|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
No, každý to má nastavené inak... Niekto naozaj vystačí s jedným na cleý život, niekto ani nechce, ale má viac partnerov, lebo mu to tak vyšlo, iný potrebuje/chce mať viac pre porovnanie... Ja som osoba zvedavá a asi by ma tiež škrelo nemať žiadne porovnanie, ale asi by som kvôli tomu neriskovala vzťah a navyše by som si nerobila z partnera schvaľovaciu komisu... babo, je veľký rozdiel medzi tým ,čo viem, a tým, čo podozrievam alebo si myslím(alebo možno ani netuším). U nás sa hovorí: "Čo oko nevidí, srdce nebolí" a u mňa to platí 100%. Problém je, že moje "tušáky" ma vždy spoľahlivo dovedú k otmu, že aj "oko vidí"...
No a takhle jsem to myslel, ono to tak nejak vzdy tak dopadne,bohuzel.Pokud ten co tusi neni tim tusicim syndromem postizenej.
Není tady
Tiina napsal(a):
Babo víš co, až za tebou tvoje partnerka přijde, že by to ráda zkusila s někým jiným, tak jsem na tebe zvědavá, určitě budeš tolerance sama.
A ne, já nejsem chorobně žárlivá, ale taky nejsem blázen.
je, to by dostala

Není tady
Hm no, ja by som sa priklanala k nazoru, ze kym je vsetko v posteli podla mojich predstav, je jedno, ci by to bol prvy a jediny partner, asi by som tu zvedavost nepocitovala. Aspon teda, ak to beriem podla seba, zvedava som asi zacala byt v momente, ked sa moje tuzby zacali krystalizovat a akosi celkom neboli v sulade s partnerskou realitou.
To je ale presne ta pasca, clovek sa vo vztahu vyvija, co mu moze vyhovovat teraz, o rok, o 10rokov nemusi.
Ale nemali by sme trapit partnera nasou neistotou a tak....
Není tady
Já na tom testování dalších samic nevidím nic, ale lautr nic pozitivního..Pokud ten zážitek bude lepší, je to průšvih. A pokud mu jde jen o to zjištění, že o nic nepřichází, že to je stejné, ne-li horší, tak to mi taky hlava nebere. Buď se spokojím se svým přesvědčením, že ta jahodová zmrzlina, na kterou jsem zrovna měl prašule , je nejlepší, chutná mi nejvíc atd., nebo neodolám a půjdu si čmajznout ještě citronovou, i když mi nikdy nechutnala, ale co kdyby, že? A ještě to půjdu nahlásit vedoucímu prodejny.. Pokud bude vedoucí dobrák od kosti, dovolí mi to a ještě mi pomůže vybrat. A trest za to dostaneme oba. V tomto případě v podobě rozpadlého vztahu.
Nevím, možná jsem úzkoprsá, naivní nebo já nevím co ještě, ale nápad s hledáním sexuálních partnerek, navíc tou stávjící, mi přijde mírně řečeno zvláštní
Není tady

No, ja som ženská zvedavá(a pripúšťam, že som na to párkrát v živote doplatila
) a tá zvedavosť väčšinou víťazí nad mnohými varovaniami a strachom... ale občas zvíťazia ešte moje zásady. Nemám ich priveľa, aby to nebolo náročné, ale tými, ktoré mám a uznávam, sa potom aj riadim... No, keby som mala byť so svojím prvým sex. partnerom do smrti, VIEM POZITÍVNE, že jedného dňa by sa dostavili pochybnosti a pokušenie. Ako dlho by som im odolávala - to si netrúfam odhadnúť. Nejaký čas určite, ale
som len slabá žena...
Není tady