29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nexxi? Jak "svý dny nemám vůbec"....stejně ti přece menstuace musí chodit? Ne?! O kolik je přítel starší?(sorry za zvědavost )
Loli: Všechny tvoje starosti(prsama počínaje... ) k tvému věků patří pač za pár let se nad tím pousměješ,pač budeš řešit uplně něco jinčího!
Není tady
misha 88: u čistě gestagenních může a nemusí.. mám cerazete jestli ti to něco řekne.. je to na stejné bázi jako třeba mirena nebo podkožní tyčinky.. přítel je o 13 let starší
Není tady
2Misha88:To jako chces rict ze az budu nekde tehotna umirat v krecich ze mi to bude pripadat spravedlivy?
Není tady
Lolita napsal(a):
2Misha88:To jako chces rict ze az budu nekde tehotna umirat v krecich ze mi to bude pripadat spravedlivy?
nene, že až budeš řešit zaměstání, bydlení, děti, atd atd..že se svým problémům před x lety(rozuměj dnes..) zasměješ!!
nexxi: aha,tak to vůbec nevím, já mám Regulon...a měsíčky normálně mám(Loli: a krásně pravidelně ), akorát ovulace neprobíhá,jasně!
Ta zvědavost byla z toho důvodu, že jsem na tom trochem podobně(přítel je o necelých 12 let(starší pochopitelně! Ale
mně je 19,tobě 17?!Jsme spolu rok a půl..
(jo co rodiče na "třicátníka"?)
Není tady
Misha.. nemám uplně v pořádku krev, takže mi dali tuhle.. dává se většinou maminám když kojí je hodně šetrná.. jen ty začátky když se tělo bránilo..
no naši.. co jim zbejvá.. že by byli nadšení se říct nedá, na druhou stranu vidí že sem se ve škole nezhoršila, ted mám čerstvě udělané státnice, dycky se vrtátím v pořádku.. takže moc neprotestujou.. a jak u tebe?
Není tady
tak naši taky tenkrát koukali..bylo mi 17...jemu 29:)!(tvoji možná víc když ti bylo 15 )ted už je to v pohodě(tatka se bránil dlouho že mu jeho holčičku někdo bere).....a hodlám je dokonce opustit,pač zařizujem bydlení...z čeho státnice?končíš druhák?že by jazyk ti šel už tak výborně? Já učím na maturu:(!
Není tady
misha88: obchodní korespondence.. on to byl tak malinko tatkův nápad ten náš vztah.. byl to jeho známej tak to tak nějako zaonačil až sme se seznámili blíž.. problém byl že jsme byli pak nějakej čas rozejitý, ale přišli sme na to že prostě patříme k sobě. ale od té doby to naši berou dost jinak.. a musím občas dost zabojovat.. ale co, má to svoje kouzlo.. neměnila bych..
Není tady
jo tak:) korespondence!hm.......(for me:španělská vesnice )
počkej na těch 18...ono se třeba ledy ještě více pohnou....a po střední už úplně....držím palce at jde všechno hladce.dobrou.
Není tady
misha88 dobrou dobrou.. jsem zvědavá jak se to tu bude dál vyvýjet
Není tady
No vidim ze debata malinko zmenila smer, ale neva taky preju dobrou:)
Upravil(a) Lolita (14. 5. 2007 14:23)
Není tady
to jsme si jen my zvědavky sdělily vzájemnou životní situaci...Loli, můžeš řešit dál svýho stydlína:)!
Upravil(a) misha88 (13. 5. 2007 23:20)
Není tady
Lolito, vždyť nemusíš mít právě prášky. Třeba náplasti se mění jednou týdně a já i má dcera s nimi máme výborné zkušenosti. Jsou i šetrnější, protože se látka vstřebává přes kůži přímo do krve a nezatěžuje trávící ústrojí.
2majkafa: jo naplasti me taky napadly ze sou dobry, ale nejsou moc drahy? a nehrozi ze se to odloupne trebave vode? a taky je to na koupaku videt ne?
Upravil(a) Lolita (14. 5. 2007 14:23)
Není tady
Lolita napsal(a):
2majkafa: jo naplasti me taky napadly ze sou dobry, ale nejsou moc drahy? a nehrozi ze se to odloupne trebave vode? a taky je to na koupaku videt ne?
Když se nebudeš koupat nahá, tak to není vidět. To zas tolik neva, že je to vidět, nebo ano? I náplasti na odvykání kouření nebo na hubnutí jsou některým vidět. Teda aspoň pro mne to není důležité, jestli je to vidět nebo ne. Když je, tak co? Je to moje věc.
Evra stojí cca 900,- na 3 měsíce. Neodloupne se to, ani v sauně ani v moři. Mám vyzkoušeno.
2majkafa: to abych si kuli pitomy antikoncepci hledala brigadu a utratila to jen za to
Není tady
Lolita napsal(a):
2majkafa: to abych si kuli pitomy antikoncepci hledala brigadu a utratila to jen za to
S tím ti nepomůžu. Musíš se rozhodnout, co chceš. Já jsem své dceři antikoncepci platila, byla jsem ráda, že je zodpovědná. Teď už se živí sama, tak si ji platí sama. Nepřispěla by ti maminka?
Já své dceři antikoncepci taky platím, ale má kamarádky, kterým přispívá i jejich kluk.
A ty šupej na tu gyndu!! ( viz téma - výtok) Chceš být dospělá, začít sexuální život, tak musíš být taky trošku zodpovědná! A neboj se, zas tak hrozný to není. Zubař je horší
Upravil(a) lueta (14. 5. 2007 15:07)
Není tady
Určitě dceři antikoncepci koupím až si o ni řekne, je lepší ji zaplatit dobrou antikoncepci, než pak vidět nešťasnou dceru s dítětem třeba v 17
Není tady
lueta napsal(a):
Já své dceři antikoncepci taky platím, ale má kamarádky, kterým přispívá i jejich kluk.
A ty šupej na tu gyndu!! ( viz téma - výtok) Chceš být dospělá, začít sexuální život, tak musíš být taky trošku zodpovědná! A neboj se, zas tak hrozný to není. Zubař je horší![]()
No vidim ze me pronasledujes vsude A zubare se nebojim od ty doby co sem byla na operaci
ale na gyndu se bojim a bojim a bojim
Jo mama by mi neco prispela ale tezko tolik No kluk mozna taky neco, ale to je takovy blby chtit to po nem v 15 ne.... a v tomhle veku je taky vysoka pravdepodobnost ze se brzo rozejdem... a co pak? zbytecne brat antikoncepci jen kuli kramum?
Není tady
Lolita, neboj se teho doktora tak! je to taky jenom člověk, taky má z něčšeho strach.. měl by ti pomoct a ne tě strašit. jestli má nějaká známá špatnou zkušenost tak jdi jinam, ale určitě se neboj.
Není tady
nexxi napsal(a):
Lolita, neboj se teho doktora tak! je to taky jenom člověk, taky má z něčšeho strach.. měl by ti pomoct a ne tě strašit. jestli má nějaká známá špatnou zkušenost tak jdi jinam, ale určitě se neboj.
ja vim, ze nakonec to nebude tak hrozny...ale stejne,....proste se mi nechce
bych raci byla kluk
Není tady
Podle tvého psaní se mi zdá, že nejsi smířená s tím, že jsi žena. Hlavně, jak píšeš o měsíčkách. Asi bys s tím měla něco udělat, aspoň se zamyslet. Ale snad je to ve tvém věku normální, že jsi ještě takové polodítě a položena a teprve se hledáš.
Lolita napsal(a):
nexxi napsal(a):
ja vim, ze nakonec to nebude tak hrozny...ale stejne,....proste se mi nechce
![]()
bych raci byla kluk
Neblázni, víš kolik mají trablů? A ještě k tomu se s nima vypořádávají hůř než ženské. My jsme psychicky odolnější
Není tady
Lueta má pravdu, v létě na praxi jsme s holkama měly dycky večer volné chvíle a zavedly sme na tohle téma řeč sem tam a došly jsme na to že bejt holkou je výhoda a já bych neměnila.. jenom pánům závidím když jdou na wc třeba na diskotéce..
Není tady
No vetsine mych kamosek se to zda nespravedlivy....a to v hodne ohledech, ne jen menzes tak me uklednete a reknete mi jakou mame podle vas vyhodu a jaky maj kluci nevyhody
Není tady