29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Všechny tu na ni myslíme s láskou a soucitem, ale co je důležitější, ona zjistila, že je někdo, kdo se zajímá o ni a o její problémy.....
![]()
já myslím, že má před sebou ještě dlouhou a asi i strastiplnou pouť, ale její česká chůva jí bude v kebulce blikat, jako maják, věř mi.
A propos....to možná není špatný nápad....až budeš odjíždět, co jí dát obrázek majáku a říct jí, že strážce toho majáku jsi ty...(třeba)
Tak to je fajn, laskyplna myslenka se nikdy neztrati
Jeste mame pred sebou ctyri mesice, tak se uvidi.
A verim, ze to holka v zivote zvladne, je sikovna a silna.
Není tady
a má moc šikovnou chůvu!
Holčenky -
Není tady
Napadlo mě, že bych asi zkusila co nejčastěji nenápadně před těmi dospělými prohodit večer při rozmluvě: "malá dnes zase mluvila o tom, že se bojí smrti". Za dva dny znova a následující večer třeba znova... Aby si to začali uvědomovat, Je totiž možné, že jí nebudeš schopná sama doopravdy pomoct,. Ovšem otázkou je, zda ti dospělí by nepokazili případným rozhovorem s tou holčičkou něco ještě víc. Je to těžké.
Já bych tedy o Ježíšovi mluvit nemohla, protože to považuji za blbnutí lidstva (věřící prominou), ty křesťanské školy, to je tedy nadělení. Ale Tebe moc obdivuji, jsi šikovná holka. Možná ta malá jen potřebuje někoho, kdo by se jí víc věnoval. (Otec coby typický chlap a cizí žena - tedy její macecha, to asi nebudou) Držím palce.
Není tady
Ahoj,mám 6letou holčičku,před rokem a půl zemřel můj manžel a její otec ve spánku,dcera se synem ho našli,když jsem byla v práci.Ted asi poslední dva měsíce má dcera strach z usínání a tvrdí,že má strach,že zemře.Nechce sama spát,nesmím od ní odejít ani na krok jinak dělá strašné scény.Nevíte někdo,co s tím?Díky
Není tady
Štěpu, psychologa, poradit se sama, třeba nejprve v poradne, Mertin, dobrý dětský psycholog má online poradnu na emiminu.cz a nebo i v jakékoli místní poradně. Ovšem chce to dětského psychologa, ne dospěláckého.
Není tady
To som mávala aj ja a ni mi nikto nezomrel... zhruba v jej veku to začalo. Mávala som priam fyzický a panický strach zo smrti. Pomohlo mi ukľudňovanie rodičov (trochu, viac by mi bolo pomohlo púhe objatie, ale to akosi neprišlo). A pomohlo aj nepatetické, úprimné a primerané poučenie starcýh rodičov o Bohu, posmrtnom živote a o tom, že najistejšie je preda len vybaviť si čo najviac tu na Zemi...
Není tady