6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Dostala jsem tenhle tip , ještě jsem se na to nedívala ale mohlo by to spoustu holek zaujmout..........http://www.3mtopasistentka.cz.
Upravil(a) Májajája (8. 5. 2007 20:19)
Není tady
To je reklama nebo s tím máš zkušenost. Pokud jo, tak napiš vo co go, protože jsem se ni podrobnějšího nedozvěděla, teda kromě toho, že si můžu nakoupit jejich produkty
Není tady
AHA, to mmně napsala spolužačka , která věčně něco studuje že když se nudí tak si dělá tyhle testy a je to fajn, že se něco dozví i se zasměje. Ona je profesorka ....
tak nevím, já to neprověřovala pokusím se napravit.
Není tady
Byla jsem tam asi 3 měsíce zaregistrovaná.... Myslím, že je to naprd....
Nového jsem se nedozvěděla nic, jen je odpozující, že celé je to jako reklama na 3M produkty a v každém článku je to za každou větou vyzdviženo.... Tudíž kurz, jak udělat radost šéfovi je podle nich pouze jedinné řešení a to koupit mu luxusní sadu barevných samolepících papírků a ráno mu to postavit na stůl....
Tohle bych udělala šéfovi jednou a vyhodil by mne za to, že jsem koupila kravinu za několik set, když to normálně kupujeme za 55 Kč apod.... A ta soutěž, kdo udělá líp a rychleji testy, je opět nenápadně podmíněná tím, že se musí odebírat spousta těch věcí a z těch nákupů přikapávají ty hlavní body, jinak nic...
Nic to nestojí, jen každý měsíc sledovat termínu testu a nesmí se prošvihnout, jinak dál už to nepustí, ale právě proto, že je to zcela zdarma si myslím, že je to jen ztráta času a odhlásila jsem se....
Ale třeba v tom najde někdo zalíbení....
Není tady
Stránky: 1