|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zajímal by mě váš názor...
jsem s přítelem 3 roky a já jsem byla jeho první, nikoho přede mnou po sex.stránce nepoznal.
v sexu jsme oba max spokojení, nic mu se mnou nechybí, zkoušíme nové věci a milujeme se hodně často když je příležitost.
On tvrdí, že je opravdu nad míru spokojený,,....jen jediné co ho trápí je, že v podstatě nezažil milování a sex s někým jiným..že by byl strašně zvědavý jaké je to s jinou..
náš vztah nechceme kvůli tomu rozbít. Já vím, že ho to trápí a asi bude čím dál víc......
Nechce mi být nevěrný, jen aby zjistil jaké to je.
Už mě napadla i ta myšlenka, že mu takové "uklouznutí" sama dovolím...Pokud by to bylo opravdu jen o tom jednou to vyzkoušet s někým jiným...
Vím, že by to byl velký risk něco takového mu dovolit..ale na druhou stranu pokud by svojí zvědavost uspokojil a dál by nám to klapalo a neměl by důvod stále řešit jaké je to asi s jinou....
Nevím poraďte mi, nikdy jste se s něčím takovým nesetkali?
Nechci ho ztratit a tak bych asi prostě na toto přistoupila a jednu, dvě zkušenosti bych mu dovolila.....
Co by jste dělali vy? myslíte, že je to hloupost mu takové "uklouznutí a zkušenost" dovolit?
Není tady

A i kdyby si mu úlet dovolila, jak by si s takovou myšlenkou žila?
Není tady
Podle me je to hloupost bezejmenaaa - a co jako, ze nepoznal jake to je s jinou zenou? Tak si mel nejprve uzit a pak se teprve "uvazat"... proste tohle mi z jeho strany pripada jako hodne slaby argument... a presne jak rika misha88...podas mu prst a on si pak vezme celou ruku...
Není tady
no dřív to bylo tak, že ho holky spíš odmítali a žádný vážný, v podstatě i nevážný vztah neměl...
ale my jsme prostě k sobě našli cestičku a milujeme se se vším všudy...jen tohle mu najednou v te hlave beha :-(
nevim jak bych se s tim vyporadala...pokud by to bylo opravdu jen o tom to zkusit, tak bych si to asi zduvodnila rozumem a bylo by to...
Není tady
a proč to máš na dvou poradnách...ach jo...
Není tady

no já sice ještě žádnou zkušenost bohužel nemám ale myslím si, že by bylo lepší mu to dovolit, za prvé - ať si to představí přítomní chlapy, vy by ste chtěli mít jednu na celý život aniž by ste to skusili jinde ? já asi ne, a za druhé pokud mu nepodá prst, tak si tu ruku vezme sám a je úplně po vztahu.... takže zase záleží na tobě, co chceš riskovat jestli si necháš dobrovolně nasadit malé parůžky, a nebo ti on nedobrovolně nasadí velké.... těžký boj..... jestli se s tím srovnáš tak ho nech, já osobně bych s tím asi nedokázal žít, tak bych to udělal asi tak, že bych si v tom vztahu dal malou pauzu aby si teda odskoušel i něco jiného, a po pár měsících pokud by ctěl by ste to mohli dát zase dohromady..... ale to je na tobě co uděláš, Toť má rada.... 
Není tady
bezejmenaaa napsal(a):
zajímal by mě váš názor...
jsem s přítelem 3 roky a já jsem byla jeho první, nikoho přede mnou po sex.stránce nepoznal.
v sexu jsme oba max spokojení, nic mu se mnou nechybí, zkoušíme nové věci a milujeme se hodně často když je příležitost.
On tvrdí, že je opravdu nad míru spokojený,,....jen jediné co ho trápí je, že v podstatě nezažil milování a sex s někým jiným..že by byl strašně zvědavý jaké je to s jinou..
náš vztah nechceme kvůli tomu rozbít. Já vím, že ho to trápí a asi bude čím dál víc......
Nechce mi být nevěrný, jen aby zjistil jaké to je.
Už mě napadla i ta myšlenka, že mu takové "uklouznutí" sama dovolím...Pokud by to bylo opravdu jen o tom jednou to vyzkoušet s někým jiným...
Vím, že by to byl velký risk něco takového mu dovolit..ale na druhou stranu pokud by svojí zvědavost uspokojil a dál by nám to klapalo a neměl by důvod stále řešit jaké je to asi s jinou....
Nevím poraďte mi, nikdy jste se s něčím takovým nesetkali?
Nechci ho ztratit a tak bych asi prostě na toto přistoupila a jednu, dvě zkušenosti bych mu dovolila.....
Co by jste dělali vy? myslíte, že je to hloupost mu takové "uklouznutí a zkušenost" dovolit?
"Dovolit uklouznutí" - jé to jsou mi věci - je snad on malý kluk a ty jeho matka??? Tvůj partner si může dělat co chce. Bude to jeho svobodná volba. Na tobě jen záleží, jak se s tím vyrovnáš, když se o tom dozvíš.
Nebudu se tu dlouze rozepisovat, na to jsou tu jiní, ale řeknu Ti to asi tak: kdyby každý dělal co ho jen napadne ze zvědavosti, to by to tu vypadalo.
Jestli si to chce zkusit s jinými, tak se toho zúčastni taky, ne? Existují různé swingers party atp.
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
no já sice ještě žádnou zkušenost bohužel nemám ale myslím si, že by bylo lepší mu to dovolit, za prvé - ať si to představí přítomní chlapy, vy by ste chtěli mít jednu na celý život aniž by ste to skusili jinde ? já asi ne, a za druhé pokud mu nepodá prst, tak si tu ruku vezme sám a je úplně po vztahu.... takže zase záleží na tobě, co chceš riskovat jestli si necháš dobrovolně nasadit malé parůžky, a nebo ti on nedobrovolně nasadí velké.... těžký boj..... jestli se s tím srovnáš tak ho nech, já osobně bych s tím asi nedokázal žít, tak bych to udělal asi tak, že bych si v tom vztahu dal malou pauzu aby si teda odskoušel i něco jiného, a po pár měsících pokud by ctěl by ste to mohli dát zase dohromady..... ale to je na tobě co uděláš, Toť má rada....
jednu na celý život ano...po předchozím "užití si"...teda já bych tak řekla že Vás bezejmená PALI DOBRE BIDLO....když nenáme starosti tak si je prostě vytvoříme....já bych tě asi přetrhla!!!!
a nebo jednu "zákonitou" na celý život...a ostatní tajné aby se to partner/ka nedozveděla....!!!!
Není tady

CeltikDragon napsal(a):
No to je výtvor 
Není tady
myslím si, že když by chtěl spát s jinou, uděláto i bez tvého svolení, ale podle mne jde o něco jiné o odpovědnost, kdyby to bylo takový jak si představuje a v podstatě i za odpovědnost kdyby to nevyšlo. On by se stím neuměl vypořádat, potřebuje předem mít viníka ať to dopadne jak chce a tím bys byla ty. Tohle se ve vztahu nedělá.
Není tady
cilko 
Není tady
Já souhlasím s cilkou. A pak si myslím, že když se opravdu milujete se vším všudy, chybět by nic nemělo. Toť můj názor.
Není tady
na take nieco mam jediny nazor: ak nie je spokojny s tym co ma, ani si to nezasluzi. viem, pises, ze je vo vasom vztahu spokojny, len ta "ina skusenost" mu chyba. tvrdim, ze spokojny NIE JE, inak by nevymyslal blbosti. ked mu to tak strasne chyba, nech to teda riesi ako chce, ale aj so vsetkymi dosledkami - a prave tym dosledkom sa snazi vyhnut. hlada cestu ako TEBA presvedcit, ako tym strasne trpi a ze to velmi potrebuje. nech uz to formuluje a podava akokolvek, toto je pravda, ver alebo nie. sudim, ze vobec nie je hlupy, naopak, je priam az "vychcany", velmi dobre vie co robi, a viem to aj ja - snazi sa legalizovat, ze ti zahne. a ked ta o tom presvedci, bude logicky nasledovat nevera za neverou, just because "ved sme sa o tom bavili". ja osobne riesenie typu "prominu mu poklouznuti" povazujem za absolutnu hlupost, ktorou uplne zbytocne riskujes vsetko co mate. bud je to poriadny chlap a bude sa tak spravat "se vsim vsudy" alebo radsej hladaj nieco lepsie. a tiez si myslim, ze si ta nevazi. ked nie je schopny pre teba obetovat ani len toto, nestoji ako chlap ani za deravy gros.
...ovsem, je pozitivne, ze o tom s tebou hovori, hoci ti to asi nie je prijemne... no mne by teda rozhodne nebolo, asi by som sa v prvom momente aj pekne nastval - a samozrejme aj zlakol. v kazdom pripade si myslim, ze budovat vztah s vnutorne nevyrovnanym a nespokojnym clovekom je jednym z najlepsich sposobov, ako sa sklamat, pripadne si znicit zivot.
radim ti preto... bud s tym prestane alebo ho posli doprdele.
Není tady
ale treba jsme to spatne pochopili a ten jeji partner ma zajem o trojku s dvouma holkama? Co bezejmenaaa? To by byla uplne jina situace
ja mel sice partnerek v posteli vice, ale dovolim si tvrdit, ze kdybych tu prvni doopravdy miloval tak bych netouzil po tom vyzkouset jake to je s jinou..... kdyby to byl navrh na trojku tak to beru jako soucast sexualnich hratek a oziveni vztahu treba tak to bych chapal, ale takhle... 
Upravil(a) Petrik (10. 5. 2007 15:08)
Není tady
no ja si skor myslim, ze ten jej typek nieco spatne pochopil...
Není tady
Petrik: V tom případě bych na místě bezejmené byla pro čtyřku - proč si má ostatně užívat jen chlap? Navíc nechápu v čem je to jiné. Pro mě představa trojky je daleko nepřijatelnější než partnerův ev. úlet. Že mi možná jednou zahne, s tím jsem se smířila (člověk není tvor monogamní), ale že bych se na to ještě musela koukat, jak zasouvá do jiné ... :-/
Není tady
bezejmenaaa: Přímo jsem nepochopila, co ten tvůj vlastně chce. Chce ti přímo zahnout nebo jenom přemýšlí "nahlas", jaké by to bylo s jinou (s tím, že ti zahýbat nechce)? Víceméně píšeš ty, že jeho to trápí podle tebe, a že ty přemýšlíš, že bys mu povolila nevěru (ne že by to po tobě vyžadoval on), etc. Mně spíš přijde, že ty se jenom něco dohaduješ z jeho utrousených poznámek - aspoň ten pocit mám z tvého příspěvku.
Není tady
abadon napsal(a):
Petrik: V tom případě bych na místě bezejmené byla pro čtyřku - proč si má ostatně užívat jen chlap? Navíc nechápu v čem je to jiné. Pro mě představa trojky je daleko nepřijatelnější než partnerův ev. úlet. Že mi možná jednou zahne, s tím jsem se smířila (člověk není tvor monogamní), ale že bych se na to ještě musela koukat, jak zasouvá do jiné ... :-/
Ale to je pravěká teorie..To, že jsme zřejmě nebyli monogamní, ještě neznamená, že to tak musí zůstat na věky. Taky už nebydlíme v jeskyních..
Není tady
Dallea: Na pravěké teorie kašlu, a po pravdě mě většinou dovedou nadzdvihnout ze židle ... Na druhou stranu se snažím nebýt utopista. Vidím to podle svého okolí i podle sebe - fakt si nedokážu představit sex 20 let jen s tím jedním a samým partnerem, ale třeba budu překvapená a ono to půjde. Já netvrdím, že si všichni musí být nevěrní, jen že to je krajně obvyklé.
Není tady

olafio napsal(a):
Já souhlasím s cilkou. A pak si myslím, že když se opravdu milujete se vším všudy, chybět by nic nemělo. Toť můj názor.
Souhlasím s olafio!
bezejmenaaa napsal(a):
...v sexu jsme oba max spokojení, nic mu se mnou nechybí...
tak když je tak max. spokojen a nic mu s tebou nechybí, tak proč ho trápí, že nezažil sex s jinou? Nevím, ale tohle mě osobně nejde moc dohromady - protiřečí si to trochu - pokud budu s něčím max. spokojená, tak mě to nebude trápit...
Není tady
olafio napsal(a):
Naprostý souhlas. Ba dokonce si myslím, že si už nějakou samičku našel. ne že by s ní už spal, ale myslí na to a hledá výmluvy. kdyby tě opravdu, opravdu, ale opravdu tak strašně miloval, jak píšeš, tak by ho tohle ani nenapadlo!!!
Mám dojem, že ten kdo tady opravdu, ale opravdu hrozně někoho miluje, jseš jenom ty...
Není tady
Já bych tak maximálně zkusila nějaký swingers club. Když on, tak já taky!
Není tady
Ten kluk si vůbec neuvědomuje s jakým ohněm si vlastně hraje!
O tohle mě požádat manžel, tak ho asi pošlu kamsi....
Taky jsem v životě nevyzkoušela sex s víc než jednou osobou, sex se ženou....sex s kolegou 

a se šéfem, ale to přece neznamená, že to musím zkusit.
Joooo, kdybych byla neměla partnera, tak to třeba zkusím, ale teď jsem prostě zadaná.
Prostě se manžel objevil asi "moc" brzooooo lol lol
Není tady