6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
u nás mají takový PODOBNY vjéééci...u vjéééétnamců....Ando:-))
Není tady
Klidně od křováků, mně je to buřt..Kde to je "u vás"?
Není tady
Anda napsal(a):
Ando u nás mají úplně stejnou fakt , teda pokud blbě nevidím
Není tady
Já mám radost, že je pátek a zítra jedu na ryby Snad nebude celej víkend pršet
Není tady
Ahoj Lilinko,
tak teď mám radost hned dvakrát..Že Tě tu vidím a že víš, kam na ni..Taky k vietnamcům?
Není tady
Ve Strakonicích na Velkém náměstí prodávají bižu a stříbro, taky tam mají skvělý věci za pár šupů.......
Není tady
Ando...východní čechy....kouknu se v krámě...problém že se to tak přesně nepamatuju jako TO vypadá....jen zhruba...ale mají toho TADY : hodně....
MAM Radost že sem píšete a že máte TO radost:-)))))
Není tady
Anda napsal(a):
Rákosky jsou VŠUDE !!!!!
Není tady
no když už jsme u toho tak Gita má zase krásný srdíčko...včera jsem to neviděla co je tam nového??
Není tady
BB pravda pravdoucí smrťoucí:-)))))
Není tady
Mám radost, že jsou tu taky lidi, co kromě problémů, mají taky RADOST............
Není tady
Anda napsal(a):
Ahoj Lilinko,
tak teď mám radost hned dvakrát..Že Tě tu vidím a že víš, kam na ni..Taky k vietnamcům?
A já mám radost že Ty máš radost broučku
No v bižuterce. Ti ji koupím a pošlu poštou,co?
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Mám radost, že jsou tu taky lidi, co kromě problémů, mají taky RADOST............
Tak tak
Není tady
BB: To jsou, nicméně při mém štěstí ty brněnské určitě selžou a jak na sviňu budou mít určitě všechno (včetně zdařilé napodobeniny svatebního diadému princezny Diany) jenom ten můj šmuk ne..
Adro, já taky nevím, co je tam nového..Mně uteklo už dílů několik.Minulý čtvrtek jsem byla dlouho v práci, v úterý jsem se zdrátovala už ve čtyři odpoledne a včera jsem byla s mladou na kolečkových bruslích..
Upravil(a) Anda (4. 5. 2007 9:15)
Není tady
Lili, jsi srdíčko nejhodnější..Ale žádný posílání, už dlouho si slibujeme, že se uvidíme, tak se domluvíme na nějakým sedánku nad kávičkou, co?
Není tady
adra napsal(a):
no když už jsme u toho tak Gita má zase krásný srdíčko...včera jsem to neviděla co je tam nového??
akorát bělouš se vášnivě vrhl na Míšu,nebo Míša na něj.. ..zatímco Václavíková byla vesele ožratá....a jinak nic.....prokopa brácha se zas snaží o gabču a ta ho poslala do hajzlu..
Není tady
Ando...v ordinaci....jako v životě.....každý je nespokojený se svým partnerem, kdo byl spokojený, tomu partner utekl, kdo toho bývalého nechtěl, tomu se vrátil, ....... i můj syn se od počítače podivoval a ptal se...."Copak, nevěra"......Tak jsem mu odpověděla: "Kdepak, jenom každej s každým...." Podle mého to v těch mezilidských vztazích se sexuálním podtextem přehnali.....
Není tady
Anda napsal(a):
BB: To jsou, nicméně při mém štěstí ty brněnské určitě selžou a jak na sviňu budou mít určitě všechno (včetně zdařilé napodobeniny svatebního diadému princezny Diany) jenom ten můj šmuk ne..
Adro, já taky nevím, co je tam nového..Mně uteklo už dílů několik.Minulý čtvrtek jsem byla dlouho v práci, v úterý jsem se zdrátovala už ve čtyři odpoledne a včera jsem byla s mladou na kolečkových bruslích..
Ando, tak si hold pořiď něco ouplně jiného ..... třeba by ti její hvězdička přičarovala Hrůšu , a to by teda fakt nebyl kauf ...
Není tady
Tetomámo, díky..Mám stejný pocit a když vynechám další tři díly, určitě zase všichni budou na svých místech s partnery, od kterých se právě snaží vzít kramle.
Není tady
BB: Tak to by teda byl..I když Langmajer jako takovej není úplně k zahození..Pravda, už to není to, co bývalo - kozičky krapet povadlý a krček jak Helenka Vondráčková, ale pořád má cosi do sebe
Není tady
Teď jsem si u těch poznámek o radosti z víkendu uvědomila, že jsem ráda, že se na něj zas AŽ tak netěším, protože teď už ráda chodím i do práce, byly doby, kdy jsem víkend jako spásu vyhlížela už od pondělka , nesnášela neděle odpoledne a byla až dloooouho do noci vzhůru , protože mi připadala škoda čas kdy nejsem v práci ve stresu prospat ....... takže už jsem
Není tady
No, v ordinaci jakoby došla inspirace, tak to nahrazují partnerskými vztahy...... Já mám radost, že mě již nenavštěvují deprese, že jsem vyšla s platem za únor, neboť další jsme jsště nedostaly.....A že je zítra svoz domovního odpadu a já se zbavím alespoň trochy bordelu po BM.
Není tady
Hrůša a povadlá kozičky áách jóóóó
já neviděla jen ted čtvrtek...dělala jsem TO....a byla jsem v sauně...s kámoškou....:-)))
ale před tím jsem viděla 4díly za sebou!!!
miluju ty jejich dialogy....:-)))) třeba když Hrůša řekl že mu Lucka líbila stát při něm v dobrém i zlém takže když pljde on ke dnu půjde ona s ním...jak romantické....!!! nebo jak Prokop vynadal tý sestřicče...prostě super...já si o toho odpocinu:-)))
Není tady
Anda napsal(a):
Lili, jsi srdíčko nejhodnější..Ale žádný posílání, už dlouho si slibujeme, že se uvidíme, tak se domluvíme na nějakým sedánku nad kávičkou, co?
Tak joooooooooo, akorát kdo za kým přijede,co???
No vidím to na sebe, vzhledem k tomu, že nemám děti
Tak už se moc těším a dostaneš alespoň dáreček
Není tady
Anda napsal(a):
BB: Tak to by teda byl..I když Langmajer jako takovej není úplně k zahození..Pravda, už to není to, co bývalo - kozičky krapet povadlý a krček jak Helenka Vondráčková, ale pořád má cosi do sebe
No, myslím, že je ho taky dost ...... strávit s ním úletovou dovolenou ... možná ....asi tak, jak když člověk nasedne na " dráhu smrti" .... ví, že to bude úlet, netuší jestli to vůbec přežije , ale rozhodně jednou skončí a až vystoupí tak se z toho ještě chvíli bude vzpamatovávat ..... ale bydlíkovat bych s ním nechtěla .....
Není tady