29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Masule ten Apolon já právě mám, ale teď se mi od Patronu líbí Zephyr, jenže když já vybírala kočár, tak ještě nebyl na trhu
Upravil(a) Romana (14. 5. 2007 20:29)
Není tady
Romčo a spokojená?? je fakt,že nejsou zrovna nejlevnější,ale fakt se mi líbí a počítám s tím,že budu mít velký mimčo (můj mladší syn měl 4100g) takže potřebuju kočár do kterýho bych to naše mimčo srovnala tak,aby tam mělo i pohodlí.....asi rozhodne to až kočíky pojedu omrknout na živo do nějakého obchůdku
Není tady
holky a co tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=5694113 máte někdo ??? mě se moc líbí,ale opět se mi zdá korbička malá....
Není tady
Masule, spokojená jsem, ale v MHD mám někdy problém, je dost široký a další kočárek už se nevleze. Jo a taky výtah - u kámošky jsem musela kočár táhnout do 5. patra po schodech - nevlezli jsme se do výtahu :-(((
Není tady
Romčo,tak to by mi nevadilo nemáme tu MHD a bydlím v malé bytovce bez výtahu takže šířka by mě fakt netrápila...no ještě,že mám dost času na výbírání,kdybych si měla byvrat hned ted tak jsem asi v prčičích,protože bych nevěděla jaký:-))
Není tady
hlavně se vyhněte polským kočárkům - bývají poruchové z nekvalitních materiálů
já mám hluboký peg perego a jsem velmi spokojená, je lehoučký, snadno se skládá, když potřebuju, nasadím na podvozek autosedačku no a hlavně - Karince se v něm líbí :-)
jen mám dilema, zda koupit sporťák ještě před zimou, nebo počkat do jara? malá bude mít 15.3.08 1 rok.
Není tady
já byla s deltimem moc spokojená.
Koukala jsem na ten Zephyr Bohemia Patron a nelíbí se mi, že nemá prodlužovací nástavec aby z něj byl hluboký kočár. buď porťák nebo taška. Ten apollon alux se mi zdá v tomhle lepší a taky větší.
Není tady
Holky, když tu probíráte kočíky, uvažuju o golfkách, ale takových těch lehkých, co se dají složit a dát třebas na rameno. Jenže chci skloubit takovéhle vlastnosti - lehkost, jednoduché skládání, polohovací, stříška, nějaký aspoň malý úložný prostor a levný. Poradíte? Díky.
Není tady
Ahojky,
my máme právě DELTIM Skippy. Já chtěla nový kočárek a ne drahý a hlavně s dlouhým a prostorným lůžkem. Naše mimi bylo už podle UTZ větší a manžel měří 2 m, tak proto. Nakonec se nám narodila 4kilová holčička, JEN 50cm, ale roste jako z vody.
S kočárkem jsem spokojená, sice trošku vrže, ale to mi nepřipadá jako nějaká vážná závada. Jinak kromě toho, že je těžší (rodila jsem v prosinci a chtěla stabilní kočár) neshledávám jiné nedostatky. Možná bych teď akorát někdy, když hodně svítí sluníčko ocenila přehazovací rukojeť, ale zase na mě malá ráda kouká, takže nevím, jestli by se jí to líbilo. Jinak korbičku si můžeš dát po i proti směru jízdy, ale na ulici to těžko budeš přendavat.
Jinak oceňuju, že má odvětrávání boudičky v zadní části. Kolikrát přikryju předek plínkou, aby tam nešlo sluníčko a tak malá kouká druhou stranou ven a i jí tam jde větřík.
Na léto plánuju vyndat lůžko a vznikne nám sporťák. Na cestování, až bude Kája větší pak uvažuju o koupi nějakých lehkých golfek, ale ještě nemám jasno, takže ocením i zkušenosti ostatních s golfkami.
Není tady
alexxandra napsal(a):
Holky, když tu probíráte kočíky, uvažuju o golfkách, ale takových těch lehkých, co se dají složit a dát třebas na rameno. Jenže chci skloubit takovéhle vlastnosti - lehkost, jednoduché skládání, polohovací, stříška, nějaký aspoň malý úložný prostor a levný. Poradíte? Díky.
Pinky včera psala, že koupila tyhle http://www.detskydum.cz/detail.aspx?kt=1018&AD=3 zdají se mi super, ale nemají nánožník. Bezva je to madlo, kočár se dá vézt i jednou rukou..... ale je to tak na nákupy a občasné výletění, na každodenní používání to asi nebude, to bude chtít něco většího.....
Není tady
Tak my máme koupenou trojkolku Cortina Xtris evolution a přesto že byl poměrně drahý tak jsme rádi že ho máme. Museli jsme totiž řešit situaci s absolutním mini výtahem v domě, a cortina je skladná, snadno rozkladatelná a hlavně lehká. Zvládnu si jí rozložit a složit během chvilky sama a vejdem se do výtahu i do všech dveří :-)
Navíc měla v ceně autosedačku, sporťák s nánožníkem, pláštěnku, zabudovanou moskytiéru přímo v boudičce a tašku na madlo.
http://www.bazarkocarku.cz/index.php?qu … splay/1852
a barevnou kombinaci jsme zvolili červenočernou
Není tady
Blue,ty uz to máš za pár.....tak držím MOC palce, ať máš pohodový porod a broučka nebo berušku brzy u sebe. Snaž se hodně odpočívat a spát, čeká Tě kolotoč.....ale krásnej
Není tady
Ahoj, jsem fanoušek Inglesiny, takže hluboký jsem měla Magnum a golfky mám Zippy - s oběma byla vždy jen největší spokojenost. Ještě mám do terénu X-lander a je taky super, jen oproti golfkám je o dost těžší, ale na lesní cesty moc fajn.
Není tady
Romana napsal(a):
Čekanko, ale ten Zephyr je v tomto stejný jako Apolon - vložené lůžko (taška) je bráno jako hluboký kočár a to mají oba stejné...
Aha, já zkoumala jsen zephyra a a ten apollon mi přišel že má ten nástavec. No pokud ne, tak je to teda blbý. díky.
Není tady
jako že se ze sporťáku udělá hluboký kočár, tedy místo madla se nasadí ukončovací díl, který způsobí, že je kočárek uzavřený jako hluboká korba.
Není tady
tak my mame inglesku magnum kombinaci a jsme spokojeni, jeste to vyuzijem pro druhe, a aguli jsme ted koupili cam MB X6, bohuzel na spatnem obchode, tak ted cekame s reklamaci, ale kocar se mi moc libi a agi je v nem spokojena
Není tady
alexxandra napsal(a):
Není tady
Čekanko, U Apolona se taky nasazuje ten díl, aby ta taška nemohla vypadnout. Jak to má zajištěný Zaphyr to nevím, ale určo to nebude jen tak volně vložené. To chce omrknout v obchodě.
Není tady
Klaris, ten ma kamoska, vcera u me byla a vypada pekne, na obrazkach se mi teda vubec nelibil, ale na to jak je lehky a skladny tak je i pohodlny
Není tady
Jojo Makci j nádhernej, mě nadchnul, ale manžel nechce o dalším kočárku ani slyšet:rolleyes: , ale snad ho zpracuji
..Maximálně si udělám radost tajně a pak už nic nenamýtne
Není tady