6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vina neni na tobe, kazdy ma nejaky nazor a chapu ze nekdy muze clovek udelat neco hrozneho, ale co se tyka deti, to jsem nekompromisni!
Není tady
Holky, jestli to dobře chápu, tak LViktorka se tý zrůdy nezastává, ani jí neobhajuje. Jen se snaí zamýlet, nad monýma hlubíma příčinama jednání té "osoby". Snaí se dedukovat, co jí k tomu mohlo vést. To není toté, jako souhlasit a obhajovat.
Já nevím jak se to jmenuje, ale dlouho vězněný a týraný lidi se můou na svýho trýznitele hodně zafixivat a se do něj zamilovat. Nevím, jak se ten jev v psychologii jmenuje. Třeba proto o ní Ondřej nemluví oklivě, e je to něco takovýho ?
Já si vůbec nemyslím e by se ji LViktorka zastávala, ale teorie o hře s dětma kdy jim dávám jíst ze země a mají svázané ruce, to se na mě nezlob, ale opravdu si nedovedu představit normálního člověka, který by tohle SVÉMU dítěti udělal. Moná bych pochopila, takové chování u dítěte které nebylo její a i to se mi příčí. Já si se svýma dětma hraju teda jinak, tohle by mě nenapadlo i kdybych měla jíst váby
Má pravdu Anbro, e se takové situace stávají, on o MAMINCE Ondra mluvil hezky, moná ji má stále rád, to jsou děti, stále věří a dospělí umějí tááák zklamat, jako v tomhle případě.
Vztahovat si vinu na sebe opravdu nemusí, to tady NIKDO nenapsal ani nenaznačil.
Není tady
Elja napsal(a):
Holky, koukněte: http://ona.idnes.cz/odpovedi.asp?t=FOD
Celý ten případ je nějaký divný a zbytečně z medializovaný.
Včera to byla podle médii pomalu krvelačná sektářská bestie týrající toho ubohého neslyícího chudáčka Ondru.
Přitom je podle veho Ondra dobře ivený a nejsou na něm známky psychického týrání a podle Marie Vodičkové, zřizovatelky mateřských center Klokánek, dokonce i dobře slyí a do nemocnice byl umístěn pro svou agresivitu.
Dnes z ji média označila za vyčerpanou matku s duevní chorobou a Ondru za hyperaktivní dítě.
Jsem zvědavá, co přinese zítřek. Moná to, e Ondra je malý tyran??? Alespoň na základě údajného dopisu od Aničky.
Dneek jetě neskončil a u se objevila dalí exkluzivní zpráva: Na Hrad přila kopie údajného dopisu od pohřeované Aničky" , které není 13 ale 34 let. Navíc to ani není ena ale mu. Je retardovaná a zároveň nadmíru inteletní a vrchol veho, ona ani neexistuje!!!
Nevím, pravdu opravdu neznám, ale tento příběh, tedy u pomalu fraka, je fakt horí ne horor a trapnějí ne telenovela.
Kadopádně, nahrávat nahé a svázané dítě na kameru je nelidské, nenormální a hlavně neomluvitelné. Ta matka rozhodně není v pořádku, ale bez zjitění skutečné pravdy ji na smrt neposílám ani v mylenkách.
Mimochodem, jako Au-pair jsem se setkala s dítětem, které si samo ubliovalo, ale obviňovalo starí sestru z týrání. Ta to vdycky schytala a nakonec jsme úplně náhodou s objevili pravdu. Musím říct, tak divně jsem se v ivotě předtím necítila.
Děti jsou opravdu týrány, ale dospělí jim nevěří, viz ivotní zkueonost, některých z vás, ale na druhou stranu, děti jsou skvělý manipulátoři a herci a občas ani sebelepí vyetření pravdu neobjeví.
TÍM CHCI ŘÍCT JEN TO, E PRAVDA JE NĚKDE UPROSTŘED.
Upravil(a) Paila (22. 5. 2007 21:34)
Není tady
pailo, takhle jsem na to nikdy nepohlizela, urco je to taky zajimavy nazor. ale nevim, jak by se takhle mohl sam svazat a vzdyt ho tam matka krmila, vlastne dusila rohlikem a jeste mu rikala jestli to nesezere, nedostane napit, tohle prece sam nezkonstruuje...
jsem zvedava jak tohle nakonec dopadne, stejne se asi uplnou pravdu nikdy nedovime..
Není tady
makca napsal(a):
pailo, takhle jsem na to nikdy nepohlizela, urco je to taky zajimavy nazor. ale nevim, jak by se takhle mohl sam svazat a vzdyt ho tam matka krmila, vlastne dusila rohlikem a jeste mu rikala jestli to nesezere, nedostane napit, tohle prece sam nezkonstruuje...
jsem zvedava jak tohle nakonec dopadne, stejne se asi uplnou pravdu nikdy nedovime..
Určitě se sám nesvázal. Nepopírám to, e byl týraný a rozhodně se k němu matka chovala hnusně viz jasný důkaz z té kamery, ale nevíme, co tomu předcházelo a za jakých okolností.
V ádném případě se jí nezastávám, protoe ona je narozdíl od Ondry dospělá a na navíc studuje V, co znamená dost inteligentní na to, aby věděla, co dělá a i kdyby to podala formou hry, tak je to neomluvitelné.
Není tady
Já tomu za mák nerozumím, ale je na tom něco, co mě děsí. Pořád se objevují nové informace, pořád je něco jinak, já bych řekla, e za tím je víc, ne si myslíme.
Není tady
alexxandra napsal(a):
Já tomu za mák nerozumím, ale je na tom něco, co mě děsí. Pořád se objevují nové informace, pořád je něco jinak, já bych řekla, e za tím je víc, ne si myslíme.
no právě
Není tady
Blanko LBC, neříkala jsem, e si máma s Ondrou hrála na zvířátko, ale e kdyby třeba z nějakého důvodu chtěla pořídit záznam z takové činnosti, (kde se dítě jeví jako týrané), e by mu to mohla tak podat, jako třeba kdy já řeknu vnukovi, pojď, jdem si hrát na hady a plazíme se po břie, tak on je vděčný, a astný, jak je úasný had. A napadlo mě, e kdyby to tak bylo, tak on by nemusel tak trpět, jako kdyby to HRA nebyla, ale byla to pravda a jednání úchylné matky...
Upravil(a) LViktorka (23. 5. 2007 9:05)
Není tady
Jo, o dětech, co si samy ubliují, je taky občas slyet. I moje dcera má spoluáka na střední kole: on si občas řízne iletkou někde po těle, bouchá si hlavou o zeď a tak, chodí někam se léčit, ale asi to moc nezabírá, kdy to dělá furt, chodí s nima do koly dál, i kdy já osobně si myslím, e by neměl, protoe si ta zranění způsobuje třeba i před spoluákama a prezentuje to jako e to je legrace, nebo e byl zvědavej, jestli vykrvácí a tak... je tomagor a měl by být v péči odborníků, co kdy mu to jednou nevyjde a před očima spoluáků umře? Ale tohle není ten případ a Ondra taky neni tyran ani náhodou, protoe tyran v tomhle věku by řekl něco jako "oni mě otravovali, tak jsem jim to nějak chtěl překazit", nebo tak něco, měla jsem tyrana ve kolce, řval celé dny, rozbil sklo u dveří do lonice, nechtěl jíst kdy bylo jídlo na stole, na vycházku el v bačkorech, protoe se nechtěl přezout a tak...Maminky to zpočátku prezentují jako e děátko je velmi inteligentní a má zvýené nároky, nechají ho dělat, co se mu zlíbí a a jim přeroste přez hlavu, začnou ho mlátit hlava nehlava, jenome děcko si dál trvá na svém a chce to jak to bylo předtím, trestání přilo pozdě, je to dost kruté, protoe děcko, ač tyran, je v tom nevinně... ale to je jiné téma...
Upravil(a) LViktorka (23. 5. 2007 9:17)
Není tady
LViktorko, já mám zase trochu tvrdej názor na to, kdy maminka, která má rozmazlený a neposluný dítě řekne, no on je hodnej, jen je Hyperaktivní no to je dobrá výmluva. Samozřejmně e takové děti jsou, ale někdy mám pocit, e to jen nějakej doktor pouil, aby nemusel mamince říct, e má nevychovaný dítko doufám e se teď zase na mě nebudou maminky hyperaktivních dětí zlobit prostě to vidím jinak, asi stará kola za nás se to léčilo proutkem
Já doufám, e ta pravda o Ondrovi, nebude tak hrozná,jak vichni spekulují,a přeju těm dětem,aby poznali zase normální ivot i kdy asi ne s matkou
Upravil(a) Blanka LBC (23. 5. 2007 14:28)
Není tady
Já to taky nemůu strávit, kdy ivé děcko nazývají hyperaktivním, to je výraz skoro jako nějaká nemoc nebo diagnóza. Jsem taky ze staré koly a "makarenko" je podle mně nejlepí metr na vymezení hranic, ovem dnes, kdy u ti děcko ve kolce řekne: nekřič na mě, nebo to řeknu tátovi a pude do basy, a zčerná... (to není výmysl, ale normálka r e á l ), tak to je potom těký.
Jsou nějaké nové teze o Ondrovi? Noviny ani novinky nestíhám...
Jé, zrovna jde na Nově
Upravil(a) LViktorka (23. 5. 2007 22:20)
Není tady
Ondra určitě nebyl malej tyran, byl to milej chlapeček. Existuje jedna psychiatrická porucha, Mauthansenův syndrom (nebo tak nějak), kdy si matka vymýlí choroby dětí. Můe je i týrat. Protoe Klára M. byla dost inteligentní, mohla takovou poruchu dobře skrývat. Moná u jí nestačila Anička, tak začala i s Ondrou. Nebo jde o rodinnou mafii, přijde mi... Kde by jinak vzala na nájem, auto..? Vdy krátce před stěhováním dala výpověď... Pořád si to nemůu srovnat, e ta Klára, jak ji znám, je ta samá osoba, která týrala Ondru.
Není tady
A to mně zas moc nesedí, myslím, e Anička, a je kluk, holka, mladá nebo stará, byla počátkem veho. Stala se objektem zájmu (moná měla být "zachráněna", zatím netuím z čeho), důvodem studia na sociální či jaké to, kole... a Ondra se nějak přidal. Nečtu noviny, tak vůbec nevím, co vyetřili. Kdyby Klára měla uvedenou, nebo podobnou nemoc, zřejmě by ju neskrývala, naopak ty mámy jsou stále po doktorech, bývají jima odmítány a osočovány, protoe děti po vyetření jsou shledány zdravými, nebo jim nějaké problémy zdravotní nemocné mamky samy a moná i úmyslně způsobí, aby bylo co léčit, ale to sem moc nepasuje. Ondra se mi nezdá jako tyran, ani jako nějak pokozenej, v tom je nějaký háček. Uvidíme, co nám předhoděj...
Není tady
Taky mi to nějak nedá a hodně mě zajímá, jak to vechno je a hlavně kdo v tom vechno jede. Nala jsem pár zajímavých článků a nestačím se fakt divit.
Test DNA: Z Klokánku neutekla Anička, ale Barbora
http://zpravy.idnes.cz/test-dna-z-kloka … _krimi_zra
Kauza Anička: Jaké mohou být verze?
http://www.novinky.cz/domaci/kauza-anic … 1kasn.html
K soudu la dcera herce. Anna mohla být jen kultem
http://zpravy.idnes.cz/u-soudu-byla-mis … _krimi_ost
Není tady
Soudkyně Rezová, která "dala" identitu Aničce, se několit len rýpala v mém rozvedeném manelství, nadělala mi z výivného paseku, jednala se mnou jako s hadrem a myslím si o ní to nejhorí. Kdy jsem si na její jednání la stěovat ke krajskému soudu, řekli mi, e je "nejlepí", moji ádost o výměnu pro předpojatost odmítli, ale přezto soudkyně byla ze svého místa "odejíta", (na lepí) a dostala jsem jinou, kterrá rozsudek vynesený Rezovou upravila o 100% k lepímu... nevěřila bych jí ani slovo...
Není tady
Anička, kterou jsem viděla, byla ve skutečnosti třicetiletá Barbora krlová. To je jisté, na policii mi ukazovali nějaké fotky a poznala jsem ji tam. Připadám si jako úplný blbec, e jsem se nechala tak vodit za nos. Ale nepoznal to nikdo, ani v Klokánku. Jen nechápu, proč to dělali...
Není tady
Elzina napsal(a):
Aničku jsem viděla taky. Bezvládně leela v posteli, chovala se jako miminko. Ta Klára jí měřila neustále puls a kontrolovala dech, občas jí i prodýchla, protoe usínala a přestávala dýchat. Tvrdila mi, e má leukémii a nádor na mozku. Kdy jsem teď slyela, e Anička ádnou takovou nemoc nemá a je schopná se normálně pohybovat, nabyla jsem přesvědčení, e ji musela něčím dopovat, asi nějakými sedativy. Určitě ji týrala taky, dřív ne Ondru; kdoví, jestli jí i totálně psychicky nezničila právě ona..? Kdybych to tak tuila... Byla jsem tak blízko, a přitom nebylo nic, z čeho bych to mohla poznat. Jetě jsem ji obdivovala, e si ke svým dětem, na které je sama, bere tak těce nemocné dítě.
stejně mi to připadá zvlátní... výe píe, e jsi je viděla někdy loni, v tomto příspěvku popisuje, v jakém byla stavu... ale vdy krlová je nezvěstná od tohohle března... ???
Není tady
Claire, dlouho jsem tu nebyla... Nějak nevím, co tu nesedí? Nezvěstná byla krlová od útěku z Klokánku; u nevím, kdy to bylo... Já jsem je viděla loni, to je pravda. Kdy jsem psala ten příspěvek, který cituje, jetě jsem nevěděla, e jde o krlovou. To jsem zjistila a na policii podle fotky. Take svůj stav krlová jen hrála.
Upravil(a) Elzina (15. 8. 2007 22:25)
Není tady