29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máte nejaké? osvedčené?
Není tady
Adri, to už tu několikrát bylo - zkus pohledat ve starších příspěvcích http://fora.babinet.cz/search.php ... ale opravdu Ti tak moc záleží na tom, aby to nebyl kluk? není to jedno? hlavní je, aby mimísek byl zdravý a jestli je to holka nebo kluk - vždyť to už je úplně jedno.... a co bys dělala, kdyby ses snažila o holčičku a pak to byl kluk? já myslím, že stejně nic nenaděláš a nakonec budeš ráda i za zdravého klučinu...
Není tady
na holku je dobré jíst sladké a mít sex tak dva dny před ovulací. Teda co jsem četla. Leni máš recht, mně je to úplně šumák co nosím v bříku, hlavně aby mělo všechno co má mít....
Není tady
jasné že je to jedno, to len tak na inšpiráciu
mám tri sestry a muž troch bratov, bude bitka
Upravil(a) ADRIANA 1 (3. 5. 2007 10:47)
Není tady
dneska jdu ke kamarádce, má čerstvé miminko, je ze dvou sester, její maminka z dvojčat holek a vůbec v jejím rodě samé baby, její manžel je ze tří kluků, navíc z dvojčat, děsně se bála že bude mít dvojčata a navíc kluky a má krásnou terezku, vyprávěla, že měli sex ten měsíc jen dvakrát, den před ovu a dva dny po ovu, tak nevím.....
Není tady
noo já nevím jak, ale nám se osvědčila Svijanská jedenáctka, opečenej buřt pak a sex v lese
Není tady
Tak tohle jsem měla nastudovaný uplně na jedničku s hvězdičkou jak moc jsme chtěli holčičku, doma už klučinu máme, takže jsme si přáli páreček..
takže všechny metody jsem měla bravurně zmáklé, psala si vše podrobne do kalendáře..kde kdy jak a s kým
po 6-7 měs jsem úspěšně otěhotněla..nejdřív čekala dvojčátka..pak už jen jedno..ale za to KLUKA jako buka
A to jsem si byla tak jistáááá..měla jsem to od všech kartářek slíbené a potvrzené...a ted to mám taky..potvrzené..dneska zase..bude to kluk Takže opravdu si myslím,že na to ždáný figl nefunguje..
Není tady
Moje kamarádka otěhotněla ze sexu 5 dní (!) před ovulací.... takže byste čekaly co? holčičku... a co má Adámek mezi nožičkama? /Kvíz pro chytré hlavinky
/
Není tady
Tigger nechám se podat? Ale kávové zrno to asi nebude co?
Ne fakt už neveřím ničemu, této problematice jsem venovala rok svého života...že me to ani trošku nemrzelo..to bych kecala..ale co človek nadělá...jak tu už nekdo psal,chtěla jsem holčičku..čekám kluka..a možná se na nej těším víc..já nevím..doma už jednoho mám,tak se těším na kopii..jak bude vypadat..a když si člověk přečtě pár příbehu a osudů třeba tady na Babinci, tak pak si uvědomí, jaký má obrovský dar..čekat zdravé dítě, at má mezi nožkama cokoli
Není tady
Stranpa, souhlasím s tebou!
i když si myslím, že kámoška blbě určila ovulaci.... vím že možné je všechno, ale ona měla ten měsíc sex jen 14 DC a tvrdí že ovulace byla 19 DC, já věřím že to tak nějak bylo ten měsíc dřív a prostě počala v době ovulace, ale bav se o tom s někým kdo nikdy neměřil a ovulaci určoval podle POCITŮ
Není tady
Tak to jooo...to bude asi tím...my naši "holčičku" splodili 2 dny před OVU..a to jsem si jistá,kdy ji mám...sledovala jsem hlen..takže si myslím,že za těch pár měsíců jsem to měla vcelku namakané.. takže 2 dny před OVU a pak ani ťuk...kamarádka to samé..jediný den v měsíci kdy něco bylo..a to 12den cyklu..a hádejte co má Adámek mezi nožičkama
Není tady
Mně při poslední návštěvě doma, mi skoro 90ti letá babička prozradila recept... Tvářila se u toho děsně tajemně
Tak prý - když je při souloži aktivnější žena, je to kluk a když aktivnější chlap, tak je to holčička... Babi mi tvrdila, že je to fakt 100%. NO, bůhví.
Pak ještě existuje někde na netu kalendář podle čínské medicíny, záleží na tom, kolik Ti je let... Prý úspěšnost 98%.
Není tady
Já jsem chtěla strašně holčičku a mám vytouženou Kačenku. Vyšlo mi to taky podle toho čínskýho kalendáře a Páťa taky, a všechny sousedky si to zpětně spočítaly a všem jim to taky vyšlo.
Není tady
no tak šup sem s ním!
Není tady
Heli napsal(a):
Já jsem chtěla strašně holčičku a mám vytouženou Kačenku. Vyšlo mi to taky podle toho čínskýho kalendáře a Páťa taky, a všechny sousedky si to zpětně spočítaly a všem jim to taky vyšlo.
Mne teda nie Ukazoval dievca, siroko-daleko, a cakam chlapca
Není tady
Já koukala do nějakého čínského kalendáře na netu a zrovna v měsící kdy se zadařilo mám nakreslené otazníky
Není tady
Tak mě první dítko vyšlo...a druhé ne...měla jsem mít holčičku..podle všch metod..
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
no tak šup sem s ním!
Já mám knížku o čínský medicíně, tam to je, zkusím to najít na netu a pošlu to.
Není tady
AHOJKY, TAK MĚ TO PODLE TOHO ČÍNSKÉHO KALENDÁŘE TAKY NEVYŠLO U PRVNÍHO DÍTĚTE, A U DRUHÝHO JO. ALE STEJNĚ TOMU NEVĚŘÍM, PRVNÍHO MÁM CHLAPEČKA A SAMOZŘEJMĚ JSEM CHTĚLA DRUHÉ DÍTKO, ABY BYLA HOLČIČKA, TAKY JSEM STUDOVALA VŠECHNO MOŽNÉ, SICE SE NÁM TO POVEDLO, ALE DOTEĎ SI MYSLÍM, ŽE TO BYLA POŘÁÁÁÁDNÁÁÁ NÁHODA, I KDYŽ JSEM ZA TU NÁHODU VELICE RÁDA. MĚLI JSME V RODINĚ UŽ ČTYŘI KLUKY, TAK DĚVČÁTKO BYLO VÍTANÉ. ALE KDYBY TO BYL KLUK, VÍM NA 100%, ŽE HO BUDU MÍT ÚPLNĚ STEJNĚ RÁDA JAK MOJI MALOU ANEŽKU.
/SÉGRA OD JITKY2/
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
máte nejaké? osvedčené?
Bohužel žádné nejsou.Buď ti dá chlap gen ve spermii XY nebo XX.Ty to neovlivníš.
Upravil(a) kikanka (3. 5. 2007 13:07)
Není tady
Stranpa, hele to je náhoda, obě měly jediný PS v měsíci, obě chtěly holku a maj kluka a ještě ADAMA
Není tady
Kikanka, moje řeč..přesně to jsem chtěla napsat..neovlivní se to..ničííím..ještě bych veřila tomu,že kterej chlap třeba dělá u radistů tak má kluky nebo holky..ted nevím...prostě at by delal co by delal..bude jen to jedno..
A jááá se táááák snažila, tak jsem to chtěla ovlivnit..plodila jsem díte podle kalendáře a ne podle chuti..dneska jo zítra ne..a ted se tu sama sobě směju
Není tady
Není tady
Není tady