|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
hm... no u nas sa tiez predohra casto stava celym milovanim... ono my vlastne ani fazu predohry nejak nevnimame, proste sa zacneme podrypovat a mazlit a tak... a k comu vsetkemu pride, to uz nechavame na samovyvoj... no, oralik je nevyhnutny, mnam... 
Není tady
correl, máš krásny podpis.
Není tady
My předehru prakticky neprovádímé ... aspoň v tom smyslu, že by se věnovala pozornost mě.
Není tady
nejlepsi predehra je myslet na sex tak pul dne pred akci ... to rozpali cloveka vim nez trihodinove mazleni ... pak mam vzdy spoustu novych napadu a sex mne tak vic bavi ... fakt mam asi radsi dorhu - kdyz si lehnou edle sebe dve nahy spokojeny tela to jsou potom mnohem lepsi procitenejsi a romantictejsi projevy
Není tady
Ivana*M: Když jsem o tom tak přemýšlela, tak se musím opravit. U nás předehra probíhá tím zposobem, že ležíme v halde encyklopedií a předháníme se, kdo najde víc informací o nějakém vojevůdci nebo mystikovi. A dopadá to tak, že buď na tom Husovi usneme nebo to pořádně ...
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
correl, máš krásny podpis.
ja viem...
)) dik.
najkrajsie na nom je ze je pravdivy.
Není tady
my máme předehru 2x denně ale sex je z toho tak maximálně 2x týdně
my jsme oba s manžou takový ňuchací a otlapkávací 
Není tady
my si pustíme nejaké dobré po*no
Není tady