Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 10. 5. 2007 6:36

bezejmenaaa
♥------

Partnerova zvědavost ...

zajímal by mě váš názor...
jsem s přítelem 3 roky a já jsem byla jeho první, nikoho přede mnou po sex.stránce nepoznal.
v sexu jsme oba max spokojení, nic mu se mnou nechybí, zkoušíme nové věci a milujeme se hodně často když je příležitost.
On tvrdí, že je opravdu nad míru spokojený,,....jen jediné co ho trápí je, že v podstatě nezažil milování a sex s někým jiným..že by byl strašně zvědavý jaké je to s jinou..
náš vztah nechceme kvůli tomu rozbít. Já vím, že ho to trápí a asi bude čím dál víc......
Nechce mi být nevěrný, jen aby zjistil jaké to je.
Už mě napadla i ta myšlenka, že mu takové "uklouznutí" sama dovolím...Pokud by to bylo opravdu jen o tom jednou to vyzkoušet s někým jiným...
Vím, že by to byl velký risk něco takového mu dovolit..ale na druhou stranu pokud by svojí zvědavost uspokojil a dál by nám to klapalo a neměl by důvod stále řešit jaké je to asi s jinou....
Nevím poraďte mi, nikdy jste se s něčím takovým nesetkali?
Nechci ho ztratit a tak bych asi prostě na toto přistoupila a jednu, dvě zkušenosti bych mu dovolila.....
Co by jste dělali vy? myslíte, že je to hloupost mu takové "uklouznutí a zkušenost" dovolit?

Není tady

#2 10. 5. 2007 7:22

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Partnerova zvědavost ...

Nechce mi být nevěrný, jen aby zjistil jaké to je.
Už mě napadla i ta myšlenka, že mu takové "uklouznutí" sama dovolím...

va tak buď nevěrný být chce a nebo nechce tillfreds
Příjde mi divné uvažovat za něj a rozhodovat, zda mu to dovolím či nedovolím ...
Na víc - to mu k tomu vybereš i partnerku, na kterou může uklouznout ? nebo rovnou zaplatíš nevěstku va (či výběr by byl jeho volba) ??? Co když se zamiluje jinde ? To mu také dovolíš nebo nedovolíš ?
Nehledě na to, že to jedno nebo dvě "uklouznutí" = sex s jinou ženou (která má také duši, nejen tělo) - nebo jí hned do předu oznámí - že jí má povolenou od partnerky a to jen na jedno použití ? Jen si uklouzne a hned zase půjde reta a má to dokonce povoleno 2 x , což je vlastně matematicé vyjádření nevěry big_smile hop na druhou big_smile

Já bych to neřešla - leda v případě, kdybych takové "uklouznutí" zjistila ! ... to bych pak, ale zase řešila jen sama za sebe - jak to vezmu - pokud by to bylo jen "uklouznutí".
Tohle prostě nechala na něm. Buď je mu s tebou fajn a nebo není ! (to ví jen on, zda mu stojí za to, riskovat váš vztah - svým "uklouznutím" - tedy spíš by mi vadilo, že si ještě vyptá dovolení).

Upravil(a) Feuria (10. 5. 2007 7:29)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#3 10. 5. 2007 7:35

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Promiň, možná jsem to napsala tvrdě .... já chápu, jak si to myslela. Ale mám za to, že tohle ty neovlivníš a zbytečně nad tím přemýšlíš! (myslím, že to s povolením od Tebe bude mít lehčí tak akorát on). Ale pokud vám to takhle vyhovuje, a tebe to uklidní, tak nic proti tomu.

Není tady

#4 10. 5. 2007 7:37

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

no proti gustu....va ... ale to tu tedy ještě nebylo!! aby partnerka "dovolila" partnerovi nevěru:-)))
babinet je téměř zahlcen podvedeným, a ty si chceš takto hrát ???
tohle se přeci vubec nedá naplánovat......nebo že  by právě ano...? va
ale JESTLI MYSLIS ZE TO USTOJIS...ze az přítel přijde a řekne,tak jsem to zkusil...a nic moc...nebo tak jsem to zkusil...a zamiloval se...jen čistě  hypoteticky...a nebo: Tak miláčku tak já jdu na TO...drž mi pěsti!!" a ty mu řekneš:ano lásku, užij si to budu na tebe myslet!"   reta
nechci to zlehčovat, ale asi se už stalo....

ty jsi před ním někoho měla??? asi zbytečná otázka...

Upravil(a) adra (10. 5. 2007 7:40)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 10. 5. 2007 7:57

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Tak ten tvůj přítel je dobrej čípek a ty mu to žereš lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#6 10. 5. 2007 7:57

adra
♥♥♥♥♥♥♥

čípek???jako děložní tonguetonguetongue ??????

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#7 10. 5. 2007 8:01

Blackie
Host

Hmm, no a co když se stane (když jsi jeho první) že zjistí (nic osobního proti Tobě) že jinde to je lepší ? Jsi připravená i na takovou možnost ? Nějak ho nechápu, já když jsem nadmíru spokojený, nic dalšího neřeším. A zrovna tak mi přijde poněkud nefér od něj si před Tebou postesknout že neví, jaké by to bylo s jinou.
Navíc by mne zajímal důvod z jeho strany, proč.....  Když je tak spokojený, proč chce zkoušet sex s někým jiným ? A Ty to (pokud by se konalo uklouznutí) pak dokážeš ustát až se bude milovat s Tebou ? Nebudeš mít na mysli, jak to dělal s tou druhou, jak ji líbal, miloval atd. ?
No řeknu na rovinu, že opačně bych to já u partnerky neustál, a jeho (i když jsem chlap) nechápu.

#8 10. 5. 2007 8:03

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Mluví takhle milující chlap?

adro, ty furt taky myslíš jen na to... lol

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#9 10. 5. 2007 8:06

adra
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Mluví takhle milující chlap?

adro, ty furt taky myslíš jen na to... lol

taky , vid:-))))))

Není tady

#10 10. 5. 2007 8:09

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

To, že by se miloval a líbal jinou ... to bych ustála (ustalá jsem to) - já bych spíš neustála to, že by mě požádal o svolení big_smile

Není tady

#11 10. 5. 2007 8:34

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Tak mi připadá, že prostě jen ,,nedospěl"...

Není tady

#12 10. 5. 2007 8:38

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Mně přijde naprosto normální, že člověk chce vyzkoušet taky něco jiného nebo někoho jiného. Já to ve vtahu s mým prvním přítelem věděla taky. Ale určitě jsem se mu s tím nesvěřovala, nedělala smutný oči a prosila tak o "tiché dovolení". Když jsem ho po 5 letech podvedla, tak jsem mu to neřekla.

Není tady

#13 10. 5. 2007 8:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥

sandro smilesmilesmile  tak tak:-)))

Není tady

#14 10. 5. 2007 8:40

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

sandro smilesmilesmile  tak tak:-)))

Ahojky Adro, jak je? smile

Není tady

#15 10. 5. 2007 8:42

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky Sandři...zatím nic nového...děkuju za optání...skočím písnou TAM:-)))

Není tady

#16 10. 5. 2007 8:43

IvaPR
♥♥-----

To by ti to fakt nevadilo že je s jinou. Tomu se mi nechce ani věřit. Když už k tomu dojde ženská po 20 letech manželství ..ale mladá holka.

Není tady

#17 10. 5. 2007 8:47

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Mně nikdy nedělalo problém vědomí, že bych doživotně zůstal jen s jednou partnerkou, když jí miluju. Holt každý jsme jiný tongue

Není tady

#18 10. 5. 2007 8:47

sandra
♥♥♥♥♥♥-

IvaPR napsal(a):

To by ti to fakt nevadilo že je s jinou. Tomu se mi nechce ani věřit. Když už k tomu dojde ženská po 20 letech manželství ..ale mladá holka.

Já myslím, že něco jiného je nevědět a něco jiného je vědět a představovat si bůhvíco a ještě čekat na miláčka, s jakým výrazem přijde domů???? va

Není tady

#19 10. 5. 2007 8:48

sandra
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Mně nikdy nedělalo problém vědomí, že bych doživotně zůstal jen s jednou partnerkou, když jí miluju. Holt každý jsme jiný tongue

Kalíku, něco jiného je být s prvním sexuálním partnerem, než mít nějaké zkušenosti a pak se rozhodnout pro jednu celoživotní partnerku.

Není tady

#20 10. 5. 2007 8:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Není wink

Není tady

#21 10. 5. 2007 8:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Není wink

Ok, asi na to máme každý jiný pohled smile

Není tady

#22 10. 5. 2007 9:04

adra
♥♥♥♥♥♥♥

osobně si nedovedu představit žít s prvním partnerem....no žít možná ano...ale...však víte:-)))

Není tady

#23 10. 5. 2007 9:09

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

bezejmenaaa: a co takhle zkusit swingers party - skupinový sex - já jen že jsem tuhle radu zrovna četla v jedné knize od Plzáka. Ještě tam doporučoval případně výměnu manželek (jen v sexu smile ) prý je to lepší a pro vztah přínosnější než nevěra ...

Není tady

#24 10. 5. 2007 9:16

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no...opravdu...když nemáme starosti tak se postaráme abysme je měli:-))) tak přes hubu byste potřebovali oba!!! pardon .......

Není tady

#25 10. 5. 2007 9:22

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

adro: Máš pravdu, ale to je sice hezké, hodnotit touhy jiných, ale nic moc to podle mě neřeší.

Lidi už jsou prostě takoví. Můj muž byl můj první a já jeho, měl přesně stejné pocity jako přítel bezejmené a řešil to nevěrou. Mě by bylo přijatelnější, kdybychom šli spolu na swingers party než ta jeho nevěra. A co je mi platné, že zrovna já můžu klidně umřít s vědomím, že jsem v sexu měla za partnera jen svého muže ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí