Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 12. 5. 2007 15:49

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Kamaradka ma malou 6 - mesicni holcicku, a s jejim tatinkem se nevideli od kvetna 2006, predtim spolu meli vztah s dvema prestavkami skoro 8 let. On se na jare loni choval malinko divne, takze kdyz ona otehotnela, rekla mu, ze mimco neni jeho - pohadali se, proto mu to rekla, pak mu od kvetna chtela rict mockrat, ze mala je samozrejme jeho, protoze ma kamaradka opravdu s nikym jinym nebyla, a klidne by nechala delat i testy paternity.....snazila se ho kontaktovat jiz mockrat - ale telefony ji nebere. Pry ma nejaky novy vtah, kamaradka by ho ale rada kontaktovala a rekla by mu, ze je opravdu tata. Myslite, ze to ma smysl ? A jak nejlepe mu to rict? Myslite, ze je sance, ze se ke kamaradce vrati?

Není tady

 

#2 12. 5. 2007 15:54

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Teda to je,ale dost blba sranda rict otci,ze dite neni jeho.Jako chlap bych tomu taky neveril,ze je moje.Pokud,uz ma novy vztah tak to teda nevim jestli se vrati......


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#3 12. 5. 2007 16:00

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

sranda to nebyla. bylo to spis tak, ze se ona trosku bala, jak se on bude dal chovat, a tak nejak si blbe rikala, ze by kdyztak zustala sama, samozrejme, ze to byla pitomost, ale kdo nekdy nejakou neudelal. Pak mu to chtela mockrat rict uz od kvetna loni...ale proste po tel. ten kluk nekomunikuje, a ona se ted za nim chysta asi nejspis do prace, protoze jinak neni, jak ho zkontaktovat

Není tady

 

#4 12. 5. 2007 16:02

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

na druhou stranu, on s ni dite chtel, a vedel, ze se milovali bez ochrany, tak mohl mit alespon nejake pochybnosti a treba se nejak snazit zjistit, jestli je mimco treba jeho...ja nevim, tezko je radit

Není tady

 

#5 12. 5. 2007 16:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

A čemu se diví, že jí nebere telefon, když mu řekla, že dítě není jeho. Zachovala se jako trucovitá malá holka, následky si nese sama. Co čeká, že on jí teď uvěří? No to je dost hloupá a náprava nebude jednoduchá. A šance, že se vrátí asi není, ty bys snad byla s někým, kdo dovede lhát v takové zásadní věci? To svědčí o jejím charakteru, zahrála si, tak teď  má to, co zjevně nechtěla, ale zaslouží si to, bohužel. Je mi jí svým způsobem líto, ale zavařila si to sama. Ty testy bych udělat nechala, on by měl vědět, že je malá jeho, aby na ni přispíval, ale jinak nevím, víc od něj asi čekat nemůže. Po tom, co udělala, čeká, že on si rozbije současný, třeba skvělý vztah a vrátí se k ní? To je naivní.


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#6 12. 5. 2007 16:07

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Ja myslim, ze nic neceka, proste chtela vedet jen, jak to vidi nezaujati lide, to je cele.

Není tady

 

#7 12. 5. 2007 16:33

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 21. 4. 2007
Příspěvky: 1149

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Taky bych radila, aby nechala udělat test otcovství. Po všech stránkách to bude lepší, když dítě bude vědět, kdo je jeho otec, až bude větší a bude se ptát. I třeba kvůli sociálním dávkám. Oba na to mají právo, dítě i otec. A myslím si, že se k ní určitě nevrátí.

Není tady

 

#8 12. 5. 2007 16:49

Prdola2
♥------
Registrovaný: 12. 5. 2007
Příspěvky: 12

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

On už nad ní zlomil hůl, jakmile mu to řekla, citil se podvedený. Té osobě už nebude věřit. Tohle bude brát, jako že na něj chce hodit placení alimentů, ještě navrch.
Když pak vyjde (a asi by to měl vědět), že to dítě je jeho, tak nad tím bude ještě víc kroutit hlavou. Proč mu to udělala. Té holce nebude rozumět a ani nebude chtít porozumět. Možná bude litovat, že s ní to dítě vůbec má. S takhle nestabilním člověkem. Jeho současná partnerka to bude brát jako pěkný útok na jejich vztah.
To budou prvotní dojmy.
Pak už podle situace, jaký ten jeho současný vztah je, jaký on je člověk, jak byl vychován. Jaký má vztah k nevěrám, třeba by to začal hrát na 2 strany a pár let to úhrál, třeba zavzpomíná a vrátí se. To už je ve hvězdách.
Možná to nechce ho moc uhánět, něco po něm chtít. Jenom aby o tom věděl a pro začátek konec. Ten test by byl dobrý. Třeba se pak bude chtít s dítětem minimálně alespon stýkat.
Tak to mne napadá, ale každý jsme jiný. A jak se ve finále zachováme to je ještě něco jiného.

Není tady

 

#9 12. 5. 2007 18:11

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Nevím jak vy ale já na starou dobrou korespondenci stále nedám dopustit tongue prostě si tu známku olíznout lol není přece nic jednodužšího než si sednout a napsat klidně i několikastránkový dopis va popsat co ji k tomu vedlo, jak to vidí dnes, co od toho čeká a proč by chtěla test otcovství a ......
Prostě doporučený dopis mu určitě přijde a určitě si ho přečte wink nevěřím, že by zvědavost nezvítězila lol a co se stane pak to už je ve hvězdách, ale myslím si že jak otec tak dítě mají právo to vědět gloria


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 

#10 12. 5. 2007 18:32

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 20. 1. 2006
Příspěvky: 17441
Web

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Já jen nechápu proč ho chce kontaktovat po tak dlouhé době. Byl by bláhový kdyby se vrátil a je to dost nefér vůči němu. Už pro ty alimenty co bude muset platit jen díky její hlouposti, možná se tenkrát mohli dát dohrómady, a mohli být šastná rodina. Teď je dítě bez otce a zároveň tím může dost ohrozit jeho nový vztah.

Ale jak píše salome, asi bych zkusila nejdříve poštu a pak osobní kontakt. Tedy pokud o to stojí, jeho reakci bych vidět nemusela sad


http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

 

#11 12. 5. 2007 18:37

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 1093

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Šance na návrat možná jsou,ale jak by vypadal vztah,to je těžko odhadnutelné.
Když po 8 letech kamarádka oznámí že je těhotná a ještě ke všemu dítě není jeho,musel mít v hlavě teda pěkný hokej a důvěru v ní absolutně v koncích.
A Salome radí dobře.Není nad psaný projev ve kterém mu situaci popíše a navrhne setkání.Tam se vyřeší víc a i on bude možná k setkání přístupnější.Pokud na něj v práci nebo na ulici vybalí že je otcem dítěte,bude to vypadat docela nezdravě.
A kamarádka by si měla uvědomit že jsou věci se kterými se prostě nežertuje a se životy jiných si nelze beztrestně zahrávat.

Není tady

 

#12 12. 5. 2007 18:50

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Tak mne se moc libi prispevky Anky a Salome....ten dopis se mi zda fakt asi nejlepsi, protoze vybalit to na nej v praci pred kolegy by bylo asi hodne nefer - divadelko se v praci asi nehodi;) Jinak ona se mu to pokousela nejak rict od kvetna loni, a chtela se s nim sejit a vse vysvetlit, psala mu, ze pro nej ma stastnou zpravu, ze je vse jinak, ze s nim chce mluvit, ale on na to nic. Chtela mu to proste vysvetlit a rict z oci do oci. Jenomze mu jenom zkousela volat a psat sms....az to doslo doted, kdy se proste nejak tak uklidnila, vse rozmyslela, a chce mu to stuj co stuj rict - kvuli male, aby nebyla bez sveho tatinka. Nechce po nem penize, kvuli tomu to nedela smile

Není tady

 

#13 12. 5. 2007 21:33

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Já nevím, co by TEĎ chtěla kamarádka ještě řešit. Sama si svojí neuvážeností od sebe partnera odplašila a v současné době je už pozdě něco slepovat. Maximálně docílí toho, že partner bude po prokázaných testech plátce výživného - ale nic víc. Každopádně ten chlap ke kamarádce - jako ženě - zaujme velice negativní postoj - zaprvé, že mu zalhala a zamlčela velice podstatné věci, takže pro něj zůstane navždycky podvodnice a lhářka a zadruhé - pokud dojde k testům otcovství, bude ten chudák chlap popotahován po soudech, což každý nerad. Do třetice má ten chudák další - zřejmě funkční vztah, ve kterém je spokojen a to, že se ukáže, že má nepřiznanou dceru bude asi horko-těžko své nové partnerce vysvětlovat.
Tohle jsou tři závažné věci, proč nevěřím tomu, že by se bývalý přítel ke kamarádce vrátil.
Udělala strašlivou a osudovou chybu, která se dá těžko vrátit zpět.

Možná, že tatínek bude platit, mooožná, že o dítě projeví zájem, ale rozhodně se ke kamarádce po několika podrazech po sobě jdoucích nevrátí, o tom jsem ujištěna.


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#14 12. 5. 2007 21:43

LViktorka
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 5. 4. 2007
Příspěvky: 635

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

No, to je pěkný maglajz...plakat nad rozlitým mlékem je pozdě. Co udělala na začátku, je opravdu necitlivé, bezohledné a hloupé, už to ví i sama. Že takový rozmar bude rozhodovat o osudu nevinného děátka, je paradox, ale bohužel realita. Těžko to vrátit zpět...Dopis, dlouhý, úpřimný, s pokorou, možná pár fotek k tomu, bych volila na prvním místě, a potom, když by zůstal bez odezvy, už jenom poslední pokus a to ve smyslu do očí bijícího žertu, třeba vystrojit děátko jako dáreček a zazvonit s ním s omluvou u dveří (domova), nebo tak něco, na začátku se stala hrubá chyba, opravdu je třeba to velmi promyslet, protože ten člověk se zlobí a obrací zády právem.
Taky je důležité, jestli je zapsán jako otec, protože jestli ano, tak by ještě připadal v úvahu třetí krok a to je prostě bohužel soudně se domáhat plnění otcovských povinností. Fakt si myslím, že je to dost nefér vzhledem k tomu, co se stalo, ale přece jenom v zájmu děátka je mít oba rodiče... Je možné, že i soudní zásah by mohl srovnat porouchaný vztah...to jeden nikdy neví...

Není tady

 

#15 12. 5. 2007 21:52

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

LViktorko : napsala jsi to moc hezky, a myslim, ze to bude asi opravdu jedine a rozumne reseni.

Není tady

 

#16 12. 5. 2007 22:11

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

No, v tomhle případě asi neexistuje žádný zázrak, který by dokázal slepit vztah natolik, aby oba rodiče začali fungovat jako partneři. To, že o bývalé partnerce otec jejího dítěte nechce ani slyšet, nebere jí telefony a nepřeje si kontakt, o něčem svědčí. Vymazal ji ze svého života, našel si nový vztah a jeho partnerka je pro něj obtížná minulost. Může mu desetkrát psát, může si nechat udělat testy, může mu s holčičkou zvonit u dveří. Možná přijme povinnost platit výživné, ale po tom podrazu, co na něj jeho bývalá udělala, těžko se k ní vrátí zpátky. A jak znám chlapy - poté, co zjistí, že na něj bývalá ušila podraz a zamlčela mu, že dítě je opravdu jeho, nikdy v životě jí to nepromine.


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#17 12. 5. 2007 22:17

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Ja nevim, mne to prijde hrozny, ale ne proste obrovsky podraz....to by asi byl, kdyby opravdu dite cekala s jinym, a podvedla ho....ale to je vec  nazoru, ona se mu od kvetna 2006 snazila dovolat, a rict mu pravdu ale do oci ne pres sms... a nepodarilo se, a ja osobne, kdyby mi nekdo napsal v tehle situaci, ze s nim potrebuji nutne mluvit, ze to neni tak, jak to bylo receno, ze pro nej mam stastnou zpravu....proste asi bych se asi po osmiletem vztahu alespon sesla....mne to tedy neprijde tak sileny podraz, je to hrozny to je fakt, ale obrovsky zivotni podraz asi ne, podle meho nazor. A ja osobne hodne veci lidem prominu, kdyz se s uctou omluvi ... kazdy clovek dela chyby, a je alespon dobre, ze se je snazi napravit... tot muj nazor... promin Kiaro, ale mne to prislo hrozne tvrdy, co jsi napsala.



Kiara napsal(a):

No, v tomhle případě asi neexistuje žádný zázrak, který by dokázal slepit vztah natolik, aby oba rodiče začali fungovat jako partneři. To, že o bývalé partnerce otec jejího dítěte nechce ani slyšet, nebere jí telefony a nepřeje si kontakt, o něčem svědčí. Vymazal ji ze svého života, našel si nový vztah a jeho partnerka je pro něj obtížná minulost. Může mu desetkrát psát, může si nechat udělat testy, může mu s holčičkou zvonit u dveří. Možná přijme povinnost platit výživné, ale po tom podrazu, co na něj jeho bývalá udělala, těžko se k ní vrátí zpátky. A jak znám chlapy - poté, co zjistí, že na něj bývalá ušila podraz a zamlčela mu, že dítě je opravdu jeho, nikdy v životě jí to nepromine.

Upravil(a) Vesnicka (12. 5. 2007 22:23)

Není tady

 

#18 12. 5. 2007 22:38

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Nevím, nevím vissla to bych musela být hodně naivní, abych si myslela, že za ten rok se jí nepodařilo, když to opravdu chtěla, sdělit mu , že je otec dítěte hmm
Vztah určitě neslepí, to by se snad musel stát zázrak, já myslela, že to chce kvůli dítěti, aby holčička věděla, že má tatínka par a myslela jsem si že je natolik čestná, že nedokáže tajit své bývalé lásce, že je táta dudlik


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 

#19 12. 5. 2007 22:45

LViktorka
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 5. 4. 2007
Příspěvky: 635

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Já si taky myslím, Vesničko, že tragický podraz to není a soudný člověk by mohl být k slabosti, slabé chvilce druhého, shovívavý. Píšeš, že Ty bys " ...po osmiletém vztahu asi sešla...hodně věcí lidem promineš...", určitě si chápavá a tolerantní, ale nezapomeň, že nejsou všichni stejní, není každý jako Ty, a podle sebe soudím tebe není vždycky namístě. Ten člověk se otočil zády, a přezto nemusí být ani špatný, ani necitlivý. On prostě reagoval "tvrdě", a přesvědčit ho bude určitě obtížné, v zájmu děátka ale určitě je, aby se maminka vynasnažila, aby otec věděl, že má dceru a zaujal k tomu nějaký postoj. Hold když se rozhodne, že matce už věřit nebude a nemůže, myslím, že má n to právo, ale rozhodně by neměl zavrhnout dítě, které je na světě a zcela nevinné...

Není tady

 

#20 12. 5. 2007 22:49

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Volala mu  nekolikrat, a psala sms taky nekolikrat.....
a opravdu chce jen tatku pro malou, aby to vedel, protoze detatko si dotycny s kamaradkou strasne moc prali, jen proste on mel pak divne chovani zrovna v inkriminovanou dobu, a ona asi precitlivela tim tehotenstvim si to vzala nejak osobne, a udelala tuhle obrovskou kravinu. Vztah by byl obrovsky stesti a zazrak, ale v ten uz nikdo neveri.

666salome napsal(a):

Nevím, nevím vissla to bych musela být hodně naivní, abych si myslela, že za ten rok se jí nepodařilo, když to opravdu chtěla, sdělit mu , že je otec dítěte hmm
Vztah určitě neslepí, to by se snad musel stát zázrak, já myslela, že to chce kvůli dítěti, aby holčička věděla, že má tatínka par a myslela jsem si že je natolik čestná, že nedokáže tajit své bývalé lásce, že je táta dudlik

Není tady

 

#21 12. 5. 2007 22:55

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

No tak není co řešit, zahodit ješitnost, sednout ke stolu a přesně tak, jako by to vyprávěla kamarádce - prostě po pravdě popsat. Napsat to jasně dumbom ne nějaké mám pro tebe šastnou zprávu roll pro mě by asi moc šastná nebyla, kdybych byla tím klukem a už rok měla jiný perspektivní vztah, třeba i jeho nynější partnerka čeká dítě hmm a on je šastný.
Vžij se taky do jejich situace cool co když je to jinak ....
Pro mě by bylo dost šokující, kdybych se např. po roce vztahu dozvěděla, že můj muž má půlroční dítě va nevím nakolik by nᚠvztah byl pevný, abych ani trošku nezapochybovala, že to netušil gloria


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 

#22 12. 5. 2007 22:57

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Jestliže mu během toho roku psala sms a několikrát mu volala va tak co mu vlastně psala va když to nejdůležitější mu nenapsala vissla


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 

#23 12. 5. 2007 22:59

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Salome : tak myslis, ze by bylo lepsi treba mu to to vubec nerikat, a holt to nechat byt? asi by to bylo taky reseni

666salome napsal(a):

No tak není co řešit, zahodit ješitnost, sednout ke stolu a přesně tak, jako by to vyprávěla kamarádce - prostě po pravdě popsat. Napsat to jasně dumbom ne nějaké mám pro tebe šastnou zprávu roll pro mě by asi moc šastná nebyla, kdybych byla tím klukem a už rok měla jiný perspektivní vztah, třeba i jeho nynější partnerka čeká dítě hmm a on je šastný.
Vžij se taky do jejich situace cool co když je to jinak ....
Pro mě by bylo dost šokující, kdybych se např. po roce vztahu dozvěděla, že můj muž má půlroční dítě va nevím nakolik by nᚠvztah byl pevný, abych ani trošku nezapochybovala, že to netušil gloria

Není tady

 

#24 12. 5. 2007 23:02

Vesnicka
♥♥-----
Registrovaný: 8. 1. 2007
Příspěvky: 25

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

pry mu psala, ze s nim potrebuje nutne mluvit, prosila ho, at se s ni sejde, ze mu chce neco dulezityho rict....ja vim, mela to napsat jasne:)

666salome napsal(a):

Jestliže mu během toho roku psala sms a několikrát mu volala va tak co mu vlastně psala va když to nejdůležitější mu nenapsala vissla

Není tady

 

#25 12. 5. 2007 23:18

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Otec ditete, prosim poradte. Prosim i nazory muzu

Jo holt chlapi nejsou ženský vissla oni fakt nemají telepatii dumbom a mohl si myslet cokoliv stolt třeba mu to připadalo už dost otravné ty sms a telefony z nichž se nic nedověděl. Stejně bych mu napsala, prostě tak jak to je a tečka a basta.
Jo holky všechno tak dlouho obalujou, až se v nich ti jejich chlapi prostě nevyznají dumbom Já už taky vím, že když chci přitulit nemám říkat " je mi zima" to by mi taky mohl donést svetr lollollol


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů