29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To je škoda,máme modrou koženkovou sedačku
Ale nevadí,až příjde taťka tak mu to ukážu a taky tě budu otravovat Takže myslíš,že na 90 cm,by mohla hupnou jak Natálka,tak já???????
Není tady
Ahoj kamčitko, vaky krásný, viděla jsem to u kamarádky a prostě super...taky bych o jeden stála, asi z koženky...tzn + 50% příplatek navíc? čili1500+750nebo jak??? A šlo by to ušít jako míč-z jednotlivých "buněk"?A možná by bylo fajn vyfotit v dom nějakého dospěláka jak sedí ve všech třech velikostech..abychom to shlídly?!Dobrej nápad???
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 13:22)
Není tady
Kamči,tak jsme na to koukli s taťkou,seš prej moc šikovná A když tam není svělle modrá
,tak by se nám asi nejvíc líbila ta BE2,byla by????
A tou lososovou si myslela kterou?
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:54)
Není tady
Musíš překecat taťku na focení ve vaku a ať se tváří jak chce já budu jen porovnávat velikosti:)!! Já odjíždím ale za chvíli do zahraničí na 2 měsíce a byteček je zatím taky v rekonstrukci, takže by to stejně nebylo kam dát, takže až to bude aktuální (třeba na podzim) ozvu se!! Oky....jši šikulka!
Není tady
Kamči a máš na skladě ještě takovou tmavě modrou látku s hvězdičkama jako máš na fotce s Kačenkou? Chtěli bychom něco do modra...
Dík
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:54)
Není tady
Ahojky, velká škoda, že jsem o tobě nevěděla dříve, strašně dlouho jsem pytel sháněla. pak jsem našla v novinách nafukovací[img]P2060001.JPG[/img] a koupila jsem tenhle. Až praskne, strašně ráda se ozvu.
Není tady
Tak marně přemýšlím,který odstín vybrat Sedačku máme světle modrou a červený koberec. Hodím sem fotku a budu ráda,když mi poradíš,jak hodně je vzdálená ta šedá od naší sedačky a jestli by se tam našla podobná koberci. Děkuju
A omlouvám se,že tak otravuju
Takových víc a neušiješ nic,viď
Upravil(a) Lucka 1 (10. 5. 2007 21:47)
Není tady
Upravil(a) Lucka 1 (10. 5. 2007 21:47)
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Tak marně přemýšlím,který odstín vybrat
Sedačku máme světle modrou a červený koberec. Hodím sem fotku a budu ráda,když mi poradíš,jak hodně je vzdálená ta šedá od naší sedačky a jestli by se tam našla podobná koberci. Děkuju
A omlouvám se,že tak otravuju
Takových víc a neušiješ nic,viď
![]()
http://www.natalka1.estranky.cz/fotoalb … rtinek/265
Luci, já bych volila tu šedou, máte šedé chromování na sedačce, bude se to k tomu parádně hodit. Nebo můžeme zkombinovat dvě barvičky
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:55)
Není tady
Tak dobře,dám na tebe. Písnu SZ
Není tady
Ještě potřebuji tlf. číslo
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:58)
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 13:04)
Není tady
Kamčitko, prosím tě potřebovala bych poradit, kde sehnat polystyrenový kuličky za příznivou cenu? Tak 100 l, ale klidně i víc? Díky.
Není tady
Reny, fyzickým osobám je prodávají markety, viděla jsem je i v Hornbachu
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Giuš noční oblohu mám,pak je ještě modrá skotská kostka, džínový potisk.
Super, takže objednávám noční oblohu "90ku" Poslala jsem Ti mailíka.
Díky, pa
Jo a já před Tvými aktivitami taky smekám
A ještě mám na Tebe dotaz, tcháni schánějí pelech pro svého pejska (no pejska, tele to je ), je možné ty pelíšky zkouknout někde fyzicky? Bydlí poblíž Frýdku Místku (Brušperk)
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 13:02)
Není tady
Kamči, díky za info, pošlu tcháníky do těch zverimexů, třeba se jim něco bude líbit a hlavně hodit. Mají jezevčíka a tibetskou dogu a vlastně ani nevím, pro kterého psa to chcou...
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:57)
Není tady