6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já zase vzpomínám na Kristiána a jeho Vůni dálek . Zavřete oči, odcházím .
majkafa: Poloím tedy přímou otázku, protoe to asi doluju bez krumpáče a nějak to ne a ne dostat ven.
Co v Tvém podání znamená ,,chovat se ensky"?
Díky za odpověď...
Není tady
ELISINA napsal(a):
Emy, zacni cvicit, delat nejaky sport...Hormony stesti se dostavi a clovek se diva na svet trosku jinak A jako bonus ziskas lepsi postavu a tim padem by se ti melo zvednout sebevedomi
Ja s tim zacala vcera a docela to funguje .
No to bych ráda Akorát nemůu sehnat ádnou obě, která by byla ochotná se mnou chodit třeba na aerobik, ten mě straně baví...ale sama prostě nepůjdu. A abych cvičila sama doma...mám sice nějaký DVDčka a občas si zacvičím, ale nesmí bejt nikdo doma...a to se stává opravdu málo
Není tady
Emy, neboj se chodit sama cvičit. Mě ke cvičení přemluvili kamarádky a ví jak to dopadlo? Chodím sama, kamarádky nevydrely, nemají čas, mají zase jiné zájmy... A mě to vůbec nevadí. Je to fajn. Třeba si najde kamarádky tam. Jo a doma? Taky mám DVD, ale doma se prostě nedonutím. Kdeto ve cvičení, kdy vidím ostatní holky, tak mě to popohání.
Není tady
Ja jsem driv chodila do posilovny se znamou, ale ty pohledy lidi me nedelali dobre , tak jsem si poridila kvalitni rotoped a shodila dokonce par kilo. Nikdo na me neciví a v klidu si u toho sleduju telku nebo nejakou dobrou muziku a HLAVNE se potom na svet divas optimisticteji. To ty hormony stesti....asi
Jen pro info, dnes mam paradni depku, takze nezoufej, nejsi sama
Není tady
Ve cvičení, kam chodím já - na kalanetiku, tak tam holky po sobě nekoukají, taky jsem z toho měla obavy. Tam se kadá věnuje sama sobě, aby cvičila správně, je tam i legrace.
Taky jsem si pořídila kvalitní rotoped, e budu kadý večer u televize rotopedit, ale větinou, a na nějaké výjimky, se na něj jen koukám. On je ten gaučink přece jen pohodlnějí.... Měla bych si pořádně domluvit!!!
Není tady
AlixaZS: Jo, na pohled je moc pěkný, souhlasím I kdy, musím uznat, e kdy se s tím začne, jde to pak samo a stane se to samozřejmostí... leckdy a závislostí (třeba můj bratr je na něm denně déle ne na nohou )
Není tady
TamtaOna: Koukám, e se ti to nějak z ,,Majkafy" nedaří dostat...
Ale přesto- mě by také moc a moc zajímalo, co si pod tím představuje... Nikdy mě moc nenapadlo nad takovouhle samozřejmostí uvaovat, ale je pravda, e kdy to někdo uvede jako argument, měl by to na poádání osvětlit
P.S. Díky, majkafo:)
Není tady
Jinak holky, měla jsme skoro stejný problém- kde se vzalo, tu se vzalo, měla jsem strach ze vztahů, ale i jsem někoho chtěla. Kde koho jsem odbila a pak z toho byla smutná. Vím, e vám to moc nedá, ale chce to se zatvrdit.
Tím nemyslím, abyste začly být hned dominantní a někoho uhnaly:) Spíe se poddejte pocitu, e vás daný (chtěný) chce a nechte se sbalit;) Hned a se srovnáte, budete si pak připadat konečně takové, jaké jste doopravdy- krásné, přitalivé a skvělé
Hodně těstí!
(A já mám taky ráda pivo )
Není tady
Ahoj, ani nevíte, jak ráda jsem si přečetla tuto diskuzi. Je fajn vědět, e nejsem jediná, kdo ve skorodvaceti s nikým nechodí a e někteří jedinci to dokonce povaují za normální:-)
Není tady
Co resite? mne je 29 a taky jsem nikdy s nikym nechodila.
Není tady
a proč ne?
Není tady
Ahoj Emy, neboj, nějkaý přítel se opravdu objeví. Já poprvé začala chodit s klukem a ve 22 a přilo, ani bych to čekala. tehdy jsem u taky byla neastná, protoe vechny kamarádky v mém okolí byly u zadané a já byla sama. Ale pak jsem jednou jela na nějaký fotbalový turnaj a jeden z pořadatelů mne prostě ukecal:-) nezoufej, bude líp:-)
Není tady
Někdy v létě 2007 jsem intenzivně na internetu hledala lidi mající stejný problém. Přes Google jsem se dopracovala a sem na Babinet. Vlastně tak jsem se dozvěděla o existenci Babinetu.
Moc by mě zajímalo, jestli si Emy někoho nala, nebo je pořád sama.
Není tady