Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 16. 6. 2007 22:32

HB
♥♥♥♥♥--

Re: sex s partnerem/kou jak často?

nemyslim si, ze by to bylo tim, ze byc ho nepritahovala, ale ze asi vazne zlenivel...takovyhle prubeh to priblizne melo s mym ex...uz pomerne brzo jsem mela pocit, ze ho do milovani nutim (ale kdyz uz se nechal "premluvit", tak se mu to libilo a uzil si to...tedy hlavne on, mozna prave proto, ze to ne vzdy pro me bylo uspokojive, tak jsem se snazila nahradit kvalitu kvantitou:/)...me tenhle pristup proste vadi-nemam problem obcas (velmi vyjimecne) prevzit iniciativu a partnera "znasilnit", ale nesmi to tak byt porad-potrebuju mit pocit, ze me dobyva, a ze se mu libim...a take se nesmi venovat jen sobe, ale i me...proste to neodflaknout:D

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#77 17. 6. 2007 7:20

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Jo, ja si taky sazim na to zleniveni + jeste nejaky "pocit povinnosti", vis, jako ze si mysli, ze musi a proto to nechce.. takovy nejaky princip, ze si z toho dela povinnost, a on zadny povinnosti moc nemusi.. tak jsem premyslela, ze zacnu trochu delat fory, aby se musel fakt snazit, az bude chtit on, ale nevim, jestli to vydrzim tongue

Není tady

#78 17. 6. 2007 8:05

Elienka
♥♥-----

Cihli,
mužu mít dotaz? Jak často se milujete. S tou povinností, resp. že si z toho povinnost ve své mysli udělal, je to u nás to samý. A vášen žádná. Polibky akorat takový ty vítací a loučící. Tak nevim, stale resim, jestli to ukoncit, protoze tohle bych asi fakt celej zivot neskousla. Rika ze me ma fakt rad, akorat ten sex, ten ho nejak nebavi, pry to je ve vsech vztazich, ze se to presune z vasniveho obdobi do toho kamaradskeho. Jen mi pripada, ze ve 28 letech a po dvou letem vztahu je to opravdu prilis brzy.
A kdyz uz konecne dostane chut (1 mesicne) tak to je takovy, ze z toho vubec nic nemam. Rychlovka a pak uz ho nezajima, jestli jsem si to ja uzila. Porad si rikam, ze bych mela delat drahoty, treba by ho to vybudilo k cinnosti, ale nejak to nejde. Az vzdycky "po" si rikam, ze kvuli tomuhle jsem fakt ty drahoty delat mela, ze to za nic nestalo a ja mohla mit aspon nekdy navrch. Ale nejde to, mam ho rada. V ostatnich vecech je pozorny, jen v tom sexu se chova jak balik, kterej si akorat uzije a na me nemysli. Pry ho to mrzi, ale nedela s tim nic, protoze rika, ze na povel a na prani mu to fakt nejde.

Není tady

#79 17. 6. 2007 8:29

HB
♥♥♥♥♥--

Cihla: zkus to...budu drzet palce tummenupp nechce se mu, protoze muze kdykoliv a vlastne se to od nej ocekava...na druhou stranu mi prijde smutny, udelat si z jedne z mala zivotnich radosti povinnost...(ted delam chytrou, ale jeste pred rokem jsem se v tom placala uplne stejne...teprve se svym soucasnym jsem zjistila, jak to muze byt uzasne a jeho pripadni nastupci to budou mit hodne tezke, protoze me dost rozmazluje a mym prozitkum se venuje stejne jako svym...)

Elienka: nejsem sice Cihla, ale rekla bych, ze mate celkem problem...jsem schopna pochopit (ale tezko), ze mu frekvence jednou mesicne staci...ale, ze pri tom mysli jen na sebe...:dumbom:tak me napada, co kdybys proste jednou vecer prisla do postele s vibratorem a az se zepta, co delas, mu vysvetlila, ze si konecne uzivas uspokojiveho sexu??? (skoro bych rekla, ze to nevydrzi a prida se...), ale chapu, ze je to narocne na realizaci (musela bych byt hodne zoufala, abych se k tomu odhodlala..)

http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#80 17. 6. 2007 8:31

Cihla
♥♥♥----

U nas je ta frekvence ruzna.. prumerne tak 2x tydne, ale jsou i obdobi (a docela casty) ze treba i 14 dni nic.. butter a jak rikas, ma ty samy argumenty, pry to takhle dopadne podle nej vsude yikes Kdyz nema prave moc naladu, tak taky rychlovka, kterou si neuziju, jsme spolu tedy pres 4 roky, ale taky to zacalo tak po 2 letech (ze jsem si vsimla, ze to asi neni jak si to predstavuju). Jinak resim to samy, moc ho miluju a neprijde mi to jako relevantni duvod ukonceni vztahu, (k cemu mi bude borec, ktery na to vleti kdykoliv a jinak bude na prd, ze? Nehlede k tomu, co kdyz to dopadne stejne, ten muj byl ze zacatku taky vykonnej az moc..), ale taky si neumim predstavit, ze by to takhle bylo porad.. rikam si, ze treba jednou az budou deti tak se to vyrovna, ze me to treba taky nebude lakat tak casto hmm  Nehlede k tomu, ze kdyz chce, tak je milenec porad skvelej. gloria

Není tady

#81 17. 6. 2007 8:34

Cihla
♥♥♥----

HB: s tim vibratorem to delam docela casto.. asi 2x se pridal, ale jindy se otoci zady a normalne me necha, at si uziju sama butter Usiname vzdy prituleny, a naposled si normalne pockal, az skoncim (ja myslela, ze uz spi) a pak se pritulil a teprve usnul.. takze to s nim asi uz nic nedela, kdyz fakt nema naladu grater

Není tady

#82 17. 6. 2007 9:06

HB
♥♥♥♥♥--

Cihla: taky si myslim, ze to neni relevantni duvod k rozchodu, za predpokladu, ze te to nestve, cim dal vic...ono by se to pak nahromadilo a jednoho krasneho dne bys vybuchla jak sopka...s tim vibratorem jsi me celkem prekvapila, kdyz uz ani tohle nepomuze... hmm
ja uznavam, ze ten pokles cetnosti nastane vzdycky, ale asi by bylo lepsi, kdybyste v tomhle ohledu byli ponekud kompatibilnejsi...ale hlavne nevim, proc by mela jit do haje i kvalita?! prece po takove dobe vi, co jak tu svoji partnerku uspokojit, tak proc to neudela???

Není tady

#83 17. 6. 2007 9:35

Cihla
♥♥♥----

Protoze to je pro nej zdlouhavy a nudny grater a asi si mysli ze to casem spis vzdam a nebudu to tak casto chtit, kdyz z toho nic nebudu mit yikes , nevim, je to jen napad. O to vic se snazi, kdyz ma pro zmenu naladu on, to pak stoji za to rodna

Není tady

#84 17. 6. 2007 11:19

HB
♥♥♥♥♥--

a nepripada ti to od nej ponekud..ehm..sobecke??zkus jednou, az on bude chtit, mu rict, ze se nechce tobe...docela by me zajimalo, jak zareaguje..

Není tady

#85 17. 6. 2007 12:09

Cihla
♥♥♥----

Jo, asi to sobecky je, ale zase kdyby se ME OPRAVDU nechtelo, tak asi budu delat to samy.. vissla Kdyz chce on, tak zacina tak kraaasnyma nenapadnyma predehrama, ze to proste nezvladnu, rict mu ne.. rodna a kdyz to s vypetim sil zvladnu, jsou 2 moznosti: bud si to stejne prosadi, nebot me prokoukne a vi, ze ve skutecnosti to chci, ze je to "just" a ze kdyz vytrva, ma vyhrano, nebo se taky urazi, rekne "dobre, nic nebude" a pak se mi pomsti tim, ze se mnou nebude sexovat jeste o to dyl potom, az zase budu zoufale chtit ja butter

Není tady

#86 17. 6. 2007 12:11

HB
♥♥♥♥♥--

tak to je dost na odstrel...no, v tom pripade ti asi nezbyva nez pokracovat s autoerotikou a tesit se z chvil, kdy se mu chce...hmm

Není tady

#87 17. 6. 2007 12:18

Cihla
♥♥♥----

Taky to tak vidim grater Tak mi drz palce, at chce co nejvic lol

Není tady

#88 17. 6. 2007 12:34

HB
♥♥♥♥♥--

jasne tummenupp ale snazte se to spolu resit...ja nikdy nic neresim a pak to spatne dopada roll ano, to je dalsi prednost meho soucasneho-ma nervy, ze me tahat, co se deje a snazi se veci resit (i pres moji nechut...ja vim, ze je to potreba, ale nic to nemeni na tom, ze se mi do toho nechce..)

Není tady

#89 17. 6. 2007 12:47

Cihla
♥♥♥----

To u nas je to naopak.. ja porad resim a pro nej jsou to blbosti, kterymi ho obtezuju a komplikuju nam obema zivot.. sad On dokaze velmi dobre resit, ale jen to, co on sam uzna jako skutecny problem, ktery razne reseni potrebuje.. Jinak je to vsechno blbost, kterou si vymyslim abych se mela v cem rypat. Mezi nama, ono podle me spis jde o to, ze on nevi, jak by se to melo resit.. "pridat na vykonu" se mu nechce a ztratit me taky ne, takze asi na me snahy o reseni reaguje podrazdeneji .. ???

Není tady

#90 17. 6. 2007 13:12

HB
♥♥♥♥♥--

jo, to je mozny...ale pokud se nebude snazit s tim neco delat, tak opravdu za par letu bude soulozit na Vanoce, Velikonoce a svateho Vaclava...(coz mi pripomina: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/cla … ml?id=7652 ) co zkusit nejaky kompromis-jednou tydne, ale zadne rychlovky? proste kdyz uz, tak poradne...a to i za cenu, ze se mu do toho zrovna dvakrat chtit nebude-copak tvuj rozzarenej vyraz pro nej nic neznamena?

Není tady

#91 17. 6. 2007 13:22

Cihla
♥♥♥----

Haha, tak to mu asi vytisknu lol Mno jo, ale ja bych chtela vic nez 1x tydne.. ale jako nezbytne minimum to zkusim nadhodit, jen doufam, ze si to zase nevylozi jako povinnost a nebude delat xichty roll jinak na to uz fakt rezignuju a budu hledat jinde vissla (ale asi na to nemam, to ja jen vyhrozuju..a nic wink )
Jo, to se mu libi, koukat jak si to uzivam rodna ale jen kdyz ma naladu on, jsme zas u toho big_smile jinak ty poorgasmovy xichty hazim, i kdyz si to udelam sama cool
A taky bych nerada dopadla jako v "Jedna ruka netleska" - "milacku, dnes je ctvrtek".. lol

Není tady

#92 17. 6. 2007 13:40

HB
♥♥♥♥♥--

no vis, jak te tak ctu, tak sice ted ho opoustet nechces, ale ten rozpor tam je a pokud se nebude resit, tak se to v tobe vazne bude hromadit a pak skutecne odejdes a najdes si jinyho... hmm no, proste to chce, aby nehledel jen na sebe a sve potreby...rict "me se nechce" je totiz strasne jednoduchy...a pokud by mu jeho "nechut" delala fyzicke potize, jsou preci i nekoitalni zpusoby...

"milacku, dnes je ctvrtek.." je nejhorsi forma stereotypu...doufam, ze se toho neikdy nedoziju...yikes

Není tady

#93 17. 6. 2007 13:59

Cihla
♥♥♥----

Fyzicke potize rozhodne nema, tim jsem si naprosto jista - a to je taky divny - postavi se mu pri kazde "blbosti", kdyz se k nemu pritulim, kdyz se polibime.. tak je pripravenej hned, ale "nepouzije" to.. je proste linej se namahat - je tam horko, musi se ucit, chce se mu spat, vzdy se neco najde.. takze to otrepane heslo o tom, ze "ktera si ho nepostavi, ta si ho nezaslouzi" u nas nefunguje, ja si ho postavim i vickrat denne a nic grater
Je fakt, ze obcas me myslenky na rozchod napadnou, i z jinych duvodu, jestli by to nebylo pro oba lepsi (jak tvrdi ma segra) ale porad si myslim, ze ho na to moc miluju a ze je to v globalu pekny vztah a mame sanci byt v pohode a stastni, kdyz na sobe zapracujeme, bohuzel mi prijde, ze na sobe snazim makat jen ja, ale treba se ta ma snaha casem projevi i na nem wink

Není tady

#94 17. 6. 2007 14:38

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Cihlo, a premyslelas nekdy o tom, jak to bude u vas treba za 10 let? Kdyz uz se mu nechce ted, kdyz jste oba jeste mlady...

Prozila jsem si oboji. Muj byvaly manzel byl po*n sexualni loudil, ktery by dokazal zhnusit sex kazdemu... presto pokud bych mela volit mezi nim a mym byvalym pritelem, kteremu by stacilo jednou za pul roku, zvolila bych toho prvniho. Protoze pri nem jsem se citila hezka, zadana, sexy. S tim druhym jsem ztratila sebevedomi a propadala depresim... no jeste z toho nejsem uplne venku.

Dobre si rozmysli, s kym chces stravit zivot.

Není tady

#95 17. 6. 2007 15:02

HB
♥♥♥♥♥--

Cihla: nechci prudit, ale s mym ex jsem se taky snazila akorat ja...rozesli jsme se proto, ze mel pocit, ze na nej moc tlacim...na vztahu musi opravdu pracovat oba...jak pise Venuse, rozmysli si, Marenko, rozmysli, na svoje stesti pomysli!

paklize se mu postavi pri kazde "blbosti" a nic, tak mi to prijde hodne divny...

Není tady

#96 17. 6. 2007 15:14

Cihla
♥♥♥----

Kdyz ja doufam, ze se to uz zhorsovat snad nebude yikes a taky treba ze je to tim, ze ted jsme v case, kdy toho ma dost - studium VS, do toho shanime penize kde se da, mozna, ze az se to nejak ustali, bude to lepsi..? A zatim se to da prezit, i kdyz me to rozciluje.. Predstavovala jsem si to jinak, to je pravda, ale nic prece nemuze byt idealni.. Chci tomu asi dat jeste cas, netlacit, no a pokud se to stane nejaky neunosny, uvidime. On je milenec fakt dobrej (kdyz chce), jen bych proste mohla casteji, nebo to treba po detech prejde me a bude to v poho..?

Není tady

#97 17. 6. 2007 15:38

HB
♥♥♥♥♥--

s tim stresem je to asi individualni-pro me je sex skvele odreagovani, na nekoho to muze pusobit opacne...nemas kam spechat a pokud te to neubiji, muzes klidne pockat, jak se to vyvrbi...na druhou stranu bych se nehnala do zadnych vetsich zavazku...treba do tech deti...co kdyz te to po nich neprejde, ale naopak budes chtit jeste vic???

Není tady

#98 17. 6. 2007 15:56

Cihla
♥♥♥----

Nevim, vetsinou slycham, ze pak to zenu prejde.. a i je vic unavena, tak myslim, ze nebudu vyjimka.. on naopak deti chce, ja zatim ne, nemame na to, abychom je zajistili a hlavne kdyz ani nemame jasno v nasem vztahu, tak se presvedcit nedam. Osobne jsem si dala termin, a pokud se to do te doby nezmeni a nebudu spokojena (nemyslim jen ten sex, ale i hadky, vernost, duveru apod.), zacnu to nejak resit = asi pujdu od toho.. ale to snaz rika nez dela hmm kazdopadne, ted si neumim predstavit byt bez nej, porad ho moc miluju, i kdyz by spousta jinych po vsech tech nasich peripetiich uz nad nim zlomila hul.takze to nebudu hrotit a budu doufat, ze se to srovna a nejak to vyresime. Jinak diky vsem za podporu, aspon vim, ze ta "divna" snad nejsem ja big_smile

Není tady

#99 17. 6. 2007 16:33

HB
♥♥♥♥♥--

no, moji maminu to po detech nepreslo...smile (zajimalo by me, jestli se to dedi..? vissla ) kazdopadne bych se nad takovym vztahem hodne zamyslela a az to bude neunosne-jednala...(au, au, asi to bude bolet..) no, kazdopadne, drzim palce... tummenupp

Není tady

#100 17. 6. 2007 17:22

Cihla
♥♥♥----

No, je fakt, ze tu nasi mamcu to taky nejak nepustilo, resime de facto stejny problem - ackoliv jim je 52 big_smile Uvidim a budu doufat. Diky kdybys prisla na nejaky dobry afrodiziakum, dej vedet lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí