29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi žádné nejsou,my měli mít podle kartářek/2/holčičku no a vidíte....
Není tady
http://www.emimino.cz/pages/story/887
to je ten čínskej kalendář - údajně funguje na 98% :-)) mě a i všem mamčám co znám to zatím vyšlo
Není tady
Jéé ahojda Blue...tak jsem počala v říjnu..bylo mi 30....takže reklamace..měla bych mít hoolčičku...a nemůže to být opačne..CH cholka..ale co by bylo pak D
Není tady
Stranpa - no vidíš, tak ty budeš asi ty 2% kterým to nevychází :-))))) já zatím koho znám, tomu to vyšlo. Sestřence u obou dětí, mojí mamce zpětně u všech třech , kámošce taky u obou děcek......no každopádně až půjdem do druhého potomka tak to zkusím "naplánovat" a uvidíme
Není tady
blue, a kde to tam je? neviem to nájsť
Není tady
hned jak se na ten odkaz klikne...stačí sjet na té stránce kousíček dolů..růžovomodrá tabulka
Není tady
fíha. takže jún a august
a tie, ktoré majú 31 by mali mať skoro samé baby
Není tady
tak já´mám doma tři kluky a podle č. kalendáře mi vyšla 2x holka a teď mi vychází kluk tak to jsem zvědavá. Moc se mi to neshoduje
Není tady