Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 10. 5. 2007 12:26

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Re: sex s partnerem/kou jak často?

Blackie napsal(a):

......, jo pamatuju si, jak nás kdysi překvapila před lety máma ve sklepě, ale naštěstí to nebylo v nejlepším.

Jo big_smile nás jednou večer překvapila tchýně a zrovna v tom nejlepším lol ale stydět se mohla za svou vlezlost ona, my byli ve své domácnosti, a měli už jsme po svatbě ... No jo tchýně nectí soukromí dumbom a asi už se to ani nenaučí .......

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#27 10. 5. 2007 12:28

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Natynka napsal(a):

Kde??
No, milovat se dá asi všude, když jsou na to dva, kteří do toho jdou...
Jinak je mi úplně šumák, kde a kdy smile ale nejdůležitější je s KÝM....

jo jo jo jo jo stolt moje řeč, ale on je asi nekreativnístydlín a hledá výmluvy

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#28 10. 5. 2007 14:02

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

olafio chce to zapojit fantaziu a sem tam obetovat nejake tie peniazky, ked je vonku zima. ved ste na to dvaja. ja sice byvam s frajerkou uz par rokov ale boli aj ine casy a nikdy nebol problem "kde". a ver mi, ze len malokedy to bol volny byt. existuje aj priroda, stanovacky, auto, hotel, a pridam do zoznamu kludne trebars aj kino. ved sa trochu zamyslite - najlepsie spolu - a uvidis ze nieco v tych makoviciach "vyguglite"

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#29 10. 5. 2007 15:15

Petrik
♥♥♥----

Presne tak, priroda, hotel, cely vikend straveny spolu nekde v utulnem penzionku kde muzete rano chodit po pamatkach nebo prirode a vecer.... big_smile

Není tady

#30 10. 5. 2007 15:28

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

tak u nás (po 6 letech manželství, zatím bez dětí) se radovánky odehrávají většinou o víkendu, takže zprůměrované to vyjde jednou dvakrát týdně. Máme trochu problém v biorytmech: můj muž je ranní ptáče, vstává plný energie (a chuti), večer tak maximálně pusu a spinkat. Já se ráno dlouho probírám, a večer mám plno sil...Tak jsme se nějak dopracovali k těm víkendovým kompromisům. Kvalita s časem taky významně stoupá...neříkám že je to nejlepší, jaké si to umím představit, ale oba na tom pracujeme, někam směřujeme, máme zájem navzájem se učit a vyhovět si - a to je asi to hlavní.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#31 10. 5. 2007 15:31

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

corel napsal(a):

olafio chce to zapojit fantaziu a sem tam obetovat nejake tie peniazky, ked je vonku zima. ved ste na to dvaja. ja sice byvam s frajerkou uz par rokov ale boli aj ine casy a nikdy nebol problem "kde". a ver mi, ze len malokedy to bol volny byt. existuje aj priroda, stanovacky, auto, hotel, a pridam do zoznamu kludne trebars aj kino. ved sa trochu zamyslite - najlepsie spolu - a uvidis ze nieco v tych makoviciach "vyguglite"

tak tohle asi zalezi na vkusu. stanovacky nebo hotel super, v aute uz mi to prijde divny a kino bych nedala - nejsem ten typ co ho vzrusuje predstava ze ho "pri tom" nekdo uvidi.

Jinak ale souhlasim, pokud OBA chcete, tak na tom zapracujte, moznosti jsou, jen o nich premyslet!

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#32 10. 5. 2007 16:11

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

-

Upravil(a) misha88 (29. 4. 2010 9:37)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#33 10. 5. 2007 20:15

Dallea
♥♥♥----

My spolu bydlíme asi rok a půl a jelikož je můj přítel dosti náruživý, tak se milujeme dost často. Někdy i šestkrát za den, když to zprůměruju, tak asi třikrát denně. Já nemám tak častou "potřebu", takže se po "náročnějších" dnech už pak moc nevzruším. Taky si myslím, že mi to způsobuje gynekologické potíže. Můj bývalý přítel byl také dost náruživý, takže nemám s kým srovnávat. Tak pořád přemýšlím, jestli je to normální nebo ne.

Není tady

#34 10. 5. 2007 20:47

Petrik
♥♥♥----

Dalleo ja bych rekl, ze to je normalni a spise bych to bral jako poctu, ze o Tebe takhle jevi zajem tonguegloria

Není tady

#35 11. 5. 2007 9:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

No, šestkrát za den je už i pro mě dost. Dlouhodobě bych to nevydržel dudlik

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#36 11. 5. 2007 9:25

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

No, šestkrát za den je už i pro mě dost. Dlouhodobě bych to nevydržel dudlik

Fakt neééé?? a ten dudlíček tam máš Kaliku proč?? smile

Upravil(a) Natynka (11. 5. 2007 9:25)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#37 14. 5. 2007 20:34

fishmisty
♥♥-----

My se s přítelem milujeme tak obden, ale jak přijde víkend, vychází nám to častěji a i po roce je to pořád supr..

Není tady

#38 14. 5. 2007 21:20

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

U nás tak minimálně 5x týdně - po 6 letech vztahu a kvalita se s počátky nedá srovnat... tongue

Není tady

#39 21. 5. 2007 14:48

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

smile tak tedy 9x a ještě trošku víc v průběhu 21 hodin ...

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#40 21. 5. 2007 14:54

Nick3594
Host

Jak kdy. O víkendu tak 4-9x reta. Přes týden se nevidíme grater.

#41 22. 5. 2007 10:45

Roman
♥------

Já s manželkou (po 13 letech) jsem se miloval v prosinci 2006,a za posledních 18 měsícu asi 3*.Má nějaký psychycký blok či co? Hodně jsme o tom mluvily a nic se neděje!!! Je to hodně stresující žít sám to mě věřte!!

Není tady

#42 22. 5. 2007 10:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

s milencem...ženatým...tak 2-3 týdně  když se zadaří...jinak jednou týdně určitě:-)))))i přesto že se vídáme téměř denně....tongue

Upravil(a) adra (22. 5. 2007 10:56)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#43 23. 5. 2007 9:02

Matysekk
♥♥♥----

Ahojky, ja jsem s manzelem 6 let. Sex byl vzdy o tom, ze ja kdyz jsem na nem, tak jsem vedela, jak se udelat. Jinak v jinych polohach mi to nic nerikalo, pouze jsem to s nim delala. Ale vcera me prekvapil. Byl on na me a dal mi ruku pod zadecek, aby do me lepe pronikl, tak se mi to libilo, ze jsem se malem udelala. Za prve me to prekvapilo, ze najednou po 6 letech jevi zajem o to, aby se to libilo i me a za druhe vylekalo kde to najednou vzal. Nikoho nema to vim urcite. Protoze dela od 7.00 do 16.00 a behem prace mi vola, pak se sejdem doma. Chova se ke me i hezky. Ze by po 6 letech najednou zacal myslet na to co me se libi? Prala bych si aby to od ted bylo takhle, rikali si co se nam libi a zkouseli ruzne polohy, do ted jsem to delali stereotypne, sice stridali polohy, ale nezkouseli co me se libi, atd...Mate na to nejaky nazor?Dekuji Martina

Není tady

#44 23. 5. 2007 9:28

corel
♥♥♥♥---

Matysekk napsal(a):

Ahojky, ja jsem s manzelem 6 let. Sex byl vzdy o tom, ze ja kdyz jsem na nem, tak jsem vedela, jak se udelat. Jinak v jinych polohach mi to nic nerikalo, pouze jsem to s nim delala. Ale vcera me prekvapil. Byl on na me a dal mi ruku pod zadecek, aby do me lepe pronikl, tak se mi to libilo, ze jsem se malem udelala. Za prve me to prekvapilo, ze najednou po 6 letech jevi zajem o to, aby se to libilo i me a za druhe vylekalo kde to najednou vzal. Nikoho nema to vim urcite. Protoze dela od 7.00 do 16.00 a behem prace mi vola, pak se sejdem doma. Chova se ke me i hezky. Ze by po 6 letech najednou zacal myslet na to co me se libi? Prala bych si aby to od ted bylo takhle, rikali si co se nam libi a zkouseli ruzne polohy, do ted jsem to delali stereotypne, sice stridali polohy, ale nezkouseli co me se libi, atd...Mate na to nejaky nazor?Dekuji Martina

mam na to taky nazor, ze je to sice po 6 rokoch ale je to super!!! len tak dalej. skusat, skusat... tummenupp

Není tady

#45 23. 5. 2007 9:47

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Matysekk napsal(a):

Prala bych si aby to od ted bylo takhle, rikali si co se nam libi a zkouseli ruzne polohy, do ted jsem to delali stereotypne, sice stridali polohy, ale nezkouseli co me se libi, atd...

Vidis, mozno keby si mu uz pred 6 rokmi hovorila co sa ti paci, mohla si mat lepsi sex. Ze ste neskusali to, co sa paci tebe bude v tom, ze on nieje vestica z Bujakova aby vedel co sa ti paci.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#46 23. 5. 2007 9:51

corel
♥♥♥♥---

Oxi, ...z Bujakova? ty to tam poznas?

Není tady

#47 23. 5. 2007 13:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

To by mal poznať skôr Bejk Kalik big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#48 23. 5. 2007 13:19

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

videli ste uz reklamu na kozmetiku elave? smile
Zevraj su to normalne zamestnanci firmy a aj sefova smile http://revue.idnes.cz/sefka-kosmeticke- … lidicky_lf

Upravil(a) Oxi (23. 5. 2007 13:20)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#49 23. 5. 2007 13:49

Nick3594
Host

No tak to je bomba. Hm, šéfová má dobrou postavičku tummenupp big_smile

#50 23. 5. 2007 13:56

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

no a já ZASE nic...nejde mi TO  grater ba co aspon se nemusím rozptylovat dudlik
teda lidi já mám krizi, málem mi padá hlava na klávesnicííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí a chce se mi spáttttttttttt

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí