Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 4. 5. 2007 9:35

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: MÁM RADOST:-))

jo a ještě něco proboha...doplatila jsem ted půjčku...měla jsem splátky 1000kč - bez úročná!!! takže budu mít ted víc...teda možná.....:-(((( tak předělávka bytu bude taky něco stát...malýmu chci pořídit závěsy s medvídkem Pú....a sobě asi závěsy s Bradem Pittem:-))) gloria

jo a psala jsem to už vedle...jsou to dnes 3měsíce co nekouřím.....:-)))) což považuji za osobní úspěch!! smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#52 4. 5. 2007 9:36

adra
♥♥♥♥♥♥♥

BB. bydlíkovat ne??? a co sexíkovat?? reta

Ando a lilinko jste od kud?? Brno??

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#53 4. 5. 2007 9:36

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Lili, v pohodě, nějak to dáme dohromady..Míša odjíždí na školu v přírodě, takže budu mít dost prostoru na cokoliv. Moc se na Tebe těším i bez dárečku

Není tady

#54 4. 5. 2007 9:38

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem z Brna, Lili ne. Samozřejmě se můžeš zúčastnit taky, čím více, tím lépe..Vlastně bychom mohly dohodnout nějaké neutrální místo a vhodné datum k hromadnému setkání, co ?

Není tady

#55 4. 5. 2007 9:40

adra
♥♥♥♥♥♥♥

byla jsem před 14-dni v Letovicích...do Brna se nechystám bydlela tam kdysi teta....škoda ted je v Moravské Třebové...ale Tebe bych Ando ráda poznala:-)))

datum k čemuže hromadnému??????? va
jóóóóó...setkání vissla !!! tongue

Upravil(a) adra (4. 5. 2007 9:41)

Není tady

#56 4. 5. 2007 9:41

Anda
♥♥♥♥♥♥-

P.S. Sexíkovat rozhodně ano. Ten kluk ušatá má rozhodně něco do sebe. Aspoň pro mě. A k tomu nekouření srdečně gratuluju. Já furt hulím, jako by mě za to platili a přitom platím já. Dost.

Není tady

#57 4. 5. 2007 9:41

annie
♥♥♥♥♥♥-

Je to moc hezké číst mezi spoustou  problémů a starostí takové pozitivně laděné příspěvky. smile Děláte mi radost. wink

Není tady

#58 4. 5. 2007 9:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tetamáma napsal(a):

Taky mám radost, že se mi po letech vrátil kocour Mikeš, krmím ho za oknem. Je zatím moc divoký..... reta

PO letech?Nam se stratil kocour pred pul rokem,ale ,ze by se vratil v to,uz nedoufam.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#59 4. 5. 2007 9:42

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Já Tebe taky, ale to už o sobě víme dlouho, že? wink

Není tady

#60 4. 5. 2007 9:43

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tetomámo a je to skutečně Tvuj Mikeš???Jak jsi ho poznala po těch letech???

ANdo já četla kluk šukatá a ne ušatá:-))))!!!!!

Není tady

#61 4. 5. 2007 9:43

lilinka
♥♥♥----

Anda napsal(a):

Lili, v pohodě, nějak to dáme dohromady..Míša odjíždí na školu v přírodě, takže budu mít dost prostoru na cokoliv. Moc se na Tebe těším i bez dárečku

Taky se moc moc těším a doufám,že to dopadne už konečně big_smile

Není tady

#62 4. 5. 2007 9:44

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

A já mám radost prostě jen tak tummenupp ... nevím čím to je.... svítí sluníčko, včera se mi povedla buchta, se všichni olizovali, vrátil se mi chlap ze služebky, dneska jdu dřív domů, bude víkend, pak úterní volno .... smile ... prostě radost jen tak. Radost, že ŽIJU!!! tummenupp smile

Není tady

#63 4. 5. 2007 9:45

lilinka
♥♥♥----

adra napsal(a):

BB. bydlíkovat ne??? a co sexíkovat?? reta

Ando a lilinko jste od kud?? Brno??

Mno a já jsem od Üstí nad Orlicí, ale klidně se sejdeme všichni, bude to paráda..vlaky jezdí a já snima taky jezdit umím tak není problém tummenupp

Není tady

#64 4. 5. 2007 9:47

adra
♥♥♥♥♥♥♥

lilinko??!!!  já to mám do úStí cca20 km:Ptongue !!! tak to je bobma...Ando...přijdeš vid :-))))

Není tady

#65 4. 5. 2007 9:47

lilinka
♥♥♥----

Hééj lidi tady je to supééér, mám radost už jen z toho jak to tady žije

Není tady

#66 4. 5. 2007 9:48

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Adra: Ale to se hned pozná, co se komu honí hlavou..Sečteno, podtrženo - je to kluk ušatá i šukatá..
Lili, taky pevně věřím, že to klapne a konečně prokecáme odpoledne

Není tady

#67 4. 5. 2007 9:49

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Lili, Adři, jasně že dojedu..Bych si připadala jak hraběnka Hnidová, kdybych vás sem obě hnala

Není tady

#68 4. 5. 2007 9:50

lilinka
♥♥♥----

Anda napsal(a):

Adra: Ale to se hned pozná, co se komu honí hlavou..Sečteno, podtrženo - je to kluk ušatá i šukatá..
Lili, taky pevně věřím, že to klapne a konečně prokecáme odpoledne

Hlavně abychom se pustily jedna druhou ke slovu storstark

Není tady

#69 4. 5. 2007 9:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥

teda tak ted mám fatk radost!!! píju píju píju jupííííííí

Anda se chtěla setkat s lilinkou, já s Andou...a nakonec zjjistím že lilinka je odemně kousek:-))) týýý jóóó´

Jo ANdo mᚠpravdu honí se mi TO hlavou.....tonguetongue 
mně se líbí Bílý...když je rozcuchanej...jak byl když byl s tou...sakra...no s tou sestřičkou na kafi...nebo víně...jo s Míšou....big_smile

Upravil(a) adra (4. 5. 2007 9:52)

Není tady

#70 4. 5. 2007 9:51

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

adra napsal(a):

já jsem nikdy nemalovala...tak mě čeká premiéra....škoda faf...pomocnice by se mi hodila...tongue
nebo spíš rádkyně:-))
ale prý to není těžký....

Adro,
malování je z manuálních prací snad jediné, co mi jde a z čeho mám taky radost!!!!

Uvažuju o rituálním spálení svých VS diplomů, sbalení montérek a vydání se na pou.
Po cestě budu klepat na dveře a ptát se lidí, jestli nechtějí vymalovat byt. Pak dostanu za odměnu buchtu a kafe a pujdu dál.
Vezmu to přes Itálii a dorazím až do Jižní Francie.

Není tady

#71 4. 5. 2007 9:52

lilinka
♥♥♥----

adra napsal(a):

lilinko??!!!  já to mám do úStí cca20 km:Ptongue !!! tak to je bobma...Ando...přijdeš vid :-))))

Co??? Já to mám do UO taky cca 20 km. Ale vždy píšu okres. Ufff smile odkud jsi?

Není tady

#72 4. 5. 2007 9:52

lilinka
♥♥♥----

Anda napsal(a):

Lili, Adři, jasně že dojedu..Bych si připadala jak hraběnka Hnidová, kdybych vás sem obě hnala

fuckyou godlike tummenupp

Není tady

#73 4. 5. 2007 9:53

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

adra napsal(a):

tetomámo a je to skutečně Tvuj Mikeš???Jak jsi ho poznala po těch letech???

ANdo já četla kluk šukatá a ne ušatá:-))))!!!!!

Je to tady jedinej zrzavej angorskej kocour. Sousedi si ho před pár rokama "ukradli" do Prahy, vloni ta paní umřela, tak je tu Mikeš zpátky.  kapitulation

Není tady

#74 4. 5. 2007 9:53

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

vy jste to tu dnes rozjeli :-)

Není tady

#75 4. 5. 2007 9:54

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Vašku, tvůj příspěvek měl znít ..... "Mám radost, že jste to tu dnes tak rozjely...... reta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí