6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo a jetě něco proboha...doplatila jsem ted půjčku...měla jsem splátky 1000kč - bez úročná!!! take budu mít ted víc...teda moná.....:-(((( tak předělávka bytu bude taky něco stát...malýmu chci pořídit závěsy s medvídkem Pú....a sobě asi závěsy s Bradem Pittem:-)))
jo a psala jsem to u vedle...jsou to dnes 3měsíce co nekouřím.....:-)))) co povauji za osobní úspěch!!
Není tady
BB. bydlíkovat ne??? a co sexíkovat??
Ando a lilinko jste od kud?? Brno??
Není tady
Lili, v pohodě, nějak to dáme dohromady..Mía odjídí na kolu v přírodě, take budu mít dost prostoru na cokoliv. Moc se na Tebe těím i bez dárečku
Není tady
Já jsem z Brna, Lili ne. Samozřejmě se můe zúčastnit taky, čím více, tím lépe..Vlastně bychom mohly dohodnout nějaké neutrální místo a vhodné datum k hromadnému setkání, co ?
Není tady
byla jsem před 14-dni v Letovicích...do Brna se nechystám bydlela tam kdysi teta....koda ted je v Moravské Třebové...ale Tebe bych Ando ráda poznala:-)))
datum k čemue hromadnému???????
jóóóóó...setkání !!!
Upravil(a) adra (4. 5. 2007 9:41)
Není tady
P.S. Sexíkovat rozhodně ano. Ten kluk uatá má rozhodně něco do sebe. Aspoň pro mě. A k tomu nekouření srdečně gratuluju. Já furt hulím, jako by mě za to platili a přitom platím já. Dost.
Není tady
Je to moc hezké číst mezi spoustou problémů a starostí takové pozitivně laděné příspěvky. Děláte mi radost.
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Taky mám radost, e se mi po letech vrátil kocour Mike, krmím ho za oknem. Je zatím moc divoký.....
PO letech?Nam se stratil kocour pred pul rokem,ale ,ze by se vratil v to,uz nedoufam.
Není tady
Já Tebe taky, ale to u o sobě víme dlouho, e?
Není tady
tetomámo a je to skutečně Tvuj Mike???Jak jsi ho poznala po těch letech???
ANdo já četla kluk ukatá a ne uatá:-))))!!!!!
Není tady
Anda napsal(a):
Lili, v pohodě, nějak to dáme dohromady..Mía odjídí na kolu v přírodě, take budu mít dost prostoru na cokoliv. Moc se na Tebe těím i bez dárečku
Taky se moc moc těím a doufám,e to dopadne u konečně
Není tady
A já mám radost prostě jen tak ... nevím čím to je.... svítí sluníčko, včera se mi povedla buchta, se vichni olizovali, vrátil se mi chlap ze sluebky, dneska jdu dřív domů, bude víkend, pak úterní volno .... ... prostě radost jen tak. Radost, e IJU!!!
Není tady
adra napsal(a):
BB. bydlíkovat ne??? a co sexíkovat??
Ando a lilinko jste od kud?? Brno??
Mno a já jsem od Üstí nad Orlicí, ale klidně se sejdeme vichni, bude to paráda..vlaky jezdí a já snima taky jezdit umím tak není problém
Není tady
lilinko??!!! já to mám do úStí cca20 km:P !!! tak to je bobma...Ando...přijde vid :-))))
Není tady
Hééj lidi tady je to supééér, mám radost u jen z toho jak to tady ije
Není tady
Adra: Ale to se hned pozná, co se komu honí hlavou..Sečteno, podtreno - je to kluk uatá i ukatá..
Lili, taky pevně věřím, e to klapne a konečně prokecáme odpoledne
Není tady
Lili, Adři, jasně e dojedu..Bych si připadala jak hraběnka Hnidová, kdybych vás sem obě hnala
Není tady
Anda napsal(a):
Adra: Ale to se hned pozná, co se komu honí hlavou..Sečteno, podtreno - je to kluk uatá i ukatá..
Lili, taky pevně věřím, e to klapne a konečně prokecáme odpoledne
Hlavně abychom se pustily jedna druhou ke slovu
Není tady
teda tak ted mám fatk radost!!! píju píju píju jupííííííí
Anda se chtěla setkat s lilinkou, já s Andou...a nakonec zjjistím e lilinka je odemně kousek:-))) týýý jóóó´
Jo ANdo má pravdu honí se mi TO hlavou.....
mně se líbí Bílý...kdy je rozcuchanej...jak byl kdy byl s tou...sakra...no s tou sestřičkou na kafi...nebo víně...jo s Míou....
Upravil(a) adra (4. 5. 2007 9:52)
Není tady
adra napsal(a):
já jsem nikdy nemalovala...tak mě čeká premiéra....koda faf...pomocnice by se mi hodila...
nebo spí rádkyně:-))
ale prý to není těký....
Adro,
malování je z manuálních prací snad jediné, co mi jde a z čeho mám taky radost!!!!
Uvauju o rituálním spálení svých VS diplomů, sbalení montérek a vydání se na pou.
Po cestě budu klepat na dveře a ptát se lidí, jestli nechtějí vymalovat byt. Pak dostanu za odměnu buchtu a kafe a pujdu dál.
Vezmu to přes Itálii a dorazím a do Jiní Francie.
Není tady
adra napsal(a):
lilinko??!!! já to mám do úStí cca20 km:P !!! tak to je bobma...Ando...přijde vid :-))))
Co??? Já to mám do UO taky cca 20 km. Ale vdy píu okres. Ufff odkud jsi?
Není tady
Anda napsal(a):
Lili, Adři, jasně e dojedu..Bych si připadala jak hraběnka Hnidová, kdybych vás sem obě hnala
Není tady
adra napsal(a):
tetomámo a je to skutečně Tvuj Mike???Jak jsi ho poznala po těch letech???
ANdo já četla kluk ukatá a ne uatá:-))))!!!!!
Je to tady jedinej zrzavej angorskej kocour. Sousedi si ho před pár rokama "ukradli" do Prahy, vloni ta paní umřela, tak je tu Mike zpátky.
Není tady
vy jste to tu dnes rozjeli :-)
Není tady
Vaku, tvůj příspěvek měl znít ..... "Mám radost, e jste to tu dnes tak rozjely......
Není tady