18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:49)
Není tady
jejda kamčitko, to je suprové. já bych potřebovala něco v červenooranové...
Ty jo, ale skoro 4.000,-, to se teda picnu. Kolik by stál pro Barčuli?
Upravil(a) Romana (9. 5. 2007 22:39)
Není tady
Kamčo, já jsem také zájemce, v bavlnce by stačilo, chtěla bych něco, kam bych se mohla uvelebit i já, ale o velikosti nemám ajnu - mám 158 cenáků na výku. Mikko se tam bude také peleit, kdy tak písni, co by se nám hodilo a za kolik vč. potovného :-) Jsi ikulka, fakt !!!
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 12:54)
Není tady
Kamči, bezva nabídka. Taky mám zájem, stejný jako Alexxandra, akorát mám na výku 164 cm, teda jestli to hraje nějakou roli. Barva by se mi líbila nějaká do modra.
Není tady
.
Upravil(a) Kamčitka (9. 5. 2007 23:03)
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 12:55)
Není tady
Tak mě se Kamči líbí z těch vzorků taková hněda s tím pejskem a kočičkou. Asi ta devadesátka by mohla stačit. Jak si mohu u tebe objednat, platba zřejmě předem, vid? Poli mi prosím na mail silvia.b@seznam.cz číslo účtu, částku vč. potovného a já ti penízky odelu. Děkuji ti, moc se budu těit na pytel.
Není tady
Kamci, kolik by staly z kuze? teda asi z kozenky jak uvadis, ale myslis, ze by se dala sehnat i tmave hneda/cerna nebo cervena kuze? ja bych rada asi pytel pro prcka a pak ten velky, rodinny.....co myslis? diky za radu, v.
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 12:57)
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:51)
Není tady
Jůůů, na dráčku jsme chtěli objednávat sedací vak tučnáka... Ale koukam na rozmery - dno 50 cm, to by měl Adam jen na chvíli a jen na hraní...
A z fleesu jsem taky nebyla příli nadená....
Tak já vyberu s muem jetě látku a ozvu se, jo?
Není tady
Kamčo, tak moná by se mi líbil takovej červeno černej kostičkovej :-)
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 12:58)
Není tady
Kamčitko já bych se taky hlásila o jeden vak asi bych taky chtěla z té textilní kůe tu bordó a rozměr zřejmě ten prostřední a dá se někde zjistit kolik ten vak má nosnost?? aby pode mnou nerupnul nebo to je jenom pro mimísky?
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 12:59)
Není tady
no tak to je skvělý take jak mám uskutečnit objednávku? mám ti do SZ napsat adresu atd??
Není tady
Kamčitko, doufám e s tou výrobou jen tak nepřestane - musím na manílka pomaloučku polehoučku...
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (21. 5. 2007 13:01)
Není tady
tak sz odeslána, děkuji pěkně .godlike:
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:52)
Není tady
týý jo to jsi takhle rychlá? no klobouk dolů, za to ti holky utrhají ruce díky
Není tady
Kamčí,můu se zeptat ta barva SA 3,je světle modrá,taková jako na fotce,nebo jasnějí ????:
Není tady
Upravil(a) Kamčitka (28. 8. 2012 20:52)
Není tady