Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 5. 2007 11:09

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Pořád sama

Emy napsal(a):

Bety díky za odpověď...když já právě neznám nikoho, kdo by ve 20ti ještě neměl kluka...si připadám jak exot...
A jak se takovýho komplexu méněcennosti zbavuje?

Seznámil bych tě s kamoskou, která neměla kluka do svych 28 let. Mela obrovske pocity menecennosti (prestoze byla na druhou stranu vcelku k svetu, ale hlavne byla nesmirna zajimava, ziva, energicka holka s tak bohatym vnitrnim svetem, o kterem se prumernym lidem ani nezda).

...a taky byla porad sama. Nejpravdepodobnejsi pricina byla ta, ze se silene bala nejakeho poznavani a pak se taky bala, ze udela chybu.
neuvedomovala si, ze bez tzv. "chyb" a riskovani se vlastne neda s nikym seznamit, mluvit, poznavat se a zjistovat, co se ji libi nebo ne.

Par vet, ktere jsou pravdive, ale s nejvetsi pravdepodobnosti nejsou to, co chces v teto chvili slyset:
- byt sam (bez partnera) neni nic nenormalniho. Znakem normalnosti ve 20 opravdu neni mit vazny vztah. Naopak je to vek poznavani, nejistoty, mindraku, hraných póz, zklamání, radosti, alkoholu a večírků, nebo taky pochmurného čumění do zdi a mladistvých depresí.
- 99% lidí tady ti rekne, ze je potreba zapracovat na sobe same. Na sebevedomi a spokojenosti se sebou samotnou. Ostatni veci pak prijdou samy. Nefunguje to dlouhodobe tak, ze sve sebevedomi lze nalezt az s nalezenim nekoho, kdo te jakoby pochopi a oceni te....tzn. pana "Praveho"
- nejsi exot. Jen si tak pripadas. Protoze je naopka normalni ve 20 urcity projev stadnosti, uniformity (pres proklamovanou individualitu) a nevybocovani z rady. Je pochopitelne, ze te to muze trapit. Krome sebevedomi a delani veci, ktere se ti libi (vcetne casteho sexualniho styku se sebou samotnou - nema smysl cekat na pana praveho) je lacina cesta vikendove mojito (cca 5x) a v nejakem baru tancit s kamoskami na stole a svadet kluky.

PS: vlastne to neni uplne lehky a automaticky radostny vek. Ale predstav si, ze ti je 47, mas dve deti, opustil te manzel a tobe nezbyva nic jineho, nez psat na Babinet... a i temhle kouskum po urcite dobe opet vysvitlo slunce. Neni tedy duvod, proc by nemohlo po case i tobe. A nemusi to byt pouze svazano s nejakym chlapkem.

Není tady

#27 7. 5. 2007 11:17

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Nicolasi smile)))

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#28 7. 5. 2007 11:20

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Emy napsal(a):

Já už nevim, co mam dělat...jsem prostě pořád sama, nezadaná...A vůbec nevim, čím to je. Poslední dobou mám pocit, že muj život nemá žádnej smysl, že se to stejně nikdy nezmění.
Je mi 20 a pořád jsem nepotkala toho pravýho (teda...já jsem vlastně nepotkala ani nikoho levýho). Chodim na vysokou a některý holky ve třídě jsou už i vdaný nebo aspoň bydlí u přítele a řeší se jenom, jak oznámit doma, že se stěhujou, co uvařit k veřeči, kde nejlíp nakoupit, atd. Připadam si tam, že tam vůbec nepatřim... Jsem z toho už vážně docela zoufalá...s klukama si píšu přes internet, ale to je tak všechno. Kolikrát se mě třeba i ptaj, jestli s nima někam nepůjdu, ale já mám strach. Vůbec nevim, o čem bych se s nima bavila a navíc si i myslim, že kdyby mě viděli, otočili by se a šli by radši zase domu...
Navíc všichni moji kamarádi někoho maj a mě už fakt nebaví dělat pořád jenom křena, takže s nima ani moc nikam nechodím...
Poslední dobou mám fakt strach, že už se ani nikdy zamilovat nedokážu a že zůstanu napořád sama...
Vůbec nevim, co mam dělat...

Ahoj Emy,
nebuď smutná. Tak mᚠto nejlepší stále před sebou, a to je dobrá zpráva ! někde, jsem slyšela, že se mění život po 7 letech, tedy 7 let hubených a pak 7 let skvělých a tak.... tak se těš, určitě ta změna přijde a budeš s někým a šastná. A je lepší být raději sama než jen tak s někým... A říká se, neházejte perly sviním.... tak jsi tedy ta perla, co si počká na někoho, kdo to ocení ... smile

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#29 7. 5. 2007 11:26

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Natynka napsal(a):

Ahoj Nicolasi smile)))

Ahoj!! hjarta

Není tady

#30 7. 5. 2007 11:29

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Natynka napsal(a):

Ahoj Nicolasi smile)))

Ahoj!! hjarta

líbí se ti můj nový citát??? gloria

Není tady

#31 7. 5. 2007 11:31

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nicolas napsal(a):

Emy napsal(a):

Bety díky za odpověď...když já právě neznám nikoho, kdo by ve 20ti ještě neměl kluka...si připadám jak exot...
A jak se takovýho komplexu méněcennosti zbavuje?

Seznámil bych tě s kamoskou, která neměla kluka do svych 28 let. Mela obrovske pocity menecennosti (prestoze byla na druhou stranu vcelku k svetu, ale hlavne byla nesmirna zajimava, ziva, energicka holka s tak bohatym vnitrnim svetem, o kterem se prumernym lidem ani nezda).

...a taky byla porad sama. Nejpravdepodobnejsi pricina byla ta, ze se silene bala nejakeho poznavani a pak se taky bala, ze udela chybu.
neuvedomovala si, ze bez tzv. "chyb" a riskovani se vlastne neda s nikym seznamit, mluvit, poznavat se a zjistovat, co se ji libi nebo ne.

Par vet, ktere jsou pravdive, ale s nejvetsi pravdepodobnosti nejsou to, co chces v teto chvili slyset:
- byt sam (bez partnera) neni nic nenormalniho. Znakem normalnosti ve 20 opravdu neni mit vazny vztah. Naopak je to vek poznavani, nejistoty, mindraku, hraných póz, zklamání, radosti, alkoholu a večírků, nebo taky pochmurného čumění do zdi a mladistvých depresí.
- 99% lidí tady ti rekne, ze je potreba zapracovat na sobe same. Na sebevedomi a spokojenosti se sebou samotnou. Ostatni veci pak prijdou samy. Nefunguje to dlouhodobe tak, ze sve sebevedomi lze nalezt az s nalezenim nekoho, kdo te jakoby pochopi a oceni te....tzn. pana "Praveho"
- nejsi exot. Jen si tak pripadas. Protoze je naopka normalni ve 20 urcity projev stadnosti, uniformity (pres proklamovanou individualitu) a nevybocovani z rady. Je pochopitelne, ze te to muze trapit. Krome sebevedomi a delani veci, ktere se ti libi (vcetne casteho sexualniho styku se sebou samotnou - nema smysl cekat na pana praveho) je lacina cesta vikendove mojito (cca 5x) a v nejakem baru tancit s kamoskami na stole a svadet kluky.

PS: vlastne to neni uplne lehky a automaticky radostny vek. Ale predstav si, ze ti je 47, mas dve deti, opustil te manzel a tobe nezbyva nic jineho, nez psat na Babinet... a i temhle kouskum po urcite dobe opet vysvitlo slunce. Neni tedy duvod, proc by nemohlo po case i tobe. A nemusi to byt pouze svazano s nejakym chlapkem.

krásně a pravdivě napsáno!! 1* pro Nico

Není tady

#32 7. 5. 2007 11:41

Me
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

...a taky byla porad sama. Nejpravdepodobnejsi pricina byla ta, ze se silene bala nejakeho poznavani a pak se taky bala, ze udela chybu.Neuvedomovala si, ze bez tzv. "chyb" a riskovani se vlastne neda s nikym seznamit, mluvit, poznavat se a zjistovat, co se ji libi nebo ne.

to je přesně ta chyba, kterou jsem dělala já!Je to úplně to nejhorší,co můžeš udělat, takže jestli je to taky tvůj problém,rychle se toho zbav hjarta

Není tady

#33 7. 5. 2007 11:42

Me
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

...a i temhle kouskum po urcite dobe opet vysvitlo slunce...

kouskům yikes lol
chudáci,takhle o nich psát.. dumbom big_smile

Upravil(a) Me (7. 5. 2007 11:43)

Není tady

#34 7. 5. 2007 11:49

Sára6
♥♥♥♥---

Jejda.... být smutná z toho, že je Ti 20 a jsi sama??? A to studuješ VŠ..., mᚠpřed sebou prázdniny... tady nebo v zahraničí - možnost seznámení!! A z toho ty jsi smutná???

Není tady

#35 7. 5. 2007 13:45

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Jo jo, jak nebydlíš na kolejích a nejsi hospodský typ, je to se spolužáky moc těžký. Taky jsem prošla vysokou bez jediného kamarádství. Takže se nevaž na spolužáky a hledej jinde. Já chodím na sportovní akce s partou padesátníků a lepší kumpány si nemůžu přát. (Mně je o polovinu míň.)
A je pravda, že partner se objeví, když to nejmíň čekáš. Takže nečekej vůbec a choď na brigády, na koncerty, na srazy chovatelů hadů a měj se ráda.

Není tady

#36 7. 5. 2007 14:19

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Natynka napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Natynka napsal(a):

Ahoj Nicolasi smile)))

Ahoj!! hjarta

líbí se ti můj nový citát??? gloria

Ty se mi líbíš víc smile
Ale respektuju tvoji vášen pro citáty :-) (btw: je to pěkný citát, myslím ten tvůj poslední).

Není tady

#37 7. 5. 2007 14:56

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nicolas napsal(a):

Nicolasi, ty zvíře! Jsem jeden z těchto "kousků" a docela si toho teď užívám.
Emy, já se vyspala s prvním, který mě chtěl. Ne já jeho, on mě. To je špatně. Teď bych si to hýčkala pro toho správného a jediného a jedinečného. Chyby tě neminou, jen se nesmíš bát žít a užívat si, čas plyne. Neboj, svět ti leží u nohou!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#38 7. 5. 2007 15:07

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Regina napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Emy, já se vyspala s prvním, který mě chtěl. Ne já jeho, on mě. To je špatně. Teď bych si to hýčkala pro toho správného a jediného a jedinečného. Chyby tě neminou, jen se nesmíš bát žít a užívat si, čas plyne. Neboj, svět ti leží u nohou!

Vzhledem k hromadícím se SZ ohledně "kousků".....je nutné číst pozorně větu, která říká, že "vysvitlo slunce" :-)
Cimz jsem chtěl říct, že i po velkých osobních tragédiích (nyní často vnímané z odlišné perspektivy jako požehnání a vydání se jiným a radostnějším směrem), se holky Babinetky mají nejen dobře, ale výborně a užívají si to jako nikdy předtím anebo se prostě mají fajn.

Není tady

#39 7. 5. 2007 15:49

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mᚠúděl arbitra elegance coby jedent z unikátů (=chlap)na Babinetu, a já se vůbec za titul "kousek" nezlobím, Emy  ale ještě neví, co to je překonat potíže, protože se z toho nedostala, tak to neocení a je to pro ni zbytečné nás dávat příkladem. I když to chápu směrem k nám jako lichotku.

Upravil(a) Regina (7. 5. 2007 15:49)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#40 7. 5. 2007 19:40

Emy
♥------

Sára6 napsal(a):

Jejda.... být smutná z toho, že je Ti 20 a jsi sama??? A to studuješ VŠ..., mᚠpřed sebou prázdniny... tady nebo v zahraničí - možnost seznámení!! A z toho ty jsi smutná???

No já právě moc šancí takhle na seznámení nemám...studuju totiž na porodní asistentku a kolem mě jsou buď nastávající maminy, sestřičky, učitelky nebo spolužačky ve třídě smile
Ale musim říct, že když sem vám to napsala a když jste mi odpověděli, že v tom nejsem sama (i když jsem si tak fakt připadala...hlavně třeba narážky lidí od nás z baráku a ty jejich každodenní otázky, jestli už někoho mám a že oni v mém věku měli už dvě děti. Na otázku:,,Tak co kluci?" mám už alergii!), tak je mi líp smile Fakt díky!

Není tady

#41 7. 5. 2007 19:51

x256987
Host

Emy napsal(a):

hlavně třeba narážky lidí od nás z baráku a ty jejich každodenní otázky, jestli už někoho mám a že oni v mém věku měli už dvě děti.

roll A to jsem si myslela, že devatenácté století už skončilo...

Emy, probůh, tyhle řeči pouštěj druhým uchem ven, nebo odpověz něco podobně "inteligentního"...

#42 7. 5. 2007 19:53

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Emy to je prave to nejhorsi ,ty lidi co se staraj do ceho jim nic neni. Vim to, cloveka to dokaze dokonale rozhodit.Znam to z prace,kde me porad rikaji najdi si nekoho,nezustavej sama.Slysim to porad a leze me to,uz na nervy.Co je jim do toho.Akorat cloveku ublizujou ani si to neuvedomuji,nebo uvedomuji a schvalne rypou.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#43 8. 5. 2007 18:26

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Emy, moje dcera bude mít 22, taky s nikým nechodí a nechodila. Studuje VŠ, má koně a 4 potkany a říká, že nikdy žádného chlapa nechce ani vidět. A já sama jsem se seznámila se svým manželem taky až na VŠ, byl to můj první a jediný a kdyby mě nezačal dobývat on, já bych byla sama a bezdětná dosud. A jsem přesně ten Nicolasův "kousek" - je mi 47 a jsem sama, manžel mě před rokem opustil. Narozdíl od tebe mám však děti a už nikdy více žádného chlapa nechci. Jeden za život stačil, děkuji pěkně.

Není tady

#44 9. 5. 2007 8:04

ELISINA
♥♥-----

Uzivej si ,dokud to jde styrkalyssnastorstarksova, az se vdas, nebo budes s pritelem bydlet, budes se starat co nakoupit, kdy uklidids, vyperes, vyzehlis, co uvaris a volna ti tolik uz nezbyde. Mela jsem dlouhy vztah, ktery se po 5 letech rozpadl, pak jsem byla sama, vyrizena z toho, ze nikoho nemam!!! Spis jsem se jen trapila, travila volny cas po diskotekach atd. s kamoskama, ale netesilo me to, byla jsem porad vyrizena, ze jsem bez pritele. Prosla jsem si trema znamostma z netu - tam jsou chlapi bída, vesmes nic moc normalniho - aspon moje zkusenost. Ted jsem vdana, litam okolo toho , co jsem psala o par radku vis,rozciluju se nad jeho spatnymi navykyz domu a rikam si, proc ja hloupa, jsem si ten svobodnej zivot vic neuzivala, naplno, s chuti! Jednou prijde dite a bude to s volnym casem jeste horsi. Manzelstvi, dite je super, ale co se tyce nejakeho uzivani si, organizovani casu ktery mas jen pro sebe je idealni cas, ktery mas ted! Pracuj na svem sebevedomi, chod mezi lidi, mej se rada . Taky trpim nizkym sebevedomim a lidi nemuzu skoro citit, mam z nich depky. Ale vcera jsem si najednou rekla - mas nohy - chodis, mas obe ruce, mluvis, slysis, vidis, jsi zdrava, nejsi zadna sereda, tlusta, hloupa...Tak na co si sakra porad stezujes??? Zatim to funguje, prvni den, ale funguje a treba vydrzi big_smile wink Nikam nespechej a uzivej si, mas pratele, rodinu (?) to je nejdulezitejsi. Kdyz se nekdy z manzelem chytnem, a jsem z toho v pr...., rikam si, ze kdyby....tak bych dalsiho chlapa uz nechtela videt! Sla bych bydlet sama na garsonku a uzivala si zajmu a pratel.

Není tady

#45 9. 5. 2007 13:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nicolas:
dumbom dumbom usch skurt No teda, ty vieš zaperli... Buď rád, že som cca 300 km ďaleko od teba hmm ty kousku márnivej...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 9. 5. 2007 13:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Vzhledem k hromadícím se SZ ohledně "kousků".....je nutné číst pozorně větu, která říká, že "vysvitlo slunce" :-)
Cimz jsem chtěl říct, že i po velkých osobních tragédiích (nyní často vnímané z odlišné perspektivy jako požehnání a vydání se jiným a radostnějším směrem), se holky Babinetky mají nejen dobře, ale výborně a užívají si to jako nikdy předtím anebo se prostě mají fajn.

Aj tak by si si mohol dáva pozor na slová... Ty to s nimi vieš, keď ti na tom záleží, keď sa chceš vlísa niekomu do priazne alebo tak celkovo oslni cool - len by si mohol dáva trošku pozor, aby si pri svojich exhibíciách styrka nešliapol niekomu na otlak. Ty sa nemôžeš vyhovára, že to skrátka NEDOKÁŽEŠ lepšie vyjadri - všetci vieme, že dokážeš, len keby sa ti xcelo....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#47 9. 5. 2007 14:40

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Regina napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Nicolasi gloria 
možná jsi místo slova "kousků" mohl použít "kusů" - v tom smyslu jako kus ženské, třeba by se ti ty SZ pak tak nehromadily smile))
jinak já vztahovačná nejsem, urážlivá také ne, takže mi to přijde úsměvné a samozřejmě od tebe hezky a s citem napsané .... a hlavně, baví mě tě číst smile

Upravil(a) Natynka (9. 5. 2007 14:41)

Není tady

#48 9. 5. 2007 15:09

balonek
♥♥♥♥---

ELISINA napsal(a):

Uzivej si ,dokud to jde styrkalyssnastorstarksova, az se vdas, nebo budes s pritelem bydlet, budes se starat co nakoupit, kdy uklidids, vyperes, vyzehlis, co uvaris a volna ti tolik uz nezbyde. Mela jsem dlouhy vztah, ktery se po 5 letech rozpadl, pak jsem byla sama, vyrizena z toho, ze nikoho nemam!!! Spis jsem se jen trapila, travila volny cas po diskotekach atd. s kamoskama, ale netesilo me to, byla jsem porad vyrizena, ze jsem bez pritele. Prosla jsem si trema znamostma z netu - tam jsou chlapi bída, vesmes nic moc normalniho - aspon moje zkusenost. Ted jsem vdana, litam okolo toho , co jsem psala o par radku vis,rozciluju se nad jeho spatnymi navykyz domu a rikam si, proc ja hloupa, jsem si ten svobodnej zivot vic neuzivala, naplno, s chuti! Jednou prijde dite a bude to s volnym casem jeste horsi. Manzelstvi, dite je super, ale co se tyce nejakeho uzivani si, organizovani casu ktery mas jen pro sebe je idealni cas, ktery mas ted! Pracuj na svem sebevedomi, chod mezi lidi, mej se rada . Taky trpim nizkym sebevedomim a lidi nemuzu skoro citit, mam z nich depky. Ale vcera jsem si najednou rekla - mas nohy - chodis, mas obe ruce, mluvis, slysis, vidis, jsi zdrava, nejsi zadna sereda, tlusta, hloupa...Tak na co si sakra porad stezujes??? Zatim to funguje, prvni den, ale funguje a treba vydrzi big_smile wink Nikam nespechej a uzivej si, mas pratele, rodinu (?) to je nejdulezitejsi. Kdyz se nekdy z manzelem chytnem, a jsem z toho v pr...., rikam si, ze kdyby....tak bych dalsiho chlapa uz nechtela videt! Sla bych bydlet sama na garsonku a uzivala si zajmu a pratel.

Pravdivé a plné zkušennostítummenupp Tohle by se Emy (a další s podobnými "problémy")měly  přečíst několikrát za sebou...

Není tady

#49 9. 5. 2007 20:52

Emy
♥------

ELISINA napsal(a):

Díky Elisino! Mᚠpravdu smile
Jinak, já vím, že lidi maj daleko horší problémy...já si taky často řikam, že mam vlastně štěstí, že můžu chodit, mluvit, vidim, slyšim,...jen mi postě připadalo, že sem snad jediná na světě, kdo nikoho ve 20ti nemá...všem díky za reakce!

Není tady

#50 9. 5. 2007 20:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Ja MOMENTÁLNE nemám nikoho a blížim sa k 40!!! A určite nie som jediná... a nie som sama naveky. wink

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí