|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den všem,
chtěl bych se zeptat, jaké používáte předehry a mazlení před milováním. Zkuste se podělit o zkušenosti a nápady....vím, že to je věc fantazie, ale přesto....
Například před milovaním spolü zajdete do sprchy, tak se hezky umyjete, osušíte a pak do postýlky nebo před samotným milovaním vsunout nějakou erotickou masáž a podobně....
Není tady
už jsem čekala že se dočtu:
nebo před samotným milovaním vsunout nějakou erotickou hračku....někam 

Není tady
No tak my s moji byvalou partnerkou kdyz jsme meli hodne casu a chteli jsme si to uzit tak jsem koupil vinko, vonnou penu do koupele - rozmistil na vanu svicky - napustil horkou vodu a zapalil svicky, pustil k tomu hudbu a pomalu jsem si ji svleknul sam a proste jsme se rochnili a popijeli vinko a povidali si a mazlili se ve vane no a to je docela dokonala predehra
a potom jsem si ji odnesl v naruci do postylky... 
Upravil(a) Petrik (11. 5. 2007 13:55)
Není tady
hmm, taky zní zajímavě....to by člověk nevěřil, co udělá s rozvášněným partnerčiným tělem třeba kousek ledu nebo něco studeného
jenomže se celkem nepraktické odbíhat do ledničky 
Není tady
Petrik napsal(a):
No tak my s moji byvalou partnerkou kdyz jsme meli hodne casu a chteli jsme si to uzit tak jsem koupil vinko, vonnou penu do koupele - rozmistil na vanu svicky - napustil horkou vodu a zapalil svicky, pustil k tomu hudbu a pomalu jsem si ji svleknul sam a proste jsme se rochnili a popijeli vinko a povidali si a mazlili se ve vane no a to je docela dokonala predehra
a potom jsem si ji odnesl v naruci do postylky...
tak tomu se mi ani nechce věřit, to je idylka
jak z americkýho romantickýho filmu...
Není tady
Petunka: ani nevis jak moc mi to chybi 

Není tady
tak se stav:-))))
Není tady
né promin......
Není tady
ja se nezlobim - kdybych tedka nemel "zajem" jinde tak bych Babinet klidne premenil na Seznamku 

Není tady
tak hlavně přeji hodně štěstí...at to to vyjde :-))))) 
Není tady
technická: kolik ti je let, Petříku? 
Není tady
no tak ja s priatelom sme si kupiti olejcek s vonou jahod a ponatierame si tym nase tela a potom sa len tak hladime a hrame......je to prijemne a fajn, ale ma to jednu chybu potom musime ist do sprchy, lebo sme ako jahodova zahrada......ale je to fajne....
Není tady
Petunka napsal(a):
technická: kolik ti je let, Petříku?
23 
Není tady
My máme malou vanu..:-(
Není tady
My většinou používáme masážní olej, taky se mi líbí, když ze mě přítel slízává šlehačku, při nedostatku jogurt a někdy vyzkoušíme i pouta. Nedávno jsem vyzkoušela led a přítel byl úplně nadšený.
Není tady
Rohová vana, víno, svíčky, hudba... To mám taky ráda - ještě, že máme tak velkou vanu!
Není tady
U nás to často probíhá tak, že jeden přijde k druhému a šeptne mu do ucha něco pikantního - v podstatě se jakoby domluvíme, že na to někdy během dne vlítnem, a pak na sebe třeba celé odpoledne vrháme významné pohledy, letmé doteky, natěšená slůvka... Tohle mě vždycky rozpálí tak, že fyzickou předehru moc nepotřebuju 
Petriku ocenuji ze jako chlap toto dokazes a mas zajem pripravit /myslim tu vanu/ ... ten muj to udelal jen jednou a to bylo poprve a naposled ...
Není tady
ket napsal(a):
Petriku ocenuji ze jako chlap toto dokazes a mas zajem pripravit /myslim tu vanu/ ... ten muj to udelal jen jednou a to bylo poprve a naposled ...
dekuji, ale je pravdou, ze takova predehra se mi taky hrozne moc libi, ale nic se nema prehanet nebot i chleba se clovek preji
ale proste tohle povazuji za naprosty vrchol blaha, relaxu a samozrejme taky romantiky a je mi jasny, ze vetsine zen se tohle libi a proto to taky delam, ale rad mam proste veci do detailu propracovany..az puntickarsky kolikrat coz taky neni dobre 
Není tady
Hm, možná jsem bílá vrána, ale na mě by Petřík s tou vanou dojem neudělal... :-) Takovéhle ceremonie, to mě nikdy nebavilo. Nehledě na to, že se mi z teplé vody dělá na omdlení a mám pak navíc vysušenou kůži... 

Není tady
yellow108: kazdemu se clovek zavdecit nemuze no 
ale pri predstave, ze by misto horke vody tam byla vlazna tak to radsi nic 
Není tady
olafio napsal(a):
Dobrý den všem,
chtěl bych se zeptat, jaké používáte předehry a mazlení před milováním. Zkuste se podělit o zkušenosti a nápady....vím, že to je věc fantazie, ale přesto....
Například před milovaním spolü zajdete do sprchy, tak se hezky umyjete, osušíte a pak do postýlky nebo před samotným milovaním vsunout nějakou erotickou masáž a podobně....
TAKY ZÁLEŽÍ KOLIK JE ČASU, NĚKDY MŮŽE BÝT PŘEDEHRA ZÁROVEŇ DOHROU
)
Není tady
Jééé předehra ve sprše?Tak to bych nevydržela. To my když už ve sprše začnem, tak to tam i dokončíme. Teda když už náká předehra vůbec je, tak obvykle klasika, líbání, orálek, mazlení. Čas od času mi přítel udělá i masáž.
Není tady
Vana je perfektní, ale chce to brát hormonálku,nebo tělísko apod.když se chráníte kondomem/jako např.my
/, tak to moc nejde...nebo to budu muset ještě nějak promyslet 
Není tady