29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamčí,úžasnej
Ještě jednou moc,moc díky
Už se nemůžu dočkat až pošťák zazvoní
Uvidíme jak se osvědčí,protože taťka touží po tom velikým
Není tady
To jsem ráda, že se líbí, mně taky
Není tady
Kamči,něco takovýhleho bys ušila? Už jsi ty míče zkoušela?? Není to moc složitý?
Upravil(a) misha88 (16. 5. 2007 19:23)
Není tady
Ten kopačák je opravdu úžasnej, kdyby jsi to zvládla, taky bych měla zájem.
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 13:14)
Není tady
na červenočernej bych asi taky měla zálusk,ale fakt až na podzim:)!!diky za info
Není tady
Kamči, prosímTě, s jakou dodací lhůtou můžu cca počítat? Děkuji
Není tady
Holky, nezlobte se, ale začněte tohle řešit přes sz či maily
I mně se tyhle sedáky moc líbí, ale to nemění nic na tom, pro Kamčitku je to vlastně reklama zdarma a měla bych to smazat. Když jste tu s tím začlay, řekla jsem si dobře, Kamčitka je stálej host, jsou to její kámošky, dobrý, se domluvějí a dají pokoj.... Ale vše má své meze.
Tedy Kamčitko, je to moc pěkné, jsi opravdu šikulka ale "skryjte se", je to bohužel nepovolená reklama. Plyne ti z toho zisk
Není tady
CIlko, věděla jsem že se ozveš, nezklamalas
Omlouvám se, své příspěvky jsem smazala
Giuš poslala jsem ti SZ
http://kampet.cz
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:47)
Není tady
nemuselas mazat, jen jsem chtěla aby jste nepřekročily únosnou mez
ale jsou to pravdu hezký kousky, co třeba vlastní výroba, jak vidíš, měla bys šanci a velkou...
Není tady
Upravil(a) Lucka 1 (22. 5. 2007 20:38)
Není tady
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s těmito lehátky, chtěla bych si jí koupit, ale i přesto jak to tam chválí, nevím, zda je to opravdu tak dobré? Nevím, jak sem vložit odkaz, ale je to na www.vaky-pytle.cz a jsou to ty sedací vaky pro děti babydream.
Není tady
Tereza123 napsal(a):
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s těmito lehátky, chtěla bych si jí koupit, ale i přesto jak to tam chválí, nevím, zda je to opravdu tak dobré? Nevím, jak sem vložit odkaz, ale je to na www.vaky-pytle.cz a jsou to ty sedací vaky pro děti babydream.
Ja si jeden pořídila už před dvěma roky a byl užasnej, Adrianek v něm spal úplně jinak než v postýlce a hlavně jsem si ho mohla dát takhle i k sobě do postele. Dneska ho Adrianek používá na sezení a užasně se na něm vyblbne, takže určitě je to v pohodě! Vlastně i proto jsem si pak pořídili od nich normální velký sedací pytel a to je teda super taky...
Není tady
zaujimave clanky o vakoch som nasiel na stranke
http://www.abcsedacievaky.sk/blog/testy … dacie_vaky
Není tady
S vakama se poslední dobou roztrhl pytel. Akorát bych si dal pozor na šméčka z Číny. V ČR bych asi věřil někomu ověřenýmu - například třeba Vesně. Ty jich pár v nabídce taky mají. http://www.ivesna.cz/sedaci-vaky/c-126/
Upravil(a) martinkudrnka (20. 2. 2014 19:23)
Není tady
Já mám tady odtud - nalistované jsou dětské, ale mají i pro dospělé. Jsou hezké a mají dobrý systém dosýpání kuliček - jsem s nimi spokojená.
Není tady
Díky za tipy! Zrovna vybíráme, takže se tohle fórum hodilo :-)
Není tady