Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 5. 2007 18:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Kdyz se rodice pletou do manzelstvi

Prší ako z krhly, večer, zima, zrazu zavoní zvonček. Manžel otvorí dvere - a tam svokra. Manžel: "Jéj, mami, čo vy tu? Čo tu stojíte v tom daždi? Čo nejdete domov..:?"

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 18. 5. 2007 17:50

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Drobku, mam neco podobneho, jenze me jeste shazuji ruznymi darky a narazkami, tak je ignoruji take a je hotovo. Tedy sem tam tam zajedu, prohodim s nimi par vet a jedu zpet,proste opravdu jen zdvorilostni navsteva nic vic nic min a co jen na otocku....

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#53 21. 5. 2007 18:38

Levandule
♥♥-----

Jsem na tom co se týče obliby u tchánovců  taky docela bídně. Nejlepší na mně z jejich pohledu asi je to, že jsem jim porodila vnoučky. Občas když jsme nějak "zlobili" tak jsem dostala k svátku třeba jenom něco děsně směšného na rozdíl od jiných, aby mi demonstrovali svoji aktuální přízeň, přestože tchýně miluje a potrpí si na veškeré svátky, narozeniny a výročí. Doteď  se tomu s manželem smějeme. Teď  už můžu. Smířila jsem se se spoustou věcí a beru to tak, přestože třeba vím, že v jejich očích nebudu nikdy dost dobrá pro jejich syna a nebudu u nich nikdy tak oblíbená jako třeba moje komunikativní švagrová, se kterou si volají třeba 5Xdenně. Mně nejde o dárky. Pro mě je důležité, že si můj manžel uvědomuje, že mi občas dělají něco, čím mě vědomě vyčleňují a v případě potřeby je na mojí straně a je ochoten jim to po lopatě vysvětlit. A to bohužel i za cenu toho, že se třeba na nějakou dobu urazí.
Toto mi chybí u manžela Tvé kamarádky, protože necítím, že by v něm měla příliš velkou oporu. Nechává ji v tom pěkně plácat, i když ví, že se trápí, protože je to pro něj zřejmě pohodlnější nic neřešit. Z osobní zkušenosti bych řekla, že si tím do budoucna zadělává na pěkný malér.

Pokud údaje dostatečně dlouho mučíte, přiznají se. R.H.Coase

Není tady

#54 21. 5. 2007 20:55

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Tak tohle znám big_smile
K Vánocům jsem dostala pěnu do koupele za 19 Kč. lol / cenu vím, protože ji měli i v DM a přišel leták tongue /  Udělala mi velkou radost. lol O to větší, že na běžnou kosmetiku jsem alergická a veškeré mé okolí to ví. Ale drbala jsem tím psy a dobrý! lol

Upravil(a) Eri (21. 5. 2007 21:28)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#55 21. 5. 2007 21:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, tak mě mají rodiče BM rádi i po tom, co jsme se rozvedli. No, moje vina to taky nebyla. Naštěstí jsou mí tchánovci rozumní. Dárky od nich jsou vždycky super, i mým klukům babča dává, co může. Prostě já nemůžu říct nic špatnýho. Ale je fakt, že zkraje manželství měla tchýňka snahu nám do toho trošku kecat, to ji ale tehdy BM usadil, že už jsme dospělí tak už na nás nic nedovychová.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#56 22. 5. 2007 8:24

drobek
♥♥-----

Levandule napsal(a):

Jsem na tom co se týče obliby u tchánovců  taky docela bídně. Nejlepší na mně z jejich pohledu asi je to, že jsem jim porodila vnoučky. Občas když jsme nějak "zlobili" tak jsem dostala k svátku třeba jenom něco děsně směšného na rozdíl od jiných, aby mi demonstrovali svoji aktuální přízeň, přestože tchýně miluje a potrpí si na veškeré svátky, narozeniny a výročí. Doteď  se tomu s manželem smějeme. Teď  už můžu. Smířila jsem se se spoustou věcí a beru to tak, přestože třeba vím, že v jejich očích nebudu nikdy dost dobrá pro jejich syna a nebudu u nich nikdy tak oblíbená jako třeba moje komunikativní švagrová, se kterou si volají třeba 5Xdenně. Mně nejde o dárky. Pro mě je důležité, že si můj manžel uvědomuje, že mi občas dělají něco, čím mě vědomě vyčleňují a v případě potřeby je na mojí straně a je ochoten jim to po lopatě vysvětlit. A to bohužel i za cenu toho, že se třeba na nějakou dobu urazí.
Toto mi chybí u manžela Tvé kamarádky, protože necítím, že by v něm měla příliš velkou oporu. Nechává ji v tom pěkně plácat, i když ví, že se trápí, protože je to pro něj zřejmě pohodlnější nic neřešit. Z osobní zkušenosti bych řekla, že si tím do budoucna zadělává na pěkný malér.

Kamaradka oporu v manzelovi opravdu moc nema. On proste asi nechce byt ten zly. Sice jim uz rekl, ze by meli manzelku alespon respektovat, ale oni delaji jako by bylo vse v poradku. Kdyz si kamaradke stezuje manzelovi,tak ji rekne, ze si to ma s jeho rodinou vyridit sama,ze to neni jeho vizitka a ze on za jejich chovani nemuze. My si nejsme jiste,pokud si to kamaradka s nimi na rovinu vyrika (asi by jim nerekla zrovna hezke veci) jestli by situaci jeste nezhrosila.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí