Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 5. 2007 9:00

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: MÁM RADOST:-))

u nás mají takový PODOBNY vjéééci...u vjéééétnamců....Ando:-))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 4. 5. 2007 9:02

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Klidně od křováků, mně je to buřt..Kde to je "u vás"?

Není tady

#28 4. 5. 2007 9:03

lilinka
♥♥♥----

Anda napsal(a):

Ando u nás mají úplně stejnou fakt roll, teda pokud blbě nevidím rodna

Není tady

#29 4. 5. 2007 9:04

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Já mám radost, že je pátek a zítra jedu na ryby lol Snad nebude celej víkend pršet dumbom mad

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#30 4. 5. 2007 9:05

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Lilinko,
tak teď mám radost hned dvakrát..Že Tě tu vidím a že víš, kam na ni..Taky k vietnamcům?

Není tady

#31 4. 5. 2007 9:06

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Ve Strakonicích na Velkém náměstí prodávají bižu a stříbro, taky tam mají skvělý věci za pár šupů.......

Není tady

#32 4. 5. 2007 9:06

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Ando...východní čechy....kouknu se v krámě...problém že se to tak přesně nepamatuju jako TO vypadá....jen zhruba...ale mají toho TADY big_smilebig_smile: hodně....

MAM Radost že sem píšete a že máte TO reta radost:-)))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#33 4. 5. 2007 9:07

BB
♥♥♥♥♥♥-

Anda napsal(a):

Rákosky jsou VŠUDE !!!!!

BB

Není tady

#34 4. 5. 2007 9:07

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no když už jsme u toho tak Gita má zase krásný srdíčko...včera jsem to neviděla co je tam nového??

Není tady

#35 4. 5. 2007 9:08

adra
♥♥♥♥♥♥♥

BB tummenupp pravda pravdoucí smrťoucí:-))))) reta

Není tady

#36 4. 5. 2007 9:09

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Mám radost, že jsou tu taky lidi, co kromě problémů, mají taky RADOST............ tongue

Není tady

#37 4. 5. 2007 9:10

lilinka
♥♥♥----

Anda napsal(a):

Ahoj Lilinko,
tak teď mám radost hned dvakrát..Že Tě tu vidím a že víš, kam na ni..Taky k vietnamcům?

A já mám radost že Ty máš radost broučku hjarta
No v bižuterce. Ti ji koupím a pošlu poštou,co?

Není tady

#38 4. 5. 2007 9:10

lilinka
♥♥♥----

Tetamáma napsal(a):

Mám radost, že jsou tu taky lidi, co kromě problémů, mají taky RADOST............ tongue

Tak tak reta

Není tady

#39 4. 5. 2007 9:12

Anda
♥♥♥♥♥♥-

BB: To jsou, nicméně při mém štěstí ty brněnské určitě selžou a jak na sviňu budou mít určitě všechno (včetně zdařilé napodobeniny svatebního diadému princezny Diany) jenom ten můj šmuk ne..

Adro, já taky nevím, co je tam nového..Mně uteklo už dílů několik.Minulý čtvrtek jsem byla dlouho v práci, v úterý jsem se zdrátovala už ve čtyři odpoledne a včera jsem byla s mladou na kolečkových bruslích..

Upravil(a) Anda (4. 5. 2007 9:15)

Není tady

#40 4. 5. 2007 9:14

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Lili, jsi srdíčko nejhodnější..Ale žádný posílání, už dlouho si slibujeme, že se uvidíme, tak se domluvíme na nějakým sedánku nad kávičkou, co?

Není tady

#41 4. 5. 2007 9:15

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

no když už jsme u toho tak Gita má zase krásný srdíčko...včera jsem to neviděla co je tam nového??

akorát bělouš se vášnivě vrhl na Míšu,nebo Míša na něj.. smile ..zatímco Václavíková byla vesele ožratá....a jinak nic.....prokopa brácha se zas snaží o gabču a ta ho poslala do hajzlu..

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#42 4. 5. 2007 9:17

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Ando...v ordinaci....jako v životě.....každý je nespokojený se svým partnerem, kdo byl spokojený, tomu partner utekl, kdo toho bývalého nechtěl, tomu se vrátil, ....... i můj syn se od počítače podivoval a ptal se...."Copak, nevěra"......Tak jsem mu odpověděla: "Kdepak, jenom každej s každým...." Podle mého to v těch mezilidských vztazích se sexuálním podtextem přehnali..... hjarta

Není tady

#43 4. 5. 2007 9:19

BB
♥♥♥♥♥♥-

Anda napsal(a):

BB: To jsou, nicméně při mém štěstí ty brněnské určitě selžou a jak na sviňu budou mít určitě všechno (včetně zdařilé napodobeniny svatebního diadému princezny Diany) jenom ten můj šmuk ne..

Adro, já taky nevím, co je tam nového..Mně uteklo už dílů několik.Minulý čtvrtek jsem byla dlouho v práci, v úterý jsem se zdrátovala už ve čtyři odpoledne a včera jsem byla s mladou na kolečkových bruslích..

Ando, tak si hold pořiď něco ouplně jiného  ..... třeba by ti její hvězdička přičarovala Hrůšu , a to by teda fakt nebyl kauf  dumbom  dumbom ...

BB

Není tady

#44 4. 5. 2007 9:20

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Tetomámo, díky..Mám stejný pocit a když vynechám další tři díly, určitě zase všichni budou na svých místech s partnery, od kterých se právě snaží vzít kramle.

Není tady

#45 4. 5. 2007 9:24

Anda
♥♥♥♥♥♥-

BB: Tak to by teda byl..I když Langmajer jako takovej není úplně k zahození..Pravda, už to není to, co bývalo - kozičky krapet povadlý a krček jak Helenka Vondráčková, ale pořád má cosi do sebe

Není tady

#46 4. 5. 2007 9:24

BB
♥♥♥♥♥♥-

Teď jsem si u těch poznámek o radosti z víkendu uvědomila, že jsem ráda, že se na něj zas AŽ tak netěším, protože teď už ráda chodím i do práce, byly doby, kdy jsem víkend jako spásu vyhlížela už od pondělka , nesnášela neděle odpoledne a byla až dloooouho do noci vzhůru , protože mi připadala škoda čas kdy nejsem v práci ve stresu prospat  usch  usch .......   takže už jsem  big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

BB

Není tady

#47 4. 5. 2007 9:31

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

No, v ordinaci jakoby došla inspirace, tak to nahrazují partnerskými vztahy...... Já mám radost, že mě již nenavštěvují deprese, že jsem vyšla s platem za únor, neboť další jsme jsště nedostaly.....A že je zítra svoz domovního odpadu a já se zbavím alespoň trochy bordelu po BM. styrka

Není tady

#48 4. 5. 2007 9:31

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Hrůša a povadlá kozičky lol lol áách jóóóó big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

já neviděla jen ted čtvrtek...dělala jsem TO....a byla jsem v sauně...s kámoškou....:-)))
ale před tím jsem viděla 4díly za sebou!!!
miluju ty jejich dialogy....:-)))) třeba když Hrůša řekl že mu Lucka líbila stát při něm v dobrém i zlém takže když pljde on ke dnu půjde ona s ním...jak romantické....!!!reta nebo jak Prokop vynadal tý sestřicče...prostě super...já si o toho odpocinu:-)))

Není tady

#49 4. 5. 2007 9:33

lilinka
♥♥♥----

Anda napsal(a):

Lili, jsi srdíčko nejhodnější..Ale žádný posílání, už dlouho si slibujeme, že se uvidíme, tak se domluvíme na nějakým sedánku nad kávičkou, co?

Tak joooooooooo, akorát kdo za kým přijede,co??? big_smilebig_smilebig_smile
No vidím to na sebe, vzhledem k tomu, že nemám děti reta
Tak už se moc těším a dostaneš alespoň dáreček gloria

Není tady

#50 4. 5. 2007 9:33

BB
♥♥♥♥♥♥-

Anda napsal(a):

BB: Tak to by teda byl..I když Langmajer jako takovej není úplně k zahození..Pravda, už to není to, co bývalo - kozičky krapet povadlý a krček jak Helenka Vondráčková, ale pořád má cosi do sebe

No, myslím, že je ho taky dost ...... strávit s ním  úletovou dovolenou ... možná ....asi tak, jak když člověk nasedne na " dráhu smrti" .... ví, že to bude úlet, netuší  jestli to vůbec přežije , ale rozhodně jednou skončí a až vystoupí tak se z toho ještě chvíli  bude vzpamatovávat ..... ale bydlíkovat bych s ním nechtěla .....

BB

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí