|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
_luca_ napsal(a):
tak jsem s pritelem stravila skoro pet dni v kuse... pohadali jsme se akorat v patek, no a radsi jsem byla kus od nej, abych nevylitla... no... chvilema jsem mela co delat, ale nakonec jsem ho "akorat" stipla do ruky:) a chvalil me, ze jsem se drzela pekne:)
Doufám, že jsi za odměnu dostala štípanou pusu

Není tady

To je fajn, Luca, ale choď ešte ďalej - nabudúce by to mohlo byť už aj bez štípanca, nie? 
Není tady
no... to se uvidi.... zalezi jak moc bude zlej....
on si to stipnuti proste obcas zaslouzi 
Není tady

místo štípnutí se s ním pomiluj 
Není tady
Luco, svoji vnitřní skrytou agresivitu není dobře mířit proti ostatním lidem. Časem se to totiž obrátí proti tobě.....
Jsem typ, který má v sobě taktéž skrytou agresivitu, vím o ní
a dá se s tím pracovat a nasměrovat tak, aby neubližovala ani tobě, ani ostatním. Ze začátku je nutné si přiznat, že jsi agresivní a tuto vlastnost přijmout za vlastní. Není to nic špatného, každý z nás má své světlé a stinné stránky. Házet vinu na přítele, že on může za to, že tě vytáčí a zvedá hladinu tvé agresivity je těžký ALIBISMUS. Pamatuj si, že všichni jsme odpovědni pouze za sebe, a ač se ti to nelíbí, jsi agresivní jedinec, který neumí svoje emoce a hněv držet v rozumných mezích. V pořádku, já to také neuměla, ale naučila jsem se to.
Máš-li chuť někomu ubližovat, radím, jít se vykřičet do lesa, do přírody, zavřít se v místnosti, vyřvat se z toho z plných plic, dobré je i vzít si prázdnou plastovou lahev a mlátit do polštáře (můžeš si pod ním představit třeba svého přítele.....). Agresivitu je nutné ze sebe vyventilovat, nedržet ji pod pokličkou, protože když ten hrnec přeteče, je to výbuch Papinského hrnce......
A jedna dobrá rada: CO VYŠLEŠ, TO DOSTANEŠ ZPĚT......... Někomu fyzicky ubližovat je jako ubližovat sám sobě. Než štípneš přítele, štípni napřed sebe........ A ne jednou, třeba 10x...... Poznej sama na sobě, jaké to je..... Tak držím palce !!!!!!!!!!
no, vazim si tveho nazoru... ale ja jsem nikdy agresivni nebyla, a tezko se to objevilo jen tak.... takze vina nejspis nebude jenom na me.... rikej si tomu jak chces, a je to i pritelova vina.... kazdej clovek umi rict neco, co druhyho zarucene vytoci.... on toho nekdy umi rict hodne, a vi presne co ma rict.... logicky... kdyz nebude rikat urcity veci, me nebude nic vytacet... a nic proti, chapu, ze je dobry se jit nekam vyrvat, ale vzhledem k tomu, ze bydlim v praze, kam se mam jit vyrvat.. zadnej les, zadnou prirodu kolem sebe nemam, a doma fakt rvat nebudu... myslim, ze sousedi uz tak poslouchaj docela dost.... 
vim ze si to nemyslela spatne.... ale nemam rada, kdyz nekdo hazi vinu jenom na me... vsichni vime, ze to tak neni....
Upravil(a) _luca_ (9. 5. 2007 13:49)
Není tady
KALIK napsal(a):
místo štípnutí se s ním pomiluj
priste to zkusim:)
Není tady
Moje milá Luco, kdo tady mluví o vině? Pokud bys nebyla agresivní, tak bys nejednala agresivně. A tvé projevy jsou notně agresivní. Protože ať mě vytočil kdokoliv jakkoliv, byla jsem schopná na něj řvát, hádat se, ale ne fyzicky ubližovat...... Projevy agresivity jsou různé.
Takže ano, jsi agresivní, a čím dřív si to připustíš, tím lépe pro tebe. A čím dříve začneš svoji agresivitu zpracovávat, tím dříve se změní i chování tvého přítele k tobě.
Hm, z tvého příspěvku vidím jen jediné - vinen je i přítel a dělat se sebou nic nemůžu, protože bydlím v Praze a co by tomu řekli sousedi
. Tvého přítele nemáš ve své blízkosti nadarmo, on má přímo v popisu práce tě vytáčet.....
. A ty máš v popisu práce se naučit ovládat sama sebe a zpracovat negativní energii, kterou si vyléváš na příteli. A až tenhle úkol zvládneš, zjistíš, že tě tvůj přítel nevytáčí a ty nemusíš reagovat, tak jak reaguješ......
.
no, ja netrvdim ze nejednam agresivne... jen rikam, ze jsem nikdy na nikoho takova nebyla... takze to mam brat tak, ze se to ve me jen tak najednou projevilo.. samo od sebe.... a kdybych si nepripoustela, ze jsem agresivni, tak nepisu sem... precti si to cely, a uvidis, ze jsem si to pripustila, a ne jednou.... jasne, ze je to vina i pritele, za tim si proste stojim... samozrejme muzes mit jinej nazor, to ti nikdo nebere.... a opet rikam.. precti si ostatni prispevky... nikdy jsem nerekla, ze se sebou nic delat nemuzu... jen jsem tim chtela rict, ze tvoje rada, utec se vyrvat do prirody, je mi dost k nicemu...
no nic, prekroutila si to hezky, a vyvodila si z toho svoje... kdyz uz, tak si to precti vsechno, a pak delej zavery...
Není tady
Luco, každý z nás má spoustu negativních skrytých vlastností, některé hodně hluboko ukrytých, které prostě jednoho dne vyplavou na povrch. Překroutila, hm
. Každý z nás máme právo na názor, třeba je ten můj špatný, ale je můj. A ještě něco, to, že každý vidíme něco ze svého úhlu pohledu neznamená, že to překrucujeme. Každý z nás nahlížíme na stejnou věc svýma očima, ze svého úhlu pohledu, náš názor se opírá o vlastní zkušenosti. Je to, jako když diváci hodnotí výkon herce. Co člověk, to názor. Žádný názor není lepší, ani horší, je jen jiný. Je na tobě, zda se s ním ztozožníš, či nikoliv, zda si z toho něco odneseš či ne.
Vinu nehledej v příteli, ale v sobě. To je vše, co ti k tomu řeknu. 
oki.. taky jsem nerekla, ze ti tvuj nazor beru.. samozrejme ze na nej mas pravo.... ale to bych se zas opakovala....
Není tady
luco, ty říkáš:
"a je to i pritelova vina..." "kdyz nebude rikat urcity veci, me nebude nic vytacet..."
Jenže to se strašně pleteš, kočičko. Já neříkám, že si musíš nechat všechno líbit, ale takových lidí ještě v životě potkáš, kteří budou říkat "určitý věci", který se ti líbit nebudou. Taky to budeš řešit agresí (byť i "jen" slovní) vůči nim? Měla by ses naučit některá slova neslyšet, nereagovat na ně... navíc takovým přístupem protistranu docela zmateš, což je taky výhoda.
Není tady
A co kdyby pritel po tobe hodil botama, kdybys nerekla to co se mu libi? Zauvazuj, ze to neni normalni. Co ti pritel udelal?
Není tady
je mi to lito... totalne jsem pohorela, nezvladla jsem to.... s pritelem mame pauzu.....nevim co se se mnou stalo, ale nejspis jsem zesilela.... pujdu se lecit, jinak priteli nebo sobe brzo neco udelam....
Není tady
ale nechci abyste me odsuzovali a posilali na psychiatrii.... to ze tam patrim uz vim.... vcera jsme se hadali... pritel se urazil kvuli tomu, ze jsem nechtela veceret jeho karbanatky... proste jsem nemela hlad.... urazil se, a ja uz toho mela dost, zacina bejt horsi nez ja.... uz jsem ho vyhazovala, a proste jsem byla nervni... zase jsem na nej vylitla... a kdyz rekl, ze se teda sbali a pujde.... ruplo mi v bedne a zacala jsem mu rikat, ze jsem rada, ze konecne.... ale kdyz jsem videla, ze uz asi "konecne" odchazi, zacala jsem vyhrozovat, ze si uplne v pohode neco udelam, kdyz nemuzu bejt s nim, a zacala jsem lezl do okna, ze vyskocim.... pak jsem si sama uvedomila, ze tohle je uz fakt moc....
Není tady

OMG - to je itálie. Holka, utíkej k psychologovi - nezvládáš emoce. Znám to, moje žena po mne také házela různé předměty když přestávala zvládat situaci a stačilo k tomu jen ji říct že je vypočítavá
Upravil(a) PetrHl (18. 5. 2007 16:02)
Není tady

Luco, naozaj bež k psychológovi alebo možno rovno k psychiatrovi- máš nejaké zlé obdobie a nezvládaš bežné situácie... Nechaj is pomôcť! 
Není tady
_luca_ napsal(a):
ale nechci abyste me odsuzovali a posilali na psychiatrii.... to ze tam patrim uz vim.... vcera jsme se hadali... pritel se urazil kvuli tomu, ze jsem nechtela veceret jeho karbanatky... proste jsem nemela hlad.... urazil se, a ja uz toho mela dost, zacina bejt horsi nez ja.... uz jsem ho vyhazovala, a proste jsem byla nervni... zase jsem na nej vylitla... a kdyz rekl, ze se teda sbali a pujde.... ruplo mi v bedne a zacala jsem mu rikat, ze jsem rada, ze konecne.... ale kdyz jsem videla, ze uz asi "konecne" odchazi, zacala jsem vyhrozovat, ze si uplne v pohode neco udelam, kdyz nemuzu bejt s nim, a zacala jsem lezl do okna, ze vyskocim.... pak jsem si sama uvedomila, ze tohle je uz fakt moc....
Kazdy mame sve mouchy,ale toto uz je moc.Jake si to mela v detstvi?Tvoji rodice jsou spolu?Jak to mas s zivotem celkove?
Není tady
vcera jsem koukala na svoji matku.... a ona je pekne agresivni... chtela ji brachovi flaknout jenom proto, ze ji sahal na hlavu, a ona to nesnasi..... a pak mam bejt normalni.... ale je to asi tak, jak tu nekdo rikal.... kdyz jsem vyrustala, a matka nevedela co, tak me radsi zmlatila... vzdyt ja kdyz si to uvedomim, tak jsem dostavala porad... treba jsem dostavala kazdou nedeli vareckou na pr... proto, ze jsem si nenechala ostrihat nehty... kdyz jsem prinesla spatnou znamku, tak to byl pruser..... asi ve dvanacti jsem toho mela dost, a zdrhla jsem... jeste ten samej den me otec nasel, a dotahl me domu... matka me ve dverich capla za vlasy, shodila na zem, a kopala do me.. pak vzala varecku a zmydlila me... za trest me jeste ostrihala na jezka.... vsechno jsem si to uvedomila vcera, kdyz jsem ji videla.... pritele uz nemlatim, "akorat" predevcirem jsem mu ji flakla.... on je totiz taky pekne agresivni..... nejak jsme se hadali, ani nevim proc, a on me hrozne capl za ruku, a rval na me... tak jsem mu ji flakla... jenze ja mam ted na rozdil od nej pekny modriny na ruce:(
Není tady
to je docela mazec 
Není tady
_luca_ napsal(a):
vcera jsem koukala na svoji matku.... a ona je pekne agresivni... chtela ji brachovi flaknout jenom proto, ze ji sahal na hlavu, a ona to nesnasi..... a pak mam bejt normalni.... ale je to asi tak, jak tu nekdo rikal.... kdyz jsem vyrustala, a matka nevedela co, tak me radsi zmlatila... vzdyt ja kdyz si to uvedomim, tak jsem dostavala porad... treba jsem dostavala kazdou nedeli vareckou na pr... proto, ze jsem si nenechala ostrihat nehty... kdyz jsem prinesla spatnou znamku, tak to byl pruser..... asi ve dvanacti jsem toho mela dost, a zdrhla jsem... jeste ten samej den me otec nasel, a dotahl me domu... matka me ve dverich capla za vlasy, shodila na zem, a kopala do me.. pak vzala varecku a zmydlila me... za trest me jeste ostrihala na jezka.... vsechno jsem si to uvedomila vcera, kdyz jsem ji videla.... pritele uz nemlatim, "akorat" predevcirem jsem mu ji flakla.... on je totiz taky pekne agresivni..... nejak jsme se hadali, ani nevim proc, a on me hrozne capl za ruku, a rval na me... tak jsem mu ji flakla... jenze ja mam ted na rozdil od nej pekny modriny na ruce:(
Luco to co ty popisujes o sve matce jsem tak nejak prozivala taky.Ten uplne dobry vztah jsem k ni nemela taky.A to jeji chovani na me nechalo nasledky taky.Kolikrat se pristihnu,ze se chovam jako ona . 
Není tady
jenze ja nechci bejt jako ona... me je z toho uplne spatne.... a sleduju to na sobe bohuzel cim dal vic....
Není tady
Luco, aspoň už víš, kde je zakopanej pes..
Není tady