19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahojky,
ji delí dobu jsem po rozvodu a neumím být sama. Hrozně se trápím a nevím jak si mám pomoci. Můete mi nějak poradit ? Dáa
Není tady
Ahoj Dáo....
moc jsi toho nenapsala, ale předpokládám, e jsi zkusila začlenit se mezi lidi podobných zájmů, třebas klub turistů, různé orghanizace.....
A čím konkrétně se trápí?
Není tady
Má děti, má kamarádku?? Nebo tím neumím být sama myslí být bez mue?? Třeba tady najde spřízněnou dui
Není tady
cilka napsal(a):
Ahoj Dáo....
moc jsi toho nenapsala, ale předpokládám, e jsi zkusila začlenit se mezi lidi podobných zájmů, třebas klub turistů, různé orghanizace.....
A čím konkrétně se trápí?
Nezkusila jsem vůbec nic, protoe nevím jak a co mám dělat. Mám děti, dvě dcery které jsou u v podstatě dopsělé. Přítele nemám a nemám ani kamarádku, protoe u ádná nechce poslouchat moje problémy. Nevím, jak se mám zbavit těch problémů , pořád sedím jenom doma a brečím. Moc ráda bych si nala přítele, ale nevěřím si. Vůbec si nevěřím jako ena. Co mám dělat ?
Není tady
Nehledej přítele, kdy si nevěří jako ena, stejně bys toho pana správného nenala, nech to být. Děcka, no vyrůstají, co s tím, nic, to je normální, mně u taky dvě vylítly. Já tohle období začala řeit studiem, hledám lidi, co jsou alespoň v jedné oblasti na tom stejně jako já, protoe s těmi si budu rozumět víc, ne třeba s poačkou.
Nesď doma!!!! tam se to nevyřeí. Jdi ven! Jdi se projít do přírody. Má hodně moností...... Podívej se třeba tady na babinetu - hledám kamrádku - není tam někde uvedeno vae město? pokud ne, zkus si zadat příspěvek i tam, ono někdy pomůe alespoň vědět, e kus vedle je taky někdo takový.
Není tady
dolores napsal(a):
cilka napsal(a):
Ahoj Dáo....
A čím konkrétně se trápí?Nezkusila jsem vůbec nic, protoe nevím jak a co mám dělat. Mám děti, dvě dcery které jsou u v podstatě dopsělé. Přítele nemám a nemám ani kamarádku, protoe u ádná nechce poslouchat moje problémy. Nevím, jak se mám zbavit těch problémů , pořád sedím jenom doma a brečím. Moc ráda bych si nala přítele, ale nevěřím si. Vůbec si nevěřím jako ena. Co mám dělat ?
Určitě má nějakou bývalou spoluačku,kolegyni nebo sousedku. Zkus navázat na nějaké staré přátelství.
Ono to je třeba se vypovídat. Tak jdi někam i sama - projít se, do kina, na výlet. Nejdřív se sna srovnat sama v sobě a potom a bude v pohodě tak si spí někoho najde.
Není tady
Dáo, tak si můe s náma psát, rozebereme to vechno a uvidí e Ti to pomůe
Není tady
já jsem taky nala na babinetu hodně kamarádů...... i budoucího manela..... zatím stále jetě
Není tady
dolores napsal(a):
cilka napsal(a):
Ahoj Dáo....
A čím konkrétně se trápí?Nezkusila jsem vůbec nic, protoe nevím jak a co mám dělat. Mám děti, dvě dcery které jsou u v podstatě dopsělé. Přítele nemám a nemám ani kamarádku, protoe u ádná nechce poslouchat moje problémy. Nevím, jak se mám zbavit těch problémů , pořád sedím jenom doma a brečím. Moc ráda bych si nala přítele, ale nevěřím si. Vůbec si nevěřím jako ena. Co mám dělat ?
dolores, přijď na "ivot po nevěre" - dakotino energetické depo, kdy bude chtít. Nala jsem si tady skvělé kamarádky, setkáváme se i osobně. Čti si tam různé příspěvky, nebo i na psychologické. Mně to straně moc pomohlo, díky tomu jsem nala zase po mnoha letech sama sebe. Přijď k nám.
Také se cítím velmi osamělá...Jsem rok po rozvodu...nic neobvyklého kadé druhé manelstvi se dnes rozvádí,e je to po 30 letech?zamiloval se do mladí.Mám dvě děti které mají svůj ivot...tak to má být,práci...ale kdy příjdu domů prázdnota...dnes si zase popláču...
Není tady
:grater:Také se cítím velmi osamělá...Jsem rok po rozvodu...nic neobvyklého kadé druhé manelstvi se dnes rozvádí,e je to po 30 letech?zamiloval se do mladí.Mám dvě děti které mají svůj ivot...tak to má být,práci...ale kdy příjdu domů prázdnota...dnes si zase popláču...
Upravil(a) pucle (29. 8. 2007 16:28)
Není tady
Kžudne sa vyplač, slzy čistia... ale potom sa vzchop a pomaličky sa začleň do ivota. Kúpi si psa, to je rados i staros zároveň, prihlás sa do jazykovky, na cvičenie, alebo do klubu turistov... aspoň do kninice, tam som chodila aj ja v tom najintrovertnejom období, keď som sa hanbila aj sama seba v zrkadle... zapí sa do poičovne DVD a poičiavaj si komédie alebo rozprávky...
Není tady
Selimo dík...psa mám,zůstal mi kdy vichni vylétli z hízda(i bývalý)Rok jsem po rozvodu,ale to nepříjemné proívám ji(nebo teprve?)pět let.Snaím se zapojit do aktivit(ale právě i pejsek mě troku omezuje,má devět let a pokud ije,chci,aby nestrádal,mám ho ráda)DVD nemám(snad si ho časem pořídím,jsem na tom finančně hůř,moje mínus e jsem si za dobu manelství nenaetřila bokem?!
Upravil(a) pucle (30. 8. 2007 10:01)
Není tady
Kninica stojí cca 100 Sk ročne plus enjaký poplatok za poičanie... a DVD s adjaú prehráva aj v mnohých počítačoch. Ja tie nemám DVD, ale pozerám na notebooku...
Není tady
Má pravdu...ta knihovna je dobrý tip.
Večery se budou prodluovat...( a já vdy ráda četla.)Ale také v tom mě pejsek omezuje,ne se dostanu z práce domů,vyvenčit a zpátky do města(musím to nějak promyslet...)
Teď mám jetě mení problém.V práci jsem se spřátelila s jedním muem a chvíli jsem se snim stýkala.Po nějaké době jsem ale poznala,e to není člověk,s kterým by jsem chtěla ít.Řekla jsem mu to proč to tak vidím,měl své představy ale na můj názor se nezeptal.Zapracovala muská jeitnost a otočil o 360 st.začal mě oslovovat příjmením.Není to člověk se kterým jsem v denodenním styku ale potkat ho občas musím a není to příjemné.Byl to druhý mu v mém ivotě a tak si říkám....jaký by byl třetí?zase stejný...prý si člověk vybírá stejné typy(ten ale se jevil úplne jiný ne bývalý)
Zítra jdu na narozeniny kámoce tak doufám,e proiji pěkný den.
Člověk není k stáru moudřejí,je jen opatrnějí.
Upravil(a) pucle (31. 8. 2007 11:53)
Není tady
Dáo, zkouej postupně vyráet mezi lidi. Vybírej si takové akce, kde je to moné. Samozřejmě nechoď na tancovačky, ale má přece plno moností. Výlet, turistika, sport, tělocvična, kultura v podobě koncertu, divadla, kina, zajdi si na dvě deci, na oběd, na kávu, věř mi, e odevad přijde bohatí o to, e si bude víc věřit. Vude jsou lidi a spousta jich je samotných. U Tebe není problém osamělost, ale to, jak k ní přistupuje. A taky si uvědom, e plno en se cítí oputěno ve vlastních rodinách. Kde si nerozumějí, kde jde kadý za svým a kde jsme jen kuchařky, pradlenky a uklízečky. Děti se doma jen najedí a napíou úkoly, mu doma jen přespí a občas po naich atacích něco opraví...Nakonec, Dáo, mnohé by třeba vítaly osamostatnění a vyměnily by s Tebou Tvoji skutečnou ne samotu, ale svobodu, za svoji závislost a připoutanost k rodině, která si je jaksepatří nehýčká a bere je jako samozřejmost...Zkus si uít i večer, kdy jsi sama. Pus si pěknou hudbu, něco si doma předělej, jdi na procházku, zapal si svíčku, otevři dobré vínko...Dáo, vdy Ty si můe dělat, co chce? Jiné by to braly vema deseti...!
Není tady
Taky se hlásím se k osamělosti. U mne to dolo. Zatím jsem měla pocit, e jsem si to zvolila, ale asi to tak není. Ve svém věku ale mám jetě malé dítě (půjde pomalu do pub.), take ani nemohu nikam chodit, i kdybych chtěla. A ani nechci. KAM? sama? nemám síly. Jsem sama od r.2000...a u nechci být. Ale na seznamovací inz. po internetu odpovídají DOST divní lidi...navíc nejsem tíhlá, i kdy na sobě pracuji. Ani nejsem zdravá.
Jak na sobě pozoruji, tak se začínám dostávat do depresí nebo co, e o co víc sama se cítím, o to míň chci jít ven a někoho potkat, i kdyby to byla má nejlepí kamarádka. Nechci u nikomu říkat, jak iju, co mám za problémy, nebo mám jenom samé problémy(samoivitelka, málo peněz, ádné výivné, marný boj-kolem zdraování). Chtěla bych vykládat něco hezkého, ale není co.
Není tady
ahoj holky nějak mě přijde, e se dost lidí a nezáleí v jaké jsou sociální situaci cítí samo. mám hodně různých lidí kolem sebe a kadý je svým způsobem nespokojený, kadý z jiného důvodu, ale nespokojený! A osamělý. ijeme ve společnosti lidí a přesto samy máme kolegy,kamarády, známé, apod. a cítíme se samy u jsem o tom hodně přemýlela proč...
Není tady
kamilie výivné se dá vyřídit, aby ti chodilo odkud se?
Není tady
Siso, nedá. Dítěti u bude 11 a zatím ani CZK! Naposled je "tatínek" v pátrání, mezinárodním, zmizel ve výcarsku. U dluí dost, starí rodiče-invalidi, není kde brát...
Není tady
nezoufat výivné je nepromlčitelné, jinak doufám, e podalas trestní oznámení pro neplacení výivného a pokud to vezme na svoji sociálku měli by ti to doplácet včetně dávek sociální nouze proto se ptám odkud se nevzdávej to věř mě měla sem býval.manela vyčůraného právníka a neplatil mě je to na knihu mám to za sebou poradím jsem u také skoro právník a navíc tu práci i dělám - pomáhám zoufalým lidem:lol:
Není tady
Kami zdravím...dávám za pravdu sise kdy říká,e ve svém ivotě můe být kadý s něčím nespokojený.Začne to naím narozením na kterém nemáme sebemenčí zásluhu(kdy je trápení mnohý-a řekne...raději jsem neměl-a narodit!)Můeme být nespokojení s rodinou do které jsme se narodili,svou vizáí,dědičnými znaky které
kdybychom mohli upravili podle svých představ....nejde to...musíme to příjmout jak to je....Teorie mi jde jen praxe pokulhává.Zaloením jsem melancholik pesimista(neastné spojení)moc by jsem chtěla ít jen přítomností,minulostí se netrápit na budoucnost nemyslet(myslím,e nejsem sama kdy řeknu e si připadám jako na houpačce nahoru...dolů...nahoru..dolů)ale věřím e bude líp....i u Tebe Kami.drím palečky.
Kde je ivot,je naděje.
Upravil(a) pucle (3. 9. 2007 15:28)
Není tady
Holky fakt mě věřte nechci působit jako vude sem byla vechno znám, vím co to je být v koncích, ale je to potom dobrý kdy má pocit, e u to horí nemůe být a chytí se a jde nahoru je to skvělý pocit stojí to zato a taky je fakt pravda to blbý úsloví, který jsem z due nesnáela "co tě nezabije to tě posílí!!" sorry nechci nikoho popouzet nějakým přehnaným optimismem, ale vechno jednou skončí a záleí na kadém jednotlivci kdy.... proto je dobrý zkouet a znova zkouet co mně pomůe, abych to měl co nejrychleji za sebou. Na kadého zabírá něco, je potřeba zjistit co pomůe mě. Zákon tarotu Hvězda- vechno se v kruhu opakuje tak dlouho,ne ten kruh přetnu a pořád dokola dokud.... z toho jeden nezblbne:gloria:
Není tady
Kamčo
a kámoky z práce - nic? Nebo si kup aspoň malou kytičku, prohlídni časáky, projdi náměstím, zkus nějaký kurz angliny, projeď se na kole, kup si maláho psa... (to se najednou vyrojí známých).
Jéééé, já jsem přesně opačná, já mám tak fatální nedostatek času na vecko, co mě zajímá.... Teda nééé, e by mě depka občas nedostihla, to jistě jo, ale nemám na ni moc času .
Jinak dítko v pubertě bude radi, kdy mu nechá doma prostor, a půjde se někam bavit, fakt , vím to z vlastní zkuenosti
Kdy tak klidně napi SZ, vykecej se... ahojky.
Není tady
Holky, díky za podporu, bývávala jsem málem superaktivní člověk.... Co vím, e existuje babinet, je mne na světě líp, ale ten ivot je sakra těký. Já taky myslela, e jsem u byla na tom nejhlubím dně, co existuje a co jsem si neuměla představit. A u to vypadalo, e jdu nahoru a e je konečně líp. Pak stačí nemoc, blbé reformní balíčky a JE TO!
Nechci psát, co ve nemám, ale nízky plat, take si levný časák mohu koupit, ale pak mám výčitky, e není na něco jiného....pes-to samé, u mne ukradli 2!. Max.někdy koupím váně kytku-sama-sobě si, jen tak pro radost.
U dokonce ani nechci vidět-potkat své kamarádky, které u mne stojí v kadém případě! a to je tragédie. Jo, ty zlé věci vdy posílili, ale teď mne nějak dostávají....
A to jsem byla totálně nenapravitelný optimista, prý nabitá pozit.energií...co věří v dobro v lidech...
Upravil(a) Kamilie (4. 9. 2007 15:31)
Není tady