29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivuš drž se, držím palečky té naději, že bylo na ještě brzy a za týden se ukáže
Není tady
Tak mám zprávičku od Ivušky, snad se nebude zlobit, že se s vámi o ní podělím. Píše, že naděje není, že plod byl krásně vidět,ale že je malinký. v sobotu jde ještě na KO.
Není tady
Podle mě naděje je (ta je vždycky), když si ji pozvali na KO, to že byl maličký může jen odpovídat tomu, v co tady všechny věříme, že Ivuška otěhu později, já to nevzdávám a dál držím vše co mám a věřím v lepší zprávy.....
Není tady
Pavka napsal(a):
Ivuško je mi to moc líto, drž se kočko, myslím na tebe.
Není tady
ja si myslim ze to ze je tam plod tak to zvacsuje predsa nadej...ved srdiecko naozaj este moze byt si myslim podla toho co som vsetko pocula..ale to je laicky pohlad a tiez stale drzim moc moc palce nech este vykukne
Není tady
Je mi to moc líto držím palečky a pevně doufám a věřím že tady opravdu naděje ještě je
Není tady
Ahoj holky, jste moc hodné,ale na tohle asi opravdu nejsou slova útěchy. Musím si to vyžrat sama, dokonce od sebe odháním i manžela,nechci aby mě hladil. Musím se s tím vyrovat a dál žít. Mám dvě zdravé děti a ty mě budou stále potřebovat.
Jinak dr.asi ví co dělá, poslal by mě na revizi už v sobotu,ale jelikož mám ten výcvikáč, tak v SO půjdu jen na KO,aby se ujistil, že plod opravdu neroste a výkon se udělá asi ve středu. Nechce to pordlužovat, dokonce říkal, že krvácení je zbytečná komplikace. Jinak v děloze je vidět váček,ale asi prázdný a určitě bez srdeční akce,což mému termínu podle něj 6+6 naprosto neodpovídá. Vím, že by se mohl stát zázrak,ale já jsem po IUI ( tudíž s přesnou ovulací),takže se nemůžu uklidňovat, že ovu mohla být později a tím pádem i pozdější vývin. Ovu asi byla později,ale jen o 2 dny, což odpovídá přesně termínu podle PM. Takže naděje je asi tak 0,1%.
Ale jinak všem moc děkuji,ale je mi tak smutno, že nějak nemůžu komunikovat.
Není tady
Ivi, drž se...
Není tady
Ivčo úplně ti rozumím s tím, že odháníš i manžela... kdysi jsme si o tom psaly, že tohle máme stejné - tu bolest si vyžrat a strávit sama... vybreč se a až budeš mít aspoň trošku síly tak přijď mezi nás...
jsme tu pro tebe...
Není tady
Ivíku,drž se,
Není tady
Mufí, je to tak, je mi manžela líto, jeho nikdo neobejme,nikdo nepolituje, já na to nemám sílu a on určitě sdílí stejnou ( možná dokonce větší) bolest. Až se dám trochu dohromady,tak tu to musím vrátit.
Není tady
:hjarta:kdby šlo jen kousek tý bolesti rozdělit mezi nás....
Není tady
Ivuško je mi to moc líto!
Není tady
Teď jsem si přečetla lékařskou zprávu z CAR. Je tam napsáno, děloha s jednou prázdnou AD.Embryonální pol ani akci nevidím.Ještě KO v SO 5.5. a ev.domluvit termín evakuace dělohy.Při potížích KO ihned a hospitalizovat.
A jinak je tu napsáno grav. 6+5 dle PM
Vůbec si nedovedu představit, že mi zítra přijede na výcvikáč 100lidí a já se musím usmívat a řešit jejich problémy. Že já nešla na KO až za týden, něco mi říkalo,abych počkala až po táboře.
Jinak holky dneska se mi zdál sen, že jsem potratila, dokonce mi potrat prováděla ségra, viděla jsem tam, jak miminku propíchla hlavičku a všude bylo spousta krve. Ráno jsem se probudila spocená a říkala jsem manželovi, že jsme měla hnusný sen,ale neřekla jsem mu jaký, on by se zlobil, že mám škaredý myšlenky, on hrozně věřil, že to bude v pořádku, i když popravdě řečeno, já taky...
Není tady
Ivi, já to měla podobné - pár dnů před tím, než jsem šla do nemocnice jsem začínala mít divné sny a pocity... ale ten Tvůj sen byl teda extra hnusný.... doufám, že na Tebe v tom táboře budou aspoň hodní... nemůžeš tam asi poslat někoho jiného, že?
myslím, že toto nečekal fakt nikdo... je to pořádná pecka a musím na to pořád myslet...
jen moc doufám, že se ještě nevzdáte a že pokud opravdu teď dojde na nejhorší, tak to po pauze ještě zkusíte...
už jste to řekli dětem, nebo se s tím zatím smiřujete jen vy?
Není tady
Ivčo možná se na ten tábor teď netěšíš a nejradši bys tam nešla... ale věřím, že ti to nakonec alespoň trošilinku pomůže...
ten sen to je hrůza... jako by nestačila ta realita.... a souhlasím s Lenulkou a doufám, že až si odpočineš (pokud bude nejhůř), tak půjdeš bojovat dál...
Není tady
To je mi moc líto,já věřila,že to bude v pořádku...ale naděje umírá poslední,kéž by to bylo v sobotu dobrý.Drž se Ivčo...
Není tady
Leni, děcka ještě nic neví, musíme jim to večer říct. Zuzka tuší, že se něco děje,ale stáhla se do pokoje a když nemluvím, tak nevyzvídá.
A popravdě řečeno, zkoušet znova se mi už nic nechce a myslím, že manžel na tom bude podobně. Je toho trochu moc, dlouhé čekání a pak když se zadaří, tak to skončí potratem. Ty nervy za to asi nestojí. Dvě děti máme, asi nemůžeme chtít víc, než máme.
Není tady