Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 5. 2007 8:05

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

MÁM RADOST:-))

Ahoj milí Babineťáci;)

Tak mě tak napadlo vissla,  že bysme se mohli podělit o naše  momentální radosti...když Vám něco-někdo udělá radost:-)
(nemusím uvádět příklady, ale: at už jsou to úspěchy Vaše, Vašich blízkých, koupě něčeho nového, výlet, setkání...)
Pořád přeci říkáme že se máme umět radovat z maličkostí...oni jsou to někdy ale i opravdu i velké věci, ale těmi maličkostmi to začíná... a tak bych byla ráda kdyby jste sem písinkali co Vás dělá MOMENTALNE radost: hjarta

..... ted se moc těším na to že mám předělanou doma kuchyn  a budeme dnes a o víkendu malovat...můj pokoj na oranžovo, pokojíček malého na modro...kuchyn na žluto:-))))))) prostě se vyřádím....:-)))

a taky se raduju z toho že mě čeká čtyřdenní volno:-)))

jsem zvedavá co sem napíšete protože mně někdy fatk stačí málo a chce se mi skákat radostí.......smile reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#2 4. 5. 2007 8:08

Mariska
♥♥♥----

Re: MÁM RADOST:-))

Já mám taky docela radost. Včera jsem byla u astroložky a hezky jsme si pokecaly. Upozornila mě na mé nedostatky a dolila energii do dalšího vývoje...takže z toho mám dobrý pocit a mám chuť začít pracovat na tom, co mě trápí a vadí....ale trochu se bojím, že ta radost zase brzy odezní s prvníma neúspěchama:-))

Není tady

#3 4. 5. 2007 8:10

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ta radost musí odeznít aby jsem si ji pak ZASE dokázali uvědomit:-))))

Upravil(a) adra (4. 5. 2007 8:10)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#4 4. 5. 2007 8:10

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ja mám radosť z toho, že mám za sebou ďaľšiu skúšku, a potom z toho že som zahodila akékoľvek plánovanie čohokoľvek a preto som vysadila antikoncepciu. smile nech sa stane čo sa má.

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#5 4. 5. 2007 8:10

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Posledné 2 týždne som behala po pohovoroch a medzi inými sa mi ozvala aj jedna prestížna medzinárodna firma. Bohužiaľ som na pohovor meškala, lebo som zablúdila v mne cudzej lokalite Bratislavy. Meškala som 9 minút a cítila som sa hrozne trápne. O to väčšiu radosť mám, že ma prijali ! Už mám podpísanú zmluvu a v júni začínam. Som rada, že dali na moje vedomosti a ten neskorý príchod nebrali do úvahy. gloria

adra - gratulujem k zmene bytu, to vždy poteší. Ja plánujem cez víkend malovať vstupnú halu na bielo a meruňkovo.

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#6 4. 5. 2007 8:11

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já mám radost, že má ADRA radost big_smile ... tedy mám radost, když má někdo radost a největší radost mám, že je pátek a víkend a svátek a tak big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#7 4. 5. 2007 8:12

Aneleh
♥♥-----

Mám radost,že dnes manžela konečně pustí z nemocnice!!!Jestli se dá mluvit i o takové radosti,ale den bude hned lepší.

Není tady

#8 4. 5. 2007 8:12

Mafia
♥♥♥♥---

Mariska napsal(a):

Já mám taky docela radost. Včera jsem byla u astroložky a hezky jsme si pokecaly. Upozornila mě na mé nedostatky a dolila energii do dalšího vývoje...takže z toho mám dobrý pocit a mám chuť začít pracovat na tom, co mě trápí a vadí....ale trochu se bojím, že ta radost zase brzy odezní s prvníma neúspěchama:-))

Neúspech nie je prekážka ale výzva ! dumbom

fuckyou

Není tady

#9 4. 5. 2007 8:15

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Feuríííí big_smilebig_smilebig_smile díky:-))

Mafia:je to změna v bytu, ne bytu:-)) ale radost je velká:-)))
mít dobrou práci je skvělý...kdo má to štěstí dělat to co ho baví....já jo a myslím že tady nás je víc...

Aneleh: ano přesně takový radosti...to je ono smile

Není tady

#10 4. 5. 2007 8:20

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Tak dneska mi největší radost z faktu, že jsem s týdením skluzem začala KONEČNĚ menstruovat a nemusím řešit případné těhotenství. Halelůůjáá

Není tady

#11 4. 5. 2007 8:21

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Ando: krásný..... lol bez ironie...

Není tady

#12 4. 5. 2007 8:23

faf
♥♥♥♥♥♥-

jeeej Adri, aka optimisticka tema. tummenupp

A oranzova je skvelaaa, prefektne farby si vybrala. smile ja milujem malovanie, keby si nebola tak daleko, pridem pomoct. lol

Ja som sa straaasne tesila vcera, lebo som si konecne kupila nove struny na gitaru a zacnem zasa hrat, uz mi to chybalo. No a este som podplatila sestrinho priatela salatom na veceru vcera a ten mi tie struny velkodusne hned nainstaloval, este aj ladicku mi pozical, tak som sa tesila ako male babo. big_smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#13 4. 5. 2007 8:25

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Adři. Je zajímavý, jakou radost můžou vyvolat tak přízemní věci..Například když ve "vypjatém" okamžiku najde člověk veřejné WC, mívá větší radost, než kdyby právě zakopl o cihlu zlata. Teda aspoň já

Není tady

#14 4. 5. 2007 8:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem nikdy nemalovala...tak mě čeká premiéra....škoda faf...pomocnice by se mi hodila...tongue
nebo spíš rádkyně:-))
ale prý to není těžký....

Není tady

#15 4. 5. 2007 8:29

faf
♥♥♥♥♥♥-

Adri, ak mas valcek, tak to pojde uuuplne v pohode.  big_smile neboj.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#16 4. 5. 2007 8:37

Mafia
♥♥♥♥---

adra napsal(a):

Feuríííí big_smilebig_smilebig_smile díky:-))

Mafia:je to změna v bytu, ne bytu:-)) ale radost je velká:-)))
mít dobrou práci je skvělý...kdo má to štěstí dělat to co ho baví....já jo a myslím že tady nás je víc...

Aneleh: ano přesně takový radosti...to je ono smile

lol ved tak som to myslela

fuckyou

Není tady

#17 4. 5. 2007 8:44

Jaruna
♥♥-----

Mám radost, že dcera udělala úspěšně zkoušky na víceleté gymnázium, že mám dobrou práci, která mě baví, že mám príma kamarádky a že bude o víkendu konečně pršet, z čehož bude mít radost i moje ubohá vyprahlá zahrádka :-))).

Duše sama může udělat z pekla nebe a z nebe peklo.

Není tady

#18 4. 5. 2007 8:49

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mam radost, ze ked v stredu pride Emca domov bude mat (snad) radost - z uplne bielej izbicky s bielymi skrinami a bielou postelou a bielym stolom ..
Mam radost, ze mi novy majitel povedal ze nemam davat vypoved, ze si uzijeme spolu vela srandy lol (blbecek)
Mam radost, ze Ellie chuti nove zradlo, co som jej kupil, pretoze uz nechcela zrat ziadne granule.
Mam radost ze mam ZKK a ani neviem preco, ale je to prijemny pocit.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#19 4. 5. 2007 8:49

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

já mám radost, že Matýsek spinká a můžu uklízet, že nám dnes babička přiveze Jiříka a že venku svítí sluníčko...  a tak vůbec, prostě mám radost ze života zrovna teď - a obrovskou

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#20 4. 5. 2007 8:51

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Mám radost, protože přítel mojí dcery dostal dobré zaměstnání v Písku, s ubytovnou  hotelového typu, takže tam budou bydlet spolu, a já to mám do Písku kousek. big_smile

Není tady

#21 4. 5. 2007 8:52

sanny
♥------

Vidíte já tady tak přemýšlím a vlastně mám radost když je dobře mým blízkým, když se směje malá a raduje se , když starší dcera je spokojená atd. ale nějak zapomínám na sebe dumbom

Není tady

#22 4. 5. 2007 8:53

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Taky mám radost, že se mi po letech vrátil kocour Mikeš, krmím ho za oknem. Je zatím moc divoký..... reta

Není tady

#23 4. 5. 2007 8:54

faf
♥♥♥♥♥♥-

Jeeej Tinka, gratulujem k malickemu.  tummenupp

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#24 4. 5. 2007 8:54

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

mám radost, že v bříšku mi hoví zdravá holčička, která se asi za 7 týdnů vykulí na svět...wink

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#25 4. 5. 2007 8:54

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Teď jsem si tak nějak vzpomněla, že by mi hodně velkou radost udělalo, kdybych konečně zjistila, kde splašila Jirešová (Lucka z Růžové zahrady) tu "uchvancencující" hvězdičku na krk..Netušíte některá kam na ni?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí