Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 9. 5. 2007 15:00

janísek
♥♥♥♥♥--

bolest zubů..:-(

prosím vás, nemohli byste mi poradit, co mám zkusit, když mě pekelně bolí "moudrák" ? mám půlku vylezlou a půlku pod dásní...takže když se jednou za čas začne "klubat" ven, je to hrůza...
máte zkušenost s nějakými prášky, nebo s čímkoli co by to trošku uklidnilo...?

děkuji...

Není tady

#2 9. 5. 2007 15:02

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: bolest zubů..:-(

Zkus tím zubem rozkousat hřebíček ( myslím koření lol ) Nebo jestli máš hřebíčkový olej ( dostane se koupit jako aromaterapeutický olej) tak potírat.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#3 9. 5. 2007 15:04

host5522
Host

Jediné, co mi pomohlo na krutou bolest zubů je NALGESIN, 10 tablet stojí okolo 60 Kč, je to bez předpisu. Má to jinou účinnou látku než ibuprofen a jemu podobné léky. Jinak mi nepomohlo nic. Možná leda kdyby mi lámali ruce, zapomněla bych na zub... yikes

#4 9. 5. 2007 15:04

romina
♥♥♥♥♥--
Místo: Děčín

moudrák to je potvůrka,jestli máš doma surgam tak ho zkus je to jediné co zabírá mě

nikdy nebude šťastným,koho bude trápit,že někdo je šťastnější.

Není tady

#5 9. 5. 2007 15:06

host5522
Host

Mně ten Nalgesin doporučila lékárnice, prý ho užívala po operaci zubu.

#6 9. 5. 2007 15:23

janísek
♥♥♥♥♥--

děkuju za rady...ještě bych se chtěla zeptat- jsou některé z těch prášků malinký? nebo třeba takový, jako Brufen- potažený...? asi se nikdy nenaučim polykat takový ty podlouhlý velký prášky...:-(

Lueta: díky, ten hřebíček zkusím...no, možná by mi pomohl i normální hřebík- přebila bych jednu bolest druhou...:-)

Není tady

#7 9. 5. 2007 15:26

host5522
Host

ten nalgesin je podlouhlý a tenký. taky jsem kdysi nebyla schopná polknout prášek, musela jsem ho vždycky strčit do velkého sousta jídla. nebo si ho rozlom na dva kusy.

#8 9. 5. 2007 15:31

janísek
♥♥♥♥♥--

no, nezbyde mi nic jinýho, než to nějak do sebe dostat...ráda bych se po dvou probděných nocích trochu vyspala...a Brufík přestal účinkovat...
tak ještě jednou díky..

Není tady

#9 9. 5. 2007 15:38

host5522
Host

mně to fakt pomohlo. zuby mě chytly zrovna před státnicema. a ten nalgesin účinkuje i delší dobu.

#10 9. 5. 2007 15:40

Madlenka
♥♥-----

Já kdysi na zuby polykala Valetol...ale uz je to nejakou dobu, od ty doby uz je asi spousta jinych tabletek....ale kdyby se ti nechtel dovyklubat, radeji si skoc k zubákovi;)

Není tady

#11 9. 5. 2007 17:06

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Me pomaha SARIDON

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#12 9. 5. 2007 18:00

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Jediné co ti na tenhle problém pomůže je ZUBAŘ. Syn s tím má také problémy.Lékař dáseň vždy nařízne a tím uvolní vznikající tlak a případný otok.Je to rychlé a nejúčinější.
Asi to nebude jediná léčba,ale o tom rozhodne lékař.Je to lepší než se cpát chemií smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí