Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 11. 5. 2007 13:45

olafio
♥♥♥----

Předehra :)

Dobrý den všem,

chtěl bych se zeptat, jaké používáte předehry a mazlení před milováním. Zkuste se podělit o zkušenosti a nápady....vím, že to je věc fantazie, ale přesto....smile

Například před milovaním spolü zajdete do sprchy, tak se hezky umyjete, osušíte a pak do postýlky nebo před samotným milovaním vsunout nějakou erotickou masáž a podobně....

Není tady

#2 11. 5. 2007 13:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Předehra :)

už jsem čekala že se dočtu:

nebo před samotným milovaním vsunout nějakou erotickou hračku....někam big_smilebig_smilebig_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#3 11. 5. 2007 13:54

Petrik
♥♥♥----

No tak my s moji byvalou partnerkou kdyz jsme meli hodne casu a chteli jsme si to uzit tak jsem koupil vinko, vonnou penu do koupele - rozmistil na vanu svicky - napustil horkou vodu a zapalil svicky, pustil k tomu hudbu a pomalu jsem si ji svleknul sam a proste jsme se rochnili a popijeli vinko a povidali si a mazlili se ve vane no a to je docela dokonala predehra gloria a potom jsem si ji odnesl v naruci do postylky... big_smile

Upravil(a) Petrik (11. 5. 2007 13:55)

Není tady

#4 11. 5. 2007 13:55

olafio
♥♥♥----

hmm, taky zní zajímavě....to by člověk nevěřil, co udělá s rozvášněným partnerčiným tělem třeba kousek ledu nebo něco studeného smile jenomže se celkem nepraktické odbíhat do ledničky smile

Není tady

#5 11. 5. 2007 14:03

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Petrik napsal(a):

No tak my s moji byvalou partnerkou kdyz jsme meli hodne casu a chteli jsme si to uzit tak jsem koupil vinko, vonnou penu do koupele - rozmistil na vanu svicky - napustil horkou vodu a zapalil svicky, pustil k tomu hudbu a pomalu jsem si ji svleknul sam a proste jsme se rochnili a popijeli vinko a povidali si a mazlili se ve vane no a to je docela dokonala predehra gloria a potom jsem si ji odnesl v naruci do postylky... big_smile

tak tomu se mi ani nechce věřit, to je idylka stolt  jak z americkýho romantickýho filmu...

"Nešťastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#6 11. 5. 2007 14:29

Petrik
♥♥♥----

Petunka: ani nevis jak moc mi to chybi rodnakapitulationtummenuppgloria

Není tady

#7 11. 5. 2007 14:32

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak se stav:-))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#8 11. 5. 2007 14:32

adra
♥♥♥♥♥♥♥

né promin......smile

Není tady

#9 11. 5. 2007 14:36

Petrik
♥♥♥----

big_smile ja se nezlobim - kdybych tedka nemel "zajem" jinde tak bych Babinet klidne premenil na Seznamku gloriabig_smiletummenupp

Není tady

#10 11. 5. 2007 14:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak hlavně přeji hodně štěstí...at to to vyjde :-)))))  smile

Není tady

#11 11. 5. 2007 18:21

Petunka
♥♥♥♥---

technická:  kolik ti je let, Petříku? smile

Není tady

#12 11. 5. 2007 18:23

LOVERKA
♥♥-----

no tak ja s priatelom sme si kupiti olejcek s vonou jahod a ponatierame si tym nase tela a potom sa len tak hladime a hrame......je to prijemne a fajn, ale ma to jednu chybu potom musime ist do sprchy, lebo sme ako jahodova zahrada......ale je to fajne....

Všetko čo chceme je niekto kto nás bude počúvať.

Franklin P. Jones

Není tady

#13 11. 5. 2007 18:25

Petrik
♥♥♥----

Petunka napsal(a):

technická:  kolik ti je let, Petříku? smile

23 reta

Není tady

#14 12. 5. 2007 15:39

Dallea
♥♥♥----

My máme malou vanu..:-(

Není tady

#15 12. 5. 2007 15:44

Majla
♥♥♥♥---

My většinou používáme masážní olej, taky se mi líbí, když ze mě přítel slízává šlehačku, při nedostatku jogurt a někdy vyzkoušíme i pouta. Nedávno jsem vyzkoušela led a přítel byl úplně nadšený.

Není tady

#16 12. 5. 2007 15:48

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Rohová vana, víno, svíčky, hudba... To mám taky ráda - ještě, že máme tak velkou vanu!

Není tady

#17 12. 5. 2007 15:54

x256987
Host

U nás to často probíhá tak, že jeden přijde k druhému a šeptne mu do ucha něco pikantního - v podstatě se jakoby domluvíme, že na to někdy během dne vlítnem, a pak na sebe třeba celé odpoledne vrháme významné pohledy, letmé doteky, natěšená slůvka... Tohle mě vždycky rozpálí tak, že fyzickou předehru moc nepotřebuju rodna

#18 15. 5. 2007 12:42

ket
♥♥♥----

Petriku ocenuji ze jako chlap toto dokazes a mas zajem pripravit /myslim tu vanu/ ... ten muj to udelal jen jednou a to bylo poprve a naposled ...

Není tady

#19 15. 5. 2007 21:11

Petrik
♥♥♥----

ket napsal(a):

Petriku ocenuji ze jako chlap toto dokazes a mas zajem pripravit /myslim tu vanu/ ... ten muj to udelal jen jednou a to bylo poprve a naposled ...

gloria dekuji, ale je pravdou, ze takova predehra se mi taky hrozne moc libi, ale nic se nema prehanet nebot i chleba se clovek preji tongue ale proste tohle povazuji za naprosty vrchol blaha, relaxu a samozrejme taky romantiky a je mi jasny, ze vetsine zen se tohle libi a proto to taky delam, ale rad mam proste veci do detailu propracovany..az puntickarsky kolikrat coz taky neni dobre reta

Není tady

#20 15. 5. 2007 21:42

host5522
Host

Hm, možná jsem bílá vrána, ale na mě by Petřík s tou vanou dojem neudělal... :-) Takovéhle ceremonie, to mě nikdy nebavilo. Nehledě na to, že se mi z teplé vody dělá na omdlení a mám pak navíc vysušenou kůži... tongue

#21 15. 5. 2007 21:58

Petunka
♥♥♥♥---

big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#22 15. 5. 2007 22:06

Petrik
♥♥♥----

yellow108: kazdemu se clovek zavdecit nemuze no big_smiledudlik ale pri predstave, ze by misto horke vody tam byla vlazna tak to radsi nic big_smile

Není tady

#23 16. 5. 2007 9:53

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

olafio napsal(a):

Dobrý den všem,

chtěl bych se zeptat, jaké používáte předehry a mazlení před milováním. Zkuste se podělit o zkušenosti a nápady....vím, že to je věc fantazie, ale přesto....smile

Například před milovaním spolü zajdete do sprchy, tak se hezky umyjete, osušíte a pak do postýlky nebo před samotným milovaním vsunout nějakou erotickou masáž a podobně....

TAKY ZÁLEŽÍ KOLIK JE ČASU, NĚKDY MŮŽE BÝT PŘEDEHRA ZÁROVEŇ DOHROU smile)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#24 16. 5. 2007 10:20

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jééé předehra ve sprše?Tak to bych nevydržela. To my když už ve sprše začnem, tak to tam i dokončíme. Teda když už náká předehra vůbec je, tak obvykle klasika, líbání, orálek, mazlení. Čas od času mi přítel udělá i masáž.

Není tady

#25 16. 5. 2007 10:53

Me
♥♥♥♥♥♥-

Vana je perfektní, ale chce to brát hormonálku,nebo tělísko apod.když se chráníte kondomem/jako např.my smile /, tak to moc nejde...nebo to budu muset ještě nějak promyslet wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí