Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 14. 5. 2007 8:03

baba
♥♥♥♥♥--

Re: Partnerova zvědavost ...

Selima napsal(a):

No, každý to má nastavené inak... Niekto naozaj vystačí s jedným na cleý život, niekto ani nechce, ale má viac partnerov, lebo mu to tak vyšlo, iný potrebuje/chce mať viac pre porovnanie... Ja som osoba zvedavá a asi by ma tiež škrelo nemať žiadne porovnanie, ale asi by som kvôli tomu neriskovala vzťah a navyše by som si nerobila z partnera schvaľovaciu komisu... babo, je veľký rozdiel medzi tým ,čo viem, a tým, čo podozrievam alebo si myslím(alebo možno ani netuším). U nás sa hovorí: "Čo oko nevidí, srdce nebolí" a u mňa to platí 100%. Problém je, že moje "tušáky" ma vždy spoľahlivo dovedú k otmu, že aj "oko vidí"... grater

No a takhle jsem to myslel, ono to tak nejak vzdy tak dopadne,bohuzel.Pokud ten co tusi neni tim tusicim syndromem postizenej.

Není tady

#77 14. 5. 2007 10:17

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Babo víš co, až za tebou tvoje partnerka přijde, že by to ráda zkusila s někým jiným, tak jsem na tebe zvědavá, určitě budeš tolerance sama.

A ne, já nejsem chorobně žárlivá, ale taky nejsem blázen.

Není tady

#78 14. 5. 2007 11:15

baba
♥♥♥♥♥--

Tiina napsal(a):

Babo víš co, až za tebou tvoje partnerka přijde, že by to ráda zkusila s někým jiným, tak jsem na tebe zvědavá, určitě budeš tolerance sama.

A ne, já nejsem chorobně žárlivá, ale taky nejsem blázen.

je, to by dostala dumbom dumbom dumbom

Není tady

#79 14. 5. 2007 11:34

faf
♥♥♥♥♥♥-

Hm no, ja by som sa priklanala k nazoru, ze kym je vsetko v posteli podla mojich predstav, je jedno, ci by to bol prvy a jediny partner, asi by som tu zvedavost nepocitovala. Aspon teda, ak to beriem podla seba, zvedava som asi zacala byt v momente, ked sa moje tuzby zacali krystalizovat a akosi celkom neboli v sulade s partnerskou realitou.

To je ale presne ta pasca, clovek sa vo vztahu vyvija, co mu moze vyhovovat teraz, o rok, o 10rokov nemusi.

Ale nemali by sme trapit partnera nasou neistotou a tak....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#80 14. 5. 2007 13:15

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Já na tom testování dalších samic nevidím nic, ale lautr nic pozitivního..Pokud ten zážitek bude lepší, je to průšvih. A pokud mu jde jen o to zjištění, že o nic nepřichází, že to je stejné, ne-li horší, tak to mi taky hlava nebere. Buď se spokojím se svým přesvědčením, že ta jahodová zmrzlina, na kterou jsem zrovna měl prašule ,  je nejlepší, chutná mi nejvíc atd.,  nebo neodolám a půjdu si čmajznout ještě citronovou, i když mi nikdy nechutnala, ale co kdyby, že? A ještě to půjdu nahlásit vedoucímu prodejny.. Pokud bude vedoucí dobrák od kosti, dovolí mi to a ještě mi pomůže vybrat. A trest za to dostaneme oba. V tomto případě v podobě rozpadlého vztahu.
Nevím, možná jsem úzkoprsá, naivní nebo já nevím co ještě, ale nápad s hledáním sexuálních partnerek, navíc tou stávjící, mi přijde mírně řečeno zvláštní

Není tady

#81 14. 5. 2007 13:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, ja som ženská zvedavá(a pripúšťam, že som na to párkrát v živote doplatila dumbom ) a tá zvedavosť väčšinou víťazí nad mnohými varovaniami a strachom... ale občas zvíťazia ešte moje zásady. Nemám ich priveľa, aby to nebolo náročné, ale tými, ktoré mám a uznávam, sa potom aj riadim... No, keby som mala byť so svojím prvým sex. partnerom do smrti, VIEM POZITÍVNE, že jedného dňa by sa dostavili pochybnosti a pokušenie. Ako dlho by som im odolávala - to si netrúfam odhadnúť. Nejaký čas určite, ale rodna som len slabá žena...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí