Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 18. 6. 2007 0:48

mývalka
♥------

Re: sex s partnerem/kou jak často?

Tak to jste mě "potěšili", já myslela že je nás takových (který musí chlapa přemlouvat) jen hodně málo. Kolegové v práci si pořád povídají o tom, jak si pořád užívají atd... a já nic. Je mi to ale prostě divné, mě je 21, jemu 26 a jsme spolu 5 let, spíme spolu tak 1-2x měsíc. Zezačátku to chtěl pořád a já, i když jsem na to hodně často neměla chuť, jsem souhlasila. Už asi rok to funguje tak, že se k němu večer tulím, osahávám apod, ale on mě odstrkujem a pokud on nechce, tak už ho nepřemluvím (nikdy se mi to nepodařilo).Vždycky si najde nějakou výmluvu - je moc pozdě, bolí ho hlava/záda/..., je unavený, ráno brzo stává apod. Moc mě to trápí, hodně se kvůli tomu hádáme, většinou se pak sbalí a jde spát domů k rodičům. Vždycky když chci mluvit o důvodech, proč to tak je, tak zase vyhrožuje že jde pryč a prostě nechce o tom mluvit, jako by se za to styděl. Už jsem z něho dostala aspoň to, že fyzický problém nemá (sám si to totiž dělá mnohem častěji než se mnou), což mě štve ještě víc  - sám se sebou na to chuť má několikrát měsíčně, ale se mnou ne!! To se pak cítím jako nejobludnější ženská na světě.. Prostě říká, že na to nemá chuť tak jako dřív a že je to normální když jsme spolu tak dlouho. Snažím se navrhovat nějaké změny, znát jeho sny a přání, aby to nebyl stereotyp, ale on vůbec nechce mluvit o tom, co ho vzrušuje. No a když konečně má chuť, tak je to rychlá několikaminutovka bez líbání, kdy si užívá zejména on. Jinak ho samozřejmě strašně miluju a nedokážu si představit bez něj žít, ale tohle mě prostě strašně trápí, a taky jsem mu to několikrát řekla, že se potřebuju cítit chtěná a žádaná a ne někoho přemlouvat a stejně být odmítnuta. Několikrát jsem navrhovala, že půjdeme do partnerské/sexuologické poradny, jenže to on rezolutně odmítá, se o takovýchle osobních věcech svěřovat někomu cizímu (když se nesvěřuje ani mě).
Už mě to prostě nebaví, on pořád slibuje, že se to zlepší, ale nic pro to neudělá, a samo se to těžko zlepší.
Jen se bojím, že nejlepší léta svého života prohrám spaním místo abych si užívala...

Není tady

#102 18. 6. 2007 7:28

HB
♥♥♥♥♥--

myvalka: jsi si jista, ze nema jinou?? me trochu zarazi ten jeho chlad a neduvera...uprimne receno, pokud on odmita jakekoliv reseni, nezbyde ti, nez hledat jinde...protoze to vypada, ze se to bude spis zhorsovat, nez zlepsovat...hmm

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#103 18. 6. 2007 8:19

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Pokud si to dělá sám často a s tebou nechce, tak je asi problém v tom stereotypu. Asi ho nedostatečně vzrušuješ, sex je pořád stejný (můj názor). Zkus si koupit nějkaké sexy prádélko, hračky a tak podobně. Před TÍM se hezky upravit a jít na to wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#104 18. 6. 2007 8:45

Áda1
♥♥♥♥---

svého manžela znám 16 let, z toho 6 let jsme manželé, někdy máme sex 5x týdně, někdy 3x za den, někdy 1 za týden, záleží na okolnostech, nejdéle bez sexu jsme byli měsíc ale to byl na služební cestě, nic z toho, co jsem dočetla až sem jsem se svým mužem nezažila, když bylo hůř vždy jsme si dokázali popovídat, najít řešení, domluvit se, nedělat z toho tragédii když to nejde dnes půjde to zítra atd.............například teď jsme propadli kouzlu návleků na penis, které se dají využít i na prsty......... a je to fakt bájo i po 16 letech

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#105 18. 6. 2007 16:12

balonek
♥♥♥♥---

Áda1 napsal(a):

svého manžela znám 16 let, z toho 6 let jsme manželé, někdy máme sex 5x týdně, někdy 3x za den, někdy 1 za týden, záleží na okolnostech, nejdéle bez sexu jsme byli měsíc ale to byl na služební cestě, nic z toho, co jsem dočetla až sem jsem se svým mužem nezažila, když bylo hůř vždy jsme si dokázali popovídat, najít řešení, domluvit se, nedělat z toho tragédii když to nejde dnes půjde to zítra atd.............například teď jsme propadli kouzlu návleků na penis, které se dají využít i na prsty......... a je to fakt bájo i po 16 letech

Holt i v sexu  je to sázka do loterie, jakého partnera si "vylosujeme". A ne všichni to mají jako vy, blahopřeju tummenupp blbý je, že život utíká, a tak se nejlepší roky rozplynou a někteří si neužijí takové shody, jak tady čtu.

Není tady

#106 18. 6. 2007 20:53

Smoke
♥♥-----

Při každé příležitosti... big_smile

Není tady

#107 22. 6. 2007 2:00

Elienka
♥♥-----

mývalka napsal(a):

Tak to jste mě "potěšili", já myslela že je nás takových (který musí chlapa přemlouvat) jen hodně málo. Kolegové v práci si pořád povídají o tom, jak si pořád užívají atd... a já nic. Je mi to ale prostě divné, mě je 21, jemu 26 a jsme spolu 5 let, spíme spolu tak 1-2x měsíc. Zezačátku to chtěl pořád a já, i když jsem na to hodně často neměla chuť, jsem souhlasila. Už asi rok to funguje tak, že se k němu večer tulím, osahávám apod, ale on mě odstrkujem a pokud on nechce, tak už ho nepřemluvím (nikdy se mi to nepodařilo).Vždycky si najde nějakou výmluvu - je moc pozdě, bolí ho hlava/záda/..., je unavený, ráno brzo stává apod. Moc mě to trápí, hodně se kvůli tomu hádáme, většinou se pak sbalí a jde spát domů k rodičům. Vždycky když chci mluvit o důvodech, proč to tak je, tak zase vyhrožuje že jde pryč a prostě nechce o tom mluvit, jako by se za to styděl. Už jsem z něho dostala aspoň to, že fyzický problém nemá (sám si to totiž dělá mnohem častěji než se mnou), což mě štve ještě víc  - sám se sebou na to chuť má několikrát měsíčně, ale se mnou ne!! To se pak cítím jako nejobludnější ženská na světě.. Prostě říká, že na to nemá chuť tak jako dřív a že je to normální když jsme spolu tak dlouho. Snažím se navrhovat nějaké změny, znát jeho sny a přání, aby to nebyl stereotyp, ale on vůbec nechce mluvit o tom, co ho vzrušuje. No a když konečně má chuť, tak je to rychlá několikaminutovka bez líbání, kdy si užívá zejména on. Jinak ho samozřejmě strašně miluju a nedokážu si představit bez něj žít, ale tohle mě prostě strašně trápí, a taky jsem mu to několikrát řekla, že se potřebuju cítit chtěná a žádaná a ne někoho přemlouvat a stejně být odmítnuta. Několikrát jsem navrhovala, že půjdeme do partnerské/sexuologické poradny, jenže to on rezolutně odmítá, se o takovýchle osobních věcech svěřovat někomu cizímu (když se nesvěřuje ani mě).
Už mě to prostě nebaví, on pořád slibuje, že se to zlepší, ale nic pro to neudělá, a samo se to těžko zlepší.
Jen se bojím, že nejlepší léta svého života prohrám spaním místo abych si užívala...

Mývalko, strašně mi to připomíná stav u nás doma. Já prostě ho NEVZRUŠUJU! Tak to je, jen nedokážu pochopit, že když navrhuju rozchod, tak je proti a argumentuje že sex není tak důležitý ve vztahu. Já už na to nemám sílu, už na to asi fakt kašlu, a zatím s ním zůstanu a uvidím. Byla jsem teď na týden pryč, a příjezd dopadl tak, že jsme si dali zase jen uvítací pusu a pak řekl, že je unavenej a šel spát. A tak je to u nás pořád. A nedovedu si představit, že bych tohleto dala celý život. Jak jsem se dočetla, padl tady názor, že ženská po dětech ztrácí chut - jenže já s takovým celibátem ty děti asi ani mít nikdy nebudu.neutral

Není tady

#108 22. 6. 2007 5:55

mývalka
♥------

Elienka napsal(a):

mývalka napsal(a):

Mývalko, strašně mi to připomíná stav u nás doma. Já prostě ho NEVZRUŠUJU! Tak to je, jen nedokážu pochopit, že když navrhuju rozchod, tak je proti a argumentuje že sex není tak důležitý ve vztahu. Já už na to nemám sílu, už na to asi fakt kašlu, a zatím s ním zůstanu a uvidím. Byla jsem teď na týden pryč, a příjezd dopadl tak, že jsme si dali zase jen uvítací pusu a pak řekl, že je unavenej a šel spát. A tak je to u nás pořád. A nedovedu si představit, že bych tohleto dala celý život. Jak jsem se dočetla, padl tady názor, že ženská po dětech ztrácí chut - jenže já s takovým celibátem ty děti asi ani mít nikdy nebudu.neutral

já to beru asi tak, že se mi tahle situace nelíbí, snažím se něco dělat, ale prostě nejsem dost silná na to ho opustit. Teď určitě ne, protože nemám nikoho jiného, možná za nějakou dobu, až poznám v škole/práci nové lidi a budu se mít aspoň u koho vyplakat a nebudu se cítit tak sama.
Hodněkrát už jsem se ho ptala, co je problém a on přesně neví, ale vždycky mi řekne, že to není tím, že bych byla škaredá/tlustá/už ho nepřitahovala apod. Jenže jaký chlap by to řekl, že... Teď mi řekl, že potřebuje trochu volnost, ne pořád být se mnou kdy já budu chtít (tj. pořád)... jako že by pak byl ve vztahu spokojenější a že by se to pak promítlo v sexu. No tak mu zkusím dát větší volnost na jeho koníčky (hlavně aby mohl do hospody apod.) a uvidím, co se stane (ale myslím že vůbec nic). Vždycky mu říkám, že jestli se mu se mnou nelíbí (nedávám mu dost prostoru ) tak ať se se mnou rozejde, ale to on nechce. Tak pak nechápu, jak si ted vztah představuje. Myslela jsem si, že se mnou nebydlí kvůli malému bytu (garsonce), ale z jeho poznámek v poslední době spíš plyne, že se mnou ani bydlet nechce, že je doma (u maminky) rád. Nesnáším jak se vždycky zvedne k odchodu jakmile se začneme hádat (resp. já chci zase něco řešit)

Upravil(a) mývalka (22. 6. 2007 5:58)

Není tady

#109 22. 6. 2007 8:28

Elienka
♥♥-----

Já nevím, mám pocit, že s přístupem "můžu si za to sama", a snažit se svýmu miláčkovi ve všem vyjít vstříc to stejně nevyjde. Neříkám, že na tom vinu nemáme, a že třeba s jinejma ženskejma by se to těm našim nestalo, ale takhle nezískáme to, po čem tolik toužíme. Taky nevím jak na to,ale tohle už jsem zkoušela, prostoru má dostatek, a já jsem i ráda, když někam vypadne a můžu si taky dělat  v klidu svý věci, jenže většinou on řekne, že když já s ním na nějakou akci jít nechci, tak že taky nepůjde. Někdy mi přijde, že má v sobě zafixovaný takový ten pocit zodpovědnosti, že se musí starat atd. a to v něm zabijí veškerý touhy. Na druhý straně v sexu mi nikdy vstříc nevyjde, už jsme se o tom bavili,ale je to zbytečný, když už k něčemu dojde, je to jen takový šupšup, až do jeho uspokojení a pak nic. A o nějaký romantický předehře si mužu dát jenom zdát. A to mi vyčítá, že bych pořád chtěla - na moje rejpnutí že je měsíc pryč a nic. Popravdě nevím proč bych po tomhle co mi fakt nic nedává měla toužit.

Není tady

#110 22. 6. 2007 10:16

balonek
♥♥♥♥---

Elienka napsal(a):

Já nevím, mám pocit, že s přístupem "můžu si za to sama", a snažit se svýmu miláčkovi ve všem vyjít vstříc to stejně nevyjde. Neříkám, že na tom vinu nemáme, a že třeba s jinejma ženskejma by se to těm našim nestalo, ale takhle nezískáme to, po čem tolik toužíme. Taky nevím jak na to,ale tohle už jsem zkoušela, prostoru má dostatek, a já jsem i ráda, když někam vypadne a můžu si taky dělat  v klidu svý věci, jenže většinou on řekne, že když já s ním na nějakou akci jít nechci, tak že taky nepůjde. Někdy mi přijde, že má v sobě zafixovaný takový ten pocit zodpovědnosti, že se musí starat atd. a to v něm zabijí veškerý touhy. Na druhý straně v sexu mi nikdy vstříc nevyjde, už jsme se o tom bavili,ale je to zbytečný, když už k něčemu dojde, je to jen takový šupšup, až do jeho uspokojení a pak nic. A o nějaký romantický předehře si mužu dát jenom zdát. A to mi vyčítá, že bych pořád chtěla - na moje rejpnutí že je měsíc pryč a nic. Popravdě nevím proč bych po tomhle co mi fakt nic nedává měla toužit.

Elienko, to je založením toho tvýho, na 99,9% by to nebylo s další partnerkou jinak. Prostě je takový, sex moc nepotřebuje a to, že se neuvidíte dýl, jeho potřebu nezvýší...  Jsou jen dvě možnosti, buď se s daným stavem smířit nebo rozejít kapitulation Je málo pravděpodobné, že by to bylo někdy jinak jako třeba v opačném případě, kdy sexuálně nadprůměrně natěšený jedinec s věkem a příchodem chorob apetýt ztrácí.... dumbom

Není tady

#111 22. 6. 2007 12:45

Elienka
♥♥-----

Jenže on na začátku byl normální, byl aktivní a chtěl to každý den, nebo skoro ob den. Po půl roce to začlo haprovat, taky že jsme spolu začli bydlet. A teď po dvou letech, jsme spolu od začátku roku spali celkem pětkrát. V ničem jiném problém nemáme, ale tohleto mě fakt deptá.

Není tady

#112 24. 6. 2007 0:17

Dub7
♥------

Dub7
Co napíši, bude asi dost blbé. Coby dítě jsem kradl sousedovi skrz plot angrešt. Otec sehnal keř. Bylo to senza - tedy jen první dva roky. Pak už nebyl dobrý. Co by někteří dali za zahrádku aspoň desetkrát deset. Mám zahradu, ale raději jsem ji zatravnil. Vzpomínám na pana Dr Kudláčka a jeho vynikající postřeh:"Člověk je v podstatě bestie. Když udělá zkoušku, přijde domů, popadne skripta a naučené si osvěžuje. Když rupne, přijde domů, uvidí skripta a honem vymýšlí, co jiného je potřeba udělat anebo kam nutno jít". A otázka? Co s tou bestií v nás??

Není tady

#113 24. 6. 2007 18:12

Elienka
♥♥-----

Dub7 napsal(a):

Dub7
Co napíši, bude asi dost blbé. Coby dítě jsem kradl sousedovi skrz plot angrešt. Otec sehnal keř. Bylo to senza - tedy jen první dva roky. Pak už nebyl dobrý. Co by někteří dali za zahrádku aspoň desetkrát deset. Mám zahradu, ale raději jsem ji zatravnil. Vzpomínám na pana Dr Kudláčka a jeho vynikající postřeh:"Člověk je v podstatě bestie. Když udělá zkoušku, přijde domů, popadne skripta a naučené si osvěžuje. Když rupne, přijde domů, uvidí skripta a honem vymýšlí, co jiného je potřeba udělat anebo kam nutno jít". A otázka? Co s tou bestií v nás??

Co dělat tedy? Není chuť, když ani sousedovic nechutná mu.

Není tady

#114 24. 6. 2007 21:45

Allice
♥♥♥♥♥--

Elienka - nepřibral nebo nezlenivěl přítel?

Není tady

#115 24. 6. 2007 21:54

Elienka
♥♥-----

Nezmenil se postavou, nepribral, jen zlenivel v sexu, proste nema pry chut. Jinak prace stejna, porad stejne sportuje, jen ten sex mu nic nerika. Dneska jsme se bavili, v klidu a v legraci a ja mu rekla at si tipne, kdy se miloval naposled - rikala jsem mu kdy - ze vic jak pred mesicem, skoro mi neveril, rikal, ze to neni mozny. A pak dodal: to neni mozny, ze to tak rychle utika!

Není tady

#116 24. 6. 2007 22:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Elienka napsal(a):

Nezmenil se postavou, nepribral, jen zlenivel v sexu, proste nema pry chut. Jinak prace stejna, porad stejne sportuje, jen ten sex mu nic nerika. Dneska jsme se bavili, v klidu a v legraci a ja mu rekla at si tipne, kdy se miloval naposled - rikala jsem mu kdy - ze vic jak pred mesicem, skoro mi neveril, rikal, ze to neni mozny. A pak dodal: to neni mozny, ze to tak rychle utika!

vava

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#117 24. 6. 2007 22:43

Elienka
♥♥-----

Já už to teď rozdejchávám, dřív jsem z toho byla vážně celá bolavá. Teď už si říkám, že holt když to nepůjde, tak to nepůjde, i když v jiných stránkách je fakt dobrej - skoro ideální, tak jak si partnera přestavuju.  Důležitý je vyjít si někam, a vidět, že se po něm stále chlapi otočí - protože když tohleto řešíte pořád doma, připadáte si vážně nepřitažlivě. Jen by mě zajímalo, kolik procent chlapů má takovýhle malý apetit - aby člověk nenarazil zase příště...

Není tady

#118 24. 6. 2007 23:08

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

hmm to neni moc dobrý když to neklape v posteli ...

Není tady

#119 24. 6. 2007 23:15

Elienka
♥♥-----

Já vím, ale co s tím,když on říká, že sex ve vztahu tak duležitý není:-( Nutit ho nemůžu.

Není tady

#120 24. 6. 2007 23:20

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

nutit ne, vyměnit jo ... a důležitý je jak vidíš, když to tu řešíš.

kolik vám oboum je?

Není tady

#121 24. 6. 2007 23:22

Elienka
♥♥-----

Já vím, pro mě je to hodně důležitý, 27. Oběma.

Není tady

#122 24. 6. 2007 23:25

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Elienko, před pár příspěvkama vám bylo 21 a 26 ?? a teď 27 oběma ? nějak nerozumím.....

jinak neshoda v četnosti je průůůůůšvih a ne že to není důležité sad

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#123 24. 6. 2007 23:28

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

najdi si jinýho, by jsi se trápila celej život, najdeš fajn chlapa kterej bude fungovat i v posteli

Není tady

#124 24. 6. 2007 23:39

Elienka
♥♥-----

K tomu věku, není nám 21 a 26, měla jsem strach, aby si to nepřečetl (měla jsem tuto debatu v oblíbených na našem kompu) a aby nebylo zle ještě kvuli tomu že se vykecávam na netu - zrovna jsme to doma pořád řešili, a on že si nemám číst nějaký debatyna netz a nechat se ovlivnovat nejakejma prumerama co tam lidi uvádeji. Už jsem si nějak na tu anonymitu na internetu zvykla a navíc teď už mi to je asi i jedno a možná bych byla ráda, kdyby si to přečetl. Za tu malou lež na začátku se omlouvám, pozorný čtenáři gloria

Není tady

#125 24. 6. 2007 23:50

Elienka
♥♥-----

A to jsem vážně psala já? 21 a 27? teď koukám, že jsi mě maximálně dostala, ale já věk předtím neuváděla:rolleyes:

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí