|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
prosím vás, nemohli byste mi poradit, co mám zkusit, když mě pekelně bolí "moudrák" ? mám půlku vylezlou a půlku pod dásní...takže když se jednou za čas začne "klubat" ven, je to hrůza...
máte zkušenost s nějakými prášky, nebo s čímkoli co by to trošku uklidnilo...?
děkuji...
Není tady
Zkus tím zubem rozkousat hřebíček ( myslím koření
) Nebo jestli máš hřebíčkový olej ( dostane se koupit jako aromaterapeutický olej) tak potírat.
Není tady
Jediné, co mi pomohlo na krutou bolest zubů je NALGESIN, 10 tablet stojí okolo 60 Kč, je to bez předpisu. Má to jinou účinnou látku než ibuprofen a jemu podobné léky. Jinak mi nepomohlo nic. Možná leda kdyby mi lámali ruce, zapomněla bych na zub... 
moudrák to je potvůrka,jestli máš doma surgam tak ho zkus je to jediné co zabírá mě
Není tady
Mně ten Nalgesin doporučila lékárnice, prý ho užívala po operaci zubu.
děkuju za rady...ještě bych se chtěla zeptat- jsou některé z těch prášků malinký? nebo třeba takový, jako Brufen- potažený...? asi se nikdy nenaučim polykat takový ty podlouhlý velký prášky...:-(
Lueta: díky, ten hřebíček zkusím...no, možná by mi pomohl i normální hřebík- přebila bych jednu bolest druhou...:-)
Není tady
ten nalgesin je podlouhlý a tenký. taky jsem kdysi nebyla schopná polknout prášek, musela jsem ho vždycky strčit do velkého sousta jídla. nebo si ho rozlom na dva kusy.
no, nezbyde mi nic jinýho, než to nějak do sebe dostat...ráda bych se po dvou probděných nocích trochu vyspala...a Brufík přestal účinkovat...
tak ještě jednou díky..
Není tady
mně to fakt pomohlo. zuby mě chytly zrovna před státnicema. a ten nalgesin účinkuje i delší dobu.
Já kdysi na zuby polykala Valetol...ale uz je to nejakou dobu, od ty doby uz je asi spousta jinych tabletek....ale kdyby se ti nechtel dovyklubat, radeji si skoc k zubákovi;)
Není tady
Me pomaha SARIDON
Není tady
Jediné co ti na tenhle problém pomůže je ZUBAŘ. Syn s tím má také problémy.Lékař dáseň vždy nařízne a tím uvolní vznikající tlak a případný otok.Je to rychlé a nejúčinější.
Asi to nebude jediná léčba,ale o tom rozhodne lékař.Je to lepší než se cpát chemií 
Není tady