29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi nejhorší je když děláš na směny a na výplatné pásce je jen minimální mzda jo jo zaměstnavatelé hřeší na to že u nás práce není
Není tady
já bych na směny dělat nemohl, užil jsem si to na vojně a pak když jsem dělal 2 roky v TV na ranní a odpolední a pokud máte nějaké koníčky kde potřebujete i další lidi (kolektivní sporty) nemáte šanci. Ale znám lidi který, by směny za nic neměnili, ono je taky důležité jestli jsou pravidelné či nahodilé ...
Není tady
Tak já mám v práci krátký a dlouhý týden.Makám bud po,út,pá,so,ne nebo st,čt.Po 12 hodinách musím říct,že po 8 hodinách mě pěkně bolej nohy:-))
Do mateřský to tam chvi nějak doklepat a pak nevím co,ale tohle bych s dítetem sotva mohla,když ho nevyzvednu ani ze školky.
Sice je prima ten krátkej týden a máš dost volnýho času,ale večery po práci sem odrovnaná atále stát na nohou není med.
Není tady
Holky já dělala taky krátký-dlouhý týden... ale 16ky... to byl děs, dva dny šestnáctek a pak jsem jeden den prospala (jo a taky na nohách, celej den)
Není tady
Ja pracuji na smeny vlastne cely zivot a vyhovuje mi to. Nejsem typ na denodenni ranni vstavani , odpoledni mi max. vyhovuje. Delala jsem i nocni a po par letech mne to uz moc nebavilo.
Není tady
taky dělá, na směny renni 06:00-14:15 odpol 14:00-22:15 a noční 21:45-06:00. Ani si nák neztěžuju. každej týden mám jinou směnu.Ted mám noční ale už pujdu domu . Ani bych nechtěla cely dny vstavat na 8. takhle to mám zajímavější a žádnej stereotyp
Není tady