|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Blackie napsal(a):
......, jo pamatuju si, jak nás kdysi překvapila před lety máma ve sklepě, ale naštěstí to nebylo v nejlepším.
Jo
nás jednou večer překvapila tchýně a zrovna v tom nejlepším
ale stydět se mohla za svou vlezlost ona, my byli ve své domácnosti, a měli už jsme po svatbě ... No jo tchýně nectí soukromí
a asi už se to ani nenaučí .......

Není tady
Natynka napsal(a):
Kde??
No, milovat se dá asi všude, když jsou na to dva, kteří do toho jdou...
Jinak je mi úplně šumák, kde a kdyale nejdůležitější je s KÝM....
jo jo jo jo jo
moje řeč, ale on je asi nekreativnístydlín a hledá výmluvy

Není tady
olafio chce to zapojit fantaziu a sem tam obetovat nejake tie peniazky, ked je vonku zima. ved ste na to dvaja. ja sice byvam s frajerkou uz par rokov ale boli aj ine casy a nikdy nebol problem "kde". a ver mi, ze len malokedy to bol volny byt. existuje aj priroda, stanovacky, auto, hotel, a pridam do zoznamu kludne trebars aj kino. ved sa trochu zamyslite - najlepsie spolu - a uvidis ze nieco v tych makoviciach "vyguglite"
Není tady
Presne tak, priroda, hotel, cely vikend straveny spolu nekde v utulnem penzionku kde muzete rano chodit po pamatkach nebo prirode a vecer.... 
Není tady
tak u nás (po 6 letech manželství, zatím bez dětí) se radovánky odehrávají většinou o víkendu, takže zprůměrované to vyjde jednou dvakrát týdně. Máme trochu problém v biorytmech: můj muž je ranní ptáče, vstává plný energie (a chuti), večer tak maximálně pusu a spinkat. Já se ráno dlouho probírám, a večer mám plno sil...Tak jsme se nějak dopracovali k těm víkendovým kompromisům. Kvalita s časem taky významně stoupá...neříkám že je to nejlepší, jaké si to umím představit, ale oba na tom pracujeme, někam směřujeme, máme zájem navzájem se učit a vyhovět si - a to je asi to hlavní.
Není tady
corel napsal(a):
olafio chce to zapojit fantaziu a sem tam obetovat nejake tie peniazky, ked je vonku zima. ved ste na to dvaja. ja sice byvam s frajerkou uz par rokov ale boli aj ine casy a nikdy nebol problem "kde". a ver mi, ze len malokedy to bol volny byt. existuje aj priroda, stanovacky, auto, hotel, a pridam do zoznamu kludne trebars aj kino. ved sa trochu zamyslite - najlepsie spolu - a uvidis ze nieco v tych makoviciach "vyguglite"
tak tohle asi zalezi na vkusu. stanovacky nebo hotel super, v aute uz mi to prijde divny a kino bych nedala - nejsem ten typ co ho vzrusuje predstava ze ho "pri tom" nekdo uvidi.
Jinak ale souhlasim, pokud OBA chcete, tak na tom zapracujte, moznosti jsou, jen o nich premyslet!
Není tady
My spolu bydlíme asi rok a půl a jelikož je můj přítel dosti náruživý, tak se milujeme dost často. Někdy i šestkrát za den, když to zprůměruju, tak asi třikrát denně. Já nemám tak častou "potřebu", takže se po "náročnějších" dnech už pak moc nevzruším. Taky si myslím, že mi to způsobuje gynekologické potíže. Můj bývalý přítel byl také dost náruživý, takže nemám s kým srovnávat. Tak pořád přemýšlím, jestli je to normální nebo ne.
Není tady
Dalleo ja bych rekl, ze to je normalni a spise bych to bral jako poctu, ze o Tebe takhle jevi zajem 

Není tady

No, šestkrát za den je už i pro mě dost. Dlouhodobě bych to nevydržel 
Není tady
KALIK napsal(a):
No, šestkrát za den je už i pro mě dost. Dlouhodobě bych to nevydržel
Fakt neééé?? a ten dudlíček tam máš Kaliku proč?? 
Upravil(a) Natynka (11. 5. 2007 9:25)
Není tady
My se s přítelem milujeme tak obden, ale jak přijde víkend, vychází nám to častěji a i po roce je to pořád supr..
Není tady
U nás tak minimálně 5x týdně - po 6 letech vztahu a kvalita se s počátky nedá srovnat... 
Není tady
tak tedy 9x a ještě trošku víc v průběhu 21 hodin ...
Není tady
Jak kdy. O víkendu tak 4-9x
. Přes týden se nevidíme
.
Já s manželkou (po 13 letech) jsem se miloval v prosinci 2006,a za posledních 18 měsícu asi 3*.Má nějaký psychycký blok či co? Hodně jsme o tom mluvily a nic se neděje!!! Je to hodně stresující žít sám to mě věřte!!
Není tady
s milencem...ženatým...tak 2-3 týdně když se zadaří...jinak jednou týdně určitě:-)))))i přesto že se vídáme téměř denně....
Upravil(a) adra (22. 5. 2007 10:56)
Není tady
Ahojky, ja jsem s manzelem 6 let. Sex byl vzdy o tom, ze ja kdyz jsem na nem, tak jsem vedela, jak se udelat. Jinak v jinych polohach mi to nic nerikalo, pouze jsem to s nim delala. Ale vcera me prekvapil. Byl on na me a dal mi ruku pod zadecek, aby do me lepe pronikl, tak se mi to libilo, ze jsem se malem udelala. Za prve me to prekvapilo, ze najednou po 6 letech jevi zajem o to, aby se to libilo i me a za druhe vylekalo kde to najednou vzal. Nikoho nema to vim urcite. Protoze dela od 7.00 do 16.00 a behem prace mi vola, pak se sejdem doma. Chova se ke me i hezky. Ze by po 6 letech najednou zacal myslet na to co me se libi? Prala bych si aby to od ted bylo takhle, rikali si co se nam libi a zkouseli ruzne polohy, do ted jsem to delali stereotypne, sice stridali polohy, ale nezkouseli co me se libi, atd...Mate na to nejaky nazor?Dekuji Martina
Není tady
Matysekk napsal(a):
Ahojky, ja jsem s manzelem 6 let. Sex byl vzdy o tom, ze ja kdyz jsem na nem, tak jsem vedela, jak se udelat. Jinak v jinych polohach mi to nic nerikalo, pouze jsem to s nim delala. Ale vcera me prekvapil. Byl on na me a dal mi ruku pod zadecek, aby do me lepe pronikl, tak se mi to libilo, ze jsem se malem udelala. Za prve me to prekvapilo, ze najednou po 6 letech jevi zajem o to, aby se to libilo i me a za druhe vylekalo kde to najednou vzal. Nikoho nema to vim urcite. Protoze dela od 7.00 do 16.00 a behem prace mi vola, pak se sejdem doma. Chova se ke me i hezky. Ze by po 6 letech najednou zacal myslet na to co me se libi? Prala bych si aby to od ted bylo takhle, rikali si co se nam libi a zkouseli ruzne polohy, do ted jsem to delali stereotypne, sice stridali polohy, ale nezkouseli co me se libi, atd...Mate na to nejaky nazor?Dekuji Martina
mam na to taky nazor, ze je to sice po 6 rokoch ale je to super!!! len tak dalej. skusat, skusat... 
Není tady
Matysekk napsal(a):
Prala bych si aby to od ted bylo takhle, rikali si co se nam libi a zkouseli ruzne polohy, do ted jsem to delali stereotypne, sice stridali polohy, ale nezkouseli co me se libi, atd...
Vidis, mozno keby si mu uz pred 6 rokmi hovorila co sa ti paci, mohla si mat lepsi sex. Ze ste neskusali to, co sa paci tebe bude v tom, ze on nieje vestica z Bujakova aby vedel co sa ti paci.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi, ...z Bujakova? ty to tam poznas?
Není tady

To by mal poznať skôr Bejk Kalik 
Není tady
videli ste uz reklamu na kozmetiku elave? 
Zevraj su to normalne zamestnanci firmy a aj sefova
http://revue.idnes.cz/sefka-kosmeticke- … lidicky_lf
Upravil(a) Oxi (23. 5. 2007 13:20)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
No tak to je bomba. Hm, šéfová má dobrou postavičku

no a já ZASE nic...nejde mi TO
ba co aspon se nemusím rozptylovat
teda lidi já mám krizi, málem mi padá hlava na klávesnicííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí a chce se mi spáttttttttttt
Není tady