6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám modrou koupelnu s bílou.... (už tam byla)
Není tady
Mmch, v tom vtipnom maili - odkaz mužov ženám - bolo o.i. "a meruňková nebo losová jsou CHUTĚ, né barvy!!!!" Vtipné Ale podľ amňa sa to nevyôučuje. Pictáciovú farbu milujem, chuť
Není tady
lvice napsal(a):
Sel, nezáviď, dyť si tu karibskou zeleň můžeš vrazit na strop taky .
Hej, a na podlahu trochu karibského piesku do vane mojito a opáleného námorníka!!!!
Není tady
Oxi napsal(a):
lupina montana napsal(a):
A já byla v sobotu na Kosti a to bylo radosti na celý vlákno! Spooousta!
A keby si sla v nedelu mohli sme sa stretnut
Alebo keby ty si bol v sobotu
Není tady
Koupila jsem si blok medvídek Pu a když do něj kouknu, vždycky mám radost
Doporučuju
Upravil(a) host eska (8. 8. 2007 20:30)
Není tady
mně dnes bylo celý den nějak špatně, byla jsem o suchých rohlících a čaji. teď jsem zkusila chleba s máslem a vajíčkem. Jak líbezná to hudba po tom suchém dni. jen nevím, co to se mnou udělá. Holt, dobré jídlo (třeba steak), udělá velkou radost
Není tady
Já dnes nemám radost - spíše starost....
Není tady
Tak se s tím .
Mám radost, že má lvice o mě starost
Není tady
Mám radost...včera jsem dostala nádherný dvd a teď jsem ho část poslechla a .... a mám radost,fakt...
Mam radost, ze som niekomu mohol urobit radost, pretoze ten pocit stoji za to.
Není tady
já to nedostala
Není tady
a urobila si si uz tehotensky test?
Není tady
Fe,záleží na tom,co jsi nedostala....jestli TO,tak to by mohla být taky radost,ne?
No,zkus to,co říká Oxi...
Fiiiha, aj Fe sa ide mnozit?????
Není tady
Já to dostala . No nevadí, ta výroba je móóóc příjemná
Mam radost, ze jsem vcera splnila ucebni plan..uvidime co dneska..
Není tady
Aj ja xcem taký byt!!! Mne sa neuklidí ani izba!!!
Není tady