|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojda prosím poradíte mi někdo??
Je mi 14 let a nikdy sem neměla nijak husé vlasy asi před rokem mi trocu zhoustli ale teď už několik měsíců mi vlasy vypadávají a je to horší a horší mam tak polovinu vlasu co se mivala i když sem jich nikdy neměla nějak moc vypada to hrozně
zkoušela jsem kupovat už všechno možný ale nic nepomáhá nevíte prosím někdo o něčem po čem by vlasy houstli a posílíly??...za každou odpověď moc děkuju:hjarta:
Není tady
Tady bych se obrátila na lékaře v tvém věku to mohou být i hormonální výkyvy. Zkus to
mě poslala ke kožnímu a ta mi dala tabletky a mě začal pod vlasy rašit ježek 

Není tady
Nech si u obvodní vyšetřet krev na chudokrevnost,pravděpodobně máš málo železa,v tomto věku je to časté,zvláště jestli už máš menstruaci.Doporučuji ti pít kopřivový čaj a dávej si ho i na vlasy,obsahuje přírodní železo a zabraňuje padání vlasů.Kopřivy natrháš teďka snad všude 
Není tady
urcite doporucuji kozni, ta mi vzdy pomohla se vsim od lupu po akne a uz proloemy nemam a ldyz mam tak tam jdu neco mi predepise aje to! mometalne mo lekarka predepsala sampony s panthenlem na vypadavani, ale ty bohuzel nefungují, ale na kožn´í a určitě to bude OK!!!
Není tady
Děkuju za odpovědi! na kožní zajdu a z těma kopřivama to je taky dobrej napad určitě vyzkoušim! ;-) 
Není tady
Je ještě jeden receptík s kopřivama a ten mám odzkoušený je to taková tinktura
Natrháš mlaďoučké kopřivy i s kořínky!!! pečlivě umyješ, nřežeš na malé kousky a dáš do skleničky, zaliješ 40%režnou nebo jiným alkoholem a necháš tři týdny luhovat a pak to používáš jako tinkturu - masáž na pokožku hlavy.

Není tady
a s tim alkoholem je to proti poadani jo?? a fuguje??? hmmm to taky zkusim!! a nesplesnivy to v te sklenici za ty tydny????
Není tady
Ne to neplesniví, je to takový ten starý receptík, nevím jestli je to proti padání z hormonálních příčin - to určo ne na to musí být vyšetření lékaře, ale myslím že to povzbudí kořínky k růstu 

Není tady
aha tak to by slo nechavam si zrovna narust vlasy!!! mohli by si pohnout
Není tady
akorát nevím kde teˇvezmu kopřivy....
Není tady
Vem rukavice, košík a motyčku a vyraž do přírody
je jich všude jako naseto 

Není tady
ok zkusím, ale ještě jsem nikde žádně neviděla, ale asi už budou, vždyť je jaro! a ten roztok pomáhá i k růstu vlasů? s tím máš zkušenosti?
Není tady
ju no tak jo dame se na ty kopřivi to ja jich naštěst mam vic než je zdrávo takže teď v jednom kole piju kopřivovej čaj a po umití vlasů si ho leju na hlavu jo no to jak to ma bejt na rust vlasu teda zkusim taky ještě dojdu za tou kožní no atak diky za ty odpovědi moc ste mi pomohli!!!
jo no a jako fakt po těch kopřivach jak sem si je nalila jako ten čaj na hlavu ty vlasy fakt ožijou všimli si toho i ilidi kolem mě
pravě sem vyhlaila valku vypadavajcim vlasum

Není tady
666 salome.. a jak dlouho to na těch vlasech má bejt? a na mokrejch? prosím písni něco bližšího! děkuju 
Není tady
Masírovala jsem si tím pokožku hlavy než jsem šla pod sprchu takže to bylo jak kdy 

Není tady
Taky mi doporučila kadeřnice sem tam jednou za týden nebo dva udělat kyselou lázeň do půllitřáku dát tak centimetr octa dolít vodou a opláchnout umyté vlasy, prý je to zavře
a už nevím co............

Není tady
no mě dneska došla objednaná vodička, aktivátor vlasů tak jsemzvědavá.kdyby to nepomohlo tak chci zkusit právě ty kopřivy 
Není tady
ja ty koprivy asi taky zkusim.....celkem bych uz chtela popohnat nejak rust vlasu
Není tady
to 666salome: no s tim octem já nevim a nevysušuje to moc vlasy mě pravě jedna kadeřnice řikala že to vysušuje vlasy tak nevim jinak dikyyyy za kopřivvy (pravě teď sedim u čaje z kopřiv a s oplachnutou hlavou kopřivama no uvidime

Není tady
Od Marie Treben - slavná rakouská léčitelka radíla: Jestli máš dobrý odštavňovač, natrhej tak 3 - 4 hrstě kopřiv a odstředěnou štávou si denně potírej vatičkou pokožku hlavy. Já si přesně nevzpomínám, jestli tu šťávu ještě trochu ředila třeba destilovanou vodou půl na půl. Treben tvrdila, že tak do vysokého věku měla krásné, kupodivu nešedivějicí, husté vlasy...
Počet vlasových cibulek je už geneticky daný, ale kvalita vlasů se ovlivnit dá.
Není tady
Přesně tak jak píšeš počet vlasových cibulek je dán geneticky to opravdu nezměníš žádným lektvarem
ale zdravé vlasy jsou krásné na první pohled
musíme se o ně ale taky starat, správnou výživou a správným ošetřováním 

Není tady
no vyzivato je to horsi......moc zdrave teda nejim no.......zeleninu a ovoce uz skoro vubec........noooo spis ty rohliky s maslem
Není tady
ještě jsem si vzpomněla na jeden tip! želatinoví medvídci! želatina se doporučuje i na nehty:)
Není tady

allyane napsal(a):
a s tim alkoholem je to proti poadani jo?? a fuguje??? hmmm to taky zkusim!! a nesplesnivy to v te sklenici za ty tydny????
takové malé poučení :
všechno co dáš do alkoholu tak ti nezplesnivý, alkohol je totiž konzervant, něco jako čistý líh ve kterém můžeš mít třeba i zakonzervované různé potvory , např na základce v tom měli škrkavky hady a dokonce i tasemnici....
to byl mazec... 
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
allyane napsal(a):
takové malé poučení :
všechno co dáš do alkoholu tak ti nezplesnivý, alkohol je totiž konzervant, něco jako čistý líh ve kterém můžeš mít třeba i zakonzervované různé potvory , např na základce v tom měli škrkavky hady a dokonce i tasemnici....
to byl mazec...
Celtiku tos mě překvapil
můj manža jak slyší alkohol neumí si to představit jinak než mazání zevnitř, akyž slyší správná výživa, řekne - zdravou stravu
přežeňte mi ji přes prase 

Není tady