29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To Lolita.. takže..
1. můžeme mět potomstvo (a matka je jistá vždy )
2. citlivější pohled na svět
3. baby sou dlouhověké
4. snažíme se vidět naději
5.můžeme mět jakékoli olbečení jakékoli barvy
6.jsme zodpovědnější
7. pečlivější
8. fyzicky odolnější
9. sme hezščí a holíme si nohy
10. čistotnější
11. vnímavější
12. spořivější
13. máme organizační schopnosti a pořádek ve věcech
Není tady
Loli, jsem prostě ráda žena a kdybych byla muž, byla bych ráda mužem. To je vše.
Není tady
Jeden vtip, ale tím tě neuklidním:
Žena je muž ve výkonu trestu.
Takže jsme asi v minulém životě trošku "zlobily", teď to napravíme a příště ...
teda nexi... to se mi nelíbí... my muži máme pořádek ve svých věcech a víme kde co máme, akorát mluvíme jinou řečí, vy tomu říkáte bordel.....
a my muži zase neorganizovaný pořádek
a další věc
mi muži sem pěknější od přírody pač vy se musíte zkrášlovat šminkama ale mi muži to nepotřebujem
takový vtip : když bůh stvořil muže, byl nanejvíš spokojený - ty oblé tvary , síla, když stvořil ženu, tak se zamračil v přemýšlení a povídá : no když se namaluješ, tak budeš k světu...
, doufám, že mě teď neukamenujete
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
teda nexi... to se mi nelíbí...
my muži máme pořádek ve svých věcech a víme kde co máme, akorát mluvíme jinou řečí, vy tomu říkáte bordel.....
a my muži zase neorganizovaný pořádek
a další věc
mi muži sem pěknější od přírody pač vy se musíte zkrášlovat šminkama ale mi muži to nepotřebujem
![]()
![]()
takový vtip : když bůh stvořil muže, byl nanejvíš spokojený - ty oblé tvary , síla, když stvořil ženu, tak se zamračil v přemýšlení a povídá : no když se namaluješ, tak budeš k světu...![]()
![]()
, doufám, že mě teď neukamenujete
Proč kamenotvat.. já to taky nemyslela smrtelně vážně.. jen sem psala na co sme přišla na dámské jízdě
Není tady
No jo, chlapska jesitnost co... Takze kdyz se ti vic libi kluci, ses teplej?
Není tady
lolito - mne je 22 a mam prsa nulky ... mam z toho komplex /teda spis mivala jsem/pokud ti rika ze se mu libej tak se mu libej ... zadnej muj pritel s tim nemel problem a dokonce bych rekla ze se jim vic libili maly ... takze tim se netrap ... neboj se ze az ti sunda podprsenku tak bude nastvanej zes mu vycpavkama lhala a utece ti ... /mimochodem z toho ja mela nejvetsi bobky/ ... bude tak mimo ze si ani nevsimne ze jsou mensi nez obvykle ... ja to poresila tak ze jsem prestala podprdy nosit uplne je to pohodlnejsi
Není tady
ket: jo taky bych je nenosila kdyby sme nemeli ve tride takovy kreteny a kdyby to vypadalo asopn trochu normalne...
Není tady