29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Malinkej, Já mám pořád něco kolem 50hcg, takže to prý je "shluk buněk". a jak dlouho jsi byla v nemocnici a jak dlouhou jste měli pak pauzu?
Není tady
já měla i 400 a pak to klesalo ale stejně to nebylo dobrý, byla jsem v nemocnici 5 dnů,pak za pár dnů na vytahování stehů a pak já teda zůstala 2 měsíce doma,mám hodně náročnou práci na pohyb,takže jsem si užila klidu jo a sex byl po měsíci a mohli jsme se snažit po 3,ale samozřejmě jsme to neřešili po 2 měsících
Není tady
Malinkej děkuji. Vím, že vás to má pár za sebou. Asi založím nové tématko a doufám, že mě tam budete chodit radit a povzbuzovat. Nějak teď nemám sílu na to řešit, kolikátý den je kdo DC, kdy je ovu a milování, kdy IUI atd. Chápeš mě viď?
Není tady
Romí prosím přestaň si něco vyčítat... tím si nepomůžeš.. věci se opravdu dějí z nějakého důvodu (byť jak jsem psala pro mě z nepochopitelného...) vybreč se, odpočiň si a hlavně se neobviňuj.... už se to tak stalo a nic tím nezměníš... jen tím budeš trápit sama sebe...
Není tady
Romišku přesně tak jak říká tetka Mufi,odpočiň si a stejně si tím musíš projít sama, je jasný že my jsme ti oporou a my co jsme to prožily to chápeme ještě víc a víš co??já jsem měla v práci křeče a psala to holkám, tak mě po netu vykopaly na pohotovost a vidíš,bylo to k něčemu a pak jak jsem došla ze špitálu tak holky psaly jako že to chce čas atd atd a taky jsem si říkala to jsou kecy,ale nebyly,prostě to tak je !!!! tak posílám pusinu na čelíčko a kdybych mohla tak ti naliju tolik energie !!!!!!
Není tady
Holky, je to moc těžký,ale já už dneska vím, že život je trochu ( promiňte za to slovo),ale každému dá občas najevo svou zlou tvář. A známe to každý, i když třeba v něčem jiném. Každému je někdy do breku, každý se někdy cítí na dně a jediné pozitivum na tom je, že to přejde a bude líp!!!
Romísku, buď silná, věřím, že to není mimoděložní,ale nesprávně založené těhu a za pár měsíců už zase budeme řešit OVU a testy.
Zkus se usmát, i když je to tak těžké.
Mufí, díky moc, krásně jsi to naspala, zkusím to.
Není tady
Holky moc na vás myslím. Ale vím, že máte hodně sil oklepat se a frčet dál.
Není tady
Romísku, je něco nového? Moc na tebe myslím!
Není tady
Ivuš vím jak to bolí ale teď už to bude jenom lepší:)drž se
Není tady