|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
v kuchyni mám 3 roky starou baterii,tedy vcelku novou a začala mi kapat-když neteče voda a když je páčka na levé straně.možná je tam jen zanesená nevíte jak to rozebrat a případně vyčistit?
Není tady

Bibi, na to si pozvi instalatéra, rozebrat pákovou baterii je lepší nechat odborníkovi.
Není tady
Nemáš jenom ucpaný na konci kohoutku to sítko perluxu? Ta voda tam někdy zůstane když zastavíš vodu a postupně vytéká protože je zanesený rzí z trubek to sítko, zkus to rozšroubovat a vyčistit a propláchnout a znovu nasadit, jestli to náhodou nepomůže...
Není tady
asi si povolám toho instalatéra.Síto jsem už taky čistila.Jen doufám,že to nebude na odpis -kde je ta kvalita,vždyť má keramický vnitřek stála kolem dvojky.No uvidíme 
Není tady

Bibi, ono to opravit jde.Máme je 20 let a taky občas některá začne kapat i když se tvrdilo, že díky keramice jsou nekapající.
Není tady
Oto,já našla záručák,ale nevím jestli baterii mám donést do té prodejny nebo zavolat a oni mi to opraví.Mám,ale problém jestli mi to uznají-když se nasazovala tak vím jistě ,že tam byly ty sítové těsnící kolečka -na vstupu.Minulý rok se dělala linka a instalatér měl baterii vyndanou a jak ji nandal tak je už asi nenasadil protože ted tam nejsou-a v záručáku je napsané-"v případě odstranění sítek pozbývá baterie záruku"
co teď
Není tady

Bibi, tady bude asi každá rada drahá.Jestli je to tam takhle napsané, tak to budeš muset zaplatit.Tomu instalatérovi bych hodně "poděkoval".
Není tady