|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
hmmmm medvidci doopravdy??? to jsi mi nahrala miluju je....hned si jich par nakoupim spis horu a snim je!!!
Není tady
allyane, jj želatina.. mamka užívá na klouby v nějaké štěpené formě tekuté a dycky jí narostou vlasy krásný.. ale ti medvídci sou přeci jenom chutnější 
Není tady
no a to jak řikáš že to pije mamka no dá se to koupit v lekarně... co to je ?
Není tady
http://www.kapkazdravi.cz/eshop/3/kosme … ahoda.html
http://www.lekarna-epicentrum.cz/lekarn … ts_id=1623
mrkni na to
Není tady
Děkuju!! 
Upravil(a) majdiq (20. 5. 2007 20:44)
Není tady
pokud se chceš dozvědět více o vlasech a taky o nich diskutovat tak mám pro tebe stránky www.vicevlasu.cz 
Není tady
tak mě bílá kočka těma stránkama navedla na jednu věc.. neberete dámy hormonální anti? ona se na tom podílí, kdysi jsem to četla a tyhle stránky mi to připomněly..
Není tady
Ahojda! Musim říct že po těch kopřivách sestav vlasu opravdu zlepšil ale teď mi zašali vlasy hoodně elektrizovat a soou hafo vysušeny nevíte prosim někdo něco co pomuže suchejm elektrizujcim vlasum? zkoušim co se da ale učinky žadny:-(
Není tady
ahoj po kopřivách je dobré si udělat zábal na vlasy olivoví olej s 5 žoloutky smíchat a dát na vlasy,zabalit do mikrotenového sáčku nechat působit 20minut pak 2x opláchnout šamponem a dát krém na vlasy dobrý je susilk 
Není tady
Ahoj, taky jsem se snažila o vylepšení (nikdy není tak dobře,jak by ještě mohlo být- typická nátura
)
Začala jsem používat hennový kondicionér a jednou za měsíc vitamínový zábal s hennou- vlasy se vážně vzmužily
, ale dosti mi ztmavly (mám takové tmavší blond) a náhle byly spíše tmavé- hnědé... Taky hrozně elektrizovaly...
Dále je dobrý kopřivový šampon- ale opět jsem byla jako bych dostala 220...
No... jinak mám skvělou zkušenost s přípravkem Eladen- ten mi vlasy (i nehty) nádherně pozvěchal!
Není tady
Eladen???Ten si koupila kde???V lékárně nebo v obchodě???Potřebovala bych ho hlavně na nehty,ale vlasům by to taky neuškodilo.Odepiš Prosím!!!
Není tady
ahojda tak sem sem zase po dlouhy době zavital jen chci napsat že se mi nakonec osvědčol šampon Fructis od garnier...ten určitě znate maji ho všude a i kamošky řikaly že je nejlepší
) a teď sem ještě přišla na to že nejlepší navod pro hezky vlasy je bejt v pohodě a kuli ničemu ani kuli vlasum atd se nestresovat je to divne ale je to tak teď už mam krasny delši vlnity vlasy
..a taky jist zravě a potraviny ktere maji vitaminy i pro vlasy to je taky duleřitě jinak díky majdiq:o)
Není tady