Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 23. 5. 2007 14:04

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: sex s partnerem/kou jak často?

lvice napsal(a):

No tak to je bomba. Hm, šéfová má dobrou postavičku tummenupp big_smile

Seli a všimla sis toho zaměstnance? Ten taky nebyl ( hlavně od pasu dolů lol ) k zahození.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#52 23. 5. 2007 14:08

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

a není vám to blbé se bavit o nečem co si nemůžu přehrát....???? asi né já vím tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#53 23. 5. 2007 14:21

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

adra napsal(a):

a není vám to blbé se bavit o nečem co si nemůžu přehrát....???? asi né já vím tonguetongue

adri o nic si neprisla, proste reklama na kozmetiku plna holych ludi... nic pre dospele oci.

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#54 23. 5. 2007 14:22

lueta
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

tongue   pussa

Upravil(a) lueta (23. 5. 2007 14:22)

Není tady

#55 23. 5. 2007 15:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lueta napsal(a):

lvice napsal(a):

No tak to je bomba. Hm, šéfová má dobrou postavičku tummenupp big_smile

Seli a všimla sis toho zaměstnance? Ten taky nebyl ( hlavně od pasu dolů lol ) k zahození.

grater Som v práci a nemám gule otvoriť si to tu... som tu za slušáčku, zatiaľ... wink Možno doma. grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 23. 5. 2007 15:31

corel
♥♥♥♥---

mmmmmm....... slusacky..... to byvaju tie najlepsie milenky. big_smile

Není tady

#57 23. 5. 2007 15:33

Nick3594
Host

Vášnivky divoké big_smile tummenupp

#58 23. 5. 2007 15:36

corel
♥♥♥♥---

lvice napsal(a):

Vášnivky divoké big_smile tummenupp

svata pravda, mam skusenosti... chodil som na cirkevne gymnazium... big_smile
na to sa proste neda zabudnut, co sa tam dialo... tummenupp

Není tady

#59 23. 5. 2007 15:37

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Seli, teda já Ti přeju aby ses taky pokochala, ale hlavně jsem se spletla v oslovení lol
To mělo být pro lvici!  dumbom  Pardon.

Není tady

#60 23. 5. 2007 15:38

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

corel napsal(a):

jo takovou bych jenou chtěla do postele  wink

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#61 23. 5. 2007 15:41

Nick3594
Host

Luet, pokochala big_smile? Myslíš chlapem v trikotu a v balerínách lol? Díky big_smile.

#62 23. 5. 2007 15:44

corel
♥♥♥♥---

adra napsal(a):

corel napsal(a):

jo takovou bych jenou chtěla do postele  wink

adri ved si podaj prihlasku na cirkevne gymnazium...

Není tady

#63 23. 5. 2007 15:45

lueta
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Luet, pokochala big_smile? Myslíš chlapem v trikotu a v balerínách lol? Díky big_smile.

Myslela jsem v tom videu ( toho plešatého jak šel vedle té těhule! )

Není tady

#64 23. 5. 2007 16:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

corel napsal(a):

A tie prequapenia... a prequapkania...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#65 13. 6. 2007 22:01

Josephine
♥♥♥----
Místo: Ostrava

olafio napsal(a):

Jak často se milujete se svým protějškem? Vím, že to záleží na tom, jak často se vídáte, jestli spolu bydlíte a na mnoha dalších faktorech....
A ještě jak se mění kvantita vašeho milování v průběhu vývoje vztahu? Myslím tím, jestli jste to dříve dělali častěji než třeba po pár měsících atd......
Děkuji, jsme zvědaví na vaše ohlasy smile

jsme spolu přes víkendy, ale ty tedy plně využijeme, a kvantita se spíše zvyšuje, jsme spolu rok a sedm měsíců.

Není tady

#66 15. 6. 2007 21:06

Elienka
♥♥-----

olafio napsal(a):

Jak často se milujete se svým protějškem? Vím, že to záleží na tom, jak často se vídáte, jestli spolu bydlíte a na mnoha dalších faktorech....
A ještě jak se mění kvantita vašeho milování v průběhu vývoje vztahu? Myslím tím, jestli jste to dříve dělali častěji než třeba po pár měsících atd......
Děkuji, jsme zvědaví na vaše ohlasy smile

S přítelem se téměř nemilujeme, jsme spolu dva roky a kousek a po půl roce nějak přestal mít na sex chuť. Frekvence milování je v současné době je tak jednou za měsíc, měsíc a půl. Jsem z toho nešťastná. Ale nevím jak z toho dál. V ostatním nám to klape. Je to normální, aby měl chlap na sex tak málo chuť? On ví, že mě to trápí, ale říká, že se přinutit nedokáže - takhle by to teda ani mě netěšilo. Jinou nemá. Nevím co s tím....

Není tady

#67 15. 6. 2007 21:54

HB
♥♥♥♥♥--

jak casto? no, 2-3xtydne, na casteji to nejde, mozna casem, pokud zacneme resit nejake to bydleni, budeme radit kazdy den...rodna

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#68 16. 6. 2007 14:51

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

HB: Haha, to si jenom myslis.. wink my jsme si taky mysleli, jak budem pri spolecnem bydleni radit, a dnes jsem rada, kdyz to je jednou, 2x za tyden vissla ale drzim palce aby to u vas bylo jinak wink ten muj nemusi tak casto jako ja, a kdyz ho nutim, trikrat si soupne a hotovo, a ja nic. butter ale kdyz to vyjde, a nenutim ho... parada!!! gloria Ale my mame takovy obdobi, nekdy vic, jindy min.. hmm

Není tady

#69 16. 6. 2007 15:26

HB
♥♥♥♥♥--

no, vzhledem k tomu, ze on by rad tak dvakrat az trikrat denne, tak bych se moc nebala...ackoliv, stat se to samozrejme muze...hmm iniciativu jsem casto prebirala se svym ex a celkem mi to vadilo...tohohle premlouvat opravdu nemusim vissla na druhou stranu, s bydlenim moc nespecham, nechci se za par mesicu stehovat zase zpatky...

http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#70 16. 6. 2007 15:54

lenulinka002
♥♥-----

Zrovna včera šestkrát rodna
Ale to bude tím, že nám skončily zkoušky a mezi zkouškama to za moc nestálo :-) Navíc... tohle mít každý den, tak... vissla

Není tady

#71 16. 6. 2007 17:25

Cihla
♥♥♥----

Jo, to ten muj ze zacatku = prvni rok = taky mohl porad, dokonce mel pubertalni napad, ze se se mnou rozejde, pac ma malo sexu lol a vydrzel, pekne romanticky, 2 hodiny masiroval zadicka, a pak pekne sexik neco pres hodku, vydrzeli jsme v posteli cely den cool dnes, kdyz chci namazat zada 3x mi zmackne, kdyz dojde na sex, je to vetsinou 2min rychlovka, jen obcas se zadari neco "lepsiho", a kdyz mu pripomenu, jak se chtel rozchazet kvuli sexu, tak z toho vzdycky mame vtip dne big_smile

Není tady

#72 16. 6. 2007 17:35

HB
♥♥♥♥♥--

v tomhle ohledu nemam strach...ubytek sexu by znamenal, ze ma nejakou jinou...big_smile uz to neni nevyboureny hrebecek a vzhledem k jeho pozadavkum bych to dlouhodobe videla na 3-5x tydne (nemam ji motorovou...lol) 2minutova rychlovka??? to abys mu skoro rekla, ze ted se chces kvuli sexu rozchazet ty..hmm mohl by trochu prekonat svou lenost...

Není tady

#73 16. 6. 2007 18:01

Cihla
♥♥♥----

HB: Jo, taky to obcas zahlasim, ze tentokrat se chci rozchazet ja, ale vzdy se mi u toho cukaji koutky tak vi, ze bych to neudelala.. jen poznamena neco o nynfomankach a ze uz neni v tech bourlivych letech aby mohl furt, pry zestarnul lol to nevim, co bude treba ve 40ti hmm , hlavne, ze v te Anglii mu to slo - ale to mu z jistych duvodu radsi nepredhazuju, jinak by ten rozchod asi fakt nastal sad On kdyz chce, je skvelej milenec, ale bohuzel nechce tak casto jako ja a podle me 90% zenskych wink

Není tady

#74 16. 6. 2007 18:11

HB
♥♥♥♥♥--

zestarnul?? to jsou kecy...kdyby se to melo projevit tak brzy, tak zachvili bude soulozit jednou za rok na Vanoce...hmm ja chapu, ze casem je to ve vztahu i o necem jinem, nez jen o sexu, ale preci jen, lepsi je, kdyz se v chuti a nazoru na cetnost shodnete...pokud Vam to jinak klape a ty to jsi schopna zvladnout, proc ne...budu drzet palce, kdyz nezlenivi, tak ani po 40tce nebude mit problem s nekolikrat tydne...big_smile

Není tady

#75 16. 6. 2007 18:19

Cihla
♥♥♥----

No, ja si totiz myslim, ze mu to i tak trochu vyhovuje - ja si ho svadim a snazim se, aby se mu to libilo, takze jsem si ho asi i trochu "rozmazlila" a nemusi se tak namahat.. zajimavy je, ze kdyz podotknu, ze bych si treba mohla nekoho najit jenom na "TO", je zasadne proti, jedine ze by on mohl taky jinde.. (to by jako moh???) nechape vubec ten smysl.. samozrejme si delam srandu a nikoho jen na "TO" bych nechtela.. ale napadlo me, ze ho treba uz nepritahuju - ale to by me snad porad tak nemazlil a neosahaval - na to ho zase uzije az moc, vsichni okolo si musi myslet, ze mam doma kdovijakeho "samce" lol porad me mazli a osahava at uz v soukromi, tak i treba v hospode ma ruku na me noze nebo me objima atak..  a pry ho pritahuju porad, jen nema tu potrebu tak casto.. nevim.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí