Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 5. 2007 8:24

Berka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomoucko
Web

Re: Život po potratu

Ahoj Ivi,
vím, že je to těžké, sama už mám za sebou taky dvě takovéto situace a nejhroší, musím říct, to bylo poprvé.... ale vždycky nadávám, jak je život nespravedlivej!!! Ale čas všechno zahojí a i když si často vzpomenu vím, že ťeď už mám pod srdíčkem zase jedno pidi miminko a doufám, že už tu smůlu prolomím..... Máš výborné zázemí, super děti a manžela, který trpí stejně jako Ty. Proberte to spolu, nedělejte na to co se stalo, embargo.... Potřebujete to ze sebe dostat a jít dál!! a ono to půjde, i když to teď nevypadá... Užívejte si jara, léta... jeden druhého.... Choď do práce, sportuj..... 3 měsíce utečou rychle  a pak se zadaří znovu, uvidíš!!!!!
Vím, že to bolí, ale ve promiň mi, i přesto, co jsem zažila i sama, když pak čtu příběh, jako píše Pafli, tak to je moooooockrát horší..... a přesto všechno přece musíme jít dál!!! Protože jsme tu i pro jiné! a asi nebyl ten vhodný čas, který určo přijde!

Takže Ivi, vyplakej se a jdi dál, hlavu vzhůru, bude líp!!!! Budem na Tebe v zimňátkách myslet, a co víš - třeba to k nám ještě stihneš, nebo max do jarňátek!!!! smile Držím pěstičky!!

To Pafli: Je mi hrozně líto, co se stalo vám a vašemu miminku, ale podle všeho jsi opravdu silná a zvládáš to bezvadně - i když sis prošla takovým utrpením!!!! Tak přeju rychlé zotavení a brzo krásný další začátek v podobě //!!!!!

Sluníčkovou neděli všem!

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/BKkFeVB.jpghttp://lb3f.lilypie.com/BKkFp1.png
Tomášek nar. út 3.3.2009, 51cm, 3630g; 22.9.(18m) 79cm, 11,5kg, 24m, 86cm, 12,5kg 19 zoubků! wink
http://lb1f.lilypie.com/WlEGp2.png

Není tady

#27 13. 5. 2007 9:46

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

Ivuško, čtu tady Tvůj smutný příběh a držím Ti moc palce...
napadlo mě jediné :neuvažuješ dočasně si nechat napsat něco " na nervy", např.  Lexaurin, aby ses aspoň vyspala a dala trochu do kupy? Mě to před 2 lety moc pomohlo, sice v jiné situaci (měla jsem 3letého syna neustále po špitálech, ve finále jsem se z toho sesypala, nespala jsem, pořád jen brečela...), ale  třeba by Ti to pomohlo ustát ty hormonální výkyvy. Prý to není návykové (já si nenavykla sad a nemělo by to nějak  škodit..)

Není tady

#28 13. 5. 2007 16:15

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, moc vám děkuji za všechny příspěvky a rady! godlike hjarta
Pafli, určitě máš pravdu v tom, že pokud se má stát něco špatného,ať je to co nejdřív, to, co si prožila ty,je nesrovnatelně horší a doufám, že tohle nikdy neprožiju. godlike Mohu se zeptat, kdy se znova začnete snažit a jaké kroky jste podnikli k tomu,aby se to neopakovalo? Mám velký strach z toho, že moje další těhotenství bude provázet hrůza a velký strach.
Dneska už je mi líp,myslím, že i hormony se začínají srovnávat, je jasné, že ještě nejsem úplně ready,ale je mi opravdu lépe a snažím se i s manželem komunikovat. Hodně pracuji a snažím se přemýšlet úplně o něčem jiném, dcera nastoupila na svaťák, tak se připravuje na maturitu a pak na zkoušky na vysokou, tak to s ní prožívám. Připadá mi to jak včera, když nastoupila do 1.třídy, jak před pár hodinami, když dělala příjímačky na gympl a nyní maturuje....kapitulation Moje malá holčička je už dospělá a čeká jí opět další důležitý krok. tummenuppsmile

Není tady

#29 13. 5. 2007 19:09

pafli
♥♥♥♥---
Místo: říčany
Web

Ivi, nekdo nam rikal ze se muzeme snazit po trech mesicich, nekdo po sesti. Delaji nam ted ruzne testy vcetne genetiky a take me zahajili prekoncepcni lecbu - vitaminove injekce, imudon, ascorutin atd. Dale me ceka serie ultrazvuku - v deloze jsem mela myom.
Ale ja osobne se ted do niceho nehrnu. Nechci se zacit zase snazit, abych se nedostala do toho snaziciho kolotoce. Cci si ted chvili uzivat, bavit se, pracovat a az tak na podzim, nebo v zime...
Kazdopadne ten strach mam taky. Hlavne proto, jak se rika - ze riziko je do tretiho mesice  a pak je pohoda, a me to potkalo v patem... Takze vyhrano neni nikdy a ja mam strasny strach, aby se to neopakovalo...

Dej si pohov, dostan se do pohody a pak to prijde samo...

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/gIFg.jpghttp://lb1f.lilypie.com/gIFgp2.png

Není tady

#30 13. 5. 2007 20:09

Jasmin.CZ
♥♥-----
Místo: Hradec Králové

Pafli ... moc me mrzi co se Ti stalo a jsem rada, ze se z toho pomalu dostavas. Tvou situaci bych taky opravdu nechtela zazit.
IvaM ... doporucuji zkusit cvicit Mojzisovou, nezarucuji, ze pomuze, ale rozhodne tim nic nezkazis.

... a ... po sestinedeli se hormony fakt uklidni a bude lip .... i kdyz v srdicku to vzdy zustane.

holky jsem s vami pussapar a za pul roku preji stesticko hjarta

* Hlupák zvýší hlas, moudrý se usměje. *

Není tady

#31 13. 5. 2007 20:32

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Pafli, taky už nechci zažít znova ten snažící maraton,ale nevím, zda se tomu ubráním, když u nás není až tak jednoduché počít. gloria Vůbec nevím, co se mnou budou dělat, v CAR mi primář řekl, že prkticky není pro tohle řešení. dumbom Jen zkoušet a třeba to jednou vyjde. Ale to je pro mě slabá útěcha, pokud se nenajde řešení, tak do dalšího pokusu raději nepůjdu. kapitulation No uvidíme, příští týden půjdu do CAR na kontrolu a pak se objednám na imunologii a uvidíme...styrka
Jasmin, Mojžíšku jsem cvičila rok, mezi 1-2. potratem, pak jsem chodila na rehabilitace a nyní na masáže, záda se mi sice trochu srovnala,ale příčina potratů to asi nebude. hmm Ale určitě je to pro tělo přínos. Teď jsem začala brát opět pupalkový olej a nějaké bylinky na srovnání hormonální hladiny.smile

Není tady

#32 13. 5. 2007 20:35

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Ivi, kam se dcera hlásí? wink

Není tady

#33 13. 5. 2007 20:38

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

No Leni, kam asi???big_smile Veterina...dumbom,ale jelikož je tam hrozný nával, tak ještě zkusí biolog. fakultu v Budějkách a jako záchranu si dala pedárnu ( tam by jí měli snad vzít bez příjímaček,ale on tam zoufala nechce - zná to od mojí maminy - učitelka. lol lol lol)

Není tady

#34 13. 5. 2007 20:44

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

jaké nečekané lol lol od koho to asi vzala vissla wink moooc držím pěsti!!!

Není tady

#35 13. 5. 2007 20:47

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

No bude to potřebovat, je tam převis 1: 11 godlike eď ale musí co nejlépe zvládnout maturu, je za to hodně bodů. kapitulation

Není tady

#36 13. 5. 2007 20:48

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Holky, nevíte co je s Romíkem???Mám o ní strach. kapitulation

Není tady

#37 14. 5. 2007 9:45

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Holky, tak dneska je mi zas mizerně, už jsem si myslela, že nejhorší mám za sebou,ale dneska se mi všechno vrací a nálada je zas na bodu mrazu.Ach jo...grater grater grater
Co ten Romísek?Nevíte, jak to dopadlo?Nemá někdo na ni číslo?

Není tady

#38 14. 5. 2007 9:48

Renky
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Iviku ... netrap sa uz sad
prosim skus to !!!

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/REru.jpghttp://lb4f.lilypie.com/RErup1.png
http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/YDeFoQj.jpghttp://lb1f.lilypie.com/YDeFp2.png

Není tady

#39 14. 5. 2007 11:37

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek za Prahou
Web

Ivčo víc než poslat ti pusu pussa a říct, že na tebe moc myslím bohužel nemůžu... hjarta
jinak číslo na Romíska mám, už jsem jí psala, tak doufám, že se ozve... chceš ho dát do SZ?

Není tady

#40 14. 5. 2007 12:47

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Mufí, díky, chtěla jsem ti odepsat,ale máš plnou schránku. smile pokud Romík napíše, hned dám vědět, moc na ni myslím!!! par

Není tady

#41 14. 5. 2007 14:06

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek za Prahou
Web

Ivčo dám ti to i sem... nevím, jestli už ti Romí psala.... já už se vrátila..

Zítra jdu na kontrolu. Špiním, ale čekám nejhorší... Nemám sil na babinet chodit. prosím vyřiď holkám, že se zítra ozvu. Děkuju všem za podporu, ale mám depky a strach...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí