|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No, nie je to pekne, ale ja to tiez chapem... a myslim, ze v tomto pripade Vanilkin napad nie je zly. Osobne si myslim, ze ked partner uz teraz vymysla, ake by to asi tak bolo inde, je len otazkou casu, kedy si to vyskusa. Je to blbe, ale co uz. Ja som to mala podobne, akurat som nebola taka necitliva, aby som partnerovi svoje myslienky dlho vopred vesala na nos. 
Není tady
já vím Vanilko to je věc bezejmené,chtěla znát názor,tak jsem ji ho napsala:-))
a vidíš ty zase po skušenostech co máš bys "upřednostnila" swingers párty....každý podle svého svědomí a vědomi...
k celé věci bych ve zkratce řekla to že pokud chce přítel bezejmené doslova ochutnat něco jiného...at to udělá tak a by to neveděla což ale bohužel úplně ztrácí pointu a smysl tohoto tématu protže by se tak bezejmená nidky nedozvědela že ON to již zkusil...takže bludný kruh...

Není tady
Když někoho miluji a fakt MILUJI, tak přece nemám ani pomyšlení na sex s někým jiným!!! Tak to cítím já, ale třeba je ten můj názor staromódní (je mi 32 let).
Není tady
Sáro, já to tak taky cítím, ale někteří jedinci to mají jinak a s tím nic neuděláš. Můj manžel je v jiných směrech skvělý člověk.
Po provalení nevěry mi řekl ty důvody, proč byl nevěrný - chtěl si vyzkoušet sex s někým jiným, to co si měl vyzkoušet před svatbou než mě potkal. Celou dobu mě přitom miloval a miluje dodnes, tvrdí že už si to vyřešil a dál nevěrný už být nemusí - ale to je jiné téma.
Já jen že ne u každého láska se sexem souvisí.
Mě zaujal rozdíl mezi nevěrou a swingers párty - při nevěře je totiž většinou přítomné to namlouvání a city obecně. To se vymstilo manželovi při poslední jeho nevěře - jeho milenka se zamilovala a ač on mi chtěl být nevěrný "kultivovaně" - tak abych to nevěděla, ona vše prozradila a chtěla rozbít naší rodinu (máme tři malé děti).
Není tady

Jednou to začne, že prý to s jinou ještě nezkusil, aspoň tedy jednu, za chvíli si řekne, že i jedna je málo, tak holt dvě, tři, ...
Není tady
čiži 
Není tady
5 
Není tady
Beze,
nějak nechápu, co tu vlastně řešíš....
Pokud už 3 roky chodíš s malým klukem, tak mu to prostě nedovol, zatrhni a zakaž. Hlídej ho a kontroluj a basta!
Pokud máš vedle sebe dospělého muže, tak se o to nestarej, on si to vyřeší sám. Je to jen a jen jeho věc stejně tak jako je jen a jen tvoje věc, jak na případné jeho pokusy jinde zareaguješ.
Každý dospělý člověk si přece může dělat, co chce s tím vědomím, že ale za své činy také ponese zodpovědnost. A to se týká jak jeho, tak ale i tebe 
Není tady

Fe, a ty dostaneš pětadvacet 
Není tady
Tak to mě taky napadlo, poradit jim Swingers party, nakonec si třeba příjdou na svý oba....
teď jen půjde o to, když ona to jemu dovolí, zda by to on dovolil jí....
Není tady
KALIK napsal(a):
Mně nikdy nedělalo problém vědomí, že bych doživotně zůstal jen s jednou partnerkou, když jí miluju. Holt každý jsme jiný
Tak to mně taky ne. Tak to mám teď a žádný problém s tím nemám.
Blackie napsal(a):
KALIK napsal(a):
Mně nikdy nedělalo problém vědomí, že bych doživotně zůstal jen s jednou partnerkou, když jí miluju. Holt každý jsme jiný
Tak to mně taky ne. Tak to mám teď a žádný problém s tím nemám.
Backy, ale tahle není tvá první
...
Není tady

Fe, copak si s Blackiem měla? 
Není tady
KALIK napsal(a):
Fe, copak si s Blackiem měla?
ničevo Kaliku

Není tady
KALIK napsal(a):
Fe, a ty dostaneš pětadvacet
Rudých růží ?
jupííí (ale mě bude už 7 a 20 
Není tady
Jééé, to bych mohla dostat 36 rudých růží
.

No, jestli chceš dostat ostnatou růží přes pr....
A neříkej ničevo, když určitě víš, že blackyho není první, to může vědět právě jen ta první 
Není tady
KALIK napsal(a):
A neříkej ničevo, když určitě víš, že blackyho není první, to může vědět právě jen ta první
No, a ani ta to nemusí vědět .... 
Není tady
Ale já když měl první (to si dobře pamatuju, protože jsem jich tolik neměl, jelikož k tomu potřebuju taky nějaký cit) tak když to tak bylo, její první jsem nebyl, a měl jsem se co učit, natož abych přemýšlel, jestli by to jinde nebylo lepší. Jo pak tenkrát, když mi BM zahnula ze šprajcu, jsem o tom už vážně uvažoval, ale pro změnu ne ze strany sexu, ale prostě všeobecně, že by každá jiná byla asi lepší. (jo to když náhodou vyslechnete rozhovor vlastní ženy -pardon BŽ- s milencem, jak se domlouvají co bude až odejdu do práce, to se vaří krev bleskem).
Sára6 napsal(a):
Když někoho miluji a fakt MILUJI, tak přece nemám ani pomyšlení na sex s někým jiným!!! Tak to cítím já, ale třeba je ten můj názor staromódní (je mi 32 let).
Myslím, že to není staromódní názor. Mám 22 a chápu to úplně stejně. Když někoho miluji, odevzdávám se mu tělem i duší a po ničem, nikom jiném prostě netoužím.....pokud to začne ve vztahu v něčem pokulhávat, pak už je to jiné.....ale když jsou oba spokojení a do sebe zamilovaní, tak mi přijde tohleto jako nějaká "přežranost".
Není tady
nevím jak to má být "správně podle pravidel"
ale já myslím, že každý máme své vnitřní "pravidla" a když někoho miluju se vším všudy a opravdově, tak se přece neohlížím jinde - Já taky ještě nezkusila tolik "věcí" a když je budu chtít zkusit
určo se nebudu ptát partnera na souhlas
a to je taky dobrá výmluva, až mě vztah omrzí a já to budu chtít zkusit jinde, řeknu " víš to je proto, že to s tebou bylo poprvé a já to chci zkusit i někde jinde s někým jiným
........

Není tady
ja to mam tiez tak, ze kym je vsetko vo vztahu ok, netuzim po nikom inom.... aj ta moja "zvedavost" prisla az v momente, ked som sa po niekolkych rokoch vztahu zacala v posteli nudit, ked som vlastne zistila, ze mi vyhovuje uplne nieco ine, ako dovtedy a ze partner mi to nedokaze dat. Otazne je, ci som sa nemala ja sama viac snazit v tom vztahu, aby vsetko bolo tak, ako si prajem. Vzdy je lahsie utiect, alebo riesit veci cestou mensieho odporu, ako sa vravi. 
Není tady
olafio: myslím že jsi přesně vystihla to slovo...."přežranost"!!!!! 
Není tady
KALIK napsal(a):
já to nepochopila

Není tady

KALIK napsal(a):
Není
Je
Není tady