29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holkz,chodite s prckama na plavani?mala bude mit ted 2 mesice a jsou u nas nejake vany pro kojence a pak jdou starsi do bazenu. A jake pouzivate ty plavkove plenky?
Není tady
Hani já do té vany s Patričkem chodila a bylo to fajn naučila jsem se ho správně držet aby mi nemohl vypadnout a pak v bazénu už to bylo super
Plavečky - plenkové jsem dostala od paní na plavání, ale už nevím cenu, dají se i koupit v drogerce. Jsou na jedno použití a já je dávala dokud byl v té vaně, do bazénu jsem mu už koupila plavečky, ty s pogumovaným povrchem ! Tak ať se vám to líbí jako nám
Tak jsem tu našla krabici a jsou to BABYLOVE - z DM
Upravil(a) Blanka LBC (4. 5. 2007 20:59)
Není tady
Tak my chodíme do vaniček ode dvou měsíců a teď nás čeká poslední opakovací lekce a poté nás čeká velký bazén, ve vaničkách to bylo moc fajn, malé se to moc líbilo,jezdily jsme s ní různě po vodě a také se potápěla a bylo to super , ve vaničkách jsem ji měla normálně nahatou , až te´d do velkého bazénu scháníme nějaké plavečky.
Není tady
Pěkné miminkovské plavečky mají v CA v Carrefouru/bývalém/,stojí 350Kč.
Není tady
Já bych taky chtěla začít chodit s Tadeáškem na plavání, má moc rád vodu a při koupání ve vaničce si libuje:-)
to už bych mohla chodit teď ? Jsou mu dva měsíce. To jsem překvapená, já myslela, že nejdřív tak od půl roku.
Není tady
Vendaa napsal(a):
Já bych taky chtěla začít chodit s Tadeáškem na plavání, má moc rád vodu a při koupání ve vaničce si libuje:-)
to už bych mohla chodit teď ? Jsou mu dva měsíce. To jsem překvapená, já myslela, že nejdřív tak od půl roku.
Do bazénku můžeš až po prvním očkování ve 3měsících. Předtím jsme plavali doma s účou ve vaně
Není tady
Tak my plaveme ode dvou měsíců a očkování ještě všechno nemáme za sebou, u každého je to jiné, radila bych zavolat instruktorce a ona ti řekne víc, kdy je nejlepší začít, ale všeobecně se říká, že čím dřív tím líp, já si tam volala hned po šestinedělí a instruktorka nám řekla, že je nejlepší začít ve dvou měsících a tak chodíme ode dvou a te´d nás čeká velký bazén!!!!!
Není tady
Tak my plaveme doma ve vaně a to od šesti týdnů
Není tady
My jsme na doporučení byly na plavání s dětmi u paní Škrabálkové - Klub Kosatka v obci Černý Důl - Krkonoše. Mají i pension a tam to pořádají. Mohu to jen doporučit - stojí to za to. Honzíkovy bylo zhruba 8 měsíců v té době...
Není tady