|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fe jako že ty jsi byla Blackieho první:-))) !!! 
ju?? kapišto ? 
Není tady

KALIK napsal(a):
No, jestli chceš dostat ostnatou růží přes pr....
A neříkej ničevo, když určitě víš, že blackyho není první, to může vědět právě jen ta první
To písal... 
Není tady
No, dokážem pochopiť to, že človek chce vyskúšať niečo iné... ale nedokážem pochopiť to, že to chce mať "odobrené"... to mi príde naozaj trošku pritiahnuté za vlasy. A tiež to, že sa vôbec svojej partnerke s takýmito vecami zdôveruje. To môžeš aj ty kľudne povedať, že chceš skúsiť aj iného partnera... to by sa mu páčilo?
Není tady

Feuria napsal(a):
KALIK napsal(a):
No, jestli chceš dostat ostnatou růží přes pr....
A neříkej ničevo, když určitě víš, že blackyho není první, to může vědět právě jen ta první
já to nepochopila
![]()
Přijeď do Plzně, já ti to vysvětlím 
Není tady

bezejmenaaa napsal(a):
zajímal by mě váš názor...
jsem s přítelem 3 roky a já jsem byla jeho první, nikoho přede mnou po sex.stránce nepoznal.
v sexu jsme oba max spokojení, nic mu se mnou nechybí, zkoušíme nové věci a milujeme se hodně často když je příležitost.
On tvrdí, že je opravdu nad míru spokojený,,....jen jediné co ho trápí je, že v podstatě nezažil milování a sex s někým jiným..že by byl strašně zvědavý jaké je to s jinou..
náš vztah nechceme kvůli tomu rozbít. Já vím, že ho to trápí a asi bude čím dál víc......
Nechce mi být nevěrný, jen aby zjistil jaké to je.
Už mě napadla i ta myšlenka, že mu takové "uklouznutí" sama dovolím...Pokud by to bylo opravdu jen o tom jednou to vyzkoušet s někým jiným...
Vím, že by to byl velký risk něco takového mu dovolit..ale na druhou stranu pokud by svojí zvědavost uspokojil a dál by nám to klapalo a neměl by důvod stále řešit jaké je to asi s jinou....
Nevím poraďte mi, nikdy jste se s něčím takovým nesetkali?
Nechci ho ztratit a tak bych asi prostě na toto přistoupila a jednu, dvě zkušenosti bych mu dovolila.....
Co by jste dělali vy? myslíte, že je to hloupost mu takové "uklouznutí a zkušenost" dovolit?
Já jsem kdysi poslala muže do bordelu. Přišel znechucen a od té doby je klid
Není tady
Hm, já si myslím, že by člověk měl poznat více partnerů, než zakotví v manželství nebo v dlouhodobém vztahu.... Proto vidím velký smysl ve studentských láskách, kratších i delších vztazích, kde člověk POZNÁVÁ. Teda já nevím, ale kdyby to byl první muž v mém životě, určitě bych časem měla chuť na jiného
. Aúúúúúúú nebijte mě
......
lvice napsal(a):
Hm, já si myslím, že by člověk měl poznat více partnerů, než zakotví v manželství nebo v dlouhodobém vztahu.... Proto vidím velký smysl ve studentských láskách, kratších i delších vztazích, kde člověk POZNÁVÁ. Teda já nevím, ale kdyby to byl první muž v mém životě, určitě bych časem měla chuť na jiného
. Aúúúúúúú nebijte mě
......
více = třeba 23? Nebo stačí 2? :-)
Recnicka otazka: proc bys měla určitě časem chuť na jiného, když by to byl první? Resp. po kolika ztrácís chutě na dalšího? :-)
Není tady
Já pravidelně po 3-4 letech
mám to vyzkoušené 
Není tady
Jak si to tak taky ctu tak asi budu mit do budoucna problem - manzel byl muj prvni a ja jeho taky
Není tady
Nicholas napsal(a):
více = třeba 23? Nebo stačí 2? :-)
Recnicka otazka: proc bys měla určitě časem chuť na jiného, když by to byl první? Resp. po kolika ztrácís chutě na dalšího? :-)
Více tj. více než 1
.
Řečnická odpověď: protože nikdy neříkej nikdy.
Po kolika? Až to zjistím, dám ti vědět.
.
Upravil(a) lvice (10. 5. 2007 16:11)
Drobku, klíd, výjimky potvrzují pravidla
.
tak jsme asi divná, ale já bych rozhodně nevydejchala "povolenou" nevěru. To by pak mohl přijít s tím, že ještě nevyzkoušel sex ve třech a sex s černoškou a sex s prostitutkou a že by to chtěl teda taky zkusit - aby věděl že o nic nepřichází 
Není tady
2 mladí v posteli po aktu:
On: Můžu ti říkat "sněženko"?
Ona: Proč?
On: Protože jsi byla má první!
Ona: A můžu já ti říkat Boeingu?
On: Proč!
Ona: Protože jsi byl můj sedmistý třicátý sedmý!

mashanka napsal(a):
bezejmenaaa napsal(a):
zajímal by mě váš názor...
jsem s přítelem 3 roky a já jsem byla jeho první, nikoho přede mnou po sex.stránce nepoznal.
v sexu jsme oba max spokojení, nic mu se mnou nechybí, zkoušíme nové věci a milujeme se hodně často když je příležitost.
On tvrdí, že je opravdu nad míru spokojený,,....jen jediné co ho trápí je, že v podstatě nezažil milování a sex s někým jiným..že by byl strašně zvědavý jaké je to s jinou..
náš vztah nechceme kvůli tomu rozbít. Já vím, že ho to trápí a asi bude čím dál víc......
Nechce mi být nevěrný, jen aby zjistil jaké to je.
Už mě napadla i ta myšlenka, že mu takové "uklouznutí" sama dovolím...Pokud by to bylo opravdu jen o tom jednou to vyzkoušet s někým jiným...
Vím, že by to byl velký risk něco takového mu dovolit..ale na druhou stranu pokud by svojí zvědavost uspokojil a dál by nám to klapalo a neměl by důvod stále řešit jaké je to asi s jinou....
Nevím poraďte mi, nikdy jste se s něčím takovým nesetkali?
Nechci ho ztratit a tak bych asi prostě na toto přistoupila a jednu, dvě zkušenosti bych mu dovolila.....
Co by jste dělali vy? myslíte, že je to hloupost mu takové "uklouznutí a zkušenost" dovolit?Já jsem kdysi poslala muže do bordelu. Přišel znechucen a od té doby je klid
No bať, protože si pobyt v bordelu představoval asi jako Hurvínek válku
a ještě po něm za to chtěli nemalej peníz 
bezejmenaaa: nepsala jsi, jaké zkušenosti s muži máš Ty.
Jestliže chceš svému příteli "dovolit" ochutnat zakázané ovoce, tzn. milování s jinou ženou, zkuste swingers-party. Tam jeho milování s různými parterkami budeš mít pod kontrolou a dokonce se na to budeš moci i dívat. Ovšem kde není benevolentní vztah, tam bych to silně nedoporučovala, protože se nezřídka stává, že takové experimenty končívají rozchodem. Rozdíl mezi cool-sexem a potřebou partnera vlastnit jenom pro sebe je na hranici žiletky
panč něco jiného si partneři na začátku experimentu slíbí a potom následuje pláč a skřípění zubů 
Upravil(a) Kiara (10. 5. 2007 21:31)
Není tady
Takhle tohle mi partner sdělit tak bych mu na to poznávání sbalila kufry. Když si chce zkusit jaký je to s někým jiným tak ok, ale já nebudu sedět doma a čekat až a jestli se z toho zkoušení vrátí a s jakými závěry.
Není tady
Ono se to radí, ale těžko se tu většina z nás (zdůrazňuji, že většina neznamená všichni
)umí vžít do kůže někoho, kdo poznal milování opravdu pouze jen s jedním partnerem.
Není tady
Kdyby mi byl partner nevěrný tak o tom radši nechci vědět
asi by mě to moc bolelo a bylo by jedno jestli to bylo jednou, nebo to trvá dlouho, nevím jak bych to rozdýchala a už vůbec si neumím představit, že bych s nim šla na párty a koukala se jak si to s některou rozdává
možná jsem divná, možná časem změním názor -
nikdy neříkám nikdy

Není tady
Holky, vy jste chorobne zarlivi, hlavne Tiina, vy byste tomu svemu nic nedoprali, ach jo, dyt zijem jenom jednou....krome toho nevidim rozdil mezi tim, jestli to rekne ze su.al s jinou, nebo nerekne,ale tusite to.
Není tady
Bezejmenná,nedá mi to neodpovědět.Celkem mě to téma zaujalo.Píšeš,jak je parter se sexem s tebou spokojený a přesto...??? Seš si jistá,že je tak spokojený a nic mu nechybí?Nezlob se,ale pokud jsem zamilovaná a vše klape,jak má,tak nepřemýšlím o tom,jaký by to bylo někde jinde s někým jiným,protože si přece nebudu rozbíjet kvalitní vztah.Na mě to působí tak,že něco neklape,on to ví,ale nechce ti to říct.Možná se poohlíží jinde a dělá si tak trochu aliby.A ty jsi mu na to skočila a málem ho poplácáváš po rameni a tvrdíš,že by ti to vlastně ani nevadilo.Dokonce mu to schvaluješ...Kolik vám je oběma let?To je taky celkem důležitý.Zkus si s ním promluvit,třeba si od sebe dejte na čas pohov a uvídíte,jestli se vám bude po sobě stýskat,nebo ne.Myslím,že první lásky nejsou moc stabilní,ale jsou samo i vyjímky.
Není tady
Nebo pod touto přezdívkou píše nějaký dobře bavící se puberťák a my se tu kvůli němu žerem 

Není tady

No, každý to má nastavené inak... Niekto naozaj vystačí s jedným na cleý život, niekto ani nechce, ale má viac partnerov, lebo mu to tak vyšlo, iný potrebuje/chce mať viac pre porovnanie... Ja som osoba zvedavá a asi by ma tiež škrelo nemať žiadne porovnanie, ale asi by som kvôli tomu neriskovala vzťah a navyše by som si nerobila z partnera schvaľovaciu komisu... babo, je veľký rozdiel medzi tým ,čo viem, a tým, čo podozrievam alebo si myslím(alebo možno ani netuším). U nás sa hovorí: "Čo oko nevidí, srdce nebolí" a u mňa to platí 100%. Problém je, že moje "tušáky" ma vždy spoľahlivo dovedú k otmu, že aj "oko vidí"... 
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
bezejmenaaa: a co takhle zkusit swingers party - skupinový sex - já jen že jsem tuhle radu zrovna četla v jedné knize od Plzáka. Ještě tam doporučoval případně výměnu manželek (jen v sexu
) prý je to lepší a pro vztah přínosnější než nevěra ...
vymena manzelkem (jen v sexu) je nevera, pouze o ni navzajem partneri vi
Není tady
lvice napsal(a):
. Aúúúúúúú nebijte mě
......
ja si vzala sveho prvniho a jedine sexualniho partnera, zname se temer 8 let a pravda je, ze ne vzdy je vsechno perfekni, ale v zivote jsem nepomyslela na to zkusit to s jinym pro srovnani. Nejsem-li v necem spokojena, tak hold pracujeme na zmene.
Mozna, ze jsem ve svych 25let staromodni, ale me to nevadi. A co se tyce intimity je to lepsi a lepsi, protoze se lepe pozvaname a duverujeme si.
Upravil(a) Paila (12. 5. 2007 19:05)
Není tady
Já si přesně dokážu představit jaké to je .Já jsem partnerova první a on můj,tedy v sexu.Jsme spolu 3 roky a tohle mi oznámit,asi by mě to naštvalo, ale nemyslím, že bach mu povolila nevěru.Mám pocit, že i kdybych to dovolila trápilo by mě to a vrtalo hlavou a moje důvěra k němu by klesla.takže já bych v žádném případě tenhle způsob řešení nevolila. Kdyby mi tohle partner sdělil, asi by mě to dost vyděsilo a přemýšlela bych o perspektivě našeho vztahu.Ale záleží na tobě jestli myslíš že bys to zvládla a byla v pohodě.Já osobně si myslí, že první lásky vydržet můžou a z mého okolí to mám ověřené, ale člověk na to musí být typ.
Není tady