18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamčí,úasnej
Jetě jednou moc,moc díky
U se nemůu dočkat a poák zazvoní
Uvidíme jak se osvědčí,protoe taka touí po tom velikým
Není tady
To jsem ráda, e se líbí, mně taky
Není tady
Kamči,něco takovýhleho bys uila? U jsi ty míče zkouela?? Není to moc sloitý?
Upravil(a) misha88 (16. 5. 2007 19:23)
Není tady
Ten kopačák je opravdu úasnej, kdyby jsi to zvládla, taky bych měla zájem.
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 13:14)
Není tady
na červenočernej bych asi taky měla zálusk,ale fakt a na podzim:)!!diky za info
Není tady
Kamči, prosímTě, s jakou dodací lhůtou můu cca počítat? Děkuji
Není tady
Holky, nezlobte se, ale začněte tohle řeit přes sz či maily
I mně se tyhle sedáky moc líbí, ale to nemění nic na tom, pro Kamčitku je to vlastně reklama zdarma a měla bych to smazat. Kdy jste tu s tím začlay, řekla jsem si dobře, Kamčitka je stálej host, jsou to její kámoky, dobrý, se domluvějí a dají pokoj.... Ale ve má své meze.
Tedy Kamčitko, je to moc pěkné, jsi opravdu ikulka ale "skryjte se", je to bohuel nepovolená reklama. Plyne ti z toho zisk
Není tady
CIlko, věděla jsem e se ozve, nezklamalas
Omlouvám se, své příspěvky jsem smazala
Giu poslala jsem ti SZ
http://kampet.cz
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:47)
Není tady
nemuselas mazat, jen jsem chtěla aby jste nepřekročily únosnou mez
ale jsou to pravdu hezký kousky, co třeba vlastní výroba, jak vidí, měla bys anci a velkou...
Není tady
Upravil(a) Lucka 1 (22. 5. 2007 20:38)
Není tady
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkuenosti s těmito lehátky, chtěla bych si jí koupit, ale i přesto jak to tam chválí, nevím, zda je to opravdu tak dobré? Nevím, jak sem vloit odkaz, ale je to na www.vaky-pytle.cz a jsou to ty sedací vaky pro děti babydream.
Není tady
Tereza123 napsal(a):
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkuenosti s těmito lehátky, chtěla bych si jí koupit, ale i přesto jak to tam chválí, nevím, zda je to opravdu tak dobré? Nevím, jak sem vloit odkaz, ale je to na www.vaky-pytle.cz a jsou to ty sedací vaky pro děti babydream.
Ja si jeden pořídila u před dvěma roky a byl uasnej, Adrianek v něm spal úplně jinak ne v postýlce a hlavně jsem si ho mohla dát takhle i k sobě do postele. Dneska ho Adrianek pouívá na sezení a uasně se na něm vyblbne, take určitě je to v pohodě! Vlastně i proto jsem si pak pořídili od nich normální velký sedací pytel a to je teda super taky...
Není tady
zaujimave clanky o vakoch som nasiel na stranke
http://www.abcsedacievaky.sk/blog/testy … dacie_vaky
Není tady
S vakama se poslední dobou roztrhl pytel. Akorát bych si dal pozor na méčka z Číny. V ČR bych asi věřil někomu ověřenýmu - například třeba Vesně. Ty jich pár v nabídce taky mají. http://www.ivesna.cz/sedaci-vaky/c-126/
Upravil(a) martinkudrnka (20. 2. 2014 19:23)
Není tady
Já mám tady odtud - nalistované jsou dětské, ale mají i pro dospělé. Jsou hezké a mají dobrý systém dosýpání kuliček - jsem s nimi spokojená.
Není tady
Díky za tipy! Zrovna vybíráme, take se tohle fórum hodilo :-)
Není tady