29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, já měla tlak celý těhu tak 90/60. Až ted mi nehorázně stoupnul. Ale v nemocnici to bylo celou dobu ok, tak 130/80. Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá kolik mi tam naměří. doufám, že by mi třeba místo léků už spíš ten porod vyvolali.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Jo, já měla tlak celý těhu tak 90/60. Až ted mi nehorázně stoupnul. Ale v nemocnici to bylo celou dobu ok, tak 130/80. Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá kolik mi tam naměří. doufám, že by mi třeba místo léků už spíš ten porod vyvolali.
Tak držím palce, lulu. S tím vyvoláním nevím... asi podle nemocnice. Mně chtěl primář taky porod trochu popostrčit, ale doktor nechtěl a poslal mě ještě domů a to už jsem byla po 40. týdnu. Když neporodím do neděle, mám nástup.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Kolik jste měly tlak na konci těhu?Já jsem celou dobu měla tak 100/60 a ted najednou 140/95. Připadá mi to divný, taky se moc necítím dobře, buší mi srdce a brní a otékají mi ruce.Co myslíte, je to takhle na konci normální?
lulu..presne takyto tlak mam od zaciatku tehu a to som mala pred tym 90/60 cize nizky ...
Není tady