29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prší ako z krhly, večer, zima, zrazu zavoní zvonček. Manžel otvorí dvere - a tam svokra. Manžel: "Jéj, mami, čo vy tu? Čo tu stojíte v tom daždi? Čo nejdete domov..:?"
Není tady
Drobku, mam neco podobneho, jenze me jeste shazuji ruznymi darky a narazkami, tak je ignoruji take a je hotovo. Tedy sem tam tam zajedu, prohodim s nimi par vet a jedu zpet,proste opravdu jen zdvorilostni navsteva nic vic nic min a co jen na otocku....
Není tady
Jsem na tom co se týče obliby u tchánovců taky docela bídně. Nejlepší na mně z jejich pohledu asi je to, že jsem jim porodila vnoučky. Občas když jsme nějak "zlobili" tak jsem dostala k svátku třeba jenom něco děsně směšného na rozdíl od jiných, aby mi demonstrovali svoji aktuální přízeň, přestože tchýně miluje a potrpí si na veškeré svátky, narozeniny a výročí. Doteď se tomu s manželem smějeme. Teď už můžu. Smířila jsem se se spoustou věcí a beru to tak, přestože třeba vím, že v jejich očích nebudu nikdy dost dobrá pro jejich syna a nebudu u nich nikdy tak oblíbená jako třeba moje komunikativní švagrová, se kterou si volají třeba 5Xdenně. Mně nejde o dárky. Pro mě je důležité, že si můj manžel uvědomuje, že mi občas dělají něco, čím mě vědomě vyčleňují a v případě potřeby je na mojí straně a je ochoten jim to po lopatě vysvětlit. A to bohužel i za cenu toho, že se třeba na nějakou dobu urazí.
Toto mi chybí u manžela Tvé kamarádky, protože necítím, že by v něm měla příliš velkou oporu. Nechává ji v tom pěkně plácat, i když ví, že se trápí, protože je to pro něj zřejmě pohodlnější nic neřešit. Z osobní zkušenosti bych řekla, že si tím do budoucna zadělává na pěkný malér.
Není tady
Tak tohle znám
K Vánocům jsem dostala pěnu do koupele za 19 Kč. / cenu vím, protože ji měli i v DM a přišel leták
/ Udělala mi velkou radost.
O to větší, že na běžnou kosmetiku jsem alergická a veškeré mé okolí to ví. Ale drbala jsem tím psy a dobrý!
Upravil(a) Eri (21. 5. 2007 21:28)
Není tady
Hm, tak mě mají rodiče BM rádi i po tom, co jsme se rozvedli. No, moje vina to taky nebyla. Naštěstí jsou mí tchánovci rozumní. Dárky od nich jsou vždycky super, i mým klukům babča dává, co může. Prostě já nemůžu říct nic špatnýho. Ale je fakt, že zkraje manželství měla tchýňka snahu nám do toho trošku kecat, to ji ale tehdy BM usadil, že už jsme dospělí tak už na nás nic nedovychová.
Není tady
Levandule napsal(a):
Jsem na tom co se týče obliby u tchánovců taky docela bídně. Nejlepší na mně z jejich pohledu asi je to, že jsem jim porodila vnoučky. Občas když jsme nějak "zlobili" tak jsem dostala k svátku třeba jenom něco děsně směšného na rozdíl od jiných, aby mi demonstrovali svoji aktuální přízeň, přestože tchýně miluje a potrpí si na veškeré svátky, narozeniny a výročí. Doteď se tomu s manželem smějeme. Teď už můžu. Smířila jsem se se spoustou věcí a beru to tak, přestože třeba vím, že v jejich očích nebudu nikdy dost dobrá pro jejich syna a nebudu u nich nikdy tak oblíbená jako třeba moje komunikativní švagrová, se kterou si volají třeba 5Xdenně. Mně nejde o dárky. Pro mě je důležité, že si můj manžel uvědomuje, že mi občas dělají něco, čím mě vědomě vyčleňují a v případě potřeby je na mojí straně a je ochoten jim to po lopatě vysvětlit. A to bohužel i za cenu toho, že se třeba na nějakou dobu urazí.
Toto mi chybí u manžela Tvé kamarádky, protože necítím, že by v něm měla příliš velkou oporu. Nechává ji v tom pěkně plácat, i když ví, že se trápí, protože je to pro něj zřejmě pohodlnější nic neřešit. Z osobní zkušenosti bych řekla, že si tím do budoucna zadělává na pěkný malér.
Kamaradka oporu v manzelovi opravdu moc nema. On proste asi nechce byt ten zly. Sice jim uz rekl, ze by meli manzelku alespon respektovat, ale oni delaji jako by bylo vse v poradku. Kdyz si kamaradke stezuje manzelovi,tak ji rekne, ze si to ma s jeho rodinou vyridit sama,ze to neni jeho vizitka a ze on za jejich chovani nemuze. My si nejsme jiste,pokud si to kamaradka s nimi na rovinu vyrika (asi by jim nerekla zrovna hezke veci) jestli by situaci jeste nezhrosila.
Není tady