly se na ně podívat mladé kočky, chlapi se prsili jací nejsou borci, honili si triko jako že jsou ještě mladíci a pokřikovali na slečny jak puboši. Když pak slečny pozvali na panáka a pořádně si je prohlídli, zjistil že jsou to spolužačky jeho dcery
Krve by se v něm nedořezal, když si představil svou dceru na klíně "páprdy"
Není tady
V sedmnácti.
Předtím jsem sice byla zamilovaná hodněkrát, ale nikdy to nikdo neopětoval
Není tady
Bylo mi asi sedmnáct a půl a vydržela do až do mých 19. narozenin. Byl první ve všem kromě líbání a neměnila bych - byla to nejkrásnější doba mého dosavadního života. Jediné co mě mrzí, je ten rozchod - je to už víc než půl roku a stejně to ještě pobolívá.
Není tady
Ja sice predtim chodila asi se dvema ale to bylo takovyto detsky chozeni co se za chozeni ani neda pocitat....no a pak sem byla zamilovana ale on do me ne....no a ted v 15 mi to vyslo, miluju ho moc moc a on me prej taky (doufam ze nekeca ale myslim ze se chova tak ze je poznat ze me miluje
) a sem maximalne stastna
Není tady
Prvni lasku jsem prozila v 15 letech.Vodili jsme se po parku za ruce a povidali si po delsi dobe prislo i na nejakou tu pusu.Mam na to hezke vzpominky.S druhou laskou jsem prisla o panenstvi a to bylo v 17 letech,to jsme spolu chodili pul roku.
Není tady
Bylo mi čerstvých sedmnáct a byla to ta nejkrásnější první opravdová láska, jakou si mladá holka může přát Trvala přes tři roky a dnes z těch vzpomínek čerpám sílu když je mi těžko.
Není tady
pomalu mi táhne na 20 a svojí big love jsem ještě nepoznala - vlastně bych neměla být smutná, každý mi říká, že bych na to měla být hrdá - zvláště v téhle době. nejspíš mají pravdu, milovala jsem jednoho kluka min. 9 let a nevedlo to nikam. teď jsem pocítila lásku ke kamarádovi a vypadá to nadějně
. takže radím, nemusíš spěchat, ona si tě láska najde - taky jsem pořád hledala a když jsem přestala, objevil se
Není tady
Děkuju za odovědi všem vám moc přeju ať vám to ve všem vyjde
... no hlavně se mějte tak jak se chcete mít ..to leny.wood: asi máš pravdu nejlíp se najde kdyš se nehledá
Není tady
No to mimu brachoj je deset a holek měl už no no do tolika snad ani počítat neumim ...no tak jako nechtěla bych dopadnout jako on
Není tady
majdiq napsal(a):
No to mimu brachoj je deset a holek měl už no no do tolika snad ani počítat neumim
...no tak jako nechtěla bych dopadnout jako on
a to jako opravdovejch holek, nebo jenom takový ty dětský?? tak nějak si to nedokážu představit u 10ti letýho kluka
Není tady
Já taky přispěju troškou do mlýna. Svou první lásku jsem poznal ve 14 letech na ozdravném pobytu. Trvalo to sice 14 ale byl to krásný pocit, i když jsem byl hodně stydlivej.
Teďka mi táhne na 19 a holky pořád nic....
Není tady
nooo prva laska...to bolo asi pred rokom-mala som 16...on bol o nieco starsi a ja hrooozne zalubena...trvalo to len kratko-3 mesiace ale nastastie sme sa nerozisli v zlom...aj dnes ked sa stretneme si vieme pekne pokecat:)
Není tady
leny.wood napsal(a):
majdiq napsal(a):
No to mimu brachoj je deset a holek měl už no no do tolika snad ani počítat neumim
...no tak jako nechtěla bych dopadnout jako on
a to jako opravdovejch holek, nebo jenom takový ty dětský?? tak nějak si to nedokážu představit u 10ti letýho kluka
![]()
no tak od těch sedmi:lol:to byli takovy ty dětsky teda když nepočítám, ještě školku žejo no ale teď už poslední dobou to už tak dětsky nevypada od ty doby co se naučil líbat
hrozny v deseti co? takovej machyrek no sukničkař...fuj
Není tady
mýmu synovci je 12.....že by se s holčičkama pusinkoval pochybuju(i když člověk nikdy neví).....teda v 10ti-to už je dneska mazec:)!!
Není tady
v 17tich a vztah trval asi mesiac a nejake drobne, ale zalaskovavala som sa platonicky uz od 14tich, lenze moji rovesnici - chlpci mysleli v tej dobe este na uplne ine veci - futbal + PC hry, baby boli pre ne len pritazou :-( takze som mohla len snivat, ale ked si uvedomim aka som bola naivna a nevyzreta v tej dobe, tak som rada
Není tady
v 16 sem měla první tu "hlubokou" lásku, bylo to všechno plynulý, pomalu jsme se propracovali od otukavani, prvni pusy az k prvnímu průskumnému nicmocsexu a pak další a další suprsexy. Já byla jeho první a on byl můj první - to bylo vzrůšo. Och ach .... jak zpívá Kalandra .dětství odletělo bůůůh ví kam, zpátky nevrátí se jáááá to znáááám
Není tady
defy:kolik bylo jemu a jak dlouho vam to vydrzelo? jinak zni to kraaasne, ja sem zatim ve fazi vetsich pus a nevinneho mazleni
Není tady