Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 3. 5. 2007 11:29

_luca_
♥♥♥----

Re: jsem agresivni na pritele:(

Santala napsal(a):

Mám otázku.

Ví o tom, že tě trápí jak se k němu chováš ? že to chce změnit ? Dokážeš mu říct, dát přečíst, to co jsi nám tady otevřeně napsala ?

ano, vi o tom, a vi ze to chci zmenit, a taky vi, ze se snazim... a nemam s tim problem, dat mu to precist....

Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale chvílemi, které nám vzaly dech.

Není tady

#152 3. 5. 2007 11:32

_luca_
♥♥♥----

Mafia napsal(a):

Lucka, skus priatelovi dnes uz nepisat, nevolat a ani ho nijak nekontaktovat. Ak ste dohodnuti, ze pride k tebe, tak pride, ale nedostane od teba fullservis a ani teplu veceru. Max. mu das caj a nejake susienky, ak mas nakupene, ak nie, tak dostane len caj. Ty sa nebudes pripravami na neho stresovat a on pochopi, ze nie si jeho matka. Ale budes mila. Ak sa nemate stretnut, tak si urob den podla seba. Urob si babsku jazdu s prijemnym kupelom, vytrhaj si obocie, daj si masku na plet, na telo vyzivujuce mlieko, na veceru oblubene jedlo a pozicaj si vo videoopozicovni dobry film. Tento vecer pre teba si uzi a priatela nekontaktuj ! Zvládneš to ?
PS: Porozmýšľaj aké hobby a sny si mala v detstve. Nedali by sa niektoré dnes, keď si dospelá uskutočniť ?

Napis ako zareagoval priateľ na zmenu chovania. ;-)

jo, mas pravdu.... nevim sice jak tohle zvladnu, ale pokusim se....

Není tady

#153 3. 5. 2007 11:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Feuria napsal(a):

cilka napsal(a):

vždyť jsi s tím začala ty

A teď se tu má jen obhajovat - vždyť i ta její věta se dá přeci chápat různě a jak sama píše - o to tu nejde.
Chápu jí - měli jsme to podobné... nejde o to, kdo je dospělejší, ale spíš o to, že 28 letý kluk je stále závislý na mamince - měla jsem to doma a vím jak to luca myslí ! Oba jsou to takové děti ... a to s tím, jako každej chlap - to taky občas člověk plácne - něco je typické pro pány něco pro dámy ! Já bych se toho nechytala ... spíš bych četla mezi řádky a snažila se poradit - pokud bych tedy chtěla!

Fe, aj ja som zažila chlapíka, čo bol ešte v 38 závislý na mamičke(a zrejme mu to vydrží až do smrti-jeho alebo jej), ale nebila som ho. Radšej som zavčasu utiekla. Ale ja som nebola zamilovaná, to je ten rozdiel. Lenže byť násilný k niekomu, koho údajne ľúbim, to mi hlava neberie. Na mňa chlap od mojej puberty ruku nevztiahol(a vtedy to bola otcovská facka), ale asi aj preto, že aj ja sa k nim správam s rešpektom a nenásilne.
Luco, podľa mňa to sama nerozpletieš, ale ak trváš na tom, že k pszchológovi alebo na terapiu nepôjdeš, kúp si aspoň knihy o agresii a prečítaj si ich. MÁŠ OBROVSKÝ PROBLÉM, kočka! Ani nevieš, aký obrovský. To sa ti len zdá, že tá zlosť vychádza z tvojho priateľa, že ju ON provokuje. V skutočnosti je tá zlosť v tebe a on ani nemusí vedieť(myslím, že to ani neutší), čím ju spúšťa. Nabudúce to môže kolegyňa alebo pokladníčka v obchode... Ale najpravdepodobnejšie to budú práve tí najbližší ľudia, ktorých najviac ľúbiš - čiže rodičia, súrodenci, deti dumbom Rob s tým niečo, vo svojom vlastnom záujme, aj v záujme svojho okolia... Držím ti palce.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#154 3. 5. 2007 11:43

Santala
♥♥♥♥♥♥-

_luca_ napsal(a):

Santala napsal(a):

Mám otázku.

Ví o tom, že tě trápí jak se k němu chováš ? že to chce změnit ? Dokážeš mu říct, dát přečíst, to co jsi nám tady otevřeně napsala ?

ano, vi o tom, a vi ze to chci zmenit, a taky vi, ze se snazim... a nemam s tim problem, dat mu to precist....

Super - další pozitivní krok.

Mluvte o tom. Mluv o tom, hned po tom, co se stane něco " za co se stydíš" jak jsi psala.

Musel by sem psát i on, aby se dalo alespoň z části pochytit, jak na "to" celé nahlíží on,ale sdílený problém v páru a schopnost se o něm otevřeně bavit je polovina úspěchu smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#155 3. 5. 2007 11:47

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

_luca_ napsal(a):

Mafia napsal(a):

Lucka, skus priatelovi dnes uz nepisat, nevolat a ani ho nijak nekontaktovat. Ak ste dohodnuti, ze pride k tebe, tak pride, ale nedostane od teba fullservis a ani teplu veceru. Max. mu das caj a nejake susienky, ak mas nakupene, ak nie, tak dostane len caj. Ty sa nebudes pripravami na neho stresovat a on pochopi, ze nie si jeho matka. Ale budes mila. Ak sa nemate stretnut, tak si urob den podla seba. Urob si babsku jazdu s prijemnym kupelom, vytrhaj si obocie, daj si masku na plet, na telo vyzivujuce mlieko, na veceru oblubene jedlo a pozicaj si vo videoopozicovni dobry film. Tento vecer pre teba si uzi a priatela nekontaktuj ! Zvládneš to ?
PS: Porozmýšľaj aké hobby a sny si mala v detstve. Nedali by sa niektoré dnes, keď si dospelá uskutočniť ?

Napis ako zareagoval priateľ na zmenu chovania. ;-)

jo, mas pravdu.... nevim sice jak tohle zvladnu, ale pokusim se....

Najprv to bude tažké, ale zvládneš to. Budeš potom oddýchnutá a v pohode a o to ti ide, nie ? tummenupp
Hlavne mu nevolaj ! Počkaj až on zavolá tebe ! (ale nič nevysvetľuj, buď milá v telefone a povedz mu, že chceš tento večer len pre seba)

A ak dnes nezavolá, žiadne výčitky, aj tak je to len TVOJ večer.

Upravil(a) Mafia (3. 5. 2007 11:48)

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#156 3. 5. 2007 11:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

_luca_ napsal(a):

chapete to? ted mi pritel napsal, ze tim co delam, se trapit nemusim, ze mu to nevadi, a ze si za to muze sam....

A třeba mu to dělá dobře vissla

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#157 3. 5. 2007 11:51

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

_luca_ napsal(a):

chapete to? ted mi pritel napsal, ze tim co delam, se trapit nemusim, ze mu to nevadi, a ze si za to muze sam....

A třeba mu to dělá dobře vissla

Fe : Tak tohle mě nenapadlo big_smile sádlo - máslo ? big_smile Pak je vše v nejlepším pořádku a luca se trápí úúúplně zbytečně ! tummenupp

Není tady

#158 3. 5. 2007 14:36

Jiněnka
♥♥♥♥---

Necetla jsem ostatni prispevky ale musim rict, ze si fakt drsna, nestacim valit oci dumbom Tohle by si z mych dosvadnich partneru nenechal libit ani jeden!

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#159 3. 5. 2007 14:56

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

vzhledem k tomu, že on se nijak zvlášť nebrání, si prostě myslím, že ve vztahu k tomuto partnerovi, už své chování budeš těžko měnit. Možná, s někým dalším..

Není tady

#160 3. 5. 2007 15:32

_luca_
♥♥♥----

lindaB napsal(a):

vzhledem k tomu, že on se nijak zvlášť nebrání, si prostě myslím, že ve vztahu k tomuto partnerovi, už své chování budeš těžko měnit. Možná, s někým dalším..

jasny, on nema namitky, tak proc do nej nebusit:dumbom:

Není tady

#161 3. 5. 2007 15:33

Santala
♥♥♥♥♥♥-

_luca_ napsal(a):

lindaB napsal(a):

Jak jsem ti psala, na něco nemá smysl reagovat vissla

Není tady

#162 3. 5. 2007 15:36

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně tak luco ... ber jen to, co je v misce - co je mimo - nech ležet, hmm smile

Není tady

#163 3. 5. 2007 17:32

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

ne tak to nemyslím..jde o to, že k příteli máš zažitý jistý model chování a pokud on se proti tomu neohradí, nezměníš ho. Je fajn, že si uvědomuješ, že něco děláš špatně, to je na dobré cestě, ale musela by si mít hodně silnou vůli, aby si to dokázala sama potlačit.Takhle si myslím,že ti to vydrží jen chvíli (týden,dva) a zase se ke svému způsobu chování vrátíš.
Opravdu se musíš obrátit na psychologa. Nebo si najít nového partnera, který ti hned na začátku dá najevo "tak takhle ne."

Upravil(a) lindaB (3. 5. 2007 17:36)

Není tady

#164 3. 5. 2007 17:33

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

lindaB napsal(a):

_luca_ napsal(a):

lindaB napsal(a):

ne tak to nemyslím..jde o to, že k příteli máš zažitý jistý model chování a pokud on se proti tomu neohradí, nezměníš ho. Je fajn, že si uvědomuješ, že něco děláš špatně, to je na dobré cestě, ale musela by si mít hodně silnou vůli, aby si to dokázala sama potlačit.Takhle si myslím,že ti to vydrží jen chvíli (týden,dva) a zase se ke svému způsobu chování budeš vracet.
Opravdu se musíš obrátit na psychologa. Nebo si najít nového partnera, který ti hned na začátku dá najevo "tak takhle ne."

Není tady

#165 4. 5. 2007 7:12

_luca_
♥♥♥----

proste uz ho neprastim.... ja to nechci delat.... kdyz se budem hadat, tak radsi odejdu, nebo se dozvim veci, ktery me akorat vytocej... a kdyz to nezvladnu, dojdu si k psychologovi.... nechci o tohohle kluka nikdy prijit.... urcite si myslite, ze sama to nezvladnu, ale ja to tak chci, a vcera jste mi daly takovy kapky:) ze to zvladnout musim, abych Vam dokazala, ze zase takovej magor fakt nejsem:)

Není tady

#166 4. 5. 2007 7:18

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mě ten můj taky právě naštval, že bych ho nejdraději praštila !!! Ještě, že je 150 km ode mě big_smile

Není tady

#167 4. 5. 2007 7:19

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Luco - nam nic dokazovat nemusíš ... stačí úplně, když to dokážeš kvůli sobě a příteli wink
Věřím, že to dokážeš tummenupp

Není tady

#168 4. 5. 2007 7:25

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

nejsi magor, jsi jen nešťastná holka, co si sebou neumí poradit, teoretik výborný, ale ta praxe.....
nám nic nedokazuj, my za tebe účty platit nebudem, ty jsi ta, kvůli které sotjí za to, změnit se

Není tady

#169 4. 5. 2007 7:27

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Cilečko ty jsi byla v minulém životě asi filosof wink nebo tě dobíjí ta láska hjarta

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#170 4. 5. 2007 8:11

_luca_
♥♥♥----

myslete si co chcete, ale ja jsem presvedcena, ze to dokazu....

mimochodem... ja vubec nejsem nestastna holka.... to ze jsem v zivote neco zkazila neznamena, ze jsem nestastna holka, co nevi, co se sebou... naopak.....

Není tady

#171 4. 5. 2007 8:16

lilinka
♥♥♥----

_luca_ napsal(a):

mimochodem... ja vubec nejsem nestastna holka.... to ze jsem v zivote neco zkazila neznamena, ze jsem nestastna holka, co nevi, co se sebou... naopak.....

Věřím, že to zvládneš a určitě si myslím, že by jsi si o tomhle všem měla promluvit s přítelem i on by Ti mohl pomoct hjarta

Není tady

#172 4. 5. 2007 8:17

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

_luca_ napsal(a):

Jasne, že to dokážeš ! O tom nikto nepochybuje. Ale niekedy pohlad nezainteresovanej strany na teba ti môže pomôcť odhaliť veci či príčiny, ktoré si sa naučila prehliadať. Nikto nechce, aby si tu s ním bojovala. Ľudia ti vravia svoje názory a ponúkajú alternatívy. Je len na tebe, aby si sa zamyslela, či niekto náhodou nemá pravdu a už budeš o krok bližšie k náprave. V prvom rade musíš zistiť, prečo sa takto chováš, prečo sa nedokážeš ovládnuť a keď máš amok likviduješ priateľa a veci vôkol teba. Čo tak najbližšie namieto bitky, vulgarizmov či rozbitých tanierov, prejaviť hnev inak - slovne a povedať priateľovi, že sa trápiš, že sa vaša situácia nikdy nezmení a že on sa k tebe nikdy nepresťahuje a to ťa zraňuje. Proste si v kľude sadnite a porozprávajte sa na rovinu o tvojich pocitoch.

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#173 4. 5. 2007 8:36

_luca_
♥♥♥----

ja vim, ale to jsem se snazila uz nekolikrat vklidu si o vsem promluvit... jenze kdyz ho chytnu ve chvili, kdy nema zrovna naladu, tak se akorat hadame, protoze on nechce nic resit...sad v tomhle je to tezky, on musi mit dobrou naladu:( a to mu to vsechno musis rikat jeste s usmevem, aby to vzal v pohode... nekdy je to proste tezky... ale uz tak zhruba vim, co delat, aby se to nedostalo do situace, abych byla vztekla...
kdyz mu rikam, ze jsem nestastna, ze s tim nic nedela, tak jeho odpoved zni, ze vsechno bude... ja se nedivim, ze ted se mu moc nechce...
ale nejak tomu nerozumim.... vcera me vzal na obed, vecer jsme si psali hrozne hezky zpravicky, a porad mi psal, jak jsem skvela holka... a kdyz mu rikam, ze to tak neni, ze to vim, a ze to zmenim, tak on mi rekne, ze si za to muze sam, ze to on vytaci me, a ze se bude snazit se taky zmenit....

Není tady

#174 4. 5. 2007 8:38

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

bych řekla luco, že máme doma stejnej druh big_smile

Není tady

#175 9. 5. 2007 9:49

_luca_
♥♥♥----

tak jsem s pritelem stravila skoro pet dni v kuse... pohadali jsme se akorat v patek, no a radsi jsem byla kus od nej, abych nevylitla... no... chvilema jsem mela co delat, ale nakonec jsem ho "akorat" stipla do ruky:) a chvalil me, ze jsem se drzela pekne:)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí