29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 17:55)
Není tady
Jackie napsal(a):
Ahojky nevíte některá info o kočárku Babypoint V3 - Coneco ? Moc se mi líbí a uvažuji nad koupí.Děkuji J
http://uadi.mimishop.cz/detail.php?zbozi=236367
na tenhle kočárek jsem někde nedávno četla dost hrůznou recenci
Není tady
Do terénu budou ale určitě lepší nafukovací kola. Já jezdím jen ve městě, takže mi to je celkem jedno, ale do terénu bych si koupila nafukovací...
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 17:55)
Není tady
uvidím, otestuju herqulíka příští týden na horách
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 17:56)
Není tady
Madli já to tak ani nevzala, jen prostě jezdím ve městě po rovince tak vím prd jak obstojí v terénu, takže tohle bude první otestování. Nejvíc na herqulíkovi oceňuju ten velkej nákupní košík, ten prostě nemá chybu a všechny kámošky mi ho závidí
Není tady
Já si zase myslím, že pokud nebudete jezdit vyloženě po polních cestách, tak jsou nafukovací kola zbytečný. Taky jsem je po přečtení internetových debat chtěla, nakonec ten náš je nemá, kamarádky, co je mají, tak všechny je dost často je píchly a jsem teď ráda, že nemám nafukovací. Jezdíme tedy většinou po zpevněných cestách, ale jeli jsme i po extrémě polní, drncalo to, ale Helče to vůbec nevadilo, naopak, hrozně se jí líbí a čím víc to drncá, tím líp:-) Takže bych to tak jednoznačně s nafukovacíma rozhodně neviděla, až budu pořizovat (jestli někdy budu) kočár na další dítě, určitě si zase nafukovací kupovat nebudu (a ty moje kamarádky už taky ne)
Není tady
Ahoj holky,tak jsem dnes psala do firmy i-kram ohledně toho kočárku Firkon a když si ho objednám a nebudu s ním spokojená tak do 14 dnů ho můžu klidně vrátit. Já se už docela hodně těším ...Vzhledem k takové dálce od nás jet někam abych viděla ten kočárek naživo tak asi opravdu zvolím volbu zaslání.
Není tady
mali zeptej se jak to dělají s reklamacema, abys nemusela kočár posílat a čekat na něj hodně dlouho, to samé náhradní díly, radši se poptej...
Není tady
Já jsem fakt ráda, že mám pro prcka "houpací kočárek", protože malej se v něm i při velkém breku většinou zklidní. Musí se teda houpat "fest", ale vážně to pomáhá. Ještě lepší jsou tedy díry v chodníku (čím větší, tím lepší ), ale u nás ve městě už jsou chodníky většinou spravené...
Není tady
malinkej napsal(a):
Ahoj holky,tak jsem dnes psala do firmy i-kram ohledně toho kočárku Firkon a když si ho objednám a nebudu s ním spokojená tak do 14 dnů ho můžu klidně vrátit. Já se už docela hodně těším
...Vzhledem k takové dálce od nás jet někam abych viděla ten kočárek naživo tak asi opravdu zvolím volbu zaslání.
Koukala jsem na fotky FIRKONU, A MUSIM ŘICT, ŽE TO VYPADÁ dobře. Jen si nejsem jistá zrovna tou cenou.
Firkon je polský výrobek. Chci jet tenhle týden do Polska, (bydlím u hranic) sice tam pojedu kvůli něčemu jinýmu, ale mrknu se, jen tak pro zajímavost. To že je polský ještě neznamená, že nemůže být kvalitní.
Není tady
já si stojím teda za názorem ,že polský rozhorzhodně neznamená nekvalitní. Máme deltim ,což je polský značka a je bezvadnej a nebyl drahej a jezdíme už 1,5 roku, akorát nedávno jsme měnili pružiny, protože byli ruplý,jinak spokojenost.. Vždyť i X-lander je tuším polsko ne??
jinak kočárek jsem si taky nejdřív omrkla v reálu a pak na netu jsem si našla za dobrou cenu... i když to nebylo tak lehký, protože jsem chtěla jen jednu určitou barvu, která byl v předloňské kolekci,takže už jí nikde neměli,....,ale nakonec jsem asi poslední deltim v republice v barvě bílé kafe sehnala...´
je to tenhle:
http://www.baby-eshop.cz/produkt_img.ph … odukt=2348
Upravil(a) sudina (4. 3. 2008 10:59)
Není tady
Polský výrobek vůbec neznamená, že by to mělo být nekvalitní zboží. Jó, pokud si koupíte v Polsku něco u vietnamce, to už je něco jiného. Třeba na posledním Kabu se teď řešilo, že boty polské výroby jsou jedny z nejkvalitnějších. Samozřejmě, že nemůžete sáhnout po těch do rakve, ty Vám fakt v dešti nevydrží...
Určitě bych hned kočárek nezavrhla jen kvůli tomu, že je polský.
Není tady
Jo jo, také kupujeme polský a maminky si je nemůžou vynachválit
Není tady
Holky nemáte některá zkušenost s tímto kočárkem?? Třeba i ze svého okolí http://elinka.mimishop.cz/detail.php?zbozi=196164
Není tady
Já ho měla na prvního syna, je to už šest let zpátky, byla jsem strašně spokojená, ale musela jsem dost mazat kolečka..... tenkrát nebyly kočáry s aretovacíma kolečkama, dneska bych si kočár bez aretovacích nekoupila.
Není tady
Čekanko děkuji moc za odpověď Můžeš mi prosím ještě napsat co to znamená "aretovací"??
Není tady
limetko pokud se nepletu, tak aretovací znamená přední otočná kolečka, jako má například X lander XA
Není tady
limetka napsal(a):
Čekanko děkuji moc za odpověď
Můžeš mi prosím ještě napsat co to znamená "aretovací"??
Troch nepřesný výraz "aretovací" znamená, že je u otočných kol možnost aretace = zajištění otočných kol tak, aby se "zasekla" a jela rovně, přestala se otáčet o 360°.
Není tady
no prostě otáčecí přední kolečka. Je to strašně pohodlné, kočár se dá vézt jednou rukou, což oceníš až povedeš prcka za ruku nebo budeš držet nad sebou deštník, zkrátka je to super ale žít se bez toho opravdu dá....
Není tady