6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Emy napsal(a):
Bety díky za odpověď...kdy já právě neznám nikoho, kdo by ve 20ti jetě neměl kluka...si připadám jak exot...
A jak se takovýho komplexu méněcennosti zbavuje?
Seznámil bych tě s kamoskou, která neměla kluka do svych 28 let. Mela obrovske pocity menecennosti (prestoze byla na druhou stranu vcelku k svetu, ale hlavne byla nesmirna zajimava, ziva, energicka holka s tak bohatym vnitrnim svetem, o kterem se prumernym lidem ani nezda).
...a taky byla porad sama. Nejpravdepodobnejsi pricina byla ta, ze se silene bala nejakeho poznavani a pak se taky bala, ze udela chybu.
neuvedomovala si, ze bez tzv. "chyb" a riskovani se vlastne neda s nikym seznamit, mluvit, poznavat se a zjistovat, co se ji libi nebo ne.
Par vet, ktere jsou pravdive, ale s nejvetsi pravdepodobnosti nejsou to, co chces v teto chvili slyset:
- byt sam (bez partnera) neni nic nenormalniho. Znakem normalnosti ve 20 opravdu neni mit vazny vztah. Naopak je to vek poznavani, nejistoty, mindraku, hraných póz, zklamání, radosti, alkoholu a večírků, nebo taky pochmurného čumění do zdi a mladistvých depresí.
- 99% lidí tady ti rekne, ze je potreba zapracovat na sobe same. Na sebevedomi a spokojenosti se sebou samotnou. Ostatni veci pak prijdou samy. Nefunguje to dlouhodobe tak, ze sve sebevedomi lze nalezt az s nalezenim nekoho, kdo te jakoby pochopi a oceni te....tzn. pana "Praveho"
- nejsi exot. Jen si tak pripadas. Protoze je naopka normalni ve 20 urcity projev stadnosti, uniformity (pres proklamovanou individualitu) a nevybocovani z rady. Je pochopitelne, ze te to muze trapit. Krome sebevedomi a delani veci, ktere se ti libi (vcetne casteho sexualniho styku se sebou samotnou - nema smysl cekat na pana praveho) je lacina cesta vikendove mojito (cca 5x) a v nejakem baru tancit s kamoskami na stole a svadet kluky.
PS: vlastne to neni uplne lehky a automaticky radostny vek. Ale predstav si, ze ti je 47, mas dve deti, opustil te manzel a tobe nezbyva nic jineho, nez psat na Babinet... a i temhle kouskum po urcite dobe opet vysvitlo slunce. Neni tedy duvod, proc by nemohlo po case i tobe. A nemusi to byt pouze svazano s nejakym chlapkem.
Není tady
Ahoj Nicolasi )))
Není tady
Emy napsal(a):
Já u nevim, co mam dělat...jsem prostě pořád sama, nezadaná...A vůbec nevim, čím to je. Poslední dobou mám pocit, e muj ivot nemá ádnej smysl, e se to stejně nikdy nezmění.
Je mi 20 a pořád jsem nepotkala toho pravýho (teda...já jsem vlastně nepotkala ani nikoho levýho). Chodim na vysokou a některý holky ve třídě jsou u i vdaný nebo aspoň bydlí u přítele a řeí se jenom, jak oznámit doma, e se stěhujou, co uvařit k veřeči, kde nejlíp nakoupit, atd. Připadam si tam, e tam vůbec nepatřim... Jsem z toho u váně docela zoufalá...s klukama si píu přes internet, ale to je tak vechno. Kolikrát se mě třeba i ptaj, jestli s nima někam nepůjdu, ale já mám strach. Vůbec nevim, o čem bych se s nima bavila a navíc si i myslim, e kdyby mě viděli, otočili by se a li by radi zase domu...
Navíc vichni moji kamarádi někoho maj a mě u fakt nebaví dělat pořád jenom křena, take s nima ani moc nikam nechodím...
Poslední dobou mám fakt strach, e u se ani nikdy zamilovat nedokáu a e zůstanu napořád sama...
Vůbec nevim, co mam dělat...
Ahoj Emy,
nebuď smutná. Tak má to nejlepí stále před sebou, a to je dobrá zpráva ! někde, jsem slyela, e se mění ivot po 7 letech, tedy 7 let hubených a pak 7 let skvělých a tak.... tak se tě, určitě ta změna přijde a bude s někým a astná. A je lepí být raději sama ne jen tak s někým... A říká se, neházejte perly sviním.... tak jsi tedy ta perla, co si počká na někoho, kdo to ocení ...
Není tady
Není tady
Nicolas napsal(a):
Natynka napsal(a):
Ahoj Nicolasi )))
Ahoj!!
líbí se ti můj nový citát???
Není tady
Nicolas napsal(a):
Emy napsal(a):
Bety díky za odpověď...kdy já právě neznám nikoho, kdo by ve 20ti jetě neměl kluka...si připadám jak exot...
A jak se takovýho komplexu méněcennosti zbavuje?Seznámil bych tě s kamoskou, která neměla kluka do svych 28 let. Mela obrovske pocity menecennosti (prestoze byla na druhou stranu vcelku k svetu, ale hlavne byla nesmirna zajimava, ziva, energicka holka s tak bohatym vnitrnim svetem, o kterem se prumernym lidem ani nezda).
...a taky byla porad sama. Nejpravdepodobnejsi pricina byla ta, ze se silene bala nejakeho poznavani a pak se taky bala, ze udela chybu.
neuvedomovala si, ze bez tzv. "chyb" a riskovani se vlastne neda s nikym seznamit, mluvit, poznavat se a zjistovat, co se ji libi nebo ne.
Par vet, ktere jsou pravdive, ale s nejvetsi pravdepodobnosti nejsou to, co chces v teto chvili slyset:
- byt sam (bez partnera) neni nic nenormalniho. Znakem normalnosti ve 20 opravdu neni mit vazny vztah. Naopak je to vek poznavani, nejistoty, mindraku, hraných póz, zklamání, radosti, alkoholu a večírků, nebo taky pochmurného čumění do zdi a mladistvých depresí.
- 99% lidí tady ti rekne, ze je potreba zapracovat na sobe same. Na sebevedomi a spokojenosti se sebou samotnou. Ostatni veci pak prijdou samy. Nefunguje to dlouhodobe tak, ze sve sebevedomi lze nalezt az s nalezenim nekoho, kdo te jakoby pochopi a oceni te....tzn. pana "Praveho"
- nejsi exot. Jen si tak pripadas. Protoze je naopka normalni ve 20 urcity projev stadnosti, uniformity (pres proklamovanou individualitu) a nevybocovani z rady. Je pochopitelne, ze te to muze trapit. Krome sebevedomi a delani veci, ktere se ti libi (vcetne casteho sexualniho styku se sebou samotnou - nema smysl cekat na pana praveho) je lacina cesta vikendove mojito (cca 5x) a v nejakem baru tancit s kamoskami na stole a svadet kluky.
PS: vlastne to neni uplne lehky a automaticky radostny vek. Ale predstav si, ze ti je 47, mas dve deti, opustil te manzel a tobe nezbyva nic jineho, nez psat na Babinet... a i temhle kouskum po urcite dobe opet vysvitlo slunce. Neni tedy duvod, proc by nemohlo po case i tobe. A nemusi to byt pouze svazano s nejakym chlapkem.
krásně a pravdivě napsáno!! 1* pro Nico
Není tady
Nicolas napsal(a):
...a taky byla porad sama. Nejpravdepodobnejsi pricina byla ta, ze se silene bala nejakeho poznavani a pak se taky bala, ze udela chybu.Neuvedomovala si, ze bez tzv. "chyb" a riskovani se vlastne neda s nikym seznamit, mluvit, poznavat se a zjistovat, co se ji libi nebo ne.
to je přesně ta chyba, kterou jsem dělala já!Je to úplně to nejhorí,co můe udělat, take jestli je to taky tvůj problém,rychle se toho zbav
Není tady
Nicolas napsal(a):
...a i temhle kouskum po urcite dobe opet vysvitlo slunce...
kouskům
chudáci,takhle o nich psát..
Upravil(a) Me (7. 5. 2007 11:43)
Není tady
Jejda.... být smutná z toho, e je Ti 20 a jsi sama??? A to studuje V..., má před sebou prázdniny... tady nebo v zahraničí - monost seznámení!! A z toho ty jsi smutná???
Není tady
Jo jo, jak nebydlí na kolejích a nejsi hospodský typ, je to se spoluáky moc těký. Taky jsem prola vysokou bez jediného kamarádství. Take se neva na spoluáky a hledej jinde. Já chodím na sportovní akce s partou padesátníků a lepí kumpány si nemůu přát. (Mně je o polovinu míň.)
A je pravda, e partner se objeví, kdy to nejmíň čeká. Take nečekej vůbec a choď na brigády, na koncerty, na srazy chovatelů hadů a měj se ráda.
Není tady
Natynka napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Natynka napsal(a):
Ahoj Nicolasi )))
Ahoj!!
líbí se ti můj nový citát???
Ty se mi líbí víc
Ale respektuju tvoji váen pro citáty :-) (btw: je to pěkný citát, myslím ten tvůj poslední).
Není tady
Nicolas napsal(a):
Nicolasi, ty zvíře! Jsem jeden z těchto "kousků" a docela si toho teď uívám.
Emy, já se vyspala s prvním, který mě chtěl. Ne já jeho, on mě. To je patně. Teď bych si to hýčkala pro toho správného a jediného a jedinečného. Chyby tě neminou, jen se nesmí bát ít a uívat si, čas plyne. Neboj, svět ti leí u nohou!
Není tady
Regina napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Emy, já se vyspala s prvním, který mě chtěl. Ne já jeho, on mě. To je patně. Teď bych si to hýčkala pro toho správného a jediného a jedinečného. Chyby tě neminou, jen se nesmí bát ít a uívat si, čas plyne. Neboj, svět ti leí u nohou!
Vzhledem k hromadícím se SZ ohledně "kousků".....je nutné číst pozorně větu, která říká, e "vysvitlo slunce" :-)
Cimz jsem chtěl říct, e i po velkých osobních tragédiích (nyní často vnímané z odliné perspektivy jako poehnání a vydání se jiným a radostnějím směrem), se holky Babinetky mají nejen dobře, ale výborně a uívají si to jako nikdy předtím anebo se prostě mají fajn.
Není tady
Má úděl arbitra elegance coby jedent z unikátů (=chlap)na Babinetu, a já se vůbec za titul "kousek" nezlobím, Emy ale jetě neví, co to je překonat potíe, protoe se z toho nedostala, tak to neocení a je to pro ni zbytečné nás dávat příkladem. I kdy to chápu směrem k nám jako lichotku.
Upravil(a) Regina (7. 5. 2007 15:49)
Není tady
Sára6 napsal(a):
Jejda.... být smutná z toho, e je Ti 20 a jsi sama??? A to studuje V..., má před sebou prázdniny... tady nebo v zahraničí - monost seznámení!! A z toho ty jsi smutná???
No já právě moc ancí takhle na seznámení nemám...studuju toti na porodní asistentku a kolem mě jsou buď nastávající maminy, sestřičky, učitelky nebo spoluačky ve třídě
Ale musim říct, e kdy sem vám to napsala a kdy jste mi odpověděli, e v tom nejsem sama (i kdy jsem si tak fakt připadala...hlavně třeba naráky lidí od nás z baráku a ty jejich kadodenní otázky, jestli u někoho mám a e oni v mém věku měli u dvě děti. Na otázku:,,Tak co kluci?" mám u alergii!), tak je mi líp Fakt díky!
Není tady
Emy napsal(a):
hlavně třeba naráky lidí od nás z baráku a ty jejich kadodenní otázky, jestli u někoho mám a e oni v mém věku měli u dvě děti.
A to jsem si myslela, e devatenácté století u skončilo...
Emy, probůh, tyhle řeči poutěj druhým uchem ven, nebo odpověz něco podobně "inteligentního"...
Emy to je prave to nejhorsi ,ty lidi co se staraj do ceho jim nic neni. Vim to, cloveka to dokaze dokonale rozhodit.Znam to z prace,kde me porad rikaji najdi si nekoho,nezustavej sama.Slysim to porad a leze me to,uz na nervy.Co je jim do toho.Akorat cloveku ublizujou ani si to neuvedomuji,nebo uvedomuji a schvalne rypou.
Není tady
Emy, moje dcera bude mít 22, taky s nikým nechodí a nechodila. Studuje V, má koně a 4 potkany a říká, e nikdy ádného chlapa nechce ani vidět. A já sama jsem se seznámila se svým manelem taky a na V, byl to můj první a jediný a kdyby mě nezačal dobývat on, já bych byla sama a bezdětná dosud. A jsem přesně ten Nicolasův "kousek" - je mi 47 a jsem sama, manel mě před rokem opustil. Narozdíl od tebe mám vak děti a u nikdy více ádného chlapa nechci. Jeden za ivot stačil, děkuji pěkně.
Není tady
Uzivej si ,dokud to jde , az se vdas, nebo budes s pritelem bydlet, budes se starat co nakoupit, kdy uklidids, vyperes, vyzehlis, co uvaris a volna ti tolik uz nezbyde. Mela jsem dlouhy vztah, ktery se po 5 letech rozpadl, pak jsem byla sama, vyrizena z toho, ze nikoho nemam!!! Spis jsem se jen trapila, travila volny cas po diskotekach atd. s kamoskama, ale netesilo me to, byla jsem porad vyrizena, ze jsem bez pritele. Prosla jsem si trema znamostma z netu - tam jsou chlapi bída, vesmes nic moc normalniho - aspon moje zkusenost. Ted jsem vdana, litam okolo toho , co jsem psala o par radku vis,rozciluju se nad jeho spatnymi navykyz domu a rikam si, proc ja hloupa, jsem si ten svobodnej zivot vic neuzivala, naplno, s chuti! Jednou prijde dite a bude to s volnym casem jeste horsi. Manzelstvi, dite je super, ale co se tyce nejakeho uzivani si, organizovani casu ktery mas jen pro sebe je idealni cas, ktery mas ted! Pracuj na svem sebevedomi, chod mezi lidi, mej se rada . Taky trpim nizkym sebevedomim a lidi nemuzu skoro citit, mam z nich depky. Ale vcera jsem si najednou rekla - mas nohy - chodis, mas obe ruce, mluvis, slysis, vidis, jsi zdrava, nejsi zadna sereda, tlusta, hloupa...Tak na co si sakra porad stezujes??? Zatim to funguje, prvni den, ale funguje a treba vydrzi Nikam nespechej a uzivej si, mas pratele, rodinu (?) to je nejdulezitejsi. Kdyz se nekdy z manzelem chytnem, a jsem z toho v pr...., rikam si, ze kdyby....tak bych dalsiho chlapa uz nechtela videt! Sla bych bydlet sama na garsonku a uzivala si zajmu a pratel.
Není tady
Nicolas:
No teda, ty vie zaperli... Buď rád, e som cca 300 km ďaleko od teba ty kousku márnivej...
Není tady
Nicolas napsal(a):
Vzhledem k hromadícím se SZ ohledně "kousků".....je nutné číst pozorně větu, která říká, e "vysvitlo slunce" :-)
Cimz jsem chtěl říct, e i po velkých osobních tragédiích (nyní často vnímané z odliné perspektivy jako poehnání a vydání se jiným a radostnějím směrem), se holky Babinetky mají nejen dobře, ale výborně a uívají si to jako nikdy předtím anebo se prostě mají fajn.
Aj tak by si si mohol dáva pozor na slová... Ty to s nimi vie, keď ti na tom záleí, keď sa chce vlísa niekomu do priazne alebo tak celkovo oslni - len by si mohol dáva troku pozor, aby si pri svojich exhibíciách neliapol niekomu na otlak. Ty sa nemôe vyhovára, e to skrátka NEDOKÁE lepie vyjadri - vetci vieme, e dokáe, len keby sa ti xcelo....
Není tady
Nicolas napsal(a):
Regina napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Emy, já se vyspala s prvním, který mě chtěl. Ne já jeho, on mě. To je patně. Teď bych si to hýčkala pro toho správného a jediného a jedinečného. Chyby tě neminou, jen se nesmí bát ít a uívat si, čas plyne. Neboj, svět ti leí u nohou!Vzhledem k hromadícím se SZ ohledně "kousků".....je nutné číst pozorně větu, která říká, e "vysvitlo slunce" :-)
Nicolasi
moná jsi místo slova "kousků" mohl pouít "kusů" - v tom smyslu jako kus enské, třeba by se ti ty SZ pak tak nehromadily ))
jinak já vztahovačná nejsem, urálivá také ne, take mi to přijde úsměvné a samozřejmě od tebe hezky a s citem napsané .... a hlavně, baví mě tě číst
Upravil(a) Natynka (9. 5. 2007 14:41)
Není tady
ELISINA napsal(a):
Uzivej si ,dokud to jde , az se vdas, nebo budes s pritelem bydlet, budes se starat co nakoupit, kdy uklidids, vyperes, vyzehlis, co uvaris a volna ti tolik uz nezbyde. Mela jsem dlouhy vztah, ktery se po 5 letech rozpadl, pak jsem byla sama, vyrizena z toho, ze nikoho nemam!!! Spis jsem se jen trapila, travila volny cas po diskotekach atd. s kamoskama, ale netesilo me to, byla jsem porad vyrizena, ze jsem bez pritele. Prosla jsem si trema znamostma z netu - tam jsou chlapi bída, vesmes nic moc normalniho - aspon moje zkusenost. Ted jsem vdana, litam okolo toho , co jsem psala o par radku vis,rozciluju se nad jeho spatnymi navykyz domu a rikam si, proc ja hloupa, jsem si ten svobodnej zivot vic neuzivala, naplno, s chuti! Jednou prijde dite a bude to s volnym casem jeste horsi. Manzelstvi, dite je super, ale co se tyce nejakeho uzivani si, organizovani casu ktery mas jen pro sebe je idealni cas, ktery mas ted! Pracuj na svem sebevedomi, chod mezi lidi, mej se rada . Taky trpim nizkym sebevedomim a lidi nemuzu skoro citit, mam z nich depky. Ale vcera jsem si najednou rekla - mas nohy - chodis, mas obe ruce, mluvis, slysis, vidis, jsi zdrava, nejsi zadna sereda, tlusta, hloupa...Tak na co si sakra porad stezujes??? Zatim to funguje, prvni den, ale funguje a treba vydrzi Nikam nespechej a uzivej si, mas pratele, rodinu (?) to je nejdulezitejsi. Kdyz se nekdy z manzelem chytnem, a jsem z toho v pr...., rikam si, ze kdyby....tak bych dalsiho chlapa uz nechtela videt! Sla bych bydlet sama na garsonku a uzivala si zajmu a pratel.
Pravdivé a plné zkuenností Tohle by se Emy (a dalí s podobnými "problémy")měly přečíst několikrát za sebou...
Není tady
ELISINA napsal(a):
Díky Elisino! Má pravdu
Jinak, já vím, e lidi maj daleko horí problémy...já si taky často řikam, e mam vlastně těstí, e můu chodit, mluvit, vidim, slyim,...jen mi postě připadalo, e sem snad jediná na světě, kdo nikoho ve 20ti nemá...vem díky za reakce!
Není tady
Ja MOMENTÁLNE nemám nikoho a blíim sa k 40!!! A určite nie som jediná... a nie som sama naveky.
Není tady