|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Elienko, neshody v sexu se hodně odrážejí i do zbytku vztahu
. V jednom vztahu jsem to měla podobně jako ty, vydržela jsem to 10 měsíců
. Jinak tyhle problémy lidi velice často řeší milencem/milenkou s obdobným problémem, pokud nechtějí bourat manželství kvůli dětem, majetku, pohodlnosti......
Lvice, ty jsi to řešila rozchodem? Dospěla jsem do fáze, kdy to fakt přestávám řešit, ale taky trápit se kvůli tomu, k ničemu to nevedlo. Akorát jsme se kvůli tomu hádali. Nemám sílu to rozetnout a skončit to, ono to fakt když to neřeším, klape ve všem ostatním. Vím, že to není ideální...ono nějak bude. Až mě to začne zase štvát, tak to asi řešit začnu. Ale už vážně nehodlám po večerech brečet do polštáře vedle spokojeně si oddychujícího přítele.
Upravil(a) Elienka (23. 7. 2007 16:15)
Není tady

Toro by už mňa nakoplo - plakať vedľa spokojne oddychujúceho človeka... iste, dá sa to neriešiť a nechať vyhniť, ale... raz to podľa mňa aj tak vyhnije na povrch. No ale nie pre každého je sex dôležitý, možno sa okolo tých smiešnych pohybov robí len veľa kriku pre nič... 
Není tady
A co bys dělala, utla bys to? Zatím nejsem dostatečně vytočená. A nebo taky už nejsem a popud přijde od jinud...
Není tady
Elienko, mám kamarádku, která je na tom úplně stejně jako Ty. Brečí večer do polštáře a s tím jejím to ani nehne.
My máme s miláčkem taky období "sexuálního klidu". Sakra co to s těma chlapama je??? Jak to řešit fakt nevím. Jak píšeš. Když nechce, tak nechce.
Upravil(a) lueta (23. 7. 2007 17:01)
Není tady
Elienko, já neměla problémy jen se sexem, my si nerozumněli i v ostatních věcech, takže rozchod byl na místě
. No a protože jsem takový energický živel, tak jsem sice chvíli bulela do polštáře, ale pak jsem se zdravě naštvala a řekla si DOST. A nefungující vztah jsem ukončila
.
Luet, to nevím, můj drahoušek moc "sexuálně klidný" není
. Jestli to nebude tím horkem 

Horko mě do sexuálního klidu přivádí 
Ne, vážně ty ženský nechápu 
Není tady

Nety, dík za info, marně se celej život o tom dohaduju 
Není tady
No, já Tě chtěla uklidnit
Přel jsi se sám se sebou nebo s okolím ? 
Není tady

obojí, ale nejlépe se pře v posteli 
Není tady
No, doufám, že jsi se tam nepřel s homosexuálem, protože s dívkou byste se zase v orientaci tolik přít neměli 
Není tady

Znáš to, oba sme chtěli něco jiného. Ona mě a já jí. Cožpak to může fungovat? 
Není tady
Ahojte, nedá mi to, abych na tohle téma nereagovala....mám pocit, že mi Elienka mluví z duše, protože mám naprosto identický problém..je mi 28 let, žiju s partnerem něco málo přes dva roky (stýkáme se s přestávkami asi 5 let) a od té doby, co spolu žijeme, šla frekvence sexu rapidně dolů..Z počátku, dokud jsme spolu nežili, jsme mohli snad každý den. Teď jsem ráda, když ho máme 1-2x za měsíc....Jinak vše klape naprosto perfektně, máme hezký vztah, ale nějak nedávám to, že si mě partner nevšímá po téhle stránce...Plánujeme spolu budoucnost, chceme mít dítě, ale nevím, jak si partner představuje, že mi ho udělá, když (jak sám říká) nemá už tolik chuť...ne že bych se mu nelíbila,ale jsem z toho taky celkem zoufalá...já bych mohla každý den. 
Upravil(a) Mattynka (28. 7. 2007 15:24)
Není tady
presne,ja mam doma to same.Takze ani nevim ma-li cenu zacinat novy vztah,kdyz to dopadne stejne.To bych pak musela menit partnera kazdych 5 ci 7 let.Ale je to opravdu tezke taky nevim co mam delat.u me uz to trva dlouho a posledni 2roky se rozhoduji jestli to mam ukonci nebo ne.Hlavne ani nevim jak na to, jak mu to rict..
Není tady
Teda já koukám....osobně jsem nikdy nepoznala chlapa, kterej by nechtěl sex.... 
spíš poslouchám nářky chlapů, že ta doma nechce tak často, jak by si představovali....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Teda já koukám....osobně jsem nikdy nepoznala chlapa, kterej by nechtěl sex....
spíš poslouchám nářky chlapů, že ta doma nechce tak často, jak by si představovali....
Pavli, já to taky poznala.... :-( A nepřála bych to ani největšímu nepříteli.
doufám, že na něco takovýho nenatrefím, to by byla moje smrt 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
doufám, že na něco takovýho nenatrefím, to by byla moje smrt
No......................., málem to byla i jeho smrt.... 

tak to se nedivím.......i já bych ho asi zabila....
Není tady
.........jenže to je spíš k pláči. Tím spíš, pokud je jinak perspektivní 

Když už člověk konečně pozná někoho, kdo mu dává křídla, tak zjistím, že ten dotyčný se mnou půjde raději odpoledne na procházku místo skákání na matracích.......... (prý příležitost bude večer) ... No jo, jenže co když já chci odpoledne i večer?????? To už ho jaksi nenapadlo. Tím spíš, když vím, že večer bude jedna rychlovka.... 

Podotýkám, že se známe 5 týdnů, ne 50 let.
Upravil(a) yellow108 (28. 7. 2007 22:21)
to je asi jen teď nějáký tvůj momentální pocit...víš jak to je, když to nemáš, chceš 5x za den a když máš....
hele, to se spraví, jste spolu chvíli, ještě se to může srovnat...začátky jsou někdy rozpačitý....
Není tady
Jenže já chci i když "mám"
Znám se.
Začátky jsou možná někdy rozpačitý (i když takhle jsem to teda nikdy nezažila), ale já mám jen jedny nervy. Navíc nevím, jestli absolutně odlišný apetýt má něco společnýho s rozpačitostí..... 
a víš, že to má jinak...co když se jen na začátku stydí a pak to teprve rozjede časem
mluvila jsi s ním o tom...
Není tady